مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

پالیز

New member
بچه ها ایشالا که شما به وضعیت تقریبا باثباتی تو خوندن رسیده باشین
من که یه کم دیگه تا امادگی کامل برای درس خوندن فاصله دارم:65d6a5d6s:

PSyChoO

New member
دوستان یه سوال داشتم به نظرتون خوندن کتاب فیست و کری با هم کار درستی هستش یا نه؟؟؟

نانا جان من دارم دوتا شو باهم میخونم بنظرم که اگه فصلا رو متناطر باهم بخونیم خیلی عالیه

من 150 تا لغت 504 خوندم
2 تا فصل فیست و 3 تا فصل کری

شماها چی خوندییییییین؟

پالیز

New member
دوستان یه سوال داشتم به نظرتون خوندن کتاب فیست و کری با هم کار درستی هستش یا نه؟؟؟

به نظرم نمیتونه مشکلی داشته باشه
هر کتاب رو باید اون قدر کامل خوند که حتی اگه پشت همدیگه هم بخونی بتونی تفکیک کنی

NaaNa

New member
مرسی از راهنماییتون دوستان :)
من به خاطر کارم زیاد وقت ندارم ولی این هفته تنبلی هم زیاد کردم یه مقدار زبان خوندم و 2 فصل از کری همین :(

PSyChoO

New member
پالیز تو چیا خوندی؟
من آمار کاظم محمدو دو فصلشو خوندم
دارم ادامه میدم
اصی یادم رفت بگم

پالیز

New member
من متاسفانه این هفته اصلا خوب درس نخوندم. نمیدونم دارم چکار میکنم برنامه ی درست حسابی ندارم هی دور کتاب ها الکی می چرخم :(

هنوز خیلی دیر نشده منم همین طور هنوز ثبات پیدا نکردم البته من مشکلی دارم ولی به امید خدا تا اخر مرداد برطرف میشه
بپا که خیلی زود دیر میشه:smiliess (3):

z85

New member
سلام به همگی ،خدا قوت ،متاسفانه این هفته من نتونستم خوب برنامم رو پیش ببرم ،انشاالله هفته اینده به یه وضعیت باثبات برسم ،ممنون از راهنمایی همگی .

NaaNa

New member
هنوز خیلی دیر نشده منم همین طور هنوز ثبات پیدا نکردم البته من مشکلی دارم ولی به امید خدا تا اخر مرداد برطرف میشه
بپا که خیلی زود دیر میشه:smiliess (3):

منم همین طور از اخر مرداد وقتم ازاد میشه میتونم بهتر درس بخونم ولی باهاتون موافقم تا چشم به هم بزنی پاییز شده:sadsmiley:

rawy

New member
بچه ها هرچقدر که خوندین کم ندونیدش, هنوز خیلی زمان هست تا کنکور پس انتظارها رو معقول بگذارید که رضایت از خود انرژی ای بشه برای تلاش دوچندان تو روزها و ماههای بعدی
الان اکثرا دارید می گید خوب نبوده (گویا چون ثبات نداشتید) ولی مورد به مورد که می گید, بد هم به نظر نمیاد

پالیز

New member
بچه ها هرچقدر که خوندین کم ندونیدش, هنوز خیلی زمان هست تا کنکور پس انتظارها رو معقول بگذارید که رضایت از خود انرژی ای بشه برای تلاش دوچندان تو روزها و ماههای بعدی
الان اکثرا دارید می گید خوب نبوده (گویا چون ثبات نداشتید) ولی مورد به مورد که می گید, بد هم به نظر نمیاد
:smilies-azardl (113

PSyChoO

New member
بنظر من اگه هرکسی بگه دقیقا چند فصل از چی خونده و برنامه ریزی کنه تو هفته بعدی چند فصل بخونه بهتر واسه خودش و بقیه انگیزه میشه :)
چقد خلوت بود امشب:(
خب؟ تموم شد؟ من برم؟:دی

NaaNa

New member
پیشنهاد یکی از دوستان تو یکی از گروه ها بود. مرور جامع امار زیستی - دکتر یوسفی و دکتر اهری

rawy

New member
این کتاب برای انتشارات جامعه نگر هست که جدید تره گویا
و همینطور این کتاب که فکر کنم قدیمی تره و احتمالا چاپ تموم
یکی از این دوتا کنار منابع اصلی آمار تقریبا حتما باید باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا