eco.bio
New member
خوش اومدی دوست عزیز:rose:سلام بچه ها من تازه عضوشدم .یه سوال دارم:زبن وسلولی روبایدباچی شوع کنم؟واسه بیوتکنولوژی
در مورد منابع ابتدای تاپیک کلی بحث شده. صفحات اول تاپیک رو مطالعه کنین سوالاتتون برطرف میشه:smilies-azardl (113
خوش اومدی دوست عزیز:rose:سلام بچه ها من تازه عضوشدم .یه سوال دارم:زبن وسلولی روبایدباچی شوع کنم؟واسه بیوتکنولوژی
نه بابا.مارا چه به ویروس.همون از پس باکتری بربیایم از سرمونم زیاده.برو خوش باش:riz277::4d564ad6:
:smilies-azardl (113
وااااااه مگه ما چمونه اگه ویروسم بود برا ما مهم نبود ..... ما حتما موفق میشمراستی ی سوال دیگه من کنکورم 93 ، ولی میخوام 92 هم ازمون بدم برای تجربه ...به نظرتون اشکال داره اگه امتحان بدم!؟!؟!!؟؟!
تاجاییکه من میدونم برای وزارت علوم باید سال اخر باشی یعنی تا شهریور باید تمومش کنی درستو. مگر اینکه بخوای المپیاد بدی. یعنی حتی سال اول دانشگا باشی میتونی ارشد شرکت کنی منتها تو پر کردن فرم ثبت نامی مورد المپیاد رو بزنی.. در مورد وزارت بهداشت فک نکنم اینطو باشه یعنی سال اخر دانشگاه باید باشی که تا شهریور سال 92 باید تموم کنی. البته من همین قدر میدونم. مطمین نیستم:thumbsupsmileyanim:
منظور من کنکور برای شرکت تو دانشگاه نبود ...اونکه اره باید درس تموم بشه
من قبل طرحم یکبار میتونم کنکور بدم الانم تر 6 هستم ... میخواستم بدونم میتونم شکرت کنم ولی انتخاب رشته نکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورم اینه وگرنه کنکور اصلی من 93 برگزار میشه
حالا من زیاد از طرح های شما سردر نمیارم چون خودم طرح اینا نداشتم. ولی اگه الان ترم 6 باشی. و تا شهریور سال 92 نتونی درساتو تموم کنی. یعنی فارغ التحصیل شی. دیگه نمیتونی تو کنکور شرکت کنی. حتی بطور ازمایشی. چون موقع ثبت نام وزارت بهداشت باید اسکن مدرک تحصیلیت یا اسکن گواهی اشتغال به تحصیل که تعداد واحد هایی که پاس کردی رو میفرستی! که تو اون گواهی معلوم میشه که تا شهریورش فارغ التحصیل میشی. حالا وزارت علوم میتونی شرکت کنی و درحقیقت به اسم المپیاد میتونی شرکت کنی. ولی وزارت بهداشت همچین چیزی نداره!
man kheili vaghte to in site ozvam bache ha va anjoman haro follow mikonam ama addresam active nabood admin jan taze mano active kardan:4d564ad6:
حالا شما یه خورده تلاش کن..شاید تونستی فارسی بنویسی..دوست عزیزخیر سرمان ایران هستیما..یعنی چی که یادتون میره!!!akhe farsi vasam kheili sakhte dg be khosoos in rooza ke ziad zaban mikhoooonam bazi kalamat yadam mire ke farsish chi boodan50):
salam bache ha man daram karshenasimoo biotech mikhooonam ama tazegia kheili rafatam too nakhe imeno va hemato man 93 arshad daram chon ye term bekhatrere fote mamanam morkhasi gereftamo 2 termr badehsam chon vaziate roohie khoobi nadashtam kheili dars hazf kardam bache ha man be energy +++++++++++++++++ ehtiaj daram help me please my friends this is my email zeinabrizi@yahoo.com
na azizam vaghean bahane nabood akhe narahatie rooohi bood midooni chi migam?raftamm ravanshenas ama alan ok hasam faghat fekre inke chikar konamo kodoom reshte ra entekhab konam aziatam mikone:smiliess (6):