مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saeeeeeede

New member
بنظرمن فیزیولوژیک کالات از اون کتاباس ک دور اول وقت میگیره ولی برای بار دوم مث آب خوردن جلو میری...
من ک عاشقشم...از اون کتاباس ک وقتی میخونی احساس میکنی چیزای زیادی فهمیدی...خیلی جم و جور و خوش تسته

saeeeeeede

New member
سلام.متاسفانه کنکور 92 رو نتونستم پیدا کنم و به جای اون کنکور 91 رو براتون می نویسم.

46.ص 863 مارنات
47.ص 950 مارنات
48.ص 660 مارنات
49.ص 403 مارنات
50.ص 804 مارنات
51.ص 673 مارنات
52.ص 1026 مارنات
53.ص 1056 مارنات
54.ص 476 مارنات
55.ص 341 مارنات

و با خیال راحت مارنات و کلی خونی کنید اکثر سوالها از قسمت های واضح طرح شده است.
توی این چند سال سوالای کنکور مواد امتحانیش خیلی تغیر کرده مثلا تو همین سال 91 سوالات زیر عنوان روانسنجی و آزمون های روانی طرح شده و همگی از مارنات اما سال 93 ماده امتحانی،ارزیابی روانشناختی(مصاحبه بالینی و آزمون های روانشناختی) بوده که دو سوال مستقیما از جلد اول کاپلان اومده پس پیشنهادم به دوستان خوبم اینه که علاوه بر فصول 7،8،و9 دو فصل 1و 5 کاپلان جلد یک رو هم بخونن.

موفق باشید:smiliess (3):

مرسی
:smilies-azardl (113

saeeeeeede

New member
سلام دوستان نظرتون راجع ب ج.ز.وه ب جای مارنات چیه ؟ مثلا این ج.زو.ه های نفرات برتر ک میفروشن مثل کیهان

بستگی داره ک چقد تونسته باشه مطالب مهم رو پوشش بده...و خب الان ک خیلی وقت داریم یکمی زوده ک رفت سراغ ...
اما بنظر من هیچی مث خود کتاب نیست...
طبق قانون گشتالت...مطالبی ک ب وسیله کتاب یاد گرفته میشه بعدا موقع یادآوری مطالب حتی اگه خودمطلب یادت نیاد با توجه ب مکان و شکل ها و سطرها و خلاصه جزییات کتاب میتونی گزینه درست رو پیدا کنی...

henri

New member
بچه ها ممنون از راهنماییتون ی سوال دیگه اینکه برای آمار لازم نیس 2 تا منبع معرفی شده بهداشت (دانیل + کاظم محمد) رو بخونیم؟؟؟؟/ مرور جامع بخونیم؟؟

keen

New member
سلام
کاپلان بخش های بیوشیمیایی و عصبیش که اصطلاحات و داروهای خیلی زیادی داره ... خیلی نامفهمومه :( چجوری باید اونا رو خوند ؟ چقد مهمن و ازشون سوال میاد ؟
پیش زمینه ای نداریم درموردشون اخه :(

javadoo

New member
سلام
کاپلان بخش های بیوشیمیایی و عصبیش که اصطلاحات و داروهای خیلی زیادی داره ... خیلی نامفهمومه :( چجوری باید اونا رو خوند ؟ چقد مهمن و ازشون سوال میاد ؟
پیش زمینه ای نداریم درموردشون اخه :(

سلام.نیازی به خوندن این بخشا مثل فصل سوم نیست.اسم داروها هم که مهمترین و متداول ترین شون رو بلد باشید.اگه منظورتون عوامل زیستی زیر سبب شناسی هاست البته باید بخونید سوال از علایم ونشانه ها فصل هشتم زیاد طرح شده که باید مسلط شیم. و درکل باید برا خوندن کاپلان زمینه خوبی از فیزیولوژی داشته باشید مثلا کالات رو جلوتر یه بار بخونید. و آناتومی مغز رو خوب بدونید همین فصل سه بد نیست.

javadoo

New member
بعضی موقع بعضی مطالب و کتابها خیلی مبهم،گنگ و ناآشناست. همچین مواقعی باید از روش نادیده انگاری استفاده کرد و خیلی از جمله ها و مطالب رو بی خیال شیم و به پیش بریم یعنی همینطور تو خاک دشمن بیش روی کنیم تا به جای که می خوایم برسیم.در روانشناسی و به خصوص کتابهای رشته ما که همگی می شناسیم حجم مطالب خیلی بالاست و همه بالای پونصد تا هزار صفحه هستند و تنها کار همین روش حرکت رو به جلو ضربتی هست. و بعد از اون می تونیم برگردیم و نگاه کنیم چقدر تلفات دادیم حالا صفحات رو اومدیم و چارت ذهنیمون رو از مطالب داریم و میتونیم نکات مهم رو تشخیص بدیم.پس کتاب رو به چند نقطه تسخیر تقسیم می کنید و بعد از اتمام یکدور برگردون برا تکمیل می زنید و نقطه بعدی.البته نقطه تثبیت هم مونده که میشه تست و مرور ماه اخر.

امیدوارم منظورمو رسونده باشم
هرچند خودمم موندم چی گفتم.:smiliess (15):
:motat:

keen

New member
مرسی که وقت گذاشتین من فصل 3 رو ندیدم منظورم فصل 10 به بعد که مربوط به اسیب هست بود همون عوامل زیستی و بیو شیمیایی ...
خب تا حدودی اشنایی با کالات خوبه ولی کاپلان دیگه خییلی اسم و اصطلاحت داره :(
حالا بهترین روش خوندن و تثبیت چیه ؟ چون مطالب خییلی زیاد و حفظی هست فلش کارت لایتنر نوشتن براشون خوبه ؟ البته خیییلی وقت میگیره ولی با خوندن کتاب واقعا نمیشه حفظ شد :(
ممنون که تجربیاتتونو میگید :)

پرند62

New member
سلام پرند جون...قربونت گلم خوبم
میخونم البته با افت و خیز... من کتبارو دونه دونه میخونم وقتی تموم شد میرم سراغ کتاب بعدی..
تنها نگرانیم dsm5 هست ک امیدوارم زودتر اعلام کنن ک منبع آسیب چیه..
تو چطوری خانمی؟؟ میخونی؟
سلام...ممنون...بلطف شما
چرادونه دونه؟؟؟کلیدنکن رویکی تمومش کنی بعدبری سراغ بعدی...اینطوری هم ذهنت از خوندن یه مبحث تکراری کش دارخسته میشه هم عملکردت کند میشه...
باتنوع تودرسا ذهنت فعالتروعملکردت ریتم تندتری ب خودش میگیره...من اینوامتحانش کردم...توهم امتحانش کن:riz304:

saeeeeeede

New member
سلام...ممنون...بلطف شما
چرادونه دونه؟؟؟کلیدنکن رویکی تمومش کنی بعدبری سراغ بعدی...اینطوری هم ذهنت از خوندن یه مبحث تکراری کش دارخسته میشه هم عملکردت کند میشه...
باتنوع تودرسا ذهنت فعالتروعملکردت ریتم تندتری ب خودش میگیره...من اینوامتحانش کردم...توهم امتحانش کن:riz304:

درس خوندن من ی مدلیه که تا ی کتابو تموم نکنم ولش نمیکنم...مخصوصا کتابایی رو ک دوس دارم...بعد تموم شدن همراه با شروع کتاب بعدی کتاب قبلی رو مرور میکنم. همیشه ازش نتیجه گرفتم...
مرسی پرند جون
راستی زبان داری چی میخونی؟؟؟

javadoo

New member
مرسی که وقت گذاشتین من فصل 3 رو ندیدم منظورم فصل 10 به بعد که مربوط به اسیب هست بود همون عوامل زیستی و بیو شیمیایی ...
خب تا حدودی اشنایی با کالات خوبه ولی کاپلان دیگه خییلی اسم و اصطلاحت داره :(
حالا بهترین روش خوندن و تثبیت چیه ؟ چون مطالب خییلی زیاد و حفظی هست فلش کارت لایتنر نوشتن براشون خوبه ؟ البته خیییلی وقت میگیره ولی با خوندن کتاب واقعا نمیشه حفظ شد :(
ممنون که تجربیاتتونو میگید :)

اوه بله. به گمان من دوست من بخش های اختلالات روانی ناشی از بیماری طبی عمومی اصلا تست خیز نیست.فصل دوازده هم بخش اولش مقدمه و نگاه کلی مهم و بقیه اختلالات وابسته به مواد وقت تلف کردنه سال 93 برا مثال یک تست از این فصل اومده که اونم با خوندن مقدمه میشه جواب داد و اگه حالا احتمال بدیم از 15 سوال آسیب امسال یک تست و از بخشای اختلالات مرتبط... بدهند من فکر می کنم ارزش وقت گذاشتن و فلش کارت نوشتنو نداره اونم با اون همه نکته این وقت و صرف خوندن و مرور فصول دیگه کنیم نتیجه بهتری می ده مثل اسکیزو،اختلالات خلقی و اضطرابی ها.البته مختارید:smiliess (3):
بعد از این فصلای اختلالات جنسی و طب روان تنی هم چندان مهم نیست(به نظر من)
و پیشنهاد آخر جدا از اینکه از چه روشی استفاده می کنید یه جوری بخونید که حتما وقت مرور و دوباره فکر کردن به مطالب آسیب رو داشته باشید.
:33:

zahramirmohamad

New member
سلام منم آزمون های سالهای قبل تر رو به همین شکل براتون می نویسم. اگه خدا بخواد اینطوری می تونیم بفهمیم جاهای که تا حالا تست ها مطرح شده کجاها بوده اما در کل فکر کنم یه راه حل خوب اینه که از جاهای مهم آزمون ها مخصوصا مقیاس ها و محاسن و محدودیت ها فلش کارت تهیه کنیم و از همین حالا تو برنامه قرارش بدید روش من اینست.مثلا ص 419 فصل هفت،ام ام پی ای تا ص 437 مرور سطحی و چشمی می کنم به طوری که کلیتی تو ذهنم شکل بگیره بعد سر محاسن و محدودیت ها تو یه فلش کارت شروع می کنم به نوشتن.نقاط ریز خیلی زیادی این بین پیش میاد که به نظرم قیدشو باید زد.وقتی به مطلب حساس باشید شهودی دستتون میاد که کجاش نکته داره و مناسب رفتن تو فلش کارت.
حالا دوباره تندخوانی می کنم تا برسم به مقیاس ها بیشتر سوال ها از همین قسمت طرح شده و فلش کارت های مفصلی ازش درست می کنم و راستش قید بقیه رو هم می زنم حالا یه تستم داد قرار نیست صد بزنم که:whistle:
بیشتر فصول مارنات یه همچین روندی دارند اصلا نباید ریزبین شد و وسواس به خرج داد.

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

امکانش هست ی نمونه فلش کارتتونو بذارید..؟ :rose:

seyyed reza

New member
بعضی موقع بعضی مطالب و کتابها خیلی مبهم،گنگ و ناآشناست. همچین مواقعی باید از روش نادیده انگاری استفاده کرد و خیلی از جمله ها و مطالب رو بی خیال شیم و به پیش بریم یعنی همینطور تو خاک دشمن بیش روی کنیم تا به جای که می خوایم برسیم.در روانشناسی و به خصوص کتابهای رشته ما که همگی می شناسیم حجم مطالب خیلی بالاست و همه بالای پونصد تا هزار صفحه هستند و تنها کار همین روش حرکت رو به جلو ضربتی هست. و بعد از اون می تونیم برگردیم و نگاه کنیم چقدر تلفات دادیم حالا صفحات رو اومدیم و چارت ذهنیمون رو از مطالب داریم و میتونیم نکات مهم رو تشخیص بدیم.پس کتاب رو به چند نقطه تسخیر تقسیم می کنید و بعد از اتمام یکدور برگردون برا تکمیل می زنید و نقطه بعدی.البته نقطه تثبیت هم مونده که میشه تست و مرور ماه اخر.

امیدوارم منظورمو رسونده باشم
هرچند خودمم موندم چی گفتم.:smiliess (15):
:motat:

کاملا درست می فرمایید؛این موضوعی هست که در این هفت ترم روان شناسی برا من بسیار ملموسه؛خیلی از مواقع به خاطر رعایت نکردنش واقعا شکست خوردم.شاید بعضی ها این حرف منو شوخی تلقی کنن اما به نظر من باید تو اول همه ی کتابای تخصصی ما مطلب این دوستمون نوشته بشه!!!!

zahramirmohamad

New member
شرمنده متاسفانه آپلود نمیشه و همش به ابعاد فایل گیر می ده.
میشه ی جا اپلود کنین لینکشو بذارین
جز سوالای ارزیابی صفحه ی باقی سوالا رو میدونین اگه زحمتی نیست بذارین؟ من هنوز با فصلا آشنا نیستم :thumbsupsmileyanim:

zahramirmohamad

New member
دوستان میشه لطفا بگید برا زبان چی میخونید ؟

منابع زبان عمومی کارشناسی ارشد علوم پزشکی وزارت بهداشت سال 93 اعلام شد. تا قبل از این به مدت چند سال کتابهای موزائیک و ... به عنوان رفرنس معرفی شده بودند که از سال 93 رفرانس های درس زبان عمومی کنکور ارشد وزارت بهداشت تغییر پیدا کرد و به احتمال زیاد همچون گذشته این کتاب ها به مدت چند سال بعنوان رفرنس درس زبان انگلیسی كنكور كارشناسي ارشد پزشكي باقی خواهند ماند:
1: اولین کتاب از منابع زبان کارشناسی ارشد وزارت بهداشت در سال جدید کتاب Active Skills for Reading تالیفAnderson, A می باشد(جلدهای اول تا چهارم توصیه شده است). انتشارات Thompson سال 2008
2: رفرنس دوم از منابع جدید زبان ارشد پزشکی کتاب Interaction: Reading به نویسندگی KIRN, e و Hartman, P. انتشارات McGraw-Hill با سال انتشار 2007 می باشد.
3: منبع سوم از منابع زبان کارشناسی ارشد وزارت بهداشت کتابی با عنوان زبان انگلیسی برای دانشچویان پزشکی English for the Students of Medicine تالیف محمود رضا عطایی، لیلا شجاع، معصومه کفشگر سوته، ماندانا ذوالقدری انتشارات سمت می باشد.
4: کتاب چهارم از منابع زبان ارشد پزشکی که وزارت بهداشت توصیه کرده است Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing تالیف Seal, B انتشارات Cambridge Uni می باشد.
5: کتاب پنجم Improving Reading Skills تالیف: دكتر شكرپور ، دكتر مهبودی انتشارات جنگل است.
6: کتاب ششم از رفرنسهای زبان عمومی کنکور ارشد وزارت بهداشت Developing Reading Skills جلد اول تا سوم تالیف Markstein, L. and Hirasawa, L انتشارات Cambridge
کتاب آخر همان کتب قبلی معرفی شده برای درس زبان انگلیسی وزارت بهداشت می باشد.
همانطور که می دانید زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی، عمومی است و لغات خیلی تخصصی در آن کاربردی نخواهند داشت لذا خواندن لغات تخصصی پزشکی برای این آزمون توصیه نمی شود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا