مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eco.bio

New member
سلام.دوستان خوبم امیدوارم با توکل به خدا همگی بهترین نتیجه رو بگیریم.با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون:bunnyearsmiley::smilies-azardl (181

سلام بیوتکنولوژِیست عزیز نمیدونی امرو همه اش بهت فکر میکردم. الان دیدمت خوووووووووووووووووووووووووبی/؟:applause:

سلام بچه ها به امید پیروزی همه .میخواستم بدونم کسی هست که کلید سوالات زبان ارشد پزشکی از سال86 تا 91 را داشته باشه تو سایت هم نگاه کردم ولی نبود اگه کسی داره لطف کنه.

Cls721

New member
دوستان حالا که زمان زیادی تا کنکور نمونده حتما رو منابع به شناخت کافی رسیدید،لطفا تجربیاتون رو درباره بهترین منبع واسه شیمی و میکروب بگید،مرسی

biomar

New member
دوستان حالا که زمان زیادی تا کنکور نمونده حتما رو منابع به شناخت کافی رسیدید،لطفا تجربیاتون رو درباره بهترین منبع واسه شیمی و میکروب بگید،مرسی

سلام.
والا خودم در مورد شیمی هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدم و هیچکس هم درست حسابی راهنماییم نکرد!!!
اما برای میکروب. به نظر من به هیچ عنوان خوندن یک کتاب جواب نمیده. هیچ کتابی کامل نیست.
رفرنس ها خیلی کم با هم اختلاف نظر دارن بنابراین خوندن چند رفرنس گیجتون نمیکنه مطمئن باشید.
اگر وقتتون زیاده. مورای و واکر و جاوتز رو حتما حتما بخونید. وقتی یکیش رو بخونید خوندن اون دوتای دیگه راحته. هم دوره میشه هم جزئیات جدید به اطلاعاتتون اضافه میشه.
برای تست درسنامه ی جامع میکروب شناسی پزشکی موسی بهری رو پیشنهاد میکنم.
که از تمام رفرنس ها به علاوه ی چند تا کتاب کنکوری های معروف سوال طرح کرده. فقط از بخش های سیستماتیک البته.
پاسخ نامه ی تشریحی داره و هر توضیحی که نوشته، زیرش ذکر کرده از کدوم کتابه.
اگر وقتتون کمه یک رفرنس بخونید+موسی بهری.

آخرین ویرایش:

istak

New member
سلام نانا ها یه سوال اساسی دارم به نظرتون آینده شغلی بیوتک پزشکی بهتره یا پرستاری داخلی جراحی

kiana

New member
دوستان من خیلی مردد هستم موندم تغذیه بخونم یا بیوتک؟ کارشناسیم علوم آزمایشگاهی هست نمیدونم با ارشد تغذیه می تونم نظام بگیرم مطب بزنم یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید :14:

eco.bio

New member
دوستان من خیلی مردد هستم موندم تغذیه بخونم یا بیوتک؟ کارشناسیم علوم آزمایشگاهی هست نمیدونم با ارشد تغذیه می تونم نظام بگیرم مطب بزنم یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید :14:

اینو از بچه های تغذیه بپرسین ولی بنظرم اره میتونین مطب بزنین.

kiana

New member
اینو از بچه های تغذیه بپرسین ولی بنظرم اره میتونین مطب بزنین.

آخه موضوع اصلی اینه که نمی خوام پشت کنکور بمونم بچه هایی هم که بیوتک امتحان میدن اکثرا سال دوم قبول میشن راستش خیلی ترسیدم نمی دونم چی کار کنم :smiliess (5):

eco.bio

New member
آخه موضوع اصلی اینه که نمی خوام پشت کنکور بمونم بچه هایی هم که بیوتک امتحان میدن اکثرا سال دوم قبول میشن راستش خیلی ترسیدم نمی دونم چی کار کنم :smiliess (5):

به این چیزا فکر نکن دوستم. دنبال علاقه ات باش. اگه به رشته ای علاقه داشته باشی زودتر به نتیجه میرسی

TrueLove90

New member
...

سلام بچه هااااااااا :riz304:
منم بیوتک پزشکی امسال شرکت کردم
خوشحالم جو صمیمی و کوشای بچه های اینجا رو میبینم !
امیــــــــدوارم همممگی رشته ای که دوست دارین قبول بشین :4d564ad6:

...
:thanks:

biomar

New member

سلام دوست عزیز :ad54ad:
من در مورد مطب و تغذیه چیز زیادی نمیدونم. اما در مورد بیوتک چند تا از دوستای من سال اول قبول شدن. کار نشد نداره! حالا نمیدونم شما آیا آمار و اطلاع دقیقی دارین از این مطلب؟
(البته من خودمم امسال امیدی به قبولی ندارم! چون درسا به شدت فرارن! همه رو قاطی کردم!!)
به نظر من مشکل از اینجاست
این رشته 4 درس بیشتر نداره و اونم درسایی که همه معمولا بهشون علاقه مندن، خوندنشون هم لذت داره و عمومی هستن بین همه شاخه های زیست شناسی،
اینه که شاید خیلی ها اولش فکر میکنن سوال ها و مطالب ساده هستن و به راحتی میرسن همه چیزو بخونن و همین باعث میشه دیر بجنبن و قبول نشن! (بازم کسایی رو دیدم فقط سه ماه خوندن قبول شدن!!!)
در حالی که رقابت توی بیوتک پزشکی، اونم شانس ما دو سال اخیر، تنگاتنگ تر شده و ندونستن یک مطلب کوچیک و پاسخ دادن یا ندادن به یک سوال میتونه باعث بشه قبول بشیم یا نشیم.
در ثانی توی خیلی از رشته های دیگه هم تعداد زیادی سال اول قبول نمیشن!
اگه هدفتون داشتن کار خاصیه در آینده، خب اون رشته ای که هدفتون رو برآورده میکنه انتخاب کنید.
همه چی بستگی به ملاک هاتون و پایه ی درسیتون داره که توی کدوم رشته بهترید یا میتونید با علاقه ی بیشتر بخونید و قبول بشید.

:riz304:

آخرین ویرایش:

Mohammad gh

New member
یه سوال دیگه اینا خوبه مکروب : جاورتز و دکتر بهادر شیمی عمومی : مورتیمر سلولی مولکولی : لودیش و مجد . زبان هم لزگی ؟

راجب میکروب که قطعا جاوتز ولی بهتره که مورای رو هم حتما مرور کنی و اگه بتونی زینسر که البته کتاب حجیمیه
شیمی هم مورتیمر قطعا خوبه ولی به تنهایی پاسخگو نیس
سلولی مولکولی هم برای شما که وقت دارید لودیشفوقالعادس و سلولی مهدوی هم خوبه

kiana

New member

سلام دوست عزیز :ad54ad:
من در مورد مطب و تغذیه چیز زیادی نمیدونم. اما در مورد بیوتک چند تا از دوستای من سال اول قبول شدن. کار نشد نداره! حالا نمیدونم شما آیا آمار و اطلاع دقیقی دارین از این مطلب؟
(البته من خودمم امسال امیدی به قبولی ندارم! چون درسا به شدت فرارن! همه رو قاطی کردم!!)
به نظر من مشکل از اینجاست
این رشته 4 درس بیشتر نداره و اونم درسایی که همه معمولا بهشون علاقه مندن، خوندنشون هم لذت داره و عمومی هستن بین همه شاخه های زیست شناسی،
اینه که شاید خیلی ها اولش فکر میکنن سوال ها و مطالب ساده هستن و به راحتی میرسن همه چیزو بخونن و همین باعث میشه دیر بجنبن و قبول نشن! (بازم کسایی رو دیدم فقط سه ماه خوندن قبول شدن!!!)
در حالی که رقابت توی بیوتک پزشکی، اونم شانس ما دو سال اخیر، تنگاتنگ تر شده و ندونستن یک مطلب کوچیک و پاسخ دادن یا ندادن به یک سوال میتونه باعث بشه قبول بشیم یا نشیم.
در ثانی توی خیلی از رشته های دیگه هم تعداد زیادی سال اول قبول نمیشن!
اگه هدفتون داشتن کار خاصیه در آینده، خب اون رشته ای که هدفتون رو برآورده میکنه انتخاب کنید.
همه چی بستگی به ملاک هاتون و پایه ی درسیتون داره که توی کدوم رشته بهترید یا میتونید با علاقه ی بیشتر بخونید و قبول بشید.

:riz304:

ممنون دوست خوبم من رشته ی بیوتک رو خیلی دوست دارم فقط می ترسم ولی دیگه تصمیم گرفتم امیدوارم که قبول بشم :thumbsupsmileyanim:

saharandishe

New member
سلام دوستان دیگه کم کم دارین واردمقطع ارشدمیشیدبه سلامتی....
یه نکته رواین اواخرتوذهن داشته باشین:
همیشه زیادخوندن ملاک قبولی نیست بلکه اگه شمااعتمادبه نفس کافی داشته باشین باهمین اطلاعاتی هم که تاحالاکسب کردین میتونیدنتیجه لازم روبگیرین ویه مطلب مهم دیگه که من خودم ازش نتیجه گرفتم:اگه تاحالااونجورکه شایسته بوده ,به هردلیلی درس نخوندید,یه قولی به خدابدین وبه خودش توکل کنین تاشماروتوهرمسیری که به صلاحتون هست قراربده,باورکنین تولحظه های سخت زندگی باخدابودن بهترازناخدابودنه,من به عینه توزندگیم دیدم,
موفق وپیروزوآخرعاقبت به خیربشین......
الهی آمین

biomar

New member
ممنون از شما. :rose:
کاملا درسته.
اعتماد به نفس و امید توی بازیابی اطلاعات فوق العاده موثره.:idea_majidonline:
همه موفق باشید بچه ها. :4d564ad6:

آيشن

New member
سلام دوستان ميشه كمك كنيد:تست شيمي برا سال قبله10گرم از عنصرxبا40 گرم از عنصرyتركيبx2yرا توليد ميكند اوزان نسبي اتمهايxبهyچيست؟جواب1/8

parsa90

New member
[]سلام بیوتک های عزیز چند تا سوال سلولی مولکولی دارم لطفا همکاری کنید
اینا سوالای پارسال رشته ایمونو بوده بعید نیست برای امسال هم بدن
1: گزینه غلط در مورد اکتین؟؟
1: حلقه انقباضی در سیتوکینز از جنس اکتین است
2: treadmiling
فیلامنت امتین توسط پروفیلین مهار میشود

2: در غشای داخلی میتوکندری عبور حداقل چند پروتون برای سنتز یک ATP ضروری است؟؟
1: 1
2: 2
3: 3
4:4

3: شباهت ژن آلفاگلوبین در گونه های مختلف چه نام دارد؟
1: اورتولوگ 2: هترولوگ 3: هموژن 4: هتروژن
[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

آخرین ویرایش:

arezoomand

New member
گزینه 4 غلطه .پروفیلین و کوفیلین باعث افزایش تردمیلینگ اکتین میشن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا