مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
دویست و پنجاه و نهمین سمینار ادواری عصب پژوهی اجتماعی
مرکز پزشکی شهدا تجریش
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
مغز کاوی خنده و شوخی
دکتر آذرخش مکری
بحث و گفتگو با شرکت عده ای از صاحبنظران
آمفی تئاتر مرکز پزشکی شهداء تجریش
پنجشنبه بیست و چهارم اردیبهشت
ساعت هشت و نیم لغایت یازده و نیم صبح
ورود برای همگان آزاد است

دکتر عبدالرحمن نجل رحیم

آخرین ویرایش:

PSyChoO

New member
اول بايد به من ياد بدي جطور جندتا نقل نقول ميكني!!!راستش درس نميدوووونم ولي تو بخش رواني روانشناس ميخوان،طرح بستكي به استاني كه زندكي ميكنيد و اينكه زير نظر بهزيستي باشيد يا بهداشت!بهداشت حقوقش بيشتره حدود يك ميليون وخورده اي!!!!!!طرح ما سالايي بيش اجباري بود الان اختياريه!
اخ جووووون زله!!!!!!
جرا همه دارن انصراف ميدن،بابا بيايد كنكور بديد حداقل تجربه ميشه براتون!
چششششم. حتما. پایین سمت چپ هر پست ستا گزینه س، هر کامنتیو که میخوای جواب بدی رو اولین گزینه از چپ کلیک میکنی و تیک میخوره بعد آخرین کامنتو که میخی جواب بدی پاسخ با نقل قول رو میزنی بعد همه کامنتایی که تیک زدی با اون آخری تو یه پنجره پاسخ باز میشن. پایین هرکدومش جدا جوابت میدی. به همین سادگی به همین خوشمزگی:)
خب من اصفهانم. بعد بیمارستان روانپزشکی مدرس هم هست اینجا ولی خب من چیز چندانی بلد نیستم که برم روانشاس شم اونجا:)))
حتما باید برم پیش مدیر گروهمون بپرسم. نه؟:)
اووووف چ حقوقی ام داره:))) من الان دارم تو یه مرکز مشاوره تحصیلی کار میکنم حقوقش ماهی صد تومنم نمیشه:13:
من ه کنکورمو میام میدم ولی بصورت لوح سفید:))))

چرا نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیهاااااااااااااااااااا برییییییییییییییم
فقط اگه بلا نسبت بچه ها ما جای بد پذیرفته شدیم چی؟ بازم میای؟
جووووووونز. بدو بریم راوی. من با فولکسم میام دنبالتون صبحا بووووووووق بوق زنان میریم:))))
عح کی. شماها و جای بد؟ امکان نداره:bunnyearsmiley:

دهمین دوره نمایشگاه کتاب های الکترونیک از تاریخ 15 الی 30 اردیبهشت در دانشگاه صنعتی شریف در حال برگزاریست, لازم به ذکر است کلیه کتابهای این نمایشگاه به زبان انگلیسی و با 90 درصد تخفیف به قیمت 1000 تومان هر عنوان , ارائه شده است

لیست کتب روانشناسی

ebookcenter.ir
اینا که همش ایبوکه و بقول باوشه کلی از کتب رایگان تو نت هست دیگه خریدشون ک لطفی نداره!
دیروز عوضش کردم عزیزم, می خوای دوباره همونو بزارم؟
آخه از کارتونی بودن خسته شدم و این عکسی گذاشتم رو دوست داشتم ولی همین روزاست که دوستان جدید بیان بهم بگن آقای راوی و جناب راوی, باز مجبورم یه عکس جینگیلی بزارم
فعلا که کنکور بنده رو سوسک کرده
نه شوخی کردم, تا زمانی که سر جلسه بگن شروع کنید ما هستیم [
نه اصی اواتار قبلی بهت نمیومد. همین خبس. خعلی ام خبس:thumbsupsmileyanim:

oksana

New member
استخدام آ پ کاردانی،کارشناسی و ارشد دررشته تربیت بدنی و علوم ورزشی کلیه گرایشها
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته مشاوره کلیه گرایشها روانشناسی با گرایش شخصیت عمومی تربیتی و بالینی.مدرک حوزوی سطح دو
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته آموزش ابتدایی زبان و ادبیات فارسی علوم تربیتی روانشناسی و معارف اسلامیبا کلیه گرایشهاو رشته علوم تجربی مدرک حوزویسطح دو و بالاتر
کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته کاردرمانگر گفتار درمانگر فیزیوتراپی شنوایی سنجی
کاردانی کارشناسی و ارشد کامپیوتر با کلیه گرایشها.
کاردانی کارشناسی و ارشد در نقشه کشی صنعتی.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته مکانیک ساخت و تولید.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته مواد با کلیه گرایشها.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته صنایع فلزی جوشکاری و دبیری صنایع.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته مکانیک خودرو اتوماتیک دبیر فنی اتوماتیک.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته تاسیسات دبیری فنی تاسیسات مکانیک حرارت و سیالات.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته دبیری فنی برق برق کنترل کنترل تاسیسات برق.
کاردانی کارشناسی و ارشد در رشته الترونیک و دبیری فنی الکترونیک. و رشتههلی دیگر از جمله:
صنایع چوب ،دبیری فنی صنایع چوب،تکنولوژی نساجی، شیمی نساجی،مهندسی شیمی، شیمی کاربردی صنایع شیمیایی، سرامیک با کلیه گرایشها، عمران ، دبیرفنی ساختمان، راه و ساختمان و ...،نقشه برداری و...، مهندسی معدن با کلیه گرایشها، چاپ تکنولوژی و...، علوم دامی و دامپزشکی و...، زراعت و اصلاح نبات و...، ماشینهای کشاورزی و...، صنایع غذایی و...، حسابداری و...، گرافیک و...، معماری و...، طراحی دوخت و...، آمار کلیه گرایشها، مهندسی کامپیوتر کلی گرایشها، حقوق صرفا رشته حقوق و حقوق قضایی0 استخدام آموزش و پرورش

تاریخ ثبت نام
ثبت نام از روز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت لغایت روز یکشنبه ۲۷همان ماه از طریق پایگاه اینترنتی مرکز سنجش آموزش و پرورش به نشانی http://Aee.medu.ir و با استفاده ازکارت رمز صورت می گیرد.
بر اساس این گزارش ، این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نیست. برای تهیه کارت رمز لازم است داوطلبان در تاریخ های ذکر شده با همراه داشتن اصل فیش واریزی به مبلغ پنج هزار تومان به حساب جاری ۹۸۰ خزانه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران قابل پرداخت در تمامی شعب بانک ملی به عنوان حق شرکت در آزمون های استخدامی که درمهلت مقرر فوق الذکر واریز شده است، در ساعات اداری به کارگزینی یکی از ادارات آموزش وپرورش شهرستانها، نواحی و مناطق کشور مراجعه و کارت رمز مربوط را دریافت نمایند.
ایثارگران ازپرداخت ۵۰ درصد مبلغ مذکور و فرزندان شاهد و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد و بالاتر از پرداخت کل هزینه ثبت نام معاف می‌باشند. مبلغ واریزی حق شرکت در آزمون به هیچ عنوان قابل استرداد نمی باشد
نحوه ثبت نام در آزمون
ورود به پایگاه مرکز سنجش آموزش وپرورش به نشانی: http://Aee.medu.ir (براساس کد رمز خریداری شده ازکارگزینی مناطق آموزش و پرورش) و تکمیل فرم الکترونیکی استخدام پیمانی و قراردادن فایل عکس در محل مورد نظر در فرم مذکور ودریافت کد رهگیری جهت صدور کارت ورود به جلسه آزمون واعلام نتایج.
چنانچه داوطلبی مراحل ثبت نام را به طور کامل انجام نداده و کد رهگیری دریافت نکند هیچگونه حقی برای شرکت درآزمون نخواهد داشت و کارت ورود به جلسه برای وی صادر نمی شود.
نحوه برگزاری آزمون و پذیرش داوطلبان
آزمون استخدامی در دو مرحله برگزار می شود . مرحله اول شامل سؤالات عمومی وسؤالات تخصصی مرتبط با رشته شغلی است و داوطلبانی که حداقل ۶۰ درصد نمره آزمون عمومی این مرحله را کسب کنند تا سقف سه برابر ظرفیت استخدام براساس اولویت نمره برتر تخصصی به مرحله دوم آزمون معرفی خواهند شد .
مواد آزمون مرحله اول (عمومی وتخصصی)
سوالات عمومی شامل زبان و ادبیات فارسی، معارف اسلامی‌، زبان انگلیسی عمومی ـ اطلاعات سیاسی و اجتماعی و مبانی قانونی ، فناوری اطلاعات ، ریاضی و آمار مقدماتی که به تعداد ۱۰۰ سوال چهار گزینه ای (با اعمال نمره منفی برای پاسخ غلط) طراحی خواهد شد.
تبصره : اقلیت های دینی ازپاسخگویی به معارف اسلامی معاف بوده وامتیاز آن در سایر مواد آزمون توزیع می شود .
سوالات تخصصی شامل حداقل ۴۰ سوال مرتبط با رشته شغلی است.
مواد آزمون مرحله دوم (تخصصی مرتبط با مهارت‌های معلمی و آزمون های عملی و مهارتی)
پس از اعلام نتایج مرحله اول اعلام خواهد شد و دیگر مراحل جذب مانند دوره توجیهی، آموزشی، مهارتی و کارآموزی و طی مراحل گزینش (توسط هیأت عالی گزینش) نیز متعاقباً اعلام می گردد.
زمان و چگونگی توزیع کارت ورود به جلسه آزمون
کارت ورود به جلسه آزمون مرحله اول از روز شنبه ۱۶خرداد ۱۳۹ژلغایت سه شنبه مورخ ۱۹ خرداد ازطریق ورود (با استفاده از کد رهگیری) به پایگاه اینترنتی مرکز سنجش آموزش و پرورش به نشانی : http://Aee.medu.ir قابل دریافت است.

فدا جان این آگهی را از کجا گرفتی؟ چون اعلام کردن چند تا آگهی جعلی هم منتشر شده

marzieh88

New member
اول بايد به من ياد بدي جطور جندتا نقل نقول ميكني!!!راستش درس نميدوووونم ولي تو بخش رواني روانشناس ميخوان،طرح بستكي به استاني كه زندكي ميكنيد و اينكه زير نظر بهزيستي باشيد يا بهداشت!بهداشت حقوقش بيشتره حدود يك ميليون وخورده اي!!!!!!طرح ما سالايي بيش اجباري بود الان اختياريه!
اخ جووووون زله!!!!!!
جرا همه دارن انصراف ميدن،بابا بيايد كنكور بديد حداقل تجربه ميشه براتون!

مرسی از اینهمه اطلاعات ، موفق باشی :(40):

marzieh88

New member
آخه از کارتونی بودن خسته شدم و این عکسی گذاشتم رو دوست داشتم ولی همین روزاست که دوستان جدید بیان بهم بگن آقای راوی و جناب راوی, باز مجبورم یه عکس جینگیلی بزارم :tonguesmiley:
428920_cray.gif

نه شوخی کردم, تا زمانی که سر جلسه بگن شروع کنید ما هستیم
382221_Laie_53.gif

نه راوی عوضش نکن ، مژه هات بلنده معلومه دختری:smiliess (8):

henri

New member
آخه از کارتونی بودن خسته شدم و این عکسی گذاشتم رو دوست داشتم ولی همین روزاست که دوستان جدید بیان بهم بگن آقای راوی و جناب راوی, باز مجبورم یه عکس جینگیلی بزارم :tonguesmiley:
428920_cray.gif

نه شوخی کردم, تا زمانی که سر جلسه بگن شروع کنید ما هستیم
382221_Laie_53.gif

نه راوی جون خیلی با کلاسه حس روانشناس بودنت قشنگ منتقل میکنه انگار واسه خودت ساختن
خدا قوت :28:

fada19990

New member
باشوا ،تو كتاب زده كزينه دو ،يعني سري كه من مطمئنم اشتباه،من بين موازي و همزمان شك كردم،ولي فك كنم ميشه بردازش موازي!حالا اكه دوستان نظر ديكه اي دارن بكن لطفا!

bashaw

New member
باشوا ،تو كتاب زده كزينه دو ،يعني سري كه من مطمئنم اشتباه،من بين موازي و همزمان شك كردم،ولي فك كنم ميشه بردازش موازي!حالا اكه دوستان نظر ديكه اي دارن بكن لطفا!

منم بین موازی و همزمان شک داشتم...
آره راوی بیا جــــــــــــواب بده...
در ضمن دکتر فدا اگه بفرمایی کنکور چه سالیه و سوال چنده شاید بتونم از پاسخنامه های دیگه چکش کنم...ممنون

fada19990

New member
در ضمن دکتر فدا اگه بفرمایی کنکور چه سالیه و سوال چنده شاید بتونم از پاسخنامه های دیگه چکش کنم...ممنون
فك كنم مال كنكور 85باشه،حال جك ميكنم ميكم!

rawy

New member
چششششم. حتما. پایین سمت چپ هر پست ستا گزینه س، هر کامنتیو که میخوای جواب بدی رو اولین گزینه از چپ کلیک میکنی و تیک میخوره بعد آخرین کامنتو که میخی جواب بدی پاسخ با نقل قول رو میزنی بعد همه کامنتایی که تیک زدی با اون آخری تو یه پنجره پاسخ باز میشن. پایین هرکدومش جدا جوابت میدی. به همین سادگی به همین خوشمزگی:)
خب من اصفهانم. بعد بیمارستان روانپزشکی مدرس هم هست اینجا ولی خب من چیز چندانی بلد نیستم که برم روانشاس شم اونجا:)))
حتما باید برم پیش مدیر گروهمون بپرسم. نه؟
اووووف چ حقوقی ام داره:))) من الان دارم تو یه مرکز مشاوره تحصیلی کار میکنم حقوقش ماهی صد تومنم نمیشه
من ه کنکورمو میام میدم ولی بصورت لوح سفید:))))

جووووووونز. بدو بریم راوی. من با فولکسم میام دنبالتون صبحا بووووووووق بوق زنان میریم:))))
عح کی. شماها و جای بد؟ امکان نداره:bunnyearsmiley:

اینا که همش ایبوکه و بقول باوشه کلی از کتب رایگان تو نت هست دیگه خریدشون ک لطفی نداره!

نه اصی اواتار قبلی بهت نمیومد. همین خبس. خعلی ام خبس:thumbsupsmileyanim:

مررررررررررررسییییییییییی منم نقل قول چندگانه بلد نبودم :25r30wi:
بهم نمیومد؟؟؟؟ چرا زودتر نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
428920_cray.gif

اااااااااااااااااا سایکو اصفهانی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نمی دونم چرا همینجوری بی دلیل اصفهانی ها رو دوس دارم
چرا کنار کشیدی؟؟؟ بچه های اصفهان زرنگن هااااااااااااااااااا , مطمئنی اصفهانی ای؟

rawy

New member

فك كنم مال كنكور 85باشه،حال جك ميكنم ميكم!

(نقل قول چندگانه می کنیم
162520_girl_dance.gif
)

والا من اول که این سوال رو دیدم جوابم بهش همزمان بود, اما استنباط خودمه اصلا اطلاع موثقی ندارم, اگر تا قبل از اول خرداد بهش برخوردم حتما مطرح می کنم

آخرین ویرایش:

bashaw

New member
(نقل قول چندگانه می کنیم
162520_girl_dance.gif
)

والا من اول که این سوال رو دیدم جوابم بهش همزمان بدون, اما استنباط خودمه اصلا اطلاع موثقی ندارم, اگر تا قبل از اول خرداد بهش برخوردم حتما مطرح می کنم

تبریک میگم بخاطر اینکه یاد گرفتی نقل قول چندگانه بگیری....:65d6a5d6s:
راستی دقن کردی میون بچه هایی که توی این بخش فعالن فقط من پسرم :5:
باشه راوی منم اگه مطلبی پیدا کردم در مورد سوال میگم بهتون...مرسی

rawy

New member
بچه ها منم احتمالا از هفته دیگه تست می ذارم, شایدم زودتر
فعلا یه نکته: احساس های زمان اضطراب عبارتند از: نداشتن کنترل , احساس درماندگی :rolleyessmileyanim:

PSyChoO

New member
مررررررررررررسییییییییییی منم نقل قول چندگانه بلد نبودم
بهم نمیومد؟؟؟؟ چرا زودتر نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اااااااااااااااااا سایکو اصفهانی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نمی دونم چرا همینجوری بی دلیل اصفهانی ها رو دوس دارم
چرا کنار کشیدی؟؟؟ بچه های اصفهان زرنگن هااااااااااااااااااا , مطمئنی اصفهانی ای؟

خواهش میشود.خب بپرسید جانم:)))
آخه خشن بودی اصی جرئت نمیکردم که:riz481:
عزیزممممم. اصفانیام شومارا دوس میدارن خانووووووم:28:
من شخصا آدم باحوصله و دلداری هستم و دوز ندارم هول هولکی پیش برم:))) وگنه همکلاسیام دارن میخونن نترس:))))
نمدونم صب کن برم شناسناممو ببینم دوباره :black_eyed:

rawy

New member
تبریک میگم بخاطر اینکه یاد گرفتی نقل قول چندگانه بگیری....:65d6a5d6s:
راستی دقن کردی میون بچه هایی که توی این بخش فعالن فقط من پسرم
باشه راوی منم اگه مطلبی پیدا کردم در مورد سوال میگم بهتون...مرسی

خب چرا تو چندتا پست نگفتی اینا رو :25r30wi:
خسته نباشی باشو غریبه ای کوچک, مگه کلا چند نفر فعال هستن که فقط شما پسری؟؟؟ تا همین اندی پیش, فدا تنها بود طفلکی :28: بعد شما اومدی کمکش, بعد من اومدم و خدا رو شکر بچه هایی که سکوت انتخابی اختیار کرده بودند لب به سخن گشودند
ولی شک نکن دوستانی که میان اینجا خیلی بیشتر از این حرفان, حسم می گه دوستای قدیمی مون هم حتما و قطعا سر می زنن, چقققققققققققققققدر دلم تنگ شده براشون :sadsmiley:

rawy

New member
خواهش میشود.خب بپرسید جانم:)))
آخه خشن بودی اصی جرئت نمیکردم که:riz481:
عزیزممممم. اصفانیام شومارا دوس میدارن خانووووووم:28:
من شخصا آدم باحوصله و دلداری هستم و دوز ندارم هول هولکی پیش برم:))) وگنه همکلاسیام دارن میخونن نترس:))))
نمدونم صب کن برم شناسناممو ببینم دوباره :black_eyed:

:25r30wi: خااااااااااااااک به سرم, من؟ خشن؟ بام؟ شیب؟
ووووووی به همکلاسی هات بگو یواش بخونن

fada19990

New member
راستش فك نكنم من ديكه تست بزارم،جشام شديد ميدرده!ميترسم كنكور نداده كوووور شم!

rawy

New member
راستش فك نكنم من ديكه تست بزارم،جشام شديد ميدرده!ميترسم كنكور نداده كوووور شم!

دور از جون, مراقب خودت باش فدا, روزای آخر خودت رو حفظ کن که سر کنکور بتونی دونسته هات رو منتقل کنی, خدای نکرده زحمتت هدر نره
ما سعی می کنیم راهت رو ادامه بدیم :auizz3ffy9vla57584x

fada19990

New member
سوال 62روانشناسي عمومي سال85-86،راستش من خودم اول زدم هم زمان ولي بين هم زمان و موازي شك دارم،
اين مطلب رو تو هيلكارد نوشته:توضيح همزمان اطلاعات در كذركاههاي عصبي و مختلف را بردازش موازي كويند،بردازش موازي كويند!
من اينو بيدا كردم !

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rawy
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا