saeeeeeede
New member
چقد دلم برات تنگ شده بود ینی نباشی حساب روزا از دستمون میره هااااا
عزیزمی....
:28::heart::heart:
چقد دلم برات تنگ شده بود ینی نباشی حساب روزا از دستمون میره هااااا
خانم مدیر یکم با بچه هاتون مهربون تر باشید =)))
خدمت بچه های گل روانشناسی:
![]()
:25r30wi: سلام
احسان اینجا احسان اونجا احسان همه جا، چی شده مگه؟ شما صحبت مهربونی نکن که هنوز کار آخرت یادم نرفته :smiliess (7):
مرسی لطف کردی :thumbsupsmileyanim:
:25r30wi: سلام
احسان اینجا احسان اونجا احسان همه جا، چی شده مگه؟ شما صحبت مهربونی نکن که هنوز کار آخرت یادم نرفته :smiliess (7):
مرسی لطف کردی :thumbsupsmileyanim:
آهان گرفتم، اون ویروسه رو میگی..نمی دونم امتیاز ارسال شد یا نه، شوخی بود به هر حال
سلام بچه ها شما جلد سوم کاپلان اختلالات کودکی را می خونید؟ یا نه به نظرتون کدوم بخش هاش مهم ترن؟:smilies-azardl (181
سلام، جلد 3 سالهای قبل جزو منابع بود، بعدش مکی آبادی رو اعلام کردند که کلا به هیچ کدوم توجه نمی کردند اما به طور کلی یه دیدی از اختلالات کودک هم داشته باش، جلد 2 شمسی پور یه فصل درمورد کودک داره ، همون کافیه
کاش من این اطلاعاتو قبل از خریدن هرسه جلد کاپلان + مکی آبادی داشتم :25r30wi:
آره قبل از اعلام منابع همه منابع سال قبلو خریدم.واااای امسال خریدی؟ بعضی کارهای وزارت بهداشت از یک ذهن نابغه ناشی می شه که هر از گاهی همه بچه ها رو تو حالت هنگ قرار می ده، حالا خدا به کنکور امسال رحم کنه حداقل منتظر سه چهارتا تست عجیب باشید
سلام، جلد 3 سالهای قبل جزو منابع بود، بعدش مکی آبادی رو اعلام کردند که کلا به هیچ کدوم توجه نمی کردند اما به طور کلی یه دیدی از اختلالات کودک هم داشته باش، جلد 2 شمسی پور یه فصل درمورد کودک داره ، همون کافیه
آره قبل از اعلام منابع همه منابع سال قبلو خریدم.
فقط یه چیزیی،منابع و طراحی سوالا با سازمان سنجش آموزش پزشکیه ،
از وزارت بهداشت جداست دیگه، نه؟
واااای امسال خریدی؟ بعضی کارهای وزارت بهداشت از یک ذهن نابغه ناشی می شه که هر از گاهی همه بچه ها رو تو حالت هنگ قرار می ده، حالا خدا به کنکور امسال رحم کنه حداقل منتظر سه چهارتا تست عجیب باشید
راوي جان سه جهار تا كه خوببببه !!!!خدا كنه بيشتر نشه!!!!!!!
فدا جان تو دل بچه ها رو خالی نکن
چیزی نیست، فقط چندتا، تازه سوال مشکل نداره که جواب مشکل داره، هی بچه ها گفتن اضطراب بنیادی واسه هورنای هست، اونا گفتن نه ما می گیم آدلره بگید چشم
البته دستشون درد نکنه من چون عاشق آدلرم، جواب غلط رو درست زدم :25r30wi::motat:
ببخشيد فك كنم خيلي غلط غولوط دارررررره!ولي مفهووووم رو ميررررسونه!جااال راوي جوووون منم عاشق ادلرم،بارسالم از هورناي سوال دادن فك.كنم جوابش ميشد اضطراب بنيادي بودي!!!!!!!!!!در هرحال طراح سوال است ديكر......!!!!!!!
راوي جووون من قصدم اين نبود بجها رو بترسووونم،كفتم سه جهار سوال جديد مشكلي نيست كه ،ما عادت داريم!!!!!