مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

crazy 4 u

New member
سلام دوستان خدا قوت همگیتون:heart:

چند روزی بود انجمن نیومده بودم دلم واستون تنگ شده بود:heart:

ان شااالله که تو این روزای باقیمانده هم تموم تلاشتونو بکنید که تا هدف راهی نمونده

موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام دوستان خدا قوت همگیتون:heart:

چند روزی بود انجمن نیومده بودم دلم واستون تنگ شده بود:heart:

ان شااالله که تو این روزای باقیمانده هم تموم تلاشتونو بکنید که تا هدف راهی نمونده

موفق باشید

eeeeeeehsan

New member
خانم مدیر یکم با بچه هاتون مهربون تر باشید =)))

خدمت بچه های گل روانشناسی:

eeeeeeehsan3.gif

cc.png

rawy

New member
خانم مدیر یکم با بچه هاتون مهربون تر باشید =)))

خدمت بچه های گل روانشناسی:

cc.png

:25r30wi: سلام
احسان اینجا احسان اونجا احسان همه جا، چی شده مگه؟ شما صحبت مهربونی نکن که هنوز کار آخرت یادم نرفته :smiliess (7):
مرسی لطف کردی :thumbsupsmileyanim:

rawy

New member
احسان اینجا احسان اونجا احسان همه جا، چی شده مگه؟ شما صحبت مهربونی نکن که هنوز کار آخرت یادم نرفته :smiliess (7):

نمی دونم امتیاز ارسال شد یا نه، شوخی بود به هر حال

oksana

New member
سلام بچه ها شما جلد سوم کاپلان اختلالات کودکی را می خونید؟ یا نه به نظرتون کدوم بخش هاش مهم ترن؟:smilies-azardl (181

eeeeeeehsan

New member
نمی دونم امتیاز ارسال شد یا نه، شوخی بود به هر حال
آهان گرفتم، اون ویروسه رو میگی..
بابا ویروس فرستادم امنیتت رو تست کنی، به جان شما :)

می دونم.
قربون شما، قابلتون رو نداشت :rose:

rawy

New member
سلام بچه ها شما جلد سوم کاپلان اختلالات کودکی را می خونید؟ یا نه به نظرتون کدوم بخش هاش مهم ترن؟:smilies-azardl (181

سلام، جلد 3 سالهای قبل جزو منابع بود، بعدش مکی آبادی رو اعلام کردند که کلا به هیچ کدوم توجه نمی کردند اما به طور کلی یه دیدی از اختلالات کودک هم داشته باش، جلد 2 شمسی پور یه فصل درمورد کودک داره ، همون کافیه

marzieh88

New member
سلام بچه ها :smiliess (10):
من این هفته بجز4شنبه هرروزمو خوب خوندم . این آخرا با وسواس کمتری میخونم چقدرم راحت تره!!! تند تند فصلا رو ورق بزنی :smilies-azardl (181
واسه همه تون سالی پر از دلخوشی و موفقیت آرزو میکنم:auizz3ffy9vla57584x

marzieh88

New member
سلام، جلد 3 سالهای قبل جزو منابع بود، بعدش مکی آبادی رو اعلام کردند که کلا به هیچ کدوم توجه نمی کردند اما به طور کلی یه دیدی از اختلالات کودک هم داشته باش، جلد 2 شمسی پور یه فصل درمورد کودک داره ، همون کافیه

کاش من این اطلاعاتو قبل از خریدن هرسه جلد کاپلان + مکی آبادی داشتم :25r30wi:

mahsaaaa

New member
تو این شلوغیای آخر سال که برای ما با تب و تاب درسا همراه شده برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.

rawy

New member
کاش من این اطلاعاتو قبل از خریدن هرسه جلد کاپلان + مکی آبادی داشتم :25r30wi:

واااای امسال خریدی؟ بعضی کارهای وزارت بهداشت از یک ذهن نابغه ناشی می شه که هر از گاهی همه بچه ها رو تو حالت هنگ قرار می ده، حالا خدا به کنکور امسال رحم کنه حداقل منتظر سه چهارتا تست عجیب باشید

marzieh88

New member
واااای امسال خریدی؟ بعضی کارهای وزارت بهداشت از یک ذهن نابغه ناشی می شه که هر از گاهی همه بچه ها رو تو حالت هنگ قرار می ده، حالا خدا به کنکور امسال رحم کنه حداقل منتظر سه چهارتا تست عجیب باشید
آره قبل از اعلام منابع همه منابع سال قبلو خریدم.
فقط یه چیزیی،منابع و طراحی سوالا با سازمان سنجش آموزش پزشکیه ،
از وزارت بهداشت جداست دیگه، نه؟

taraane

New member
ممنون از راهنماییتون بچه ها
امیدوارم سال خوبی رو شروع کنید و همتون جزو قبولیای سال 94 باشید
اما نرید که برید!گاهی بیاید اینجا و از تجربیاتتون واسه ما95یی ها!بگید

oksana

New member

ازت ممنونم راوی جان فکر نکنم سال های قبل از روانشناسی مرضی کودک سوالی داده باشند بهر حال کاپلان که خیلی سنگینه آسیب شمسی پور هم ندارم احتمالا نخونمش بازم به خاط پاسخت ممنونم:rose:

rawy

New member
آره قبل از اعلام منابع همه منابع سال قبلو خریدم.
فقط یه چیزیی،منابع و طراحی سوالا با سازمان سنجش آموزش پزشکیه ،
از وزارت بهداشت جداست دیگه، نه؟

نمی دونم والا توجه نکردم به این موضوع
راستی چرا عکست رو برداشتی؟

fada19990

New member

راوي جان سه جهار تا كه خوببببه !!!!خدا كنه بيشتر نشه!!!!!!!

rawy

New member
راوي جان سه جهار تا كه خوببببه !!!!خدا كنه بيشتر نشه!!!!!!!

فدا جان تو دل بچه ها رو خالی نکن :whistle:
چیزی نیست، فقط چندتا، تازه سوال مشکل نداره که جواب مشکل داره، هی بچه ها گفتن اضطراب بنیادی واسه هورنای هست، اونا گفتن نه ما می گیم آدلره بگید چشم
البته دستشون درد نکنه من چون عاشق آدلرم، جواب غلط رو درست زدم :25r30wi::motat:

fada19990

New member
فدا جان تو دل بچه ها رو خالی نکن :whistle:
چیزی نیست، فقط چندتا، تازه سوال مشکل نداره که جواب مشکل داره، هی بچه ها گفتن اضطراب بنیادی واسه هورنای هست، اونا گفتن نه ما می گیم آدلره بگید چشم
البته دستشون درد نکنه من چون عاشق آدلرم، جواب غلط رو درست زدم :25r30wi::motat:

جااال راوي جوووون منم عاشق ادلرم،بارسالم از هورناي سوال دادن فك.كنم جوابش ميشد اضطراب بنيادي بودي!!!!!!!!!!در هرحال طراح سوال است ديكر......!!!!!!!
راوي جووون من قصدم اين نبود بجها رو بترسووونم،كفتم سه جهار سوال جديد مشكلي نيست كه ،ما عادت داريم!!!!!

fada19990

New member
جااال راوي جوووون منم عاشق ادلرم،بارسالم از هورناي سوال دادن فك.كنم جوابش ميشد اضطراب بنيادي بودي!!!!!!!!!!در هرحال طراح سوال است ديكر......!!!!!!!
راوي جووون من قصدم اين نبود بجها رو بترسووونم،كفتم سه جهار سوال جديد مشكلي نيست كه ،ما عادت داريم!!!!!
ببخشيد فك كنم خيلي غلط غولوط دارررررره!ولي مفهووووم رو ميررررسونه!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا