راستی باقیه بچه ها کجان؟!
مرمر،سون،دل آرام،کریزی ها ،اکسانا،z85 وفدا و کنجکاو و معصومه عزیز ،
لاقل بیاید از سلامتتون ما رو باخبر کنید:rose:
سلام دوستان
یک سوال داشتم برای مادرم که مدرکشون ارشد روانشناسی بالینی
خواستم بدونم برای آزمون دکتری چقدر زمان میبره که بخونند دوم منابعش چیه
سوم قبولی در پردیس های خودگردان تهران رتبه چند می خواد و تعداد داوطلب ها چقدر؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
البته قیمت چاپ جدیدش 30000تومانه :]گلم این کتاب هست:
کتاب مجموعه سوالات کنکور وزارت بهداشت. ارشد و دکترا.
دانشگاه سراسری و آزاد.از سال 75 تا 92
انتشارات کتابخانه فرهنگ
قیمت 20000
عالی بود. خوشمان آمد:thumbsupsmileyanim:از اونجای که کسی دیگه این ورا نمی یاد و منم خیلی حوصله ام سر رفته گفتم چکار کنم:smiliess (11): این کار به ذهنم رسید:
تست 114 کنکور پارسال:
آزمون معاینه وضعیت روانی کوتاه شده (MMSE) کدام یک از حوزه های عملکرد روانشناختی را ارزیابی نمی کند؟
1.توجه 2.جهت یابی 3.محاسبه 4.خلق و عاطفه
یه راه حلش اینه که بدونی MMSE یه آزمون برای پیگیری وضعیت شناختی هست ویه راست بری سراغ گزینه ای که شناختی نیست یعنی خلق و عاطفه.کاپلان جلد 1 ص245
راه دیگه هم اینه که مقیاس های MMSE رو بدونی:1.حافظه و جهت یابی 2.توجه و محاسبه 3.ارزیابی توانهایی زبان و 4.توانای دیداری فضایی
اما تست 113.اگر مراجعی در آزمون بک فرم 21 سوالی نمره بین 20 تا 29 در یافت نماید سطح افسردگی وی چه حدی است؟
الف.شدید ب.متوسط ج.خفیف د.اغراق شده
باید حفظ کنید:مارنات ص 1013
0تا13.................هیچ یا کمترین افسردگی
14تا19................افسردگی خفیف
20تا28................افسردگی متوسط
29تا63................افسردگی شدید
در آخر من پاسخنامه آزمون 93 رو ندارم اگه دوستی می دونه چجوری میشه تهیه کرد خبر بده.
سیلام بر تو ای آشنای دور:دیسلام به همگی
من هر سال یه دونه از رتبه برتری ها رو شناسایی می کنم
امسال جناب "javadoo" رو بهتون معرفی می کنم
حالا ببینید کی گفتم
پیشاپیش تبریک می گم :rose:
سلام رفیق
به این سایت برید فکر کنم بتونید جوابتونو پیدا کنید.
کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی - هدایت تحصیلی، و خلاصه کتاب
البته قیمت چاپ جدیدش 30000تومانه :]
عالی بود. خوشمان آمد:thumbsupsmileyanim:
سیلام بر تو ای آشنای دور:دی
خودت پسسسسسس؟ پیش ما بیاااااااااا:دیییییییی
میگما. من چنتا سوال دارم که میتونید جواب ندین:دی
شما سال چندمتونه؟ واسه علوم میخونید یا بهداشت یا هردو؟
و کارشناسی کدوم دانشگاه و کدوم گرایش بودین؟
درکل منم مثه راوی بهتون ایمان دارم:دی
مففخ باشید دکترجان:bunnyearsmiley:
سلام بچه ها من عضو جدیدم
یه سوال داشتم:من زبانم ضعیفه چکارکنم؟
سلام بچه ها من عضو جدیدم
یه سوال داشتم:من زبانم ضعیفه چکارکنم؟
گرچه میبینم کسی دیگه اینجا سوالای منو جواب نمیده اما ی سوال دیگه هم داشتم : شما هیلگارد رو میخونید کامل ؟ ؟؟؟ یا مثل مارنات فصلای مهمشو؟؟یا کلا لازم نیس خونده بشه
هنری اخه جوابه سوالات مسئولیت داره)))) در مورد کاپلان که مثل همیشه میگم .. نگران نباش بار اول خیلی وقت گیره ... مطالب خیلی ریز و اسمای خیلی پیچیده و مسیرهای خیلی گنگ رو هم که نمی خواد خیلی روش تاکید کنی ... تو که سال پیش کنکور دادی باید نحوه ی سوالا دستت اومده باشه ... هیلگارد رو هم که بسته به نظر خودت باید بخونی .. این کتابا ریسکیه دیگه .. یه موقع میبینی سوال نمیدن یه موقع میبینی بیشتر سوالا از اون میاد ..
:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t
سلام henri عزیز
ببین من الان اختلال اضطرابی رو برات توضیح میدم:
3نوروترانسمیتر مرتبط با اضطراب عبارتند از: نوراپی نفرین. سروتونین. گاما آمینوبوتیریک اسی(گابا)
کورتیزول : استرس روانی سبب افزایش تولید و آزادسازی آن.افزایش انگیختگی.گوش ب زنگی توجه.تمرکز.تشکیل خاطرات. عوارض:پرفشاری خون پوکی استخوان سرکوب ایمنی بهم خوردن چربی بدن
افزایش عملکرد نورآدرنرژیک دراین اختلال دیده میشه.
بنزودیازپین کم قدرت:رفع اضطراب فراگیر
بنزودیازپین پرقدرت مثل آلپرازولام: پانیک
قشرگیجگاهی: کانون پاتوفیزیولوژی اختلال اضطرابی
دستگا لیمبیک شکنج حلقوی دخیل در وسواسی-جبری
اختلالها:
---پانیک:آسیب در لب گیجگاهی- ب ویژه هیپوکامپ و آمیگدال. لیمبیک باعث اضطراب ناشی از انتظار. قشرجلو پیشانی ایجاد اجتناب هراسی.
آلپرازولام و پاروکستین 2دارو پانیک.سریع ترین اثر ضدپانیک بنزودیازپین آلپرازولام.
موثرترین دارو 3حلقه ای پانیک: ایمی پرامین و کلومیپرامین (برا وسواس هم استفادع میشه)
---هراس اجتماعی:پروپرانولول
هراس اختصاصی: ssri ولی شایعترین درمان مواجهه درمانیه
وسواسی-جبری:اختلال هسته های قاعده ای.ارتباط نزدیک با توره. درمان: کلومیپرامین و ssri
پس سانحه ای: تغییر عملکرد دستگاه نورآدرنرژیک.اندازه کم هیپوکامپ.تغییر ساختاری آمیگدال. درمان: خط مقدم درمانssri مثل سرترالین و پاروکستین. داروی 3حلقه ای مثل ایمی پرامین
اضطراب فراگیر: ایراد در لوب پس سری. عقده قاعده ای. لیمبیک.و لوب پیشانی. درمان: بوسپیرون. ونلافاکسین و ssri
اضطراب ناشی از مواد: درمان کنار گذاشتن ماده مصرفی
اضطراب نا: آلپرازولام بوسپیرون ونلافاکسین
......................................................................
این تمام دانش من از اختلالات اضطرابی بود
مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی دست گلت درد نکنه
شما برای همه درسا اینجوری خلاصه بندی مینویسی و میخونی یا فقط کاپلان ؟
من اسمم نسیم هستش ولی وقتی میخواستم ثبت نام کنم نشد با اسم خودم چون ازش بود!!برادر زادم صدام میکنه نانا منم اینو نوشتم:smiliess (3):خیلی ممنون. راستی نانا جان،شما نانایی یا نعنا؟:smiliess (8):