مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoumeh90

New member
یه نورون از مغزتم واسه ترسیدن ازین مسئله اختصاص ندی ها!
دوستم فرم معدلش رو مهر نشده فرستاده بود، بعد از قبولی از سازمان سنجش بهش زنگ زدن گفتن پاشو فرمو مهر کن بیار!
تازه اون موقع نمیدونست قبول شده! حتی اگه مهلت ویرایش ندادن نترس، خیلی شیک و مجلسی منتطر تماسشون باش، بذار خودشون منت کشی کنن

مرضیه جون میدونی چی رو اشتباه زدم؟اصلا نمیدونم چرا اشتباه به این بزرگی کردم!دیشب دیدم...گزیه قبولی در سال گذشته رو زدم بله...در حالی که نشدم :(

fada19990

New member
سلام بچه ها؛
من امسال نتونستم شرکت کنم،به نظرتون چند درصد منابع ممکنه واسه سال بعد تغییر کنه؟؟
آخه میخواستم کتابارو بگیرم؟
میشه راهنمایی کنید؟

(منظورم کنکور وزارت بهداشته)
سلام دوست خوووبم خوش آمدى,راستش مشخص نيست و کسى با اطمينان نمىتوونه بگه, ولى به نظر من شما مىتونى کتاب لزگى و شخصيت و روان درمانى رو تهيه کنى تابستونم که کاپلان جديد مياد تو بازار!!!!البته اين نظر شخصى منه,

marzieh88

New member
بچها من ي سوال داررررم!!!فيزيولوژى کالات ص 209 پاراگراف دوم, يه مطلبى نوشته که من درست متوجه نمىشم,البته شايد علتش خواب الودگى باشه,در هر حال هرکس زحمتش نميشه توضيحش بده!
گیرنده های گابا مبلمان ویژه ی نوروترانسمیترگابا هستن که به طور طبیعی قراره گابا روشون جلوس کنه و ادراک اضطراب رو کاهش بده، بنزودیازپین ها مثه کوسن یا بالشتک روی این گیرنده ها قرار میگیرن و جای نوروترانسمیتر گابا رو راحت تر میکنن، واسه همین اضطراب رو بیشتر تر کاهش میدن( عملکردشون با خم کردن مجراهای کلراید انجام میشه )

marzieh88

New member
مرضیه جون میدونی چی رو اشتباه زدم؟اصلا نمیدونم چرا اشتباه به این بزرگی کردم!دیشب دیدم...گزیه قبولی در سال گذشته رو زدم بله...در حالی که نشدم :(
اینکه قبول نشدی که اثبات کردن نمیخواد ، واضحه . غمت نباشه مطمئنم درست میشه

بروسلی

New member
بابا این زبان معنیش 100 سالم بخونم از ذهنم میپره کمکم کنید با اینکهiq146 دارم اما نمیدونم چرا
بچه شما برای اینکه معنی کلمات یادتون بمونه چیکار می کنید؟

بروسلی

New member
راستی برای خاموش کردن هیجانات و تکانش های خودتون چیکار می کنید؟مثلا بابا فعلا خوش باش یا دنیا همینه؟؟

fada19990

New member
گیرنده های گابا مبلمان ویژه ی نوروترانسمیترگابا هستن که به طور طبیعی قراره گابا روشون جلوس کنه و ادراک اضطراب رو کاهش بده، بنزودیازپین ها مثه کوسن یا بالشتک روی این گیرنده ها قرار میگیرن و جای نوروترانسمیتر گابا رو راحت تر میکنن، واسه همین اضطراب رو بیشتر تر کاهش میدن( عملکردشون با خم کردن مجراهای کلراید انجام میشه )

شرررمنده مرضيه جوووون ظاهرا صفحه بندى کتابامووون باهم ديگه فرق داره,ولى با اينحال عالى توضيح دادى!!!مرررسى

marzieh88

New member
بابا این زبان معنیش 100 سالم بخونم از ذهنم میپره کمکم کنید با اینکهiq146 دارم اما نمیدونم چرا
بچه شما برای اینکه معنی کلمات یادتون بمونه چیکار می کنید؟
آی کیو 146 ؟!!!
کلمات رو جدا از متن نکنی و تو متن مرور کنی بهتر حفظت میشه

آخرین ویرایش:

marzieh88

New member
بچه ها کسی میدونه تو آزمونای سنا چه رتبه ای بگیریم خیالمون راحته که قبول میشیم؟!
مثلا از قبولیها نشنیدین رتبه ی آزمونشون چطور بوده؟
پی نوشت: لطفا روشنفکرا نیان بگن مقایسه نکن و به هدف فکر کن و اینا ! آگاهانه دارم مقایسه میکنم!!!

marzieh88

New member
خانم مدیر من دنبال تاپیک مطالعه ی گروهیه سال 93 میگردم . میخوام آمار قبول شده ها رو بگیرم!

masoumeh90

New member
بچه ها کسی میدونه تو آزمونای سنا چه رتبه ای بگیریم خیالمون راحته که قبول میشیم؟!
پی نوشت: لطفا روشنفکرا نیان بگن مقایسه نکن و به هدف فکر کن و اینا ! آگاهانه دارم مقایسه میکنم!!!

ارههه سوال منم بودااا...این دفعه چرا جوابشو ندادن هنوز:smiliess (2):

rawy

New member
خانم مدیر من دنبال تاپیک مطالعه ی گروهیه سال 93 میگردم . میخوام آمار قبول شده ها رو بگیرم!

فکر میکنم ادمین گرامی تاپیک های 93 رو حذف کردند اما شاید تو تاپیک زنگ تفریح نکته ای که می خوای پیدا کنی چون معمولا اونجا گپ می زدیم یا تاپیک پذیرفته شدگان

marzieh88

New member
فکر میکنم ادمین گرامی تاپیک های 93 رو حذف کردند اما شاید تو تاپیک زنگ تفریح نکته ای که می خوای پیدا کنی چون معمولا اونجا گپ می زدیم یا تاپیک پذیرفته شدگان
نکته ی خاصی نمیخوام ، میخوام زندگیشونو زیر ذره بین بذارم:black_eyed:

PSyChoO

New member

اعصاب نداریا:bunnyearsmiley:

PSyChoO

New member
:thumbsupsmileyanim:
بهت میاد روشنفکر باشی:p
(الان خانم مدیر واسه این اسپما دعوامون میکنه تا مزه پرونی وسط تاپیک مطالعه از یادمون بره

نیازی به روشنفکری نداره که الان من برم از تو خیابون یه رهگذر بیارم تشخیص میده اعصاب نداری:))))
از ریلکسیشن استفاده کن:)))):riz481:

خاه.
آقای بروسلی واسه از یاد نرفتن لغات زبان باید زبان رو متنی بخونی و یاد بگیری. ینی کلمه ای حفظ کردن خیلی زود فراموش میشه ولی وقتی تصویری یا داخل متن (ریدینگ ) کار کنی رو معنای کلمه بیشتر تامل میکنی و بهتر یادت میمونه هرچند اونم صد در صد نیست. زبان تکرار میخواد. تکرار تکرار تکرار. یه راهم اینه که هر لغت جدید رو به کلمه قبلی از دانسته هات ربط بدی یا معنی فارسیشو حتی برای خودت رمز گذاری کنی و تصویرسازی ذهنی انجام بدی. این راه بهترین راهه برا یادگیری زبان. مثلا برا یادگرفتن کلمه fig که انجیره باتوجه به سباهتش به pig(خوک) یه خوک رو در نظر بگیری که انجیر میخوره:)

اسنم رفع اسپم مرضی:bunnyearsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا