PSyChoO
New member
فکر میکنی که روش تسلط داری؟
ناع
خخخخخ
فعلا در حد روخونی و خط کشی میخونم درسارو
چطور؟
فکر میکنی که روش تسلط داری؟
ناع
خخخخخ
فعلا در حد روخونی و خط کشی میخونم درسارو
چطور؟
میخواستم بدونم چه طور میخونی اخه من از یکی از این از ما بهترون که امسال قبول شده بودد خوندم که تاکید داشت دور اول رو هر چه قد هم طول بکشه خوب و عمیق بخونید
من فصل ۱و۲ رو همینجوری خوندم پوستم کنده شد و از شخصیت وحشت گرفتم بعد داداشم گفت اول ی دور روزنامه ای بخون دور دومو خط بکش . امتحان کردم خیلی بهتر بود. الانم روهیچکدوم مسلط نیستم چون بهرحال باید خلاصه هارو دوره کرد:|
سلام نانا
خوبه اینکه خوندی و هفته رو خالی نزاشتی عالیه
سلام دوستان..:bunnyearsmiley: من نمیخونم هنوز ولی گزارشاتون حسابی خوشحالم کرد و تحسینتون می کنم..:smilies-azardl (113
کنکورای سالای گذشته رو از کجا گرفتین..؟![]()
سلام بجه ها!اختلال شخصيت اجتنابي،همون اختلال شخصيت دوري كزين است!از اختلالات شخصيت،اختلالات نامعين كاملا حذف شدن?
هنري جان جمعه سر ميزنم به سايت و بست هاتون رو ميخونم ،ولي تا زماني كه به صورت منسجم نخونم نميادم كزارش بذم،منبع من همون كابلانه ،منتظرم ابان ماه بشه بعد كتاب ا ن ت شا ر ا ت ،ارسبان رو بخرم،قسمت اخر بستتم واسه واضح نبود،كه بخوام جوابش بدم.!فقط اينو هم بكم كه قسمت هايي از كبلان كه تغيير كرده رو نميخونم تا كابلان جديد بياد به بازار!فدا جون کم پیداییااااا
میشه بگی منبعت چیه ؟ بر اساس دی اس ام 5 داری میخونی ؟ چون نا ها ک تو کاپلان هستن
هنري جان جمعه سر ميزنم به سايت و بست هاتون رو ميخونم ،ولي تا زماني كه به صورت منسجم نخونم نميادم كزارش بذم،منبع من همون كابلانه ،منتظرم ابان ماه بشه بعد كتاب ا ن ت شا ر ا ت ،ارسبان رو بخرم،قسمت اخر بستتم واسه واضح نبود،كه بخوام جوابش بدم.!فقط اينو هم بكم كه قسمت هايي از كبلان كه تغيير كرده رو نميخونم تا كابلان جديد بياد به بازار!
سلام فدا جونسلام بجه ها!اختلال شخصيت اجتنابي،همون اختلال شخصيت دوري كزين است!از اختلالات شخصيت،اختلالات نامعين كاملا حذف شدن?
سلام فدا جون
تا اونجاییکه من تقریبا مطمئن هستم و تو کاپلانم چک کردم بله اجتنابی همون دوری گزینه
درباره سوال دومت درباره dsm5و تغییراتش هیچی نمیدونم تو 4که وجود داره و حذف نشده