مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eco.bio

New member
سلام بچه ها
سلام اکو-بیو .... الان خوب شدی دیگه؟
منو بگو همش فکر میکنم اگه نمیاین انجمن دارید حسابی میخونید و منم هی غبطه میخورم بحالتون

من که هنوز شروع نکرده، کشیدم کنار ..... نمیدونم چم شده

اره عزیزم روزهای بدی رو گذروندم شب و روز همه اش خواب بودم یه روزیم بیمارستان بستری شدم ولی الان خداییش خوبم:28:
منکه حدود یه هفته ای از درس کلا دور بودم:whistle: الانم که اومدم یه جورایی سختم میاد شروع کنم.همه اش اینطوری میشم:smiliess (9):
بچه هایی که میخونن توروخدا یه کم انگیزه بدن تا ماهم موتور رو روشن کنیم:smiliess (8):

zeindinho

New member
angize hato benevis roo ye kaghaz va bezar jolo mize motaleaaaat ta bishtar betooni bekhoooni:thumbsupsmileyanim:

روژان

New member
سلام

با سلام
خسته نباشید بچه ها من میخوام شروع کنم ولی نمی دونم از کجا با تجربه ها راهنماییم کنید .میخوام بیوتکنولوژی بخونم

eco.bio

New member
با سلام
خسته نباشید بچه ها من میخوام شروع کنم ولی نمی دونم از کجا با تجربه ها راهنماییم کنید .میخوام بیوتکنولوژی بخونم

سلام خوش اومدی
خب از هرکجا که راحتی. مطالب اول این تاپیک رو بخون. بعدش یواش یواش شروع کن. تا خودت شروع نکنی و پیش نری کسی نمیتونه بهت کمکی کنه دوست من. پس دست به کار شو:smiliess (4):

Aysel

New member
سلام بچه ها
سلام اکو-بیو .... الان خوب شدی دیگه؟
منو بگو همش فکر میکنم اگه نمیاین انجمن دارید حسابی میخونید و منم هی غبطه میخورم بحالتون

من که هنوز شروع نکرده، کشیدم کنار ..... نمیدونم چم شده
وای بچه ها منم همینطور شدم فک کنم مرض مسری هستش!!با چه ذوقی شرو کردم اما یهو ذوقم کور شد:sad:
ولی اشکال نداره هنوزم وقت هس ناامید نشین با تمام قوا به پییییییییییش!

م.صفری

New member
[size=4[color="#800080"]]سلام ...یعنی چی که حوصله ندارین ...منو بگو از کیا انرژی گرفتم ...بابا من که کنکور 93 دارم از الان دارم میخونم همزمان درسای دانشگاه رو هم میخونم ..... فردا امتحان میان ترم دارم
اون وقت الان میخوام میکروب بخونم و زیست رو هم تموم کردم ... بجنبین ...تنبلی نکنین ...... من رقیبای این طوری نمیخوامااااااااااااا ...... توکل کنین به خدا....... خوش بحالتون ک حداقل میتونین رو این رشته تمرکز کنینی
من که نمیدونم اول به کدوم برسم در دانشگاه یا امتحان ارشد .... با سختی دارم هر دوتا رو به نحو احسن پیش میبرم .... تاالانم موفق بودم ..... و خواهم بود .....
خب امیدوارم به همتون انگیزه داده باشم ...... منتظر خبرای خوبتون هستم دوستان [/color][/size]

elham_6311

New member
سلام
منم دست و پا شکسته می خونم
اما چون متاهلم نمی تونم تمام وقتم رو بذارم
یه روز 4-5 ساعت می خونم و یه روز هیچی نمی خونم
:sad:

biotechnologist

New member
بابا من دوسه روز اینترنتم قطع بود نیومدما!:smiliess (12): اکو بیو جون خوبی؟بهتر شدی؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7 ان شاا... دوباره با انرژی ادامه بدید.به همه جدیدی ها خوش آمد میگم.:riz304: من دارم با انرژی و توکل به خدا میخونم.ساعت مطالعه ام رو هم دارم زیاد میکنم.خدا رو شکر همه چیز خوبه به جز اندکی استرس که به امید خدا یرطرف میشه.بدوید جا نمونید.:a2d3:

eco.bio

New member
مرسی بیوتکنولوژیست عزیزم ارررررررررررره خدارو شکر خوبم:thumbsupsmileyanim:
خدا هیچ کسو مریض نکنه :14: من مطمینم که بیوتکنولوژِیست عزیز از رتبه های برتر سال دیگه هستن. البته همه بچه های تاپیک جزو قبولین سال بعد هستیم:thumbsupsmileyanim:

mehran35

New member
سلام دوستان میخواستم یه راهنمایی ازتون بگیرم البته اگه وقتشودارین!من علاقه ای به ادامه پرستاری ندارم ومیخوام واسه ارشد یه رشته دیگه تلاش کنم اما توی انتخاب اون رشته سردرگم شدم من قبل از کنکور خیلی به ژنتیک وبیوتکنولوژی علاقه داشتم اما متاسفانه نیاوردم به نظرتون واسه من امکان خوندن این رشته ها واز این دست بدون داشتن بیس قبلی وجود داره وشما که با این رشته ها بیشتر اشنایی بازار کار کدومشون الان بهتره؟چه جوری میتونم بفهمم به کدومش بیشتر علاقه دارم؟؟؟؟؟؟
مرسی!

mahdieh

New member
سلام دوستان میخواستم یه راهنمایی ازتون بگیرم البته اگه وقتشودارین!من علاقه ای به ادامه پرستاری ندارم ومیخوام واسه ارشد یه رشته دیگه تلاش کنم اما توی انتخاب اون رشته سردرگم شدم من قبل از کنکور خیلی به ژنتیک وبیوتکنولوژی علاقه داشتم اما متاسفانه نیاوردم به نظرتون واسه من امکان خوندن این رشته ها واز این دست بدون داشتن بیس قبلی وجود داره وشما که با این رشته ها بیشتر اشنایی بازار کار کدومشون الان بهتره؟چه جوری میتونم بفهمم به کدومش بیشتر علاقه دارم؟؟؟؟؟؟
مرسی!
فکر میکنم ..بیوتکنولوژیست بهتر بتونه کمکتون کنه..به هر حال ایشون هم کارشناسیش پرستاری هست.

م.صفری

New member
سلام منم پرستاریم ...... مخواستم ویژه نوزادان بخونم نشد ...الانم دارم برا بیوتک بخونم ..... بستگی داره چقد زیست و میکروبتون خوبه ..... اگه از پسش بر میاین بسم الله :smilies-azardl (113
من عاشق زیست بودم ... فقط به خاطر کار اومدم پرستاری حالا که کارم تضمین شدس دارم برا دلم درس میخونم :motat:

saharandishe

New member
سلام دوستان خداقوت:ad54ad:
امیدوارم که حال همگیتون خوب باشه وهمچنان پرتلاش وپرانرِژی به کارتون ادامه بدید.

arezoomand

New member
سلام دوستان.خوبین؟؟اومدم یه پیشنهادی بدم اگه موافق باشین هر جمعه یه ساعت مشخص همگی بیایم سایت و اشکالات هفتگیمونو حل کنیم و راجع به مباحثی که خوندیم بحث کنیم .همون روزم گزارش مطالعاتیمونو بدیم.راستی نکات مهم درسارم بنویسیم.خیلی کمک میکنه به هممون.اینطوری منظم جلو میریم.هرکی موافقه اعلام کنه تا از این جمعه با هم پیش بریم :ad54ad:

eco.bio

New member
مرسی!

دوست عزیز براساس علاقه ات انتخاب کن. اگه به رشته ای علاقه داشته باشی بعدا بازار کارم درست میشه مهم علاقه هست. شما که علاقه دارین پس اینکه بیس دارین یا ندارین دیگه نمیتونه تعیین کننده باشه. خب همه ما هرکدوم از یه رشته هستیم تو دانشگاههای مختلفی درس خوندیم. همه تو یه سطح نیستیم که. پس اینکه بیس دارم یا ندارم حرف زیاد معقولی نیس همین که شما میتونین ارشد بیوتک یا ژنتیک شرکت کنین پس یعنی بیس دارین! حالا اینکه به کدومش بیشتر علاقه داری خب اینو در نظر بگیر که بیوتک بیشتر جنبه تحقیقاتی داره. ببین روحیه ات چطوره یعنی کلا دوس داری بالینی کار کنی یعنی چطو بگم مثلا بری ازمایشگاه نمونه بگیری و از نظر ژنتیکی و... اینا بررسی کنی یا نه بری تو مسیری یعنی کاری رو انجام بدی که دلیلیشو زیاد نمیدونی با تحقیق و پزوهش علتشو میخوای پیدا کنی... خلاصه از این قبیل کارا دیگه
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم و کمکتون کرده باشم:riz304:

eco.bio

New member
سلام دوستان.خوبین؟؟اومدم یه پیشنهادی بدم اگه موافق باشین هر جمعه یه ساعت مشخص همگی بیایم سایت و اشکالات هفتگیمونو حل کنیم و راجع به مباحثی که خوندیم بحث کنیم .همون روزم گزارش مطالعاتیمونو بدیم.راستی نکات مهم درسارم بنویسیم.خیلی کمک میکنه به هممون.اینطوری منظم جلو میریم.هرکی موافقه اعلام کنه تا از این جمعه با هم پیش بریم :ad54ad:

ارزومند عزیزم مرسی از پیشنهاد خوبت:riz304:
اگه بچه ها موافق باشن و امکانش باشه خیلی خوبه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا