سلام ...
و اما برنامه این برنامه از مهر ماه تا 15 آذر ماه که در این مدت کلیه رفرنسهای مهم تموم میشه...
مهر تا آبان:
شیمی مواد غذایی:فصل های پروتئین+کربوهیدرات+لیپید+آب+ سیستم های کلوئیدی+آنزیم( رفرنس فاطمی)
میکروب مواد غذلیی: فصل اول( چشم انداز میکروبیولوژی مواد غذایی)+فصل دوم (میکروارگانیسم ها و مواد غذایی)+فصل سوم( عوامل موثربر رشدو بقای میکروارگانیسم ها در مواد غذایی)+فصل چهارم( نگهداری مواد غذایی) + فصل پنجم( میکروبیولوژی محصولات غذایی اولیه ) رفرنس ادمز
اصول نگهداری: نگهداری مواد غذایی تازه+ آنزیم زدایی+ انجماد+عقیم کردن حرارتی ( رفرنس نگهداری فاطمی)
بهداشت مواد غذایی رکنی:فصل اول( عفونتها و مسمومیت ها)+ فصل دوم (مسمومیتها و خطرات ناشی از بقایای داروها و مواد شیمیایی) + فصل سوم( فساد مواد غذایی ) + فصل چهارم ( نگهداری مواد غذایی و اثرات بهداشتی آنها) رفرنس اصول بهداشت مواد غذایی دکتر رکنی
بهداشت و فناوری شیر : فصل اول ( مراجل مقدماتی نولید شیر) + فصل دوم (ترکیب شیر) + فصل سوم ( میکرو ارگانیسم های موجود در شیر)+ فصل چهارم (جمع آوری و دریافت شیر) رفرنس بهداشت و فناوری شیر دکتر گیتی کریم
اصول و روش تولید سوسیس . کالباس:فصل دوم ( تعریف سوسیس و کالباس) + فصل چهارم ( فرمولاسیون فرآورده )+ فصل پنجم( مراحل تولید) + فصل ششم ( فرآوردهای جدید)
در طول این 1 ماه هر 2 روز 1 میکروارگانیسم از فصل 7 ادمز همراه با شناسی و کلیه روش های جداسازی مطالعه شود چون این فصل هم مهم هست هم پر از نکته و خیلی ازش سئوال میاد به عنوان مثال اولین میکروب آئروموناس هیدروفیلا می باشد در طول 2 روز در کنار درس های دیگر بخونید
آبان تا 1 آذر ماه
شیمی مواد غذایی :فصل های رنگ+ ویتامین و مواد معدنی +طعم+افزودنیها
میکروب: فصل 6(میکروبیولوژی مواد غذایی و سلامت عمومی) + فصل 8( عوامل غیر باکتریایی مولد بیماری) + فصل 9( مواد غذایی تخمیری) + فصل 10( ارگانیسم های شاخص) + فصل 11 ( کنترل کیفیت میکروبی) رفرنس ادمز
نگهداری: غلیظ کردن + خشک کردن + خشک کردن انجمادی + تخمیر+عمل آوری و شور کردن +عوامل موثر در فساد مواد غذایی
سوسیس و کالباس:فصل 7 + فصل 8
بهداشت شیر : قصل 5( روش های متداول سازی شیر) + فصل 6 ( فرآوردهای تجاری شیر) + فصل 7 ( استریلیزاسیون) + فصل 8( آغاز گر ) + فصل 9 ( فرآوردهای تخمیری ) + فصل 10 ( پروبیوتیک در صنایع شیر ) + فصل 11 ( کره ) + فصل 12 ( روغن کره ) + فصل 13 ( فرایندهای جداسازی)
از 1 آذر تا 15 آذر ماه
شیمی مواد : قصل 11
نگهداری: فصل 11 + 12 + 13
بهداشت شیر : تا فصل 23