سلام دوستان گل بیوتکی...
بیوشیمی استرایر فصل14
سلولی فصل رونویسی
میکروب بهادرفصل 7(استافیلوکک)
کسی به من جواب نداد؟؟؟؟:sad::21::sadsmiley:
بچه ها شما وزارت علوم چی رو امتحان میدین؟
بچه ها شما وزارت علوم چی رو امتحان میدین؟
سلام به همه خر من از پل ارشد به خوبی رد شد شما هم نگران نباشید راحتر از اون چیزیه که فکرشو میکنید.زیاد خوندن رو ملاک قرار ندید خوب رو درست بخونید.چون باید همه اطلاعات رو تو روز کنکور داشته باشید با یک روش صحیح مطالعه و بخصوص مرور میتونید به رتبه دلخواه برسید تقریبا دیگه موقع تفریحی خوندن تموم شده و روزی 10 ساعت کمتر نباید بخونید همه چیز رو فدای کنکور کنید تو این 7 ماه که شیرینی قبول شدن با یک رتبه خوب تا اخر عمر زیر زبونتون میمونه از قبولی های رشته خودتون و روش در س خوندن درستشون استفاده کنید مرور کردن اصول داره بی برنامه کار نکنید برنامه خوب باید مثل ساعت باشه و قابل اجرا .رتبه 7 نانو....................
ای بابا یکی جواب بده، چرا یه حرفی میزنین کل برنامه آدمو به هم می ریزین و میرین؟ بیاین جواب بدین خب ببینیم چه گلی باید بگیریم به سرمون؟
شما رشتت چیه رضا جان؟
سلام دوستان گل
من فعلا مطلب جدید نمی خونم دارم قبلی ها رو مرور می کنم...تا چ پیش آید...
یا امسال بیوتک متقاضی نداره...
یا انقد مشعول خوندنن که که وقت سر زدن به گروه و ندارن
الله و اعلم...
من هر چند وقت یه بار مثل بعضی پیرزنا(البته دور از جونم!!!!!!!!!) هی غرغر میکنم که آی ایها الناس کسی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی دریغ:sad:
سلام دوستان
خسته نباشید خدا قوت
میخاستم بدون برای میکروب کتاب دکتر آموزگار و دکتر بهادر برای خوندن چه علوم و چه بهداشت کافیه؟
کتاب دکتر بهادر و باید از کجا تهیه کرد خیلی سخت پیدا میشه؟؟
کسی بیوشیمی دولین می خونه ؟؟؟؟؟ خوب هس ؟؟ :dadad4:
کسی بیوشیمی دولین می خونه ؟؟؟؟؟ خوب هس ؟؟ :dadad4:
دوست عزیز اگه ژایه بیوشیمیت ضعیفه من کتاب دکتر احسانی رو بهت معرفی می کنم و در کنارش کتاب برای کنکور رو بخون بعدش تست های هر فصل رو جدا جدا بزنآره خوندم دولینو سخته . :wacsmiley:
ضروریات محمدی بخونم یا استرایر ؟؟؟؟ پایه بیوشیمیم ضعیفه ... کدوم بهتره برا من ؟؟؟ لطفا کمکم کنین گیج شدم:sad: