مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bashaw

New member
خوب بستگی به شیوه ی خوندن داره .. یکی واسه یه کتاب تو روز 4 ساعت وقت میزاره .. یکی دیگه همون کتاب رو روزی 1 ساعت می خونه .. برنامه ریزیا فرق داره دیگه
بله سپي همينطوره, من خودم تو مطالعه تعادل دارم و سعي ميکنم همه رو با هم جلو ببرم شايد بخاطر همينه تا حالا هيچ منبعي رو تموم نکردم..ممنون از توصيه هاتت

bashaw

New member
من گفتم اگه خیلی وقت داری و میدونی که میرسی به تافل و لزگی 504 رو بخون .. اگه میخواین از الان شرو کنین دیگه برین سراغ تافل

خیلی خوب پیش رفتی باشو جان .. ایشاله که موفق باشی

ممنون , ممنون , منم همين کار رو کردم وقت داشتم 504 رو هم خوندم.به نظرم زبان خوب پيشرفتم

rawy

New member
کاپلان.کری.فیرس.آمار.روش تحقیق.هیلگارد.همه مشترکن زبانم که بستگی به سطحتون داره میدونم سخته خودمم دارم میکشم اما بهمن به بعد وقت هست.

سلام خوش اومدید, البته فیرس منبع بهداشت نیست هاااااا اشتباه نخونید یه وقت
هیلگارد هم منبع عمومیه برای بالینی ضریب نداره
(کلا علوم منبع مشخصی نداره دستشون بازه از هر کتابی سوال بدن, اما این منابعی که ما در اختیار داریم بسته به تجارب کنکورهای گذشته اعلام شده)

rawy

New member
من موندم مردم کتابي رو که من تو 4 ماه هنوز نصف نخوندم چطور تو بيست روز ميخونن.

داشتن زمینه ی قبلی خیلی مهمه, مثلا یکبار کاپلان رو بخونید, بار دوم خودتون تعجب می کنید که چقدر سریع پیش خواهید رفت, بار سوم که وییییییییژژژژ میییییگ مییییگ :tonguesmiley:

rawy

New member
شک نکن که ارزشش رو داره ... من از اینی که الان به دست اوردم خیلی راضی ام .. از تلاش و وقت و سختی هایی که تو اون چند ماه تحمل کردم اصلا ناراحت نیستم ...
مطمئن باش اگه تلاش کنی هیچوقت پشیمون نمیشی : (113

:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim::a2d3:

mehdi.seifi

New member
سلام شما پیشرفتتون شبیه پیشرفت دوستم ومن هستش،البته اینم بگما ما سر رتبه یک و دو هم توافق کردیم خخخخ منم آمارو عقبمممم و زبانم از انگلیسی برای دانشجویان پزشکی و این درواون در خوندم و هیلگاردم ایشاله کم مونده تموم کنم و بالینی رو فعلا نخوندم کاپلانم تابستون 80درصد خوندم الانم بیخیالشم ولی تو فکرشم بقیه درسام خوبه خداروشکر خوب پیشرفتم ...... حالا اینارو گفتم انگیزت بیشتر بشه و ماشاا... به شما چون تو پروفایلتون رشتتون یه چیز دیگه هستش ولی آورین عالی پیش رفتی:thumbsupsmileyanim: به امید درخشش همگیمون...

دوستایی که الان وقتتون آزادتره تلاشتونو خییییییییلی زیاد کنین واقعا من جونم بالا نمیاد این ترم تعداد واحدام و کارام خیییییلی زیاده ولی خدارو شکر خوب پیش میرم حالا ببینیم خدا چی میخواد ....

داخل پارانتز ناناز جون سعی کن از روز قبلت بیشتر بدرخشی و آیه یاسم نخون دی: رقابت خیلی تنگاتنگه ... همه میدونم خواستن توانسته .....

سپیدهههههه جونم عاشقتم حضورت بهم دلگرمی میده:(40):

چشاتونو درد نیارم ...موفق باشید

من واقعاً به بالینی علاقه ی شدیدی دارم، توی کارشناسی متاسفانه نشد دانشگاه خودمون یا تهران قبول شم، اما خب از طریق این رشته خوشبختانه تونستم بالاخره به رشته ی مورد علاقه م برسم، و بخاطرش خیلی تلاش میکنم، البته دوستان عزیز لطفاً به علم روانشناسی با خوندنه صرف کتابهای درسی خراب نکنین، ممنون :) و شماهم خیلی خوب پیش رفتی ایول :))))

mehdi.seifi

New member
افرین بر شما...شما میتونی ماه دیگه کنکور بدی که ...من باید برم کجا خودمو بکشم حالا ؟؟!!با این وضع من خیلی خیلی عقبم و اوضام خرابه:14::13:

اینطوریام نیس، کتابا خیلی ساده ن، حالا بجز آمار و زبان، خیلی راحت میشه تمومشون کرد، علاقه ی من به این رشته باعث شده اینقد جلو برم، نگران نباشین، وقت هس;)

javadoo

New member
سلام.ممنون.ملتفت هستم.من هم فیرس و هم کرامر خوندم معتقدم اگه فیرس رو خوب خونده باشی کرامر چیز جدیدی نداره فوقش چند صحفه یادداشت.البته اگه بخوای بین دو کنکور جمع بزنی چون منم از ظرفیت 37 نفر شوکه شدم و تازه معلوم نیست سال دیگه چی بشه. خوب دیگه کافی از علوم گفتن اینجا وقت بهداشت.:a2d3:

آخرین ویرایش:

javadoo

New member
کسی میتونه به من یه کتاب آمار خوب که توش تست های کنکورای بهداشت رو تشریحی حل کرده باشه معرفی کنه.ممنون میشم

mahmoodpsy

New member
مجموعه آزمون های کارشناسی ارشد آمار زیستی/ تدوین: ثالثی, سلیمی و .../ نشر جامعه نگر

crazy 4 u

New member
ببخشید منظورشما درسنامه جامعه یا خالی تست داره فقط اون کتابتون؟؟؟؟

crazy 4 u

New member
آهان ممنون......

راستی درسنامه جامعشم مال همون انتشاراته خییییلی کتاب خوبیه

fsma

New member
سلام دوستان. خسته نباشید. شما واسه مرضی چیکار کردید کاپلان 4 رو میخونید یا کتاب جدید گرفتید؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا