مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

oksana

New member
راستی باقیه بچه ها کجان؟!
مرمر،سون،دل آرام،کریزی ها ،اکسانا،z85 وفدا و کنجکاو و معصومه عزیز ،
لاقل بیاید از سلامتتون ما رو باخبر کنید:rose:

سلام مرضیه جان من خیلی کم میام به انجمن چونکه هنوز موفق نشدم یک صفحه هم بخونم امیدوارم شما بچه ها خوب پیش برید

Milad*

New member
سلام دوستان
یک سوال داشتم برای مادرم که مدرکشون ارشد روانشناسی بالینی
خواستم بدونم برای آزمون دکتری چقدر زمان میبره که بخونند دوم منابعش چیه
سوم قبولی در پردیس های خودگردان تهران رتبه چند می خواد و تعداد داوطلب ها چقدر؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

javadoo

New member
سلام دوستان
یک سوال داشتم برای مادرم که مدرکشون ارشد روانشناسی بالینی
خواستم بدونم برای آزمون دکتری چقدر زمان میبره که بخونند دوم منابعش چیه
سوم قبولی در پردیس های خودگردان تهران رتبه چند می خواد و تعداد داوطلب ها چقدر؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام رفیق
به این سایت برید فکر کنم بتونید جوابتونو پیدا کنید.
کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی - هدایت تحصیلی، جزوه و خلاصه کتاب

PSyChoO

New member
گلم این کتاب هست:
کتاب مجموعه سوالات کنکور وزارت بهداشت. ارشد و دکترا.
دانشگاه سراسری و آزاد.از سال 75 تا 92
انتشارات کتابخانه فرهنگ
قیمت 20000
البته قیمت چاپ جدیدش 30000تومانه :]

از اونجای که کسی دیگه این ورا نمی یاد و منم خیلی حوصله ام سر رفته گفتم چکار کنم:smiliess (11): این کار به ذهنم رسید:
تست 114 کنکور پارسال:

آزمون معاینه وضعیت روانی کوتاه شده (MMSE) کدام یک از حوزه های عملکرد روانشناختی را ارزیابی نمی کند؟
1.توجه 2.جهت یابی 3.محاسبه 4.خلق و عاطفه

یه راه حلش اینه که بدونی MMSE یه آزمون برای پیگیری وضعیت شناختی هست ویه راست بری سراغ گزینه ای که شناختی نیست یعنی خلق و عاطفه.کاپلان جلد 1 ص245
راه دیگه هم اینه که مقیاس های MMSE رو بدونی:1.حافظه و جهت یابی 2.توجه و محاسبه 3.ارزیابی توانهایی زبان و 4.توانای دیداری فضایی

اما تست 113.اگر مراجعی در آزمون بک فرم 21 سوالی نمره بین 20 تا 29 در یافت نماید سطح افسردگی وی چه حدی است؟
الف.شدید ب.متوسط ج.خفیف د.اغراق شده

باید حفظ کنید:مارنات ص 1013

0تا13.................هیچ یا کمترین افسردگی
14تا19................افسردگی خفیف
20تا28................افسردگی متوسط
29تا63................افسردگی شدید

در آخر من پاسخنامه آزمون 93 رو ندارم اگه دوستی می دونه چجوری میشه تهیه کرد خبر بده.
عالی بود. خوشمان آمد:thumbsupsmileyanim:

سلام به همگی
من هر سال یه دونه از رتبه برتری ها رو شناسایی می کنم
امسال جناب "javadoo" رو بهتون معرفی می کنم
حالا ببینید کی گفتم
پیشاپیش تبریک می گم :rose:
سیلام بر تو ای آشنای دور:دی
خودت پسسسسسس؟ پیش ما بیاااااااااا:دیییییییی

سلام رفیق
به این سایت برید فکر کنم بتونید جوابتونو پیدا کنید.
کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی - هدایت تحصیلی، و خلاصه کتاب

میگما. من چنتا سوال دارم که میتونید جواب ندین:دی
شما سال چندمتونه؟ واسه علوم میخونید یا بهداشت یا هردو؟
و کارشناسی کدوم دانشگاه و کدوم گرایش بودین؟
درکل منم مثه راوی بهتون ایمان دارم:دی
مففخ باشید دکترجان:bunnyearsmiley:

javadoo

New member
البته قیمت چاپ جدیدش 30000تومانه :]

عالی بود. خوشمان آمد:thumbsupsmileyanim:

سیلام بر تو ای آشنای دور:دی
خودت پسسسسسس؟ پیش ما بیاااااااااا:دیییییییی

میگما. من چنتا سوال دارم که میتونید جواب ندین:دی
شما سال چندمتونه؟ واسه علوم میخونید یا بهداشت یا هردو؟
و کارشناسی کدوم دانشگاه و کدوم گرایش بودین؟
درکل منم مثه راوی بهتون ایمان دارم:دی
مففخ باشید دکترجان:bunnyearsmiley:

سلام.من بارسالم کنکور بهداشت دادم اما از اول میدونستم قبولی در کارنیست.بیشتر برا گرم کردن بود.
امسال برا هر دو میخونم.
و از لطف شما خیلی خیلی ممنونم.:ad54ad:

saeeeeeede

New member
سلام بچه ها من عضو جدیدم
یه سوال داشتم:من زبانم ضعیفه چکارکنم؟

سلام گلم.خوش اومدی...
اگه ب صفحات اول برگردی میبینی ک بچه ها چ کتابایی رو میخونن...
برا کنکور بهداشت بتید زبان عمومیت خوب باشه.کتابایی مث 504 و تافل و درنهایت مرجع اکثر بچه ها کتاب لزگی هست
برا علوم باید زبان تخصصیت قوی باشه...لیندالیل و کیانوش هاشمیان و لغات انتهای کتاب هیلگارد خوب هستن
اما درنهایت چیزی ک برا زبان مهمه مروره.... زبان جز درسهای فراره باید هرروز لغت جدید بخونی و لغات قبلی رو مرور کنی..مرور خیلی مهمه. سعی کن روزانه متن بخونی.از متنهای کوچیک شرو کن تا بتونی ادامه بدی...
باید یادمون باشه تا تلاش نکنیم ب نتیجه نمیرسیم

henri

New member
بخشهای دارودرمانی و علل زیست شناختیای کاپلان مهم نیست ؟؟
من اومدم امرو اضطرابی رو بخونم هنگیدم از صب فقط 10 صفه رسیدم بخونم اونم در حد اینکه زیرش خط بکشم نه حفط کردن کلیشم علل زیستی و مسیرای مغزی و بعدشم داروها و اینا بود ک هیچی نفهمیدم این بخشها رو چ کنم؟
شما اینکه چ دارویی برا این اختلال مثلا اضطراب استفاده میشه رو حفط میکنید؟؟ اسم فارسی و انگلیسیشو؟

sepideeee

New member
سلام بچه ها من عضو جدیدم
یه سوال داشتم:من زبانم ضعیفه چکارکنم؟

سلام دوست عزیز و تازه وارد .. خوش اومدی ..
توضیحات سعیده خیلی خوب و کامل بود .. فقط من این نکته رو مثل هر بار تکرار می کنم که برای زبان .. سعی کن اصطلاحای انگلیسی لغات رو که تو پاورقی می نویسه توی تمام کتابای منبع حداقل یه نگاه بندازی .. خیلی بهت کمک میکنه ...

henri

New member
گرچه میبینم کسی دیگه اینجا سوالای منو جواب نمیده اما ی سوال دیگه هم داشتم : شما هیلگارد رو میخونید کامل ؟ ؟؟؟ یا مثل مارنات فصلای مهمشو؟؟یا کلا لازم نیس خونده بشه

sepideeee

New member
گرچه میبینم کسی دیگه اینجا سوالای منو جواب نمیده اما ی سوال دیگه هم داشتم : شما هیلگارد رو میخونید کامل ؟ ؟؟؟ یا مثل مارنات فصلای مهمشو؟؟یا کلا لازم نیس خونده بشه

هنری اخه جوابه سوالات مسئولیت داره :))))) در مورد کاپلان که مثل همیشه میگم .. نگران نباش بار اول خیلی وقت گیره ... مطالب خیلی ریز و اسمای خیلی پیچیده و مسیرهای خیلی گنگ رو هم که نمی خواد خیلی روش تاکید کنی ... تو که سال پیش کنکور دادی باید نحوه ی سوالا دستت اومده باشه ... هیلگارد رو هم که بسته به نظر خودت باید بخونی .. این کتابا ریسکیه دیگه .. یه موقع میبینی سوال نمیدن یه موقع میبینی بیشتر سوالا از اون میاد ..

henri

New member
هنری اخه جوابه سوالات مسئولیت داره :))))) در مورد کاپلان که مثل همیشه میگم .. نگران نباش بار اول خیلی وقت گیره ... مطالب خیلی ریز و اسمای خیلی پیچیده و مسیرهای خیلی گنگ رو هم که نمی خواد خیلی روش تاکید کنی ... تو که سال پیش کنکور دادی باید نحوه ی سوالا دستت اومده باشه ... هیلگارد رو هم که بسته به نظر خودت باید بخونی .. این کتابا ریسکیه دیگه .. یه موقع میبینی سوال نمیدن یه موقع میبینی بیشتر سوالا از اون میاد ..

مرسی سپیده جونم لطف کردی

saeeeeeede

New member
E=henri;567289]بخشهای دارودرمانی و علل زیست شناختیای کاپلان مهم نیست ؟؟
من اومدم امرو اضطرابی رو بخونم هنگیدم از صب فقط 10 صفه رسیدم بخونم اونم در حد اینکه زیرش خط بکشم نه حفط کردن کلیشم علل زیستی و مسیرای مغزی و بعدشم داروها و اینا بود ک هیچی نفهمیدم این بخشها رو چ کنم؟
شما اینکه چ دارویی برا این اختلال مثلا اضطراب استفاده میشه رو حفط میکنید؟؟ اسم فارسی و انگلیسیشو؟[/QUOTE]

سلام henri عزیز
ببین من پایه های زیستی و درمان دارویی اختلال اضطرابی رو برات توضیح میدم:

3نوروترانسمیتر مرتبط با اضطراب عبارتند از: نوراپی نفرین. سروتونین. گاما آمینوبوتیریک اسید(گابا)

کورتیزول : استرس روانی سبب افزایش تولید و آزادسازی آن.افزایش انگیختگی.گوش ب زنگی توجه.تمرکز.تشکیل خاطرات. عوارض:پرفشاری خون پوکی استخوان سرکوب ایمنی بهم خوردن چربی بدن
افزایش عملکرد نورآدرنرژیک دراین اختلال دیده میشه.
بنزودیازپین کم قدرت:رفع اضطراب فراگیر
بنزودیازپین پرقدرت مثل آلپرازولام: پانیک
قشرگیجگاهی: کانون پاتوفیزیولوژی اختلال اضطرابی
دستگا لیمبیک بخش شکنج حلقوی دخیل در وسواسی-جبری

اختلالها:

--- پانیک:آسیب در لب گیجگاهی- ب ویژه هیپوکامپ و آمیگدال. لیمبیک باعث اضطراب ناشی از انتظار. قشرجلو پیشانی ایجاد اجتناب هراسی.
آلپرازولام و پاروکستین 2دارو پانیک.سریع ترین اثر ضدپانیک بنزودیازپین آلپرازولام.
موثرترین دارو 3حلقه ای پانیک: ایمی پرامین و کلومیپرامین (برا وسواس هم استفادع میشه)

---هراس اجتماعی:پروپرانولول

--- هراس اختصاصی: ssri ولی شایعترین درمان مواجهه درمانیه

--- وسواسی-جبری:اختلال هسته های قاعده ای.ارتباط نزدیک با توره. درمان: کلومیپرامین و ssri

--- پس سانحه ای: تغییر عملکرد دستگاه نورآدرنرژیک.اندازه کم هیپوکامپ.تغییر ساختاری آمیگدال. درمان: خط مقدم درمانssri مثل سرترالین و پاروکستین. داروی 3حلقه ای مثل ایمی پرامین

--- اضطراب فراگیر: ایراد در لوب پس سری. عقده قاعده ای. لیمبیک.و لوب پیشانی. درمان: بوسپیرون. ونلافاکسین و ssri

--- اضطراب ناشی از مواد: درمان کنار گذاشتن ماده مصرفی

--- اضطراب نا: آلپرازولام بوسپیرون ونلافاکسین

......................................................................
خلاصه و ب صورت کلیدواژه نوشتم. امیدوارم متوجه شده باشی :1dco2x0p1lilzhfpg1t
تمام دانش من از اختلالات اضطرابی بود:(50):

آخرین ویرایش:

henri

New member
:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t

سلام henri عزیز
ببین من الان اختلال اضطرابی رو برات توضیح میدم:
3نوروترانسمیتر مرتبط با اضطراب عبارتند از: نوراپی نفرین. سروتونین. گاما آمینوبوتیریک اسی(گابا)
کورتیزول : استرس روانی سبب افزایش تولید و آزادسازی آن.افزایش انگیختگی.گوش ب زنگی توجه.تمرکز.تشکیل خاطرات. عوارض:پرفشاری خون پوکی استخوان سرکوب ایمنی بهم خوردن چربی بدن
افزایش عملکرد نورآدرنرژیک دراین اختلال دیده میشه.
بنزودیازپین کم قدرت:رفع اضطراب فراگیر
بنزودیازپین پرقدرت مثل آلپرازولام: پانیک
قشرگیجگاهی: کانون پاتوفیزیولوژی اختلال اضطرابی
دستگا لیمبیک شکنج حلقوی دخیل در وسواسی-جبری
اختلالها:
---پانیک:آسیب در لب گیجگاهی- ب ویژه هیپوکامپ و آمیگدال. لیمبیک باعث اضطراب ناشی از انتظار. قشرجلو پیشانی ایجاد اجتناب هراسی.
آلپرازولام و پاروکستین 2دارو پانیک.سریع ترین اثر ضدپانیک بنزودیازپین آلپرازولام.
موثرترین دارو 3حلقه ای پانیک: ایمی پرامین و کلومیپرامین (برا وسواس هم استفادع میشه)
---هراس اجتماعی:پروپرانولول
هراس اختصاصی: ssri ولی شایعترین درمان مواجهه درمانیه
وسواسی-جبری:اختلال هسته های قاعده ای.ارتباط نزدیک با توره. درمان: کلومیپرامین و ssri
پس سانحه ای: تغییر عملکرد دستگاه نورآدرنرژیک.اندازه کم هیپوکامپ.تغییر ساختاری آمیگدال. درمان: خط مقدم درمانssri مثل سرترالین و پاروکستین. داروی 3حلقه ای مثل ایمی پرامین
اضطراب فراگیر: ایراد در لوب پس سری. عقده قاعده ای. لیمبیک.و لوب پیشانی. درمان: بوسپیرون. ونلافاکسین و ssri
اضطراب ناشی از مواد: درمان کنار گذاشتن ماده مصرفی
اضطراب نا: آلپرازولام بوسپیرون ونلافاکسین
......................................................................
این تمام دانش من از اختلالات اضطرابی بود

مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی دست گلت درد نکنه
شما برای همه درسا اینجوری خلاصه بندی مینویسی و میخونی یا فقط کاپلان ؟

saeeeeeede

New member
مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی دست گلت درد نکنه
شما برای همه درسا اینجوری خلاصه بندی مینویسی و میخونی یا فقط کاپلان ؟

خواهش میکنم
ببخشید اگه غلط زیاد داره و خیلی از واژه هارو جا انداختم چون من اینطوری میخونم فعل و حرف اضافه یادم نیست فقط کلیدواژه یادم میمونه
معمولا برا اکثر درسا اینطوری خلاصه نویسی میکنم.

marzieh88

New member
سلام بچه ها جون (یا مثلا بچه جون ها!)
من نفر اولم؟!
1فصل کاپلان- 1فصل رشد و یکم زبان ولی از خودم راضی ام چون پیشرفت کردم:smiliess (8):

NaaNa

New member
سلام دوستان شب بخیر
من 1 فصل فیست،1 فصل کاپلان و یه کم زبان.

NaaNa

New member
خیلی ممنون. راستی نانا جان،شما نانایی یا نعنا؟:smiliess (8):
من اسمم نسیم هستش ولی وقتی میخواستم ثبت نام کنم نشد با اسم خودم چون ازش بود!!برادر زادم صدام میکنه نانا منم اینو نوشتم:smiliess (3):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا