مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehdi.seifi

New member
ینی ارشدین شما الان؟ ماشالا هزار ماشالا، بزنم به تخته، خب یکم از حودتون و دانشگاه و از این چیزای مقدماتی بگین خو؛؛))

sepideeee

New member
مرسی سپیده خانم، شما رشته تون چیه؟ ورودی چه سالی؟ و از چه دانشگاهی؟ امیدوارم دیگه دست این محتاج به تجربیات رو بگیرین :)))
من روان شناسی بالینی .. ورودی همین امسال دانشگاه بهشتی... ما خودمون محتاجیم به تجربه برادر این چه حرفیه ... خدمت شما شاگردی میکنیم :sarma:

mehdi.seifi

New member
خواهش میکنم، تشکر از این میزبانیه پر بار :)) ماهم بهشتی هستیم، خوشوقتیم :))

mehdi.seifi

New member
خو من تازه اومدم نمیدونم کی چی میخونه، چه مقطعیه، سخت نگیرین تا راه میوفتم :)) بالینی بهداشت؟؟ :0

mehdi.seifi

New member
به به، خوش بحالتون، ما کاذشناسی اون آخراشیم دیگه،داریم واسه بهداشت میخونیم اگه خدا بخواد،

mehdi.seifi

New member
اگه زحمتی نیست درصداتونو بگین واسه کنکور تا یه چندتا بعدش سوال دارم اگه حوصله دارین جواب بدین که ممنون میشم

mehdi.seifi

New member
ایشالا، من متاسفانه مث بقیه سر زبان و آمار مشکل دارم، البته آمار رو شروع کردم به خوندن، اما زبان خیلی گیجم، نمیدونم واقعاً چی بخونم، شما خودت چی پیشنهاد میکنین؟ :(((

sepideeee

New member
ایشالا، من متاسفانه مث بقیه سر زبان و آمار مشکل دارم، البته آمار رو شروع کردم به خوندن، اما زبان خیلی گیجم، نمیدونم واقعاً چی بخونم، شما خودت چی پیشنهاد میکنین؟ :(((

سوالای کلی می کنین جوابش سخته :21: جواب این سوال شما به صورت کلی این میشه که بخونی امار و زبانو :5: ولی اگه ریز جزئیات رو بخوای بچه ها از اول این تاپیک خیلی پیشنهادا کردن .. که اگه بخونی خیلی عالیه

پالیز

New member
من روان شناسی بالینی .. ورودی همین امسال دانشگاه بهشتی... ما خودمون محتاجیم به تجربه برادر این چه حرفیه ... خدمت شما شاگردی میکنیم :sarma:

سپیده جون از درس و دانشگاه راضی هستی؟
بالاخره شما الان اون ور پلی:motat:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا