مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

javadoo

New member
مشکلی نداره هماهنگ کن به هر دو برسی با این ظرفیتی که بهداشت داره ریسکش خیلی بالاست البته تصمییم خودتونه

javadoo

New member
کاپلان.کری.فیرس.آمار.روش تحقیق.هیلگارد.همه مشترکن زبانم که بستگی به سطحتون داره میدونم سخته خودمم دارم میکشم اما بهمن به بعد وقت هست.

bashaw

New member
هدفم فقط بهداشت, هنوز سيزده واحدم کارشناسي مونده ولي با اين حال همه تلاشم رو ميکنم بهداشت قبول شم اگه نشدم سال ديگه باز فقط بهداشت ميخونم.

javadoo

New member
من که از مشاوره استفاده نمیکنم آخه بد حال میشم همش به یکی گزارش بدم مشاوره ام همین وب گردی آزموناشم نمیدونم میگن خوبه البته همش شنیده هامه باید ببینم

javadoo

New member
درسته منابع و تیپ سوالا فرق داره اما من دانیل و دارم موضوعات با هم همپوشانی داره و اگه رو همین آمار دلاور مسلط شید کارتون با تست زدن از کنکورای بهداشت به نظرم بد نشه

bashaw

New member
کاپلان.کری.فیرس.آمار.روش تحقیق.هیلگارد.همه مشترکن زبانم که بستگی به سطحتون داره میدونم سخته خودمم دارم میکشم اما بهمن به بعد وقت هست.
حق با شماست جداي از اينا کلا همش روانشناسي و مطالب اکثرا تکرار شدن. فقط کاپلان واقعا وقت ميخواد ولي براى علوم اسيب شناسي ها کافين. فيرس جزو منابع نيست تو بهداشت و کلي منابع مهم ديگه بهداشت که تو علوم ازشون سوال نمياد.
مثل مرضي کودک و شخصيت فيست و ...

پرند62

New member
منم از گزارش دادن بیزارم...شایدمشاورشوبیخیالشم

آخرین ویرایش:

bashaw

New member
فردا شب نه , قرار ما هر هفته جمعه شب ...من هستم ولي با گوشي اومدم , کند هستم.

bashaw

New member
پرند من با لزگي شروع کردم 3 مهارت خوندن فهميدم چنگي به دل نميزنه. از سپيده ه ه ه پرسيدم گفت اول 504 بعد تافل بعد لزگي.اين هفته بعد مدت ها 504 تموم شد و رفتم سراغ تافل. هر روز 2 ساعت زبان ميخونم . کافيه شروع کني شيرين ترين درسه

bashaw

New member
من نرفتم... امکانات کشش نداره.بعد 4سال براي اولين بار لپ تاپم رو از خودم جدا کردم... باگوشي اومدم نت.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا