جـــــــــــالب اینجاست مسئول تنظیم ساعت و تاریخ سنجش خوابش برده.. با اینکه وارد بامداد سشنبه 22 اردیبهشت شدیم تاریخ سنجش در گوشه سمت چپ همچنان دوشنبه 21 اردیبهشت رو نشون میده... فکر کنم ورقه هارم با همین روحیه اصلاح کردن...
درصدهای رتبه 49 - سال 93- مشغول به تحصیل در علوم پزشکی کرمانشاه ... جهت اطلاع ویژه دکتر فدا
آسیب 64
روان درمانی 53
شخصیت 43
ارزیابی روانی 20
فیزیو 70
عمومی و رشد 48
بالینی 61
امار و روش تحقیق 55
زبان 30
با آرزوی موفقیت
درصدهای رتبه 49 - سال 93- مشغول به تحصیل در علوم پزشکی کرمانشاه ... جهت اطلاع ویژه دکتر فدا
آسیب 64
روان درمانی 53
شخصیت 43
ارزیابی روانی 20
فیزیو 70
عمومی و رشد 48
بالینی 61
امار و روش تحقیق 55
زبان 30
با آرزوی موفقیت
بچه ها ب نظرم درصداش خوبه ینی درصداش خیلی بیشتر از رتبش نشون میده شما اینجوری فک نمیکنین یا من اینقدر ک خودم کم میزنم ب نظرم این درصدا عالین؟
راستی باشو جون مرسی از لطفت:thumbsupsmileyanim:
بچه ها ب نظرم درصداش خوبه ینی درصداش خیلی بیشتر از رتبش نشون میده شما اینجوری فک نمیکنین یا من اینقدر ک خودم کم میزنم ب نظرم این درصدا عالین؟
راستی باشو جون مرسی از لطفت:thumbsupsmileyanim:
جواب صحیح: گزینه 2 .. اصل تبعی تعبیر، اشاره به این دارد که انسان رویداد ها را طوری شبیه هم تعبیر میکند، که به صورت یکسان درک شوند.
بابت اشتباه تایپیم عذر میخوام، ماشاالله تسلط شما دوستان مو رو از ماست در میاره. درووووووووود.
گزینه 2 جواب صحیح است. در واقع افراد معدودی آمادگی های بنیادی دارند ولی هرکسی چندین آمادگی اصلی دارد.
آدرس سوال : فصل 14 شخصیت، صفحه 497
گزینه 2 صحیح است. آدرس پاسخ صحیح: سطر اول صفحه 408 شخصیت..
گزینه 4 صحیح است. چون در واقع شخصیت در نظریه بندورا محصول تعامل رفتار ، عوامل شخصی و محیط است. و گزاره چهارم بیشتر بیانگر دیدگاه اسکینر است. آدرس: پاراگراف دوم صفحه 362 شخصیت
گزینه 3 صحیح است. چرا که تغییر دادن محرک در کنترل شخصی مطرح میشود.
آدرس: فصل 10 شخصیت ، صفحه 394
سوال حساسی بود.
سه تاثیر عمده تنبیه: 1- متوقف کردن رفتار 2- شرطی کردن احساس منفی 3- گشترش تاثیرات تنبیه به سایر محرک ها
و در صفحه بعد از این مطلب عنوان شده تنبیه میتواند وسیله ای برای کنترل باشد هم کنترل برنامه ریزی شده و هم کنترل تصادفی
پس گزینه 2 پاسخ صحیح است.. به عدم توقف توجه کنید.
آدرس: فصل 10 شخصیت، صفحه 335
گزینه 1 صحیح است.. خود آرمانی نه تنها مسئول راضی بودن یا نبودن از خود بدنی افراد است بلکه مسئول کل هویت شخصی نیز هست.
آدرس: فصل نهم، صفحه 287
اینم که گزینه 3 هست و توضیحات دکتر مرضیه کاملا صحیحه
اینم سوال خوبیه، تو آزمون سال های گذشته هم مثال هایی از خود کتاب دادن و گفتن این مربوط به کجاس؟
گزینه 3 صحیح است. به مثال های انواع بیزاری از خود در این آدرس توجه کنید.
آدرس: فصل 6، صفحه 208
مررررسي همكلاسي اينده!!!!بارسال ميانكسن درصدهاي من 47شده!يكم بيشتر تلاش كرده بودم الان دانشجووووو بووووودم!درصدهای رتبه 49 - سال 93- مشغول به تحصیل در علوم پزشکی کرمانشاه ... جهت اطلاع ویژه دکتر فدا
آسیب 64
روان درمانی 53
شخصیت 43
ارزیابی روانی 20
فیزیو 70
عمومی و رشد 48
بالینی 61
امار و روش تحقیق 55
زبان 30
با آرزوی موفقیت
این سوالارو ک میذارین میگم که ای کاش خونده بودم و میتونستم همراهیتون کنم.دقیقا احساسی که سر کنکور علوم داشتم. عالی هستید همتون.:28: و مطمئن موفق میشید. مرضیه جان تو هم قبولی. 12 شد بیا خبر بده:smilies-azardl (113
بجها جندبار اومدم نقل قول كنم نشد جواب ها به ترتيب نوشتم فقط به نظرم اومد بعضي ها رو باسخ نامه اشتباه زده،كنارش جوابي رو كه خودم حدس ميزنم درسته رو نوشتم،اكه كسي نظر ديكه اي داشت لطفا بكه!
سوال يك،دو ولي نظر من كزينه جهار هست
سوال دو،کزينه سه
سوالإ سه،كزينه يك
سوال جهار زده يك ولي من فك كنم جهار بشه
سوال بنج زده جهار ولي من يك
سوال شش،جهار
سوال هفت ،سه
سوال هشت دو زده ولي من يك......
سوال نه ،دو ولي من جهار.
سوال ده دو
سوال يازده ،سه