مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zahramirmohamad

New member
به نظر من یه هدف گذاری بلند مدت مثل یک یا دوماه یا فصلی تابستون یا زمستون برای خودت بکن . بعد هدف گذاری کوتاه مدت مثلا هفتگی . ولی تمرکز اصلیت روی هرروز باشه و برنامه هرروز رو از شب قبل تنظیم کن روی کلیات .

مرسی نازنین دوست اره اینطوری خوبه

henri

New member
سلام من بازم مهمونی بودم الان رسیدم ولی این هفته اصلا مطالعه نکردم متاسفانه و از هفته پیشم بدتر شدم

rawy

New member
به نظرت آزمون آزمایشی 3تای آخر خوبه واسه شرکت کردن؟ یه سناست فقط؟

زهراجون بستگی به این داره که هدفت از شرکت توی آزمون چی باشه و چقدر آماده آزمون باشی
اگر دچار استرس می شی و موقع آزمون آماده نباشی به جای کمک می تونه بهت لطمه بزنه
من اشتباه بزرگی کردم و آزمون آخر رو شرکت کردم، یه آزمون پر از غلط، تقریبا نامشابهه سوالات کنکور و منم بدون آمادگی کافی، دیگه نیازی نیست بگم این تصمیم اشتباه با روحیه ام چه کرد
از دوستانی که آزمونهای قبلی رو هم شرکت کرده بودند شنیدم که گویا آزمون آخر بعضی سوالات تکراری آزمونهای قبلی شون رو داشته و برای متفاوت بودن سوالات دیگه به نکات خیلی ریز و پاورقی ها متوسل شدند
اما اگر هدفت شرکت تو همه آزمونها برای پیش بردن دروس طبق سرفصل های تعیین شده تو زمان هست و بعد سنجش عملکرد خودت، به نظرم می تونه مفید باشه
موفق باشی

masoumeh90

New member
به نظرت آزمون آزمایشی 3تای آخر خوبه واسه شرکت کردن؟ یه سناست فقط؟

اگه میخوای فقط بری و نحوه کنکور دادنو یادبگیری اره خوبه اما اگه استرس بگگیری اصلا پیشنهاد نمیشه...من شرکت کردم ولی استرس میگرفتم...چون سوالاش یه جور دیگه بود البته از سوالای کنکور سالای پیشم میداد ولی... :thanks:

masoumeh90

New member
بخاطر دیشبم ببخشید نیومدم واقعا انقدر کارم زیاد بود این هفته که شب عین چی افتاده بودم زمین...پوزش:14:

- - - Updated - - -

زهراجون بستگی به این داره که هدفت از شرکت توی آزمون چی باشه و چقدر آماده آزمون باشی
من اشتباه بزرگی کردم و آزمون آخر رو شرکت کردم، یه آزمون پر از غلط، تقریبا نامشابهه سوالات کنکور و منم بدون آمادگی کافی، دیگه نیازی نیست بگم این تصمیم اشتباه با روحیه ام چه کرد
از دوستانی که آزمونهای قبلی رو هم شرکت کرده بودند شنیدم که گویا آزمون آخر بعضی سوالات تکراری آزمونهای قبلی شون رو داشته و برای متفاوت بودن سوالات دیگه به نکات خیلی ریز و پاورقی ها متوسل شدند
اما اگر هدفت شرکت تو همه آزمونها برای پیش بردن دروس طبق سرفصل های تعیین شده تو زمان هست و بعد سنجش عملکرد خودت، به نظرم می تونه مفید باشه
موفق باشی

موافقم باهات به شدت:thumbsupsmileyanim:

masoumeh90

New member
سلام من بازم مهمونی بودم الان رسیدم ولی این هفته اصلا مطالعه نکردم متاسفانه و از هفته پیشم بدتر شدم

اصلا موردی نداره...منم کارام زیاد بود زیاد نخوندم...فردام روز خداس خواهری میشه خوند و دیر نیست...موفق باشی جونم:thumbsupsmileyanim:

پالیز

New member
برنامه ی طولانی مدت منظورته؟
کلا بچه ها شما هفتگی برنامه میریزید یا چجوری؟

- - - Updated - - -

فدا جون گفت بعد اعلام منابع دکترا
من تا قبلش سعی میکنم بقیه رو به یه جایی برسونم
بله باید برنامه ریزی کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت تنظیم کنم:smilies:

zahramirmohamad

New member
موفق باشی

مرسی راوی جونی..آره میخام سر فصلا رو داشته باشم و چون شدید شب امتحانیم راهش واسم همینه ولی میگین سوالاش استاندارد نیست نمیدونم کمک کنه یا وقت بگیره ببینم این هفته چطور پیش میرم جمعه همه بیاین حرف بزنیم تبادل انرژی کنیم:28:

konjkav

New member
سلام
من از شنبه گذشته شروع کردم ولی نه قرار بوده خیلی درس بخونم ونه عاقلانس ونه طبیعتا میتونم
ولی از خودم نسبتا راضیم(شکر خدا)
به نظر من اگر باروش که بهتون یکبار گفتم پیش برین از دست برنامه ریزی های غیر مفید وناراضی بودن از خودتون وهزارتا استرس دیگه راحت میشین عزیزان ( البنه در صورت وجود این مشکلات)
منم عیب های زیادی دارم ولی از این جنس نیست وبیشتر مربوط به متن کاره و متن کتبها

konjkav

New member
به رسم دوستی وادب بنده هم از شما رفیقان ورقیبان عزیز وگرامی بخاطر عدم حضور بر سر قرار عذر میطلبم
دانم دلت ببخشد بر عجز شب نشینان

گر حال بنده پرسی از باد صبحگاهی

جایی که برق عصیان بر آدم صفی زد

ما را چگونه زیبد دعوی بی‌گناهی
(لسان الغیب)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

rawy

New member
مرسی راوی جونی..آره میخام سر فصلا رو داشته باشم و چون شدید شب امتحانیم راهش واسم همینه ولی میگین سوالاش استاندارد نیست نمیدونم کمک کنه یا وقت بگیره ببینم این هفته چطور پیش میرم جمعه همه بیاین حرف بزنیم تبادل انرژی کنیم:

خوبیش اینه که سوال های کنکور هم استاندارد نیست :25r30wi: اما مهم اینه که ما بتونیم به هر نوع سوالی جواب بدیم
چشم اگه تا جمعه از مسافرت برگشتم حتما، فعلا که تقریبا فقط صبح نت دارم، دیگه جواب نمی ده، من نمی دونم چطور روشون می شه تو ایران دم از اینترنت پر سرعت می زنن! خیلی مایلم با مدعی یون این قضیه ملاقات کنم :mad_majidonline:

marzieh88

New member
سلام بچه ها
عذرخواهی بابت غیبتم:riz513:
مسیله اینه که شرایط خاصی دارم و دسترسی به اینترنتم ندارم! الانم کافی نتم ( واین شرایط تا اواخر شهریور ادامه خواهد داشت!)
چیز قابل عرضی هم نخوندم :14:
امیدوارم شما پرانرژی به مطالعه تون ادامه بدین
موفق باشید دوستان:auizz3ffy9vla57584x

goo

New member
سلام بچه ها،ضمن ارزوی موفقیت برای همتون:
همونطوری که اطلاع دارین 22 مرداد،چهارشنبه،ساعت 10 جلوی وزارت بهداشت تجمع هست برای کاهش ظرفیت ها.ازتون خواهش میکنم به خاطر همه ی داوطلب ها اگه امکانش رو دارین بیاین یا یک نماینده بفرستین.حداقل این اتفاق سال دیگه برای شما اتفاق نیافته.هیچ تضمیینی نیس که سال بعد یکی رتبش بشه 31 و وزارت ظرفیت بده که 30 نفر لازم داریم یا یک چیز مثه این.... خواهشا به دوستانتون کمک کنین...
باز هم ممنون

http://olumpezeshki.ir/thread13932.html

goo

New member
سلام بچه ها،ضمن ارزوی موفقیت برای همتون:
همونطوری که اطلاع دارین 22 مرداد،چهارشنبه،ساعت 10 جلوی وزارت بهداشت تجمع هست برای کاهش ظرفیت ها.ازتون خواهش میکنم به خاطر همه ی داوطلب ها اگه امکانش رو دارین بیاین یا یک نماینده بفرستین.حداقل این اتفاق سال دیگه برای شما اتفاق نیافته.هیچ تضمیینی نیس که سال بعد یکی رتبش بشه 31 و وزارت ظرفیت بده که 30 نفر لازم داریم یا یک چیز مثه این.... خواهشا به دوستانتون کمک کنین...
باز هم ممنون

http://olumpezeshki.ir/thread13932.html

PSyChoO

New member
سیلام
منم میام:دی
چکا باید کنم؟ یکی منو راهنمایی کنه لفطا:ad54ad:

crazy 4 u

New member
سلام دوستان منم هفته پیش فقط مرور کردم شرایط روحیم داغون بود دی):

دوستانی که تازه شروع کردید نگران نباشید اگه سرعتتون لاک پشتیه بعد ی مدت خوب میشه من سرعتم اولا حلزونی بود

موفق و پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا