نمیدونم چیه تسته یا خلاصه اول بگو تا بگم
خلاصه است عزیزم جای 3 جلد کاپلان این یک جلده فک کنم بضی فصلا رو ادغام کرده و مهماشو گفته خودمم مطالبشو ندیدم
نمیدونم چیه تسته یا خلاصه اول بگو تا بگم
ب نظر من مکی ابادی اهمیتش خیلی کمتر از کری و فیست و کرامر و کاپلانه.اونا هم ضریبشون بیشتره هم سختتره.مکی ابادی تخصصیه کودکه فقط ک خیلی از مطالبش تو کاپلان هس دیگه (جلد 3 ب خصوص ک مال کودکه)
نظر من اینه ک روش خیلی وقت نزار.حالا نمیدونم نظر بقیه چیه باز کسایی ک کنکور دادن بهتر میتونن راهنمایی کنن
مرسی که گفتیخلاصه است عزیزم جای 3 جلد کاپلان این یک جلده فک کنم بضی فصلا رو ادغام کرده و مهماشو گفته خودمم مطالبشو ندیدم
ممنونمن برا علوم فعلا میخام بخونم
ولی برا بهداشت فقط رفرنس فول باشی اکیه ب نظرم چون همه چیشون مشخصه تست و خلاصه هم من فقط از این پک های موسسسسات اطلاع دارم ک اونام بر اساس رفرنسای علومه ن بهداشت.
از تستای کنکورای سالای پیشم میتونی کمک بگیری تو سایت اصلی اینجا باید باشه خوبه برای اشنایی ببینیشون
ممنون از راهنماییت،خیلی لطف کردی:rose:havash اون یکی کریزی بم گف.
کلا بقیه هم اونایی ک رتبه برترن همشون میتونن کمکت کنن.تاپیکاشونم هست.
سلام دوستای عزیز....امیدوارم همتون ب اندازه تلاشتون نتیجه بگیرید
من از بچه های پارسالم..رتبم 146شد..
دیگه ازالان شروع کردم برا امسال بخونم...
تنها نقطه ضعف من آماره...پارسال هم خیلی ازش ضربه خوردم..
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم....
اگه کسی کتاب خاصی رو میشناسه ممنون میشم بهم بگه...:riz304:
سلام دوست عزیزم ،برا آمار بهتره درسنامه جامع آمار زیستی نشر جامع نگر رو بخونی عالیهههه
ایشالا که موفق باشی:riz304:
نانا من اینجام ، نمیدونم چرا پستای جدید دیر واسم نمایش داده میشه.راستی بچه ها تبرییییییییییک
قهرمان آسیا شدیم
والیبالیستامون گل کاشتن:auizz3ffy9vla57584x
سلام زهراهلوووو
دوستان من 10 نمیتونم بیام ولی این هفته از همه ی درسا بخشایی که دوس داشتمو خوندم, شخصیت یونگ.. رشد پیش از تولد..و و
واسه این هفته نظرتون راجع به این 2 تا تاپیک چیه؟
http://olumpezeshki.ir/thread6366-25.html
http://olumpezeshki.ir/thread8043-6.html
مرور بیشترین کاریه که باید انجام بدیم :bunnyearsmiley:
همه شاد باشین و موفق :smilies-azardl (113
شما کی این کتاب رو گرفتی من از پارسال تا حالا نتونستم پیدا کنم میگن چاپ تمومه