مطالعه گروهی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی 92

Samaneh1366

New member
زاستی 1 پیشنهاد به شما دوستی که گفتید رفرنس بهداشت و وقت ندارید الان بخرید وبخونید به نظر من راحت میشه درسهای بهداشت رو خوند اصلا نگران نباشید بعداز کنکور شروع کنید اما حذفش نکنید اگه میانگین درسهاتون از 50 به پایین باشه احتمال فبولیتونو میاره پایین...
 

Samaneh1366

New member
سلام ...
و اما برنامه این برنامه از مهر ماه تا 15 آذر ماه که در این مدت کلیه رفرنسهای مهم تموم میشه...
مهر تا آبان:
شیمی مواد غذایی:فصل های پروتئین+کربوهیدرات+لیپید+آب+ سیستم های کلوئیدی+آنزیم( رفرنس فاطمی)
میکروب مواد غذلیی: فصل اول( چشم انداز میکروبیولوژی مواد غذایی)+فصل دوم (میکروارگانیسم ها و مواد غذایی)+فصل سوم( عوامل موثربر رشدو بقای میکروارگانیسم ها در مواد غذایی)+فصل چهارم( نگهداری مواد غذایی) + فصل پنجم( میکروبیولوژی محصولات غذایی اولیه ) رفرنس ادمز
اصول نگهداری: نگهداری مواد غذایی تازه+ آنزیم زدایی+ انجماد+عقیم کردن حرارتی ( رفرنس نگهداری فاطمی)
بهداشت مواد غذایی رکنی:فصل اول( عفونتها و مسمومیت ها)+ فصل دوم (مسمومیتها و خطرات ناشی از بقایای داروها و مواد شیمیایی) + فصل سوم( فساد مواد غذایی ) + فصل چهارم ( نگهداری مواد غذایی و اثرات بهداشتی آنها) رفرنس اصول بهداشت مواد غذایی دکتر رکنی
بهداشت و فناوری شیر : فصل اول ( مراجل مقدماتی نولید شیر) + فصل دوم (ترکیب شیر) + فصل سوم ( میکرو ارگانیسم های موجود در شیر)+ فصل چهارم (جمع آوری و دریافت شیر) رفرنس بهداشت و فناوری شیر دکتر گیتی کریم
اصول و روش تولید سوسیس . کالباس:فصل دوم ( تعریف سوسیس و کالباس) + فصل چهارم ( فرمولاسیون فرآورده )+ فصل پنجم( مراحل تولید) + فصل ششم ( فرآوردهای جدید)
در طول این 1 ماه هر 2 روز 1 میکروارگانیسم از فصل 7 ادمز همراه با شناسی و کلیه روش های جداسازی مطالعه شود چون این فصل هم مهم هست هم پر از نکته و خیلی ازش سئوال میاد به عنوان مثال اولین میکروب آئروموناس هیدروفیلا می باشد در طول 2 روز در کنار درس های دیگر بخونید
آبان تا 1 آذر ماه
شیمی مواد غذایی :فصل های رنگ+ ویتامین و مواد معدنی +طعم+افزودنیها
میکروب: فصل 6(میکروبیولوژی مواد غذایی و سلامت عمومی) + فصل 8( عوامل غیر باکتریایی مولد بیماری) + فصل 9( مواد غذایی تخمیری) + فصل 10( ارگانیسم های شاخص) + فصل 11 ( کنترل کیفیت میکروبی) رفرنس ادمز
نگهداری: غلیظ کردن + خشک کردن + خشک کردن انجمادی + تخمیر+عمل آوری و شور کردن +عوامل موثر در فساد مواد غذایی
سوسیس و کالباس:فصل 7 + فصل 8
بهداشت شیر : قصل 5( روش های متداول سازی شیر) + فصل 6 ( فرآوردهای تجاری شیر) + فصل 7 ( استریلیزاسیون) + فصل 8( آغاز گر ) + فصل 9 ( فرآوردهای تخمیری ) + فصل 10 ( پروبیوتیک در صنایع شیر ) + فصل 11 ( کره ) + فصل 12 ( روغن کره ) + فصل 13 ( فرایندهای جداسازی)

از 1 آذر تا 15 آذر ماه
شیمی مواد : قصل 11
نگهداری: فصل 11 + 12 + 13
بهداشت شیر : تا فصل 23
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nazanin91

eng.food

New member
سلام ...
و اما برنامه این برنامه از مهر ماه تا 15 آذر ماه که در این مدت کلیه رفرنسهای مهم تموم میشه...

ممنون سمانه جان

این سوالام رو جواب بده:riz304:
مهر تا آبان:
شیمی مواد غذایی:فصل های پروتئین+کربوهیدرات+لیپید+آب+ سیستم های کلوئیدی+آنزیم( رفرنس فاطمی)
میکروب مواد غذلیی: فصل اول( چشم انداز میکروبیولوژی مواد غذایی)+فصل دوم (میکروارگانیسم ها و مواد غذایی)+فصل سوم( عوامل موثربر رشدو بقای میکروارگانیسم ها در مواد غذایی)+فصل چهارم( نگهداری مواد غذایی) + فصل پنجم( میکروبیولوژی محصولات غذایی اولیه ) رفرنس ادمز
ادامز کتابش چند صفحه اس؟

اصول نگهداری: نگهداری مواد غذایی تازه+ آنزیم زدایی+ انجماد+عقیم کردن حرارتی ( رفرنس نگهداری فاطمی)
بهداشت مواد غذایی رکنی:فصل اول( عفونتها و مسمومیت ها)+ فصل دوم (مسمومیتها و خطرات ناشی از بقایای داروها و مواد شیمیایی) + فصل سوم( فساد مواد غذایی ) + فصل چهارم ( نگهداری مواد غذایی و اثرات بهداشتی آنها) رفرنس اصول بهداشت مواد غذایی دکتر رکنی
بهداشت و فناوری شیر : فصل اول ( مراجل مقدماتی نولید شیر) + فصل دوم (ترکیب شیر) + فصل سوم ( میکرو ارگانیسم های موجود در شیر)+ فصل چهارم (جمع آوری و دریافت شیر) رفرنس بهداشت و فناوری شیر دکتر گیتی کریم
من صنایع شیر مرتضوی رو د ارم خوبه به نظرت؟

اصول و روش تولید سوسیس . کالباس:فصل دوم ( تعریف سوسیس و کالباس) + فصل چهارم ( فرمولاسیون فرآورده )+ فصل پنجم( مراحل تولید) + فصل ششم ( فرآوردهای جدید)
یعنی برم این کتاب رو بخرم؟

در طول این 1 ماه هر 2 روز 1 میکروارگانیسم از فصل 7 ادمز همراه با شناسی و کلیه روش های جداسازی مطالعه شود چون این فصل هم مهم هست هم پر از نکته و خیلی ازش سئوال میاد به عنوان مثال اولین میکروب آئروموناس هیدروفیلا می باشد در طول 2 روز در کنار درس های دیگر بخونید
آبان تا 1 آذر ماه
شیمی مواد غذایی :فصل های رنگ+ ویتامین و مواد معدنی +طعم+افزودنیها
میکروب: فصل 6(میکروبیولوژی مواد غذایی و سلامت عمومی) + فصل 8( عوامل غیر باکتریایی مولد بیماری) + فصل 9( مواد غذایی تخمیری) + فصل 10( ارگانیسم های شاخص) + فصل 11 ( کنترل کیفیت میکروبی) رفرنس ادمز
نگهداری: غلیظ کردن + خشک کردن + خشک کردن انجمادی + تخمیر+عمل آوری و شور کردن +عوامل موثر در فساد مواد غذایی
سوسیس و کالباس:فصل 7 + فصل 8
فصل 7 و 8 چه عنوانی دارن؟

بهداشت شیر : قصل 5( روش های متداول سازی شیر) + فصل 6 ( فرآوردهای تجاری شیر) + فصل 7 ( استریلیزاسیون) + فصل 8( آغاز گر ) + فصل 9 ( فرآوردهای تخمیری ) + فصل 10 ( پروبیوتیک در صنایع شیر ) + فصل 11 ( کره ) + فصل 12 ( روغن کره ) + فصل 13 ( فرایندهای جداسازی)

از 1 آذر تا 15 آذر ماه
شیمی مواد : قصل 11
نگهداری: فصل 11 + 12 + 13
بهداشت شیر : تا فصل 23

میشه اسم فصل رو بگی؟
یه تایپیک بذاریم واسه برنامه مطالعه گروهی:idea_majidonline:
 

eng.food

New member
من برنامه ای که ریختم بر اساس رشته صنایع غذایی هستش
اول برنامه شمارو میخونم بعدش برنامه خودمو ببینم میرسونم میام میگم
یه مسافرت اجباری پیش اومده این چند روز باز نمیشه بخونم
دوباره میام:ad54ad:
 

eng.food

New member
در مورد زبان برنامه چه طوریهخ لزگی یا 504 یا تافل؟
تقسیم بندی کردین کی تموم میشه؟
 

Samaneh1366

New member
سلام 1- ادمز کتابش 573 2- خیر من جزوه خسروشاهی را خواندم که جواب نداد از متن سوال می دهند. 3- فصل 7 مدیریت کیفیت فصل 8 استانداردهای سوسیس در ایران 4- فصل 11 ترکیبات نامطلوب. نگهداری : نگهداری شیمیایی تابش دهی و تکنولوژی های نوین
و اما زبان روزی دو صفحه لزگی هر دو روز یک درس 504 و هر دو روز یک درس لغات ضروری
برنامه تا آخر دی ماه اجرا می شود
 

Samaneh1366

New member
راستی این برنامه 75 روز هستش لیلا جان و آقا دانیال میتونن 150 روز اجراش بکنن اینجوری تا آخر بهمن 1دور زدین... موفق باشید
امروز برنامه ام میکروب + رکنی هستش
 

sara.j.s

New member
سلام خوشحالم از آشنایی با شما و بقیه بچه های اینجا
خب من الان فرصتش رو ندارم که برم دنبال خرید این رفرنسها
یعنی اگه نخونم تو قبولی خیلی تاثیر داره؟میشه کلیات رو حذفش کنم؟
ازمون امسال سوالهاش رو دیدم بیشتر تکنولوژی بود

سلام
چرا میگید وقت ندارید. تازه اول راهه. آزمون آخر خرداد یا اول تیرماهه.(شعر نویی شد،مگه نه!!!)
 

Samaneh1366

New member
دوستان کجایید؟ خیلی ناپیک خلوته؟ لیلا جان؟؟؟؟؟؟
امروز به برنامه رسیدم 5 ساعت خوندم مباحث کم بود زود تموم شد....
 

am-ml

New member
دوستان کجایید؟ خیلی ناپیک خلوته؟ لیلا جان؟؟؟؟؟؟
امروز به برنامه رسیدم 5 ساعت خوندم مباحث کم بود زود تموم شد....
سلام سمانه جونم و سلام به همه دوستای گلم ،از تاخیر ی که داشتم عذرخواهی میکنم،برنامه خوبیه فقط من باید بشینم و به ریز بررسی کنم ببینم باید روزی چند ساعت و چی بخونم تا بتونم همراه باشم،
چشم سعی میکنم روزانه بیام و گزارش بدم .
یه کم حال روحی و امروز یه کم حال جسمیم مساعد نبود ولی هردوشون رو بی خیال شدم :smilies-azardl (113
 

دانیال

New member
سلام به همه
امیدوارم هرچه زودتر بتونم بهتر وفعال تر به حمع تون بپیوندم
موفق باشین
 

Samaneh1366

New member
سلام لیلا جونم خدا بد نده؟ چی شده عزیزم؟ الان بهتری؟؟
من خودم واسه هر درس 2 روز گذاشتم کنار به این صورت : شیمی + اصول بهداشت ( شنبه و 1 شنبه) میکروب + سوسیس و کالباس حسینی ( 2 شنبه و 3 شنبه) . اصول نگهداری+ شیر ( 4 شنبه و 5 شنبه) شما اگه قرار باشه 150 روزه بخونید این برنامه واسه هر درس 4 روز اجرا میشه فکر کنم خوب باشه
لیلا جونم مواظب خودت باش ما 1 لیلا خانم بیشتر نداریم که.... ایشاا... زود زود خوب میشی.
برنامه امروزم: فصل 2 میکروب + فصل 2 گوشت + زبان
 

Samaneh1366

New member
سلام دوستان ...
برنامه دیروزم زیاد کامل نشد واسه همین برنامه امروزم زیاد تره: میکروب + رکنی + سوسیس+فصل اول نگهداری
آخر شب ساعت مطالعه رو به همراه فصل مطالعه شده میام میگم
موفق باشید:riz304:
 

Samaneh1366

New member
راستی دوستان 1 پیشنهاد همراه میکروب ادمز جزوه میکروب مواد غذایی پارسه را مطالعه کنید مفید خواهد بود و لیلا جونم چون کتاب میر رو داری میکروبش همون پارسه هستش وقت کردی بخونش ...
 

pegah_baran

New member
سلام به همگی.
خوشحالم که گرم خوندن هستین.:a2d3: اینجوری به هم دلگرمی میدین. بچه ها من تازه شروع کردم و خیلی خیلی هم کند پیش میرم چون اصولا حوصله ندارم یه پشت بخونم. فرمولای فصل3میکروب مهمه؟ اون مطالبی که واسه وضعیت میکروبی گفته شده چی (مدل های احتمالی، لجستیک و ...)؟ آخه خیلی بد گفته بیشتر احساس هنگی:1dco2x0p1lilzhfpg1t میده تا فهم بیشتر. همش هم ریاضیاته..............
خداااااااااااااااااااااااااااااا میگم این آقای آدامز هم بی کار بوده این همه فعالیت از خودش نشون داده ها. :smiliess (12):
به هر حال ممنون می شم اگه منو براهنمائید.:riz277:
با آرزوی موفقیت هممون
 

Samaneh1366

New member
سلام عزیزم... خیلی خوش آمدید نه فرمول ها اصلا مهم نیست فقط فرمول aw و RH مهم هست
 

eng.food

New member
سلام
کسی ازمون ارشد صنایع غذایی دانشگاه ازاد نداده؟
نمیدونین تکمیل ظرفیتش اولویت بندیش چطوریه؟
:rose:
 
بالا