م.صفری
New member
بچه ها به نظرتون تابستون روزی چند ساعت بخونیم خوبه؟ یا چند صفحه...از بعد ماه رمضون البته..:33:
من روزی 10 ساعت میخوندم
هرچی بیشتر بهتر
بچه ها به نظرتون تابستون روزی چند ساعت بخونیم خوبه؟ یا چند صفحه...از بعد ماه رمضون البته..:33:
سلام ببخشید من پک آموزشی رو دارم برای خوندن بنظرتون اینارو بخونم و بعد یه مروریم رو فصول مهمه کتاب داشته باشم + لزگی وتافل کفایت میکنه؟؟؟:65d6a5d6s:
t0837h0nn8zfqu8ult:New (6)::sad::13:هه هه دلتون بسوزه من از اول تابستون روزی 4-6 ساعت خوندم :d
همه استرس بگیرید
هه هه
هه هه دلتون بسوزه من از اول تابستون روزی 4-6 ساعت خوندم :d
همه استرس بگیرید
هه هه
یه سوال - این کتاب ضروریات بیوشیمی دکتر محمدی چند صفحس و تا حودود چند درصد میتونه ساپورت کنه؟
یه سوال دیگه هم اینه که باکتری بهادر رو از کجا بخریم؟
منم دانشجو بودم به خاطر همین تابستون زیاد خوندم که بعدش کلاسا شروع شد جبران شه10 ساعت؟ من دانشجو ام چجوری از مهر 10 ساعت بخونم؟؟ :5:
هرچند تو تابستون هم نمیتونم این همه بخونم..
بچه ها راست میگن با انرژی باشیددددددد....
ساعت درس خوندن هر کسی هم بستگی به مدله خودش داره..سعی کنید هرچقد میتونید بخونید..همه تلاشتونوو بکنید..
روزی 10 ساعتم نخونید من افسردگی میگیرم:sad::smiliess (3):
بچه هایی که امسال کنکور دادن میشه بگین دور اول خوندنتون تا کی تموم شد؟ تا چه ماهی؟
بعد اینکه همراه باهاش خلاصه / تست / ؟؟؟ چی کارا میکردید؟
.ونی خوندید یا عمقی؟ :33:
بیوشیمی 900 ص است و عالیه اگه وقت کنین همه رو بخونین خوب میشه البته همش درس نیس 600 ص درس بقیه تسته
به نظرم بالای 90% ساپورت میکنه خوندشم راحته نمیگم 100% چون هیچ کتابی اینطور نیست
بهادرم همه کتاب فروشیا دارن دیگه اونم عالیه امسال شاید 80% سوالارو پوشش میداد
سلام بچه ها
کسی میدونه استرایر چند صفحس؟
من کل کتابای خلیل ی رو دارم - خودشون خوب تعریف میکنن ولی کسی ندیدم بگه اینا رو خونده - باکتریش زیر نظر بهادر بوده - کلشم 400ص بیوشیمی و 600 ص باکتری (البته بزرگ نوشته اگه قرار بود کوچیک مینوشت میشد 300-400 ص) 400 ص هم سلولیه که به نظرم سلولیش خیلی خوبه