1. مفید شدن تایم مطالعه چون اگر قرارباشه ساعت مطالعه مثلاآسیبت رو بنویسی وجدانت اجازه نمیده پیوسته وعمیق نخونی(چون میدونی بیش از یک تایم خاصی رو نمیتونی به آسیب اختصاص بدی)
2.بوجود آمدن یک رقابت با خودت
3.توانایی مقایسه عملکرد روزها و هفته ها باهم
4. تشخیص دادن بهتر زمان دوره
5. جمع ساعت مطالعه روزانه به صورت مجزا (به تفکیک درسها ) و مدیریت برای تایمهای بعد
3. واما مهمترین فایده از نظر من اینه که آدمرو از استرس دور میکنه چون تو باتوجه به عملکردی که داری در آینده از خودت انتظار داری واز دست برنامه ریزی وعمل نکردنش واعصاب خوردی راحت میشی[/QU
من الان احساس شرمندگی می نمایم...:14: ولی سعی میکنم این هفته امتحانش کنم ببینم چه جوریاس...از کی میخوای جدی شروع کنی؟
به امید خدا...شما که خوب شروع کردی همین طوری پیش برو.برنامه داری دیگه نه؟من که هنوز سردرگم هستم کتاب هام کمی قدیمیه بخصوص رشد.چک کردم باید چاپ جدید بخرم.اگه بتونم این هفته بیشتر میخونم.من دیگه باید برم صبح زود باید بیدار بشم.
ممنون دوست مهربون و موفق باشی :thumbsupsmileyanim:
ببین عزیزم
نوشتن ساعت مطالعه به این منظور نیست که نو هر مطلبی میخواهی بخونی دائم به ساعت نگاه کنی وهمه فکرو ذهنت به ساعت باشه
نوشتن ساعت مطالعه در واقع یک گزارش دادن از عملکرد در پایان مطالعه برای یک روزه(دادن یک گزارش دیگه سعی لازم نداره)
البته وقتی نزدیک کنکور میرسه دیگه باید حواس به ساعت باشه که برای هر درس ومطلب چقدر وقت بزاری
از فردا (همون شنبه معروف) شروعم جدیه با بازه های دوره
انشاالله
شب بخیر
انشاالله موفق باشی
ببین عزیزم
نوشتن ساعت مطالعه به این منظور نیست که نو هر مطلبی میخواهی بخونی دائم به ساعت نگاه کنی وهمه فکرو ذهنت به ساعت باشه
نوشتن ساعت مطالعه در واقع یک گزارش دادن از عملکرد در پایان مطالعه برای یک روزه(دادن یک گزارش دیگه سعی لازم نداره)
البته وقتی نزدیک کنکور میرسه دیگه باید حواس به ساعت باشه که برای هر درس ومطلب چقدر وقت بزاری
از فردا (همون شنبه معروف) شروعم جدیه با بازه های دوره
انشاالله
:thanks::thanks:1. مفید شدن تایم مطالعه چون اگر قرارباشه ساعت مطالعه مثلاآسیبت رو بنویسی وجدانت اجازه نمیده پیوسته وعمیق نخونی(چون میدونی بیش از یک تایم خاصی رو نمیتونی به آسیب اختصاص بدی)
2.بوجود آمدن یک رقابت با خودت
3.توانایی مقایسه عملکرد روزها و هفته ها باهم
4. تشخیص دادن بهتر زمان دوره
5. جمع ساعت مطالعه روزانه به صورت مجزا (به تفکیک درسها ) و مدیریت برای تایمهای بعد
3. واما مهمترین فایده از نظر من اینه که آدمرو از استرس دور میکنه چون تو باتوجه به عملکردی که داری در آینده از خودت انتظار داری واز دست برنامه ریزی وعمل نکردنش واعصاب خوردی راحت میشی
عزیزم میشه بگی برنامه دورت چ جوریه ؟
من با برنامه برای مرور مشکل دارم
سلام به همگی و خوش آمد به دوستای جدید
من چند روزی دسترسی به نت ندارم، الانم با اعمال شاقه در خدمتتون هستم دارم عذاب جهنم رو تمرین می کنم، بعید می دونم از این سخت تر باشه
خیلی خوشحال شدم که دارید می خونید، مخصوصا هنری عزیز که بلاخره طلسم رو شکست و شروع کرد، کلی ازتون انرژی گرفتم
به امید موفقیت های بزرگ
دوستان من خواب بودم شرمنده........
8 واحد ترم تابستون دارم اونا رو خوندم از این شنبه ی بسیار معروف هم شروع میکنم:motat:
سلام بجه ها ببخشيد نشد زودتر بيام!منم اين هفته زبان و شخصيتو فيزيولوزي خوندم!ولي ايشالا به صورت جدي تر ازشنبه شروع ميكنم!ايشال كه نتيجه تلاشمون رو ببينيم!
سلام دوستان شرمنده من امرو ینی جمعه ک قرارمون بود علوسیییی بودم یادتون بودم الان اومدم دیره همه خابیدین
من این هفته فصل 1 و 2 و نصف 3 بالینی کرامر رو خوندم اما از نوع روخونیش همونی ک دوستمون srn گفت هدفم تموم کردن بود فقط و یادم نمونده چیزی
هنری جان صفحات 40 و41 پی دی اف زیر رو بخون کامل توضیح داده
http://dl.civil-eng.ir/ebook/moshavere/barnamerizi-ghalamchi(www.civil-eng.ir).rar