مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

javadoo

New member
سلام منم آزمون های سالهای قبل تر رو به همین شکل براتون می نویسم. اگه خدا بخواد اینطوری می تونیم بفهمیم جاهای که تا حالا تست ها مطرح شده کجاها بوده اما در کل فکر کنم یه راه حل خوب اینه که از جاهای مهم آزمون ها مخصوصا مقیاس ها و محاسن و محدودیت ها فلش کارت تهیه کنیم و از همین حالا تو برنامه قرارش بدید روش من اینست.مثلا ص 419 فصل هفت،ام ام پی ای تا ص 437 مرور سطحی و چشمی می کنم به طوری که کلیتی تو ذهنم شکل بگیره بعد سر محاسن و محدودیت ها تو یه فلش کارت شروع می کنم به نوشتن.نقاط ریز خیلی زیادی این بین پیش میاد که به نظرم قیدشو باید زد.وقتی به مطلب حساس باشید شهودی دستتون میاد که کجاش نکته داره و مناسب رفتن تو فلش کارت.
حالا دوباره تندخوانی می کنم تا برسم به مقیاس ها بیشتر سوال ها از همین قسمت طرح شده و فلش کارت های مفصلی ازش درست می کنم و راستش قید بقیه رو هم می زنم حالا یه تستم داد قرار نیست صد بزنم که:whistle:
بیشتر فصول مارنات یه همچین روندی دارند اصلا نباید ریزبین شد و وسواس به خرج داد.

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:

bashaw

New member
ممنون از توضیحات خیلی خوبت javadoo
حالا خوبه شما سوال های 93 رو دارید.. من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم..میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد؟

PSyChoO

New member
مژگان جان حتما بچه ها اطلاعی نداشتن که جواب بدن تو که دل نازک نبودی:thumbsupsmileyanim:
ام ام پی آی تو مارنات هست که احتمالا داشته باشی . هر وقتم نمره گذاری هر آزمونی (از جمله کتل) رو پیدا نکردی یه سر به انتشارات روان سنجی بزن ، اونجا از شیرمادر تا جون مرغیانزادو دارن.
میدان انقلاب-ابتدای کارگر جنوبی-کوچه رشتچی- پلاک13-66564815-66927323
امیدوارم به کارت بیاد:heart:

عزیزمی. مرسی‌:)
تو مارنات نداره کلیدو. بصورت اتفاقی تو یه سایتی پیداش کردم
موتوشکرم از تو دوست خوبم:***

crazy 4 u

New member
سلام دوستان خوبید همگی؟؟؟؟

اومدم یه اعلام حضور کنم:heart:

هفته قبل اصلا نتونسم درس بخونم حتی یه خط ....

دوستان دراین ایام ماراهم دعاکنید...

marzieh88

New member
سلام
من دیشب یادم رفت بیام:14::14::14:
این هفته 1فصل کاپلان خوندم و لزگی.
بچه ها این سایت کویزلت که معرفی کردید رو چجوری باید استفاده کنیم؟من عضو شدم ولی نمیدونم چطور باید باهاش لزگی بخونم؟!!!

marzieh88

New member
از اونجای که کسی دیگه این ورا نمی یاد و منم خیلی حوصله ام سر رفته گفتم چکار کنم:smiliess (11): این کار به ذهنم رسید:
تست 114 کنکور پارسال:

آزمون معاینه وضعیت روانی کوتاه شده (MMSE) کدام یک از حوزه های عملکرد روانشناختی را ارزیابی نمی کند؟
1.توجه 2.جهت یابی 3.محاسبه 4.خلق و عاطفه

یه راه حلش اینه که بدونی MMSE یه آزمون برای پیگیری وضعیت شناختی هست ویه راست بری سراغ گزینه ای که شناختی نیست یعنی خلق و عاطفه.کاپلان جلد 1 ص245
راه دیگه هم اینه که مقیاس های MMSE رو بدونی:1.حافظه و جهت یابی 2.توجه و محاسبه 3.ارزیابی توانهایی زبان و 4.توانای دیداری فضایی

اما تست 113.اگر مراجعی در آزمون بک فرم 21 سوالی نمره بین 20 تا 29 در یافت نماید سطح افسردگی وی چه حدی است؟
الف.شدید ب.متوسط ج.خفیف د.اغراق شده

باید حفظ کنید:مارنات ص 1013 :thumbsdownsmileyani

0تا13.................هیچ یا کمترین افسردگی
14تا19................افسردگی خفیف
20تا28................افسردگی متوسط
29تا63................افسردگی شدید

در آخر من پاسخنامه آزمون 93 رو ندارم اگه دوستی می دونه چجوری میشه تهیه کرد خبر بده.

کارت درسته مرسی

javadoo

New member
سلام.متاسفانه کنکور 92 رو نتونستم پیدا کنم و به جای اون کنکور 91 رو براتون می نویسم.

46.ص 863 مارنات
47.ص 950 مارنات
48.ص 660 مارنات
49.ص 403 مارنات
50.ص 804 مارنات
51.ص 673 مارنات
52.ص 1026 مارنات
53.ص 1056 مارنات
54.ص 476 مارنات
55.ص 341 مارنات

و با خیال راحت مارنات و کلی خونی کنید اکثر سوالها از قسمت های واضح طرح شده است.
توی این چند سال سوالای کنکور مواد امتحانیش خیلی تغیر کرده مثلا تو همین سال 91 سوالات زیر عنوان روانسنجی و آزمون های روانی طرح شده و همگی از مارنات اما سال 93 ماده امتحانی،ارزیابی روانشناختی(مصاحبه بالینی و آزمون های روانشناختی) بوده که دو سوال مستقیما از جلد اول کاپلان اومده پس پیشنهادم به دوستان خوبم اینه که علاوه بر فصول 7،8،و9 دو فصل 1و 5 کاپلان جلد یک رو هم بخونن.

موفق باشید:smiliess (3):

zahramirmohamad

New member
سلام
من دیشب یادم رفت بیام:14::14::14:
این هفته 1فصل کاپلان خوندم و لزگی.
بچه ها این سایت کویزلت که معرفی کردید رو چجوری باید استفاده کنیم؟من عضو شدم ولی نمیدونم چطور باید باهاش لزگی بخونم؟!!!

گلم مثلا مهارت اول لزگی رو انتخاب می کنی لغتاش عمودی میاد بالاش تو ی خط افقی نوشته فلش کارت و learn و...
من با learn شروع می کنم به یاد گرفتن انقد تکرار میکنم که کامل یاد بگیرم بعد ک رفتم مهارت بعدی قبلیم باز مرور می کنم
;)

zahramirmohamad

New member
سلام.متاسفانه کنکور 92 رو نتونستم پیدا کنم و به جای اون کنکور 91 رو براتون می نویسم.

46.ص 863 مارنات
47.ص 950 مارنات
48.ص 660 مارنات
49.ص 403 مارنات
50.ص 804 مارنات
51.ص 673 مارنات
52.ص 1026 مارنات
53.ص 1056 مارنات
54.ص 476 مارنات
55.ص 341 مارنات

و با خیال راحت مارنات و کلی خونی کنید اکثر سوالها از قسمت های واضح طرح شده است.
توی این چند سال سوالای کنکور مواد امتحانیش خیلی تغیر کرده مثلا تو همین سال 91 سوالات زیر عنوان روانسنجی و آزمون های روانی طرح شده و همگی از مارنات اما سال 93 ماده امتحانی،ارزیابی روانشناختی(مصاحبه بالینی و آزمون های روانشناختی) بوده که دو سوال مستقیما از جلد اول کاپلان اومده پس پیشنهادم به دوستان خوبم اینه که علاوه بر فصول 7،8،و9 دو فصل 1و 5 کاپلان جلد یک رو هم بخونن.

موفق باشید:smiliess (3):

مرسی انقد ازین کارا دوس دارم...:smilies-azardl (113

mehdi.seifi

New member
خیلی سخته برای ما که هم سال آخریم، هم تغییر رشته ای هستیم برا کنکور ارشد، هم 120ساعت کارورزی داریم و هم اینکه باید برای کنکور بخونیم :(((

henri

New member
سلام دوستان نظرتون راجع ب ج.ز.وه ب جای مارنات چیه ؟ مثلا این ج.زو.ه های نفرات برتر ک میفروشن مثل کیهان

henri

New member
فیزیولوژیک کالات ب درد علومم میخوره عایاااااا ؟ البته من هنو نخوندمش نمیدونم الان بخونم یا بعد علوم

javadoo

New member
فیزیولوژیک کالات ب درد علومم میخوره عایاااااا ؟ البته من هنو نخوندمش نمیدونم الان بخونم یا بعد علوم

سلام هنری.جواب قطعی نه است؟ برای علوم تو این چند سال همه از خداپناهی بوده به خصوص پارسال که تماما از همین کتاب بود.متاسفانه کتاب سختیه اونم به دلیل نثر سخت ونامفهومش و به قول یکی از دوستان نثر قجری مآبش. انگیزش هیجانش که دیگه بدتر::smiliess (2):

آخرین ویرایش:

saeeeeeede

New member
سلام سعیده جون چطوری؟؟؟درساخوب پیش میره؟؟؟

سلام پرند جون...قربونت گلم خوبم
میخونم البته با افت و خیز... من کتبارو دونه دونه میخونم وقتی تموم شد میرم سراغ کتاب بعدی..
تنها نگرانیم dsm5 هست ک امیدوارم زودتر اعلام کنن ک منبع آسیب چیه..
تو چطوری خانمی؟؟ میخونی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا