مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

PSyChoO

New member
منم حالم بد میشه نانا ولی خب میبینم بیشتر حالش ندارم:)))
گذاشتم خی اول مهر شروع کنم:|
هنری ی چایی بودیم در خدمتت حالا ی امشبه رو ک هسی:دی

پالیز

New member
ناع
خخخخخ
فعلا در حد روخونی و خط کشی میخونم درسارو
چطور؟

میخواستم بدونم چه طور میخونی اخه من از یکی از این از ما بهترون که امسال قبول شده بودد خوندم که تاکید داشت دور اول رو هر چه قد هم طول بکشه خوب و عمیق بخونید

پالیز

New member
بچه ها همین منو هم فرا میگیره
فکر کنم علتش نداشتن برنامه روتین و در حد توان باشه

آخرین ویرایش:

PSyChoO

New member
میخواستم بدونم چه طور میخونی اخه من از یکی از این از ما بهترون که امسال قبول شده بودد خوندم که تاکید داشت دور اول رو هر چه قد هم طول بکشه خوب و عمیق بخونید

من فصل ۱و۲ رو همینجوری خوندم پوستم کنده شد و از شخصیت وحشت گرفتم بعد داداشم گفت اول ی دور روزنامه ای بخون دور دومو خط بکش . امتحان کردم خیلی بهتر بود. الانم روهیچکدوم مسلط نیستم چون بهرحال باید خلاصه هارو دوره کرد:|

پالیز

New member
علما من باید برم
شبتون پرستاره
دلتون شاد
و سرتون پر از برنامه های عالی هم برا هفته بعد و هم برا تموم زندگیتون

آخرین ویرایش:

NaaNa

New member
من فصل ۱و۲ رو همینجوری خوندم پوستم کنده شد و از شخصیت وحشت گرفتم بعد داداشم گفت اول ی دور روزنامه ای بخون دور دومو خط بکش . امتحان کردم خیلی بهتر بود. الانم روهیچکدوم مسلط نیستم چون بهرحال باید خلاصه هارو دوره کرد:|

منم همین کار رو میکنم چون اگر بخوام طولش بدم و عمیق بخونم وسواسی میشم و دیگه همین یه فصل 2 فصل رو هم نمیخونم

پالیز

New member
نانا مزگان
منظورم از دور اول دوم سوم :خوندن یه مطلب توی یه روز مرور همون مطلب تو فاصله 24ساعته اینده ودر دور سوم مرورش در یک ماه ایندست
صد البته منم وقتی دارم مطلب جدیدی میخونم اول روزنامه ایی میخونم بعد زیرشو خط میکشم

zahramirmohamad

New member
سلام دوستان..:bunnyearsmiley: من نمیخونم هنوز ولی گزارشاتون حسابی خوشحالم کرد و تحسینتون می کنم..:smilies-azardl (113

کنکورای سالای گذشته رو از کجا گرفتین..؟ :)

پالیز

New member
سلام دوستان..:bunnyearsmiley: من نمیخونم هنوز ولی گزارشاتون حسابی خوشحالم کرد و تحسینتون می کنم..:smilies-azardl (113

کنکورای سالای گذشته رو از کجا گرفتین..؟ :)

دوستم دفترچه بهم داده بود ولی فک کنم اگه تو گوگل سرچ کنی راحت بتونی دانلود کنی

fada19990

New member
سلام بجه ها!اختلال شخصيت اجتنابي،همون اختلال شخصيت دوري كزين است!از اختلالات شخصيت،اختلالات نامعين كاملا حذف شدن?

henri

New member
سلام بجه ها!اختلال شخصيت اجتنابي،همون اختلال شخصيت دوري كزين است!از اختلالات شخصيت،اختلالات نامعين كاملا حذف شدن?

فدا جون کم پیداییااااا
میشه بگی منبعت چیه ؟ بر اساس دی اس ام 5 داری میخونی ؟ چون نا ها ک تو کاپلان هستن

آخرین ویرایش:

fada19990

New member
فدا جون کم پیداییااااا
میشه بگی منبعت چیه ؟ بر اساس دی اس ام 5 داری میخونی ؟ چون نا ها ک تو کاپلان هستن
هنري جان جمعه سر ميزنم به سايت و بست هاتون رو ميخونم ،ولي تا زماني كه به صورت منسجم نخونم نميادم كزارش بذم،منبع من همون كابلانه ،منتظرم ابان ماه بشه بعد كتاب ا ن ت شا ر ا ت ،ارسبان رو بخرم،قسمت اخر بستتم واسه واضح نبود،كه بخوام جوابش بدم.!فقط اينو هم بكم كه قسمت هايي از كبلان كه تغيير كرده رو نميخونم تا كابلان جديد بياد به بازار!

henri

New member
هنري جان جمعه سر ميزنم به سايت و بست هاتون رو ميخونم ،ولي تا زماني كه به صورت منسجم نخونم نميادم كزارش بذم،منبع من همون كابلانه ،منتظرم ابان ماه بشه بعد كتاب ا ن ت شا ر ا ت ،ارسبان رو بخرم،قسمت اخر بستتم واسه واضح نبود،كه بخوام جوابش بدم.!فقط اينو هم بكم كه قسمت هايي از كبلان كه تغيير كرده رو نميخونم تا كابلان جديد بياد به بازار!

آخرش نا مع.ین ها بود نمیدونم چرا حذف شده
موفق باشی فدا جونم

پالیز

New member
سلام فدا جون
تا اونجاییکه من تقریبا مطمئن هستم و تو کاپلانم چک کردم بله اجتنابی همون دوری گزینه
درباره سوال دومت درباره dsm5و تغییراتش هیچی نمیدونم تو 4که وجود داره و حذف نشده

fada19990

New member
سلام فدا جون
تا اونجاییکه من تقریبا مطمئن هستم و تو کاپلانم چک کردم بله اجتنابی همون دوری گزینه
درباره سوال دومت درباره dsm5و تغییراتش هیچی نمیدونم تو 4که وجود داره و حذف نشده

منظورن من هم اين بود كه اين اختلالات از dsm5حذف شدن يا نه!?فراموش كردم dsmرو تو سوالم بنويسم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا