مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saharandishe

New member
:ad54ad:سلام بچه ها،خسته نباشید،خداروشکر می بینم که خوب فعالیت می کنید،واقعاخوشحالم،میام اینجاانرژی میگیرم،من هنوز یکم توپیچ وخمم،ولی تجربه های خوبی کسب کردم دیگه کم کم بایدواقعاتصمیمموبگیرم،دلم براتون تنگ شده بود،موفق باشید.راستی منوکه یادتون میاد!

eco.bio

New member
ممنون دوست عزیز فقط می خوام بدونم از لحاظ تعداد سوال ها کدوم مهمتره

دوست عزیز هیچ کس نمیتونه با قطعیت بگه که کدوم فصلا مهم هستن. قبلا از سلولی کمتر سوال میومد ولی پارسال از سلولی بیشتر سوال داده بودن. پس دوتاشم بخون. :rose:

eco.bio

New member
:ad54ad:سلام بچه ها،خسته نباشید،خداروشکر می بینم که خوب فعالیت می کنید،واقعاخوشحالم،میام اینجاانرژی میگیرم،من هنوز یکم توپیچ وخمم،ولی تجربه های خوبی کسب کردم دیگه کم کم بایدواقعاتصمیمموبگیرم،دلم براتون تنگ شده بود،موفق باشید.راستی منوکه یادتون میاد!

سلام رفیق نیمه راه خوووووووووووووبی؟:(40):
اشکال نداره این تجربه ها بعدا لازمت میشه عزیزم. موفق بشی:rose:

saharandishe

New member
:28::ad54ad:
سلام رفیق نیمه راه خوووووووووووووبی؟
اشکال نداره این تجربه ها بعدا لازمت میشه عزیزم. موفق بشی:

سلامممممممممممم،من خیییییییییییییلی خوبم،:(40):شماهاچطورید؟،اتفاقااین تجربه هابه نفعم تموم شد،انشاالله شماهم موفق باشید:rose:

eco.bio

New member
سلامممممممممممم،من خیییییییییییییلی خوبم،شماهاچطورید؟،اتفاقااین تجربه هابه نفعم تموم شد،انشاالله شماهم موفق باشید:rose:[/QUOTE]

خوبه عزیزم.:ad54ad: اره خوب فکراتو بکن چون کنکورت 93 هستش. و خوب تصمیم بگیر.:riz304:

eco.bio

New member
اگه منظورت اینه که بیوتک رو کدوم شهرا دارن! نزدیک کنکور که کارت ورود به جلسه رو میگیریم اونجا اسامی شهرا هستش که انتخاب میکنیم بعدش کارتو میگیریم. دیگه کد رشته دانشگاه نیس فقط انتخاب میکنیم که خب طرفیت اینا هم هر سال یه هفته به کنکور مونده تو سایت اعلام میکنن.

myum

New member
سلام
سوالم بي ربطه ولی هیچ جا پاسخی براش پیدا نكردم
فقط ميخوام بدونم كه از رشته هاي زیرگروه پزشكي مثل علوم آزمایشگاهي و پرستاری و ... میشه ارشد رو زيست فناوری پزشكي خوند ؟
اگه كسي اطلاعاتی داره دریغ نكنه
با تشكر از همه

eco.bio

New member
سلام
سوالم بي ربطه ولی هیچ جا پاسخی براش پیدا نكردم
فقط ميخوام بدونم كه از رشته هاي زیرگروه پزشكي مثل علوم آزمایشگاهي و پرستاری و ... میشه ارشد رو زيست فناوری پزشكي خوند ؟
اگه كسي اطلاعاتی داره دریغ نكنه
با تشكر از همه

سلام دوست عزیز. بله میشه. این دفترچه رو دانلود کنین داخلش رشته هایی که میتونن زیست فناوری رو امتحان بدن رو نوشته
موفق باشین
آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي گروه پزشكي سال 92

biomar

New member

دوست گرامی:rose:

هدفم فقط اینه که شما که نیت خوبی داری یه چیزایی رو هم بدونی. گرچه ربطی به این تاپیک نداره ولی میگم!
درد دل اسمش روشه، یعنی گفتن درد های دل!
و اصلا به معنی نا امید بودن یا تلاش نکردن یا موفق نبودن نیست!

جای خوبی رو انتخاب نکردم واسه ی نوشتن حرف هام. همون دیشب هم پشیمون شدم!
اتفاقا من آدمیم درونگرا که هیچوقت گله و شکایت به خودم هم نمیکنم!
ولی به هر حال همه آدم ها گاهی نیاز دارن که مشکلاتشون رو از طریق حرف زدن، با دیگران شریک بشن تا سبک بشن!
قضاوت سریع باعث اشتباه و شتابزدگی و انتخاب لحن غلط توی برخوردتون میشه و نقض غرض میکنه! :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
( مثلا الان داشتی با اون حرفا دلداری و امید میدادی!!!!
فقط به عنوان یک پیشنهاد! دلداری دادن هم روش و اصول بیان داره!
نه یک طوری برخورد کنید که انگار طرف حرف بیخود میزنه، از زندگی خودشم خبر نداره یا بزرگش میکنه و الخ!
گاهی لازمه با کفش دیگران قدم برداشت!
درک کردن و همدردی و بعدش ارائه ی امید با لحن درست و دوستانه، خیلی بیشتر از توی ذوق زدن و تمسخر به درد میخوره!! :mad_majidonline:
گفتم که یه موقع با اینجوری کمک کردن حال کسی رو بدتر نکنی!! :j58r36j3gcr4suxymup )

همین!

آخرین ویرایش:

Arina

New member
سلام دوستان اگرامسال ازمون بهداشت قبول نشم سال بعدهم میتونم شرکت کنم؟واینکه برای بیوتکنولوژی بیوشیمی الی هم میاد؟
مرسی

eco.bio

New member
سلام دوستان اگرامسال ازمون بهداشت قبول نشم سال بعدهم میتونم شرکت کنم؟واینکه برای بیوتکنولوژی بیوشیمی الی هم میاد؟
مرسی

سلام. اره اگه قبول نشین هرچند سال که دوس داشتینم میتونین شرکت کنین:applause: برای بیوتکنولوژی درس بیوشیمی نیس. اگه منظورتون شیمی الی هس اره یه چن تا سوال از شیمی رو از شیمی الی میدن.
موفق باشی دوست عزیز.

aohm

New member
بچه ها كتابي سراغ دارين كه آزمونهاي زبان سالهاي پيش رو پاسخ تشريحي داده باشه؟

biotechnologist

New member
سلام.گزارش کار من:باکتری شناسی پزشکی رو شرو کردم.مرور کلیات همچنان ادامه دارد.مولکولی تنظیم بیان ژن هستم.زبان مرور لغات.شیمی آلی:آلکن ها-عمومی هم دارم میخونم.:21::thumbsupsmileyanim:

kiana

New member
دوست عزیز هیچ کس نمیتونه با قطعیت بگه که کدوم فصلا مهم هستن. قبلا از سلولی کمتر سوال میومد ولی پارسال از سلولی بیشتر سوال داده بودن. پس دوتاشم بخون. :rose:

خیلی ممنون دوست عزیز :thanks:

hoorsa

New member
'گزارش کار من : دو هفته ای میشه که تقریبا هر روز مهمان داریم و فقط 5 صفحه زیست خوندم البته مرور قبلی ها و لغات تافل!
عجب سخته این سلولی...من اسمای عجیب غریب و جاهایی که خیلی اسمای عجیب داره رو نمی خونم مثلا جاهایی که گفته نمی دونم چی چی آز با چی چی گلوگونات سدیم ترکیب میشه ازطریق ترانسفراز مالتاز اکسیداز پپتیداز غشایی با حامل های نمی دونم چی چی ، نمی دونم چی چی میشه...یعنی اینجوری میشم ها :5:
بابا ما تو بیهوشی 4 تا دارو می زنیم می خوابه یه چهارتای دیگه می زنیم بیدار می شه....شوخی کردم بیهوشی خیلی پیچیده تر از اونی یه که فکر می کنید...
خب به هرحال من خوب پیش نرفتم اما خوب چی کار کنم دیگه...انشاالله ازین به بعد

aohm

New member
بچه ها من يه سوال برام پيش اومده..قضيه اينكه شما ميكروب پزشكي و غير پزشكي رو مطرح ميكنيد چيه؟؟؟ مگه همه مطالب تو يك كتاب نيست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا