من ک خیلی بعید میدونم منابع عوض شه
علوم اره پارسالم از 5 سوال داده بود(بس ک بی شعورن!) ولی بهداشت باز حساب کتاب داره
از انستیتو بپرسی تلفنی اگه خیلی نگرانی ولی میگم من ک بعید میدونم
ن بابا چ ربطی ب فیست و ... داره ؟؟؟ بخر زودتر شرو کن ب نظرم.هم کاپلان هم بقیه دسارو
سلام به همگی و crazyعزیز, crazy جون, خوبی؟ آواتار جدید مبارک
اسماتونو شبیهه هم گذاشتین من همش قاطی می کنم شماها رو (آخه دعوا دعوا سر دیوونگی هم دعوا؟؟؟!!!

50)

گلم ببخشید دخالت می کنم اما یه مقدار این قسمت از نوشته هات خطرناک شد این بود که نظرم رو گفتم با اجازتون :
من هم مثل شما بعید می دونم منابع عوض بشه, اما اونچه که مسلمه به هیچ وجه انواع و اقسام مراکزی که کنکور برگزار می کنند, به نظر ما کاری ندارن, بنابراین باید خودمون رو برای هرگونه اتفاقی آماده کنیم.
دوستایی که مدام از تغییر منابع نگران هستید بی تعارف یه چیزی خدمتتون عرض کنم که اگر شما هدفتون مشخص باشه اصلا به این مسئله فکر نخواهید کرد, چرا که در صورتی که DSM جدید هم بیاد و کل منابع هم حتی عوض بشه, چی تغییر می کنه؟ فرضا طبقه بندی مطالب, میزان بروز و شیوع, شاید تاثیر بعضی از داروها که خیلی به روانشناسی مرتبط نیست و بیشتر به روانپزشک ها مربوطه, پسسسسسسسسسسسس لطفا بهونه رو کنار بگذارید و قلبا به خودتون بگید که آیا به عنوان یک روان شناس آمادگی آزمونی مثل بهداشت رو دارید؟ بیماری ها رو می شناسید یا نه؟ درمانهاش رو می شناسید یا نه؟؟؟ با نظریاتش آشنا هستید یا نه؟
کلیت حرفم اینه که مشخص نیست منابع تغییر کنه, ولی ما باید برای هر شرایطی آمادگی داشته باشیم, و این قطعا به این معنی نیست که دست روی دست بگذاریم تا ببینیم چه خوابی برامون خواهند دید, تلاشمون رو می کنیم, تا اسفند که دفترچه ها بیاد و تکلیف مشخص بشه
crazy عزیزم, تعیین منابع هیچ ارتباطی به انستیتو نداره و از طرف خود وزارت بهداشت مشخص میشه, انستیتو یکی از دانشگاههای وزارت بهداشت هست و دانشگاههای مهم دیگه ای مثل شهید بهشتی , تهران, بهزیستی و ... هم زیرشاخه ی وزارت بهداشت هستند.
پس چاره ای نیست جز اینکه منتظر تصمیم نهایی وزارت بهداشت بمونیم تا اسفند ماه که دفترچه های ثبت نام بیاد
و در مورد خرید منابع به دوست عزیزمون عرض کنم که اگر براتون امکانش هست, کتابهای اصلی ای رو که تا اسفند فرصت خوندنش رو دارید از کتابخونه ی دانشگاهی یا جایی که سراغ دارید, تهیه کنید و بخونید تا منابع مشخص بشه, چون واقعا هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.
موفق باشید همگی :rose: