مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
سیلام
منم میام:دی
چکا باید کنم؟ یکی منو راهنمایی کنه لفطا:ad54ad:

سلام خوش اومدید
تو صفحه ۱ همین تاپیک توضیحاتی نوشته شده شاید بهتون کمک کنه
و اگر هدفتون کنکور روان شناسی هست اینجا دوستان در. مورد پیشرفتهای مطالعه شون و نحوه اون به هم کمک می کنن و برای ادامه به هم انرژی می دن
جمعه ها معمولا برای گزارش عملکرد هفتگی جمع می شیم اما محدودیتی نداره
موفق باشید

saharpsych

New member
سلام بر روانشناسان با هدف
دوستان من با خواب مشکل دارم و قبل 10 صب بیدار شم سردرد میشم . کسی میتونه واس حل این مشکل راهنماییم کنه آیا؟

PSyChoO

New member
سلام خوش اومدید
تو صفحه ۱ همین تاپیک توضیحاتی نوشته شده شاید بهتون کمک کنه
و اگر هدفتون کنکور روان شناسی هست اینجا دوستان در. مورد پیشرفتهای مطالعه شون و نحوه اون به هم کمک می کنن و برای ادامه به هم انرژی می دن
جمعه ها معمولا برای گزارش عملکرد هفتگی جمع می شیم اما محدودیتی نداره
موفق باشید

وای خدا پوکیدم:j58r36j3gcr4suxymup
53 صفحه رو خوندم تا فهمیدم اینجا چه خبره و باید چکار کنم. اطلاعاتی که دوستان دادن خیلی عالی بود، عاشقتونم. مرسی.
ممنون راوی جان دوست خوبم. یه دونه ای:(40):
بچه ها منم تو جمع کوچیکتون پذیرا باشین.
من از اول تابستون هی برنامه میریزم هی عقب میفتم.خلاصه اینکه خیلی دلم میخاست چنتا بودن باهم میخوندیم. بخاطر تاپیک لزگی اینجا عضو شدم و خیلیییییییی خوشحال شدم که اینجا تاپیک بچه های بالینی هم داره. از آشناییتون خوشبختم و برا تک تکتون آرزوی بهترین هارو دارم. انشالا بخونیم هممون باهم رتبه یک شیم:bunnyearsmiley:
با یاری خدا زا فردا شروع میکنم و اگه سعادتی بود جمعه در جمعتون حضور بهم میرسانم:smilies-azardl (113

rawy

New member
دوستان من با خواب مشکل دارم و قبل 10 صب بیدار شم سردرد میشم . کسی میتونه واس حل این مشکل راهنماییم کنه آیا؟

سلام
شب تا دیر وقت بیدار می مونید؟ در این صورت ساعت خوابتون کافی نیست خب طبیعیه، شاید هم شرطی شدید، باید کم کم برنامه خواب و بیداری رو تغییر بدید یک ربع ده دقیقه زودتر برای خواب آماده بشید حتی اگه خوابتون نبرد، و یک ربع ده دقیقه هم زودتر بیدار بشید تا کم کم به ساعت مطلوب برسه و عادت بشه

crazy 4 u

New member

وای خدا پوکیدم:j58r36j3gcr4suxymup
53 صفحه رو خوندم تا فهمیدم اینجا چه خبره و باید چکار کنم. اطلاعاتی که دوستان دادن خیلی عالی بود، عاشقتونم. مرسی.
ممنون راوی جان دوست خوبم. یه دونه ای:(40):
بچه ها منم تو جمع کوچیکتون پذیرا باشین.
من از اول تابستون هی برنامه میریزم هی عقب میفتم.خلاصه اینکه خیلی دلم میخاست چنتا بودن باهم میخوندیم. بخاطر تاپیک لزگی اینجا عضو شدم و خیلیییییییی خوشحال شدم که اینجا تاپیک بچه های بالینی هم داره. از آشناییتون خوشبختم و برا تک تکتون آرزوی بهترین هارو دارم. انشالا بخونیم هممون باهم رتبه یک شیم:bunnyearsmiley:
با یاری خدا زا فردا شروع میکنم و اگه سعادتی بود جمعه در جمعتون حضور بهم میرسانم:smilies-azardl (113

سلام عزیزدلم خوش اومدی:

موفق باشی گلم تابستون طلاست دیه پس حسابی بخون دی:

crazy 4 u

New member

سلام سحرجونم کار نشد نداره سعی کن 40صبح هر موقعه که دوست داری مثلا 6 صبح بیدار شی این روش معجزه میکنه ، شبام دیه زود بخواب خوابت باس 7 یا 8 ساعت یا بر

اساس نیاز بدنت باشه، من خودم ی مدت 6 صب میخوابیدم وحشتناک ریتمم به هم ریخته بود بعدش اراده کردم الانا زود میخوابم و زودم پا میشم اولاش ی ذره مشکل داشتم

به مرور زمان حل شد....امید وارم مطالبم به دردت بخوره دوستم:heart:

rawy

New member
سلام به همه دوستان:ad54ad:

سلام پالیز جان خوبی؟
ایووووول چه آن تایم :smilies-azardl (113
تازه می خواستم بگم مثل اینایی که دعوت می شن ک ل ا س می ذارن دیر می رن چرا کسی نیومده :smiliess (3)::riz304:
من ده می خوام یه برنامه ای رو ببینم , زودی می رم

NaaNa

New member
من متاسفانه این هفته اصلا خوب درس نخوندم. نمیدونم دارم چکار میکنم برنامه ی درست حسابی ندارم هی دور کتاب ها الکی می چرخم :(

rawy

New member
من سعی می کنم روزی یه درس از لغات تافل رو بخونم, البته گاهی چند روز هم می گذره و نمی رسم که درس جدیدی بخونم
و الان دارم فصل اضطرابی رو جوری می خونم که تو تشخیص ها و افتراق ها کمتر اشتباه کنم
و کتاب غیر درسی " نمونه های روان درمانی از روانشناسان بزرگ" - ولف, رعنا برومند, رو هم تازه دارم شروع می کنم که شنیدم فوق العاده است و کلی گشتم تا پیداش کردم حتما بخونیدش
فعلا در همین حد

پالیز

New member
سلام پالیز جان خوبی؟
تازه می خواستم بگم مثل اینایی که دعوت می شن ک ل ا س می ذارن دیر می رن چرا کسی نیومده :smiliess (3)::riz304:
سلام راوی جان
منم باید زود برم ولی اومدم از بچه ها انرژی بگیرم:28:

rawy

New member
65079177365140218029.jpg

PSyChoO

New member
سیلاااااااااام
منم اومدممممممممم
کی اینجاااااااااس؟:)

پالیز

New member
سلام پالیز جان خوبی؟
سلام راوی جان ممنانم

منم باید زود برم ولی اومدم از بچه ها انرژی بگیرم:28:

rawy

New member
من یه ذره برم اگه بودید دوباره میام
فعلا شب همگی خوش
خوب بخووووونییییییییید

NaaNa

New member
دوستان یه سوال داشتم به نظرتون خوندن کتاب فیست و کری با هم کار درستی هستش یا نه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا