مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی - 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mojnia

New member
ژنتیک و شیمی آلی اضافه شده؟

این مال آزمون 93 هست :
12.jpg

mojnia

New member
در کل این تغییر فقط به ضرر بچه های بیوتک میشه چون تنها رشته ای هست که تمام منابعش تو زیست پایه مشترک و اکثر به عنوان رشته دوم میخوان انتخابش کنن عملا حجم وسیعی از متقاضیان میان طرفش ینی امار شرکت کننده هاش چند برابر میشه و پذیرشش همچنان محدود رقابت خ زیاد میشه واقعا به ضرر ماست

نه اینطور نیست
رشته بیو تک با اغلب رشتهای پایه زیست شناسی تو یک گروهه
بنابراین از یک گروه هم نمیشه دو رشته امتحان داد باید از دوگروه مجزا باشه
13.jpg

biotec93

New member
ببین اگر به عنوان رشته دوم باشه به نظرم زیاد خطری نیست ولی اینکه بچه های زنتیک و بیو بتونن بیوتک انتخاب کنن و همینطور بالعکس ما... این گروه ازمایشی چه بکش بکشیه!!!!

shentia

New member
ظاهرا که هر دو رشته از یک گروه نمیشه پس ژنتیک و بیوتک کلا باید هم و فراموش کنن

biotec93

New member
ظاهرا که هر دو رشته از یک گروه نمیشه پس ژنتیک و بیوتک کلا باید هم و فراموش کنن
این خیلی خوبه وگرنه خیلی اوضاع ناجور میشد گروه های دیگه هم به اندازه کافی دردسر دارن برای منابعشون پس تسلط روی دو تا مجموعه خیلی سخته

biotec93

New member
نه اینطور نیست
13.jpg

شما فکر میکنید به تمام منابع جدید در یک گروه ضریب تعلق میگیره؟؟

mojnia

New member
البته به نظر میاد اینطوری پیش بره
مثلا شما ار گروه یک مجموعه آزمایشگاهی سه را انتخاب می کنید به عنوان رشته امتحانی اول.و اگه رشته امتحانی دومی هم می خواهید آزمون بدید طبیعتا باید از سه گروه دیگه باشه
بعد نوبت انتخاب رشته آزمون میشه یعنی باید در مجموعه آزمایشگاهی سه یکی از رشته ها رو انتخاب کنید که احتمالا مثل آزمون علوم دارای ضرایب متفاوتی برای هر درس است
مثلا اگه میکروب شناسی را انتخاب کردید باید ضریب باکتری بالایی داشته باشه و ضریب دروس دیگر رشته میکروب پایین ویا ویروس را انتخاب کردید ضریب درس ویروس بالا مثلا چهار و ضریب باکتری در رشته ویروس پایین مثلا دو یا یک

hamoon

New member
نه اینطور نیست
13.jpg

البته من فکر میکنم منظورش اینه که کسی که میخوتد رشته علوم آزمایشگاهی 1 رو بده دیگه نمییتونه 2 یا 3 رو بده ولی ژنتیک و بیوتک و بیوشیمی کلن یه رشته محسوب میشن نه یه گروه:wacsmiley:

hamoon

New member
چرا حداقل درست توضیح نمیدن؟
همه رو گیج کردن
کاش ضرایبو میگفتن تکلیف معلوم میشد

mojnia

New member
البته من فکر میکنم منظورش اینه که کسی که میخوتد رشته علوم آزمایشگاهی 1 رو بده دیگه نمییتونه 2 یا 3 رو بده ولی ژنتیک و بیوتک و بیوشیمی کلن یه رشته محسوب میشن نه یه گروه:wacsmiley:

14.jpg

hlki

New member
دوستان کسی توی کتاب لودیش مبحثی راجع به یونوفورها دیده احتمالا باید تو فصل غشا یا انتقالات مربوط به غشا باشه اگر کسی تو لودیش خونده ممنون میشم فصل و صفحه اش رو بگه لودیش من مال خانه زیست هست توروخدا زود جوابمو بدید من خ عقبمممم؟؟؟؟

hlki

New member
وای اگه اینطور باشه که باز بهتر میشه خدا کنه گروه مجزا منظورشون همین باشه و نشه تو یه گروه دوتا رشته انتخاب کرد ولی هنوز ادغام شدن با ژنتیک و بیوشیمی هنوزم نگران کنندس خدا خودش بخیر کنه

sakhreh

New member
درسای خودمون کم بود حالا باید شیمی آلی و عمومی و ژنتیک هم بخونیم:14:
تازه رقابت با بچه های ژنتیک و بیوشیمی هم هست...:sdasdasd:
مجموعه 1 گروه مرگه:j58r36j3gcr4suxymup

maryam.

New member
از هر طرف به قضیه نگاه کنی درست نیست!از این جمله شون معلومه یکی دیگه از ایده های مسخره شونو به مرحله ی اجرا گذاشتن!
در آزمون کارشناسی ارشد سال ٩٤ تغييرات عمدهای به نفع داوطلبان ایجاد شده است!

shentia

New member
نکنه ضرایب بیوتک با ژنتیک و بیوشیمی یکی بشه ! اونوقت مثلا بیوشیمی 6 میشه!

آخرین ویرایش:

baran-

New member
وای بچه من تازه با خبر شدم!!!!!!!!!!

خیلی . . . خیلی بی فکرن

نمی گن الان داوطلب به اندازه کافی استرس داره دیگه چرا هی با تصمیمات نسنجیده شون این استرس و دو چندان می کنن؟؟؟

فقط امیدوارم ای دروس اضافه شده ضریبش برای بیوتک صفر باشه

خدایااااااااااااااااااااا

biotec93

New member
وای بچه من تازه با خبر شدم!!!!!!!!!!

خیلی . . . خیلی بی فکرن

نمی گن الان داوطلب به اندازه کافی استرس داره دیگه چرا هی با تصمیمات نسنجیده شون این استرس و دو چندان می کنن؟؟؟

فقط امیدوارم ای دروس اضافه شده ضریبش برای بیوتک صفر باشه

خدایااااااااااااااااااااا

بیفکر..بیفکر بودن براشون خیلی کمه ..من چیزی که حرصم میگیره فاصله بین اطلاعیه ها و گذاشتن دفترچه است..اصلا سادیستین اینا

3 ماه پیش من اومدم اینجا گفتم قراره ی اتفاقات مهمی بیوفته ی عده شاکی شدن
اشاله که خیره

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا