مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biotech

New member
با سلام خدمت همه ي دوستاي عزيزم من انجمنتونو ديدم خدايش خيلي خوشم اومدو تازه ب جمعتون پيوستم من ترم 6 بيوتكنولوزي هستم از الن ميخوام شروع كنم ميشه يكي ب من بگه واسه ارشد بيوتكنولوزي پزشكي چه كتابايي بخونم و كدوم دانشگاه و شهرا داره اين رشته رو ظرفيتش چجوريه ممنون ميشم:65d6a5d6s:

nori

New member
سلام دوست عزیز. خوش اومدی؛ تهران مدرس شیراز اصفهان تبریز گلستان همدان انتقال خون قزوین اراک و...
شیمی مورتیمر، میکروب(عمومی، سیستماتیک) سلولی مولکولی، و زبان

nori

New member
ظرفین کمه البته هر سال عوض میشه و بعضی دانشگاهو یک سال درمون میگیرن خلاصه اصلا اعتباری به ظرفیتا نیس!

hoorsa

New member
سلام...این اون قسمتی بود که قرار بود از کتاب سلولی مولکولی برای کنکور بذارم،درمورد غشای دولایه یا سه لایه:
ساختار میتوکندری:
1-غشای خارجی:همانند سایر غشاهای زیستی ساختمان سه لایه دارند.این غشا صاف و بدون چین خوردگی و فاقد ریبوزم می باشد.غشای خارجی نسبت به ترکیبات مختلف نفوذپذیذری بالایی دارد (عمدتا بوسیله ی کانال های پورینی) اما نسبت به یون هیدروژن غیرقابل نفوذ می باشد.این غشا حدود 50 درصد پروتئین و 50 درصد لیپید دارد.(سلولی مولکولی برای کنکور/صفحه ی 54)
درمورد اون قسمتس که بولدش کردم تو صفحه ی 56 همین کتاب یه چیز متفاوتی خوندم:به طور تقریبی نسبت لیپید به پروتئین در غشای خارجی میتوکندری 8/0 و در غشای داخلی 3/0 می باشد...
اما تو آی کیو بی یه تستی داره که گزینه ی درستش اینه : غشای داخلی 80 درصد پروتئین داره...درنتیجه مطلب صفحه ی 56 درسته!

hoorsa

New member
به نظرم سلولی برای کنکور خوبه...من راضی بودم از خوندنش اما آموزگار برای میکروب چندان راضی کننده نبود...به نظرم خیلی جاهی آموزگار چون خلاصه ست ، خیلی گنگه...من الان دارم مورای رو می خونم...حدود 40 صفحه شو خوندم و به نظرم خیلی خوبه...هرچند که مورای هم به تهایی کافی نیست اما خب ماهم که نمی خوایم ،یعنی انتظار نداریم که میکرئب رو 100 بزنیم؟نمی دونم..من که نتظار ندارم...حالا خودتون می دونید.من تجربه ای تو آزمون ارشد ندارم فقط تجربه ی این چندماه خوندن خودمو گفتم....
این که biomar عزیز می گه که بچه ها با این منابع قبول شدن خب کاملا درسته...اما باید درنظر بگیریم که بقیه ی درسارو و مخصوصا زبان که ضریب 3 داره و از همه مهم تره رو چند زدند؟شاید درصد بالای زبانشون رتبه شونو خیلی خوب کرده و اگه زبان رو خوب نمی زدند با همین درصدایی که با خوندن همین کتاب میکروب به دست آوردند ، قبول نمی شدند...البته من فقط نظر خودمو گفتم و قصد رد کرد حرف کسی رو ندارم و امیدوارم کسی رو هم ناراحت نکرده باشم...

nori

New member
به نظرم سلولی برای کنکور خوبه...من راضی بودم از خوندنش اما آموزگار برای میکروب چندان راضی کننده نبود...به نظرم خیلی جاهی آموزگار چون خلاصه ست ، خیلی گنگه...من الان دارم مورای رو می خونم...حدود 40 صفحه شو خوندم و به نظرم خیلی خوبه...هرچند که مورای هم به تهایی کافی نیست اما خب ماهم که نمی خوایم ،یعنی انتظار نداریم که میکرئب رو 100 بزنیم؟نمی دونم..من که نتظار ندارم...حالا خودتون می دونید.من تجربه ای تو آزمون ارشد ندارم فقط تجربه ی این چندماه خوندن خودمو گفتم....
این که biomar عزیز می گه که بچه ها با این منابع قبول شدن خب کاملا درسته...اما باید درنظر بگیریم که بقیه ی درسارو و مخصوصا زبان که ضریب 3 داره و از همه مهم تره رو چند زدند؟شاید درصد بالای زبانشون رتبه شونو خیلی خوب کرده و اگه زبان رو خوب نمی زدند با همین درصدایی که با خوندن همین کتاب میکروب به دست آوردند ، قبول نمی شدند...البته من فقط نظر خودمو گفتم و قصد رد کرد حرف کسی رو ندارم و امیدوارم کسی رو هم ناراحت نکرده باشم...

آره بچه ها مورای کتاب خوبیه البته سیستماتیکش!! بارها به من ثابت شده طراح از مورای سوال در میاره، چون متن سوال شبیه جملات مورای است و بیشتر هم از قسمت های پررنگ شده و بولد مورای سوال اومده. با این حال توصیه می کنم بخش های عمومی را از کتاب دیگه ای بخونید چون مورای ناقصه

nori

New member
سلام...این اون قسمتی بود که قرار بود از کتاب سلولی مولکولی برای کنکور بذارم،درمورد غشای دولایه یا سه لایه:
ساختار میتوکندری:
1-غشای خارجی:همانند سایر غشاهای زیستی ساختمان سه لایه دارند.این غشا صاف و بدون چین خوردگی و فاقد ریبوزم می باشد.غشای خارجی نسبت به ترکیبات مختلف نفوذپذیذری بالایی دارد (عمدتا بوسیله ی کانال های پورینی) اما نسبت به یون هیدروژن غیرقابل نفوذ می باشد.این غشا حدود 50 درصد پروتئین و 50 درصد لیپید دارد.(سلولی مولکولی برای کنکور/صفحه ی 54)
درمورد اون قسمتس که بولدش کردم تو صفحه ی 56 همین کتاب یه چیز متفاوتی خوندم:به طور تقریبی نسبت لیپید به پروتئین در غشای خارجی میتوکندری 8/0 و در غشای داخلی 3/0 می باشد...
اما تو آی کیو بی یه تستی داره که گزینه ی درستش اینه : غشای داخلی 80 درصد پروتئین داره...درنتیجه مطلب صفحه ی 56 درسته!

توی مجد این طور نوشته: غشای خارجی از داخلی سبک تر است. 40 درصد لیپید دارد. غشای داخلی 20 درصد.خارجی سرشار از فسفاتیدیل اینوزیتول وکلسترول. داخلی بیشتر کاردیولیپین.

hoorsa

New member
خطاب به اکوبیو و آرزومند:
حق با شماست...اون سه تا مسیر یکی هستند اما من تو کتاب آموزگار دیدم که تو دو دسته ی جداگانه نوشته بودشون اما تو برای کنکور میکروب دیدم که نوشته هگزوز منو فسفاتیا همون پنتوز فسفات(فسفوگلوکونات) این کتاب آموزگار منو گمراه کرد ...به هر حال خیلی ممنون...رفع شد ابهامم

eco.bio

New member
ساختار میتوکندری:

هورسا جون بنظرم منظورش اینه که غشای خارجی مشابه غشای سلولی هستش و میزان لیپید به پروتیین زیاده! ولی غشای داخلی میزان پروتیین زیاده خب بایدم اینطو باشه بدلیل همون نقش زیستی همون کربس و بتا اکسیداسیون..... اینا منظورم هستش! حالا صفحه 54 که گفته 50 به 50 هستش منظورش اینه که لیپیدش زیاده (دیگه در غشای داخلی هیچ وقت 50 به 50 لیپید نخواهیم داشت.) میزان پروتیینش کمه ولی چون دارای کانال پورینی اینا هستش زیاد شده. بنظرم البته بنظر من این درصدا زیاد مهم نیس فقط باید اصل مطلبو داشته باشیم که غشای خارجی مشابه غشای سلولی هس و لیپید به پروتیین زیاده ولی غشای داخلی برعکس.

arezoomand

New member
غشای خارجی میتوکندری: 1.میزان فسفو لیپید بیشتری نسبت به غشای داخلی دارد2.نسبت به اکثر ترکیبات نفوذ پذیر است(به جز هیدروژن ) 3.علت نفوذپذیری وجود کانال های پورینی است./غشای داخلی میتوکندری:1.میزان پروتئین بیشتری دارد و کمترین میزان کربوهیدرات را دارد.2.به دلیل وجود فسفولیپید کاردیولیپین نسبت به ترکیبات قطبی و باردار نفوذ ناپذیر است3 به nadhنفوذناپذیر است.4.دارای زنجیره ی انتقال الکترون در کریستا هاست.5.دارای اکسی زوم است که پمپ پروتونی از نوع fاست و سبب سنتز atpمیشود.6 غشای داخلی میتوکندری در یوکاریوت ها معادل غشای سیتوپلاسمی در پروکاریوت هاست.7 .میزان فسفولیپید کمتری نسبت به غشای خارجی دارد.

biomar

New member
خطاب به اکوبیو و آرزومند:
حق با شماست...اون سه تا مسیر یکی هستند اما من تو کتاب آموزگار دیدم که تو دو دسته ی جداگانه نوشته بودشون اما تو برای کنکور میکروب دیدم که نوشته هگزوز منو فسفاتیا همون پنتوز فسفات(فسفوگلوکونات) این کتاب آموزگار منو گمراه کرد ...به هر حال خیلی ممنون...رفع شد ابهامم

وااااااااااااااااااا ! ینی آموزگار غلط غولوط داره!؟ عجب گیری کردیما! من همچین مو به مو نشستم حفظشم کردم! حالا مطمئنید برای کنکور درست گفته ؟!

eli.j

New member
سلام به همتون خسته نباشید. من قبلا اومدم و منابعی که معرفی کردیدو برداشتم و کم و بیش مطالعه داشتم فقط میخوام بدونم شما تا چه حد پیشرفت داشتید؟ از هر کتابی چقد خوندید تا با خودم مقایسه کنم ببینم چقد عقبم مرسی

Mohammad gh

New member
سلام دوست عزیز. خوش اومدی؛ تهران مدرس شیراز اصفهان تبریز گلستان همدان انتقال خون قزوین اراک و...
شیمی مورتیمر، میکروب(عمومی، سیستماتیک) سلولی مولکولی، و زبان

متاسفانه دانشگاه مدرس امسال بیوتک برنمیداره همونجوری که دانشگاه تهران میکروب و ایمنی برنمیداره
حالا میفهمم چرا دانشگاه تهران هم بهداشت و هم پزشکیش ایمنی و میکروب برداشتن پس دلشون به حال دانشجوها نسوخته بود!!!

پس نمیشه خیلی حساب باز کرد روی دانشگاه خاصی ولی خب حتی اگه برای مثال امسال مدرس برنداشته ولی تهران و انتقال خون هنوز هستن و .....

foroozan

New member
سلام بچه ها کسی یه منبع خوب وروون ودرعین حال ساده وکامل واسه سلولی ومولکولی سراغ داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

biomar

New member
سلام بچه ها کسی یه منبع خوب وروون ودرعین حال ساده وکامل واسه سلولی ومولکولی سراغ داره؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام.
1- سلولی و مولکولی برای کنکور انتشارات دیباج. کتاب کوچیک و کم حجم و واقعا متخصر و مفیده! بر همین اساس باید اطلاعات پایتون ضعیف نباشه که راحت تر با این کتاب یاد بگیرید.

2- زیست شناسی سلولی ، مولکولی و مهندسی ژنتیک مجید مهدوی. نمیتونم بگم کامل و بی نقصه اما مختصر مفیده!

3- کاملتر لودیش! یا دو جلد سلولی و مولکولی انتشارات پوران پژوهش که خیلی تکمیله ولی مختصر نیستن.

biotech

New member
nori جان مر30 از لطفت ميشه منابع سلول و زبانم بگي چي بخونم؟اينا كافيه؟

nori

New member
nori جان مر30 از لطفت ميشه منابع سلول و زبانم بگي چي بخونم؟اينا كافيه؟

سلام، من زبان آزمون های سالهای پیش بهترین منبعش لزگی اما کتابای معرفی شده سازمان سنجشم خوبه در کنارش! میکروب به ترتیب: واکر مورای جاوتز زینسر برای کنکور آموزگار جز ممنابع خوبن! بهتره یکی از واکر یا مورای را جز منابع اصلیت قرار بدی و بخونی و از دور دوم یا سومت یه کتاب دیگه مث جاوتز یا برای کنکور را هم اضافه کنی تا نقاط ضعف کتاب اصلی را پوشش بدی!! سلولی: چون ترم 6 هستی لودیش! اگه وقتت کم بود: برای کنکور و مهدوی با هم دیگه
موفق باشی!:riz304: التماس دعا من امسال کنکور دارم.

biotech

New member
سلام، من زبان آزمون های سالهای پیش بهترین منبعش لزگی اما کتابای معرفی شده سازمان سنجشم خوبه در کنارش! میکروب به ترتیب: واکر مورای جاوتز زینسر برای کنکور آموزگار جز ممنابع خوبن! بهتره یکی از واکر یا مورای را جز منابع اصلیت قرار بدی و بخونی و از دور دوم یا سومت یه کتاب دیگه مث جاوتز یا برای کنکور را هم اضافه کنی تا نقاط ضعف کتاب اصلی را پوشش بدی!! سلولی: چون ترم 6 هستی لودیش! اگه وقتت کم بود: برای کنکور و مهدوی با هم دیگه
موفق باشی!:riz304: التماس دعا من امسال کنکور دارم.

مر30 عزيزم ك جواب سوالمو دادي بووس

nori

New member
سلام بر دوستان؛ من یه مدت نیستم یه مدت خ خ خ خ کوچولو، اما قبل رفتن یه سوال:
من مورای را خوندم اما به نظرم بخش عمومیش کمه یعنی من نتونستم باش تستا را جواب بدم. پیشنهاد شما چیه؟

nori

New member
راستی فراموش نکنید دنیا گرده، اگ احساس کردید به ته خظ رسید شاید در ابتدای راه باشید!!!!!!!!!!!!!!!!:thanks:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا