مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی ، آزمون 91-92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zeindinho

New member
salam bache ha man hanooz natoonesam beine imeno va biotech entekhab konam ama daram 504 zabano mikhooonam felan va biochemistry good luck all of u!!!!!!!!!:ahi5slcgm04mi8jqqkl

biotechnologist

New member
من دارم ساختمان باکتری رو میخونم.با پیام رسانی سلولی و زبان درس 12 تافل.:thumbsupsmileyanim:

eco.bio

New member
بچه های بیوتک دارین میخونین؟؟؟؟؟؟؟؟
منکه مثه بیوتکنولوژیست عزیز تو مباحث عمومی باکتری هستم:smilies: تو سلولی هم مبحث هسته رو دارم میخونم زبان هم تافل رو میخونم با مرور 504 :thumbsupsmileyanim:

م.صفری

New member
سلاااااااام .... اگه ممکنه برا شیمی یه کتاب تست با پاسخ تشریحی بم معرفی کنید:33:

Taraa

Well-known member
سلاااااااام .... اگه ممکنه برا شیمی یه کتاب تست با پاسخ تشریحی بم معرفی کنید:33:

سلام به همه
گشتیم نبود نگرد نیست ، اما ....
Iqb تست شیمی داره که پاسخنامه اش توی یه کتاب جداگانه اس که متاسفانه هنوز چاپ نشده، در دست چاپه

روژان

New member
سلام

سلام به همگی من 93کنکور ارشد دارم ولی بین سه تا رشته موندم لطفا اگه کسی میتونه راهنمای کنه ممنون میشم بین بیوتکنولوژی وایمنی وژنتیک انسانی

Taraa

Well-known member
سلام به همگی من 93کنکور ارشد دارم ولی بین سه تا رشته موندم لطفا اگه کسی میتونه راهنمای کنه ممنون میشم بین بیوتکنولوژی وایمنی وژنتیک انسانی

3تاش خوبه

بستگی داره به کدوم علاقه بیشتری داشته باشی

م.صفری

New member
سلام....... بخش مهندسی ژنتیک کتاب مجید مهدوی هم هس؟؟؟؟ باید بخونیم؟:smilies-azardl (181

biotechnologist

New member
سلام.من دارم توکسین های باکتریایی رو میخونم.اسکلت سلولی رو هم شروع کردم.شیمی فصل 1 هستم:smiliess (9): زبان هنوز چیز تازه ای نخوندم.:smilies-azardl (181

م.صفری

New member
سلام....... بخش مهندسی ژنتیک کتاب مجید مهدوی هم هس؟؟؟؟ باید بخونیم؟

م.صفری

New member
فصل کلون سازیش فک کنم مهم باشه من که میخوام بخونمش ولی بقیه فصلاش فک نکنم لازم باشه

اره منم که کلون سازیو میخوام بخونم ....بقیش فقط معرفیه ...... تو سوالای سالای پیش گشتم اصلا ازش سوال نداده ....تو لودیشم فک نکنم باشه

eco.bio

New member
سلاااااااااام بچه هاااااااااااااا
دلم براتون تنگ شددددددددددده بود
بدجور مریض بودم:sadsmiley: چشم تون روز بد نبینه گاه گداری که میومدم در حد یه لایک زدن انرژی داشتم:sadsmiley:
درسها خوب پیش میررررررررررررررره:ad54ad:

eco.bio

New member
:smiliess (4):منم کتاب مهدوی رو ندارم ولی تو لودیش فصل مهندسی ژنتیک که هس. خب باید خوندش دیگه هرچی باشه مثلا اسم رشته مون مهندسی ژنتیکه هاااااااااا:ad54ad:

Taraa

Well-known member
سلام بچه ها
سلام اکو-بیو .... الان خوب شدی دیگه؟
منو بگو همش فکر میکنم اگه نمیاین انجمن دارید حسابی میخونید و منم هی غبطه میخورم بحالتون

من که هنوز شروع نکرده، کشیدم کنار ..... نمیدونم چم شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا