مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

babak.stat1

New member
سلام بر دوستان عزیز
اتفاقا منم 2ماه پیش مونده بودم که طرح 2 رو هم باید بخونم یا نه؟
که با توجه سوالات سال های گذشته و پرسیدن از قبول شدگان سال گذشته به این نتیجه رسیدم که اکثر سوالات از طرح 1 میاد و اگرم بخوان از طرح 2 بیارن خیلی کلی و ساده میارن
که خوده منم فعلا فقط طرح 1 پیام نور و خوندم و با همین اطلاعات فعلا که در تست زدن مشکلی پیدا نکردم

sts92

New member
بچه ها من کتاب پردازشو دارم ولی اون یکیو نمیتونم گیر بیارم چون شهرستانم نمیشه اگه کسی دارش از پاسخای سال 87 ب بعد عکس بگیره واسم بفرسته
ممنون میشم

میتونید از طریق اینترنت خرید کنید با پست براتون میفرستن در مورد نشر پردازش که خرید اینترنتی داره

azno

New member
سلام
حال و احوال ؟
نیازمند کمک برای ارشد آمار زیستی ؟ کلی سوال دارم ! کی کمکم میکنه

سلام
دوست عزیز اگه تازه به این جمع اضافه شدید حدود 50 صفحه در این تایپیک هست اونها را مطالعه کنید به جواب بعضی سوالهاتون مطمئن هستم میرسید( شاید همه)
شما سوالتون را مطرح کنید به هر حال اگه قبلا جواب داده نشده باشه دوستان جواب میدهند.
موفق باشید.

صالحی60

New member
سلام
توعید مگه با اینهمه مهمون ورفت وامد میشه درس خودند؟:33:
ولی یه کنکوری مصمم از هر وقتی برا خوندن استفاده میکنه مثلا نیمه شبانگاه!نباید وقفه بین درس خوندن پیش بیاد حتی اگه شده روزی چند صفحه باید تو کارت استمرار داشته باشی که از درس دور نشی
نتیجه اینکه برا درس نخوندن دنبال بهانه نباشیم.
منم چند روز دیگه برنامه امو میدم

sts92

New member
سلام
توعید مگه با اینهمه مهمون ورفت وامد میشه درس خودند؟:33:
ولی یه کنکوری مصمم از هر وقتی برا خوندن استفاده میکنه مثلا نیمه شبانگاه!نباید وقفه بین درس خوندن پیش بیاد حتی اگه شده روزی چند صفحه باید تو کارت استمرار داشته باشی که از درس دور نشی
نتیجه اینکه برا درس نخوندن دنبال بهانه نباشیم.
منم چند روز دیگه برنامه امو میدم

رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
و جا داره بگم
همت بلند دار که مردان روزگار از همت بلند به جایی رسیده اند........
موفق باشید

mortezahaji

New member
من يه پيشنهادي واسه عيد دارم كه حالا ميگم اگه برنامه هاتون و گفتيد؟
وااااااااااييي اين زبان داره كلافم مي كنه . 70 اشتباه بين لغات بعدش 504 كلمه تافل تازه بعدش كلمات رايج در منابع آمار زيستي كه خودش 10 ، 12 صفحه كه تو هركدوم بيش از 20 لغت و 10،12 تاreading درك مطلب. كي مي خواد تمام شه؟

dadasalar

New member
سلام صالحی جون
وshs
نمونه سوال برام میفرستید؟
راستی برای ناپارامتری چی میخونید ؟

biosta

Well-known member
سلام من کتاب طرح 1روندارم وزبان هم نمیدونم از روی چه کتابی بخونم اگه فقط روی سوالات سال گذشته بخونم به نتیجه ای میرسم؟

سلام . طرح که با خواندن 40 صفحه شاید هم 30 صفحه می توانید به 5 سوال از 10 سوال جواب درست دهید برای جواب گویی به مابقی سوالات طرح باید دامنه ی اطلاعاتتان رو از آنالیز واریانس یک طرفه و دوطرفه بیشتر کنید برای زبان هم اگر شروع تا الان نکردی اصلا" سمتش نرو در جلسه امتحان با گذاشتن وقت زبان بر روی دیگر دروس زبان صفر درصد را تا حدودی می توانی پوشش دهی ولی اگر کم وبیش به سوالات زبان وزارت بهداشت سال های قبل می توانی جواب دهی به طور مدون بر روی این درس می توانی وقت بگذاری الان زمان تا کنکور واقعا" کم هست و وقتتان رو بر روی درس هایی بگذارید که می دانید به تناسب وقتی که می گذارید می توانید نتیجه بگیرید .
هر چقدر که زمان پیش می رود بایستی وقتتان را بر روی تثبیت و مرور مطالب بگذارید و نه خواندن مطالب جدید .
30 روز مانده به کنکور که من اگر باشم فقط و فقط مرور وتست می زنم حتی اگر نصف مطالب رو نخوانده باشم .
چرا؟چون اگر مطالب رو سطحی یاد بگیرید و نتیجه آن عدم سرعت عمل در جلسه کنکور هست و همچنین نمره ی منفی .
البته موارد دیگری نیز بر روی کسب نمره ی منفی و کمبود وقت درجلسه ی کنکور تاثیر گذار هست همچون روز قبل و شب قبل از آزمون عدم مهارت در مدیریت زمان و تست زنی اضطراب واسترس ...

اگر نتیجه برای داوطلبی قبولی باشه با یاد گیری مطالبی سر و جمع 200 صفحه و زدن تست های چند سال اخیر می توان قبول شد اما نهایتا" جور کم کاری قبل از کنکور رو بعد از کنکور و در دوران ارشد بایستی کشید ( اگر مطالب من برایتان ملموس نیست بعد از قبولی متوجه خواهید شد ) کتاب هم در پست های قبل و تاپیک های دیگر ده ها خط رفرنس و راهنمایی در مورد کنکور نوشته شده .

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
سلام دوستان.من دانشجوی ترم آخر رشته آمار هستم و میخوام برای سال بعد کنکور شرکت کنم.لطفا راهنماییم کنید چه درسایی رو بیشتر بخونم و اینکه اگه سوالای کنکور سالهای قبل رو هم دارین برام ایمیل کنید.ممنون از لطفتون.:riz304:
n_mardani_2010@yahoo.com

احتمالا" می دانید برای دوستانی که نمی دانند می گویم تو سایت کنکور چند سال قبل را گذاشته

biosta

Well-known member
سلام دوست عزیز بیواستت جان
با توجه به تجربه ی شما آیا برای جواب درست دادن به همه سوالات طرح یا حداقل بیشترسوالت خواندن طرح 2 پیان مور لازمه؟؟؟؟؟
من که تو نمونه سوالات مختلف ارشد سوالاتی ندیدم؟؟؟؟؟
:sadsmiley::sadsmiley:

مباحث طرح 2 پیام نور رو نمی دونم چیست به سوالات طرح 4 سال اخیر توجه کنید و معیار قضاوت قرار دهید قبل از این زمان در کنکور سوالات طرح اغلب اغلب بر روی آنالیز واریانس یک طرفه و دو طرفه متمرکز بود اما الان چه بسا 5 سوال از این مبحث بیاد
چند سال اخیر سوالات کنکور آمار زیستی علاوه بر این که مفهومی شده یعنی کمترین محاسبات ممکن ( قبل از کنکور به خودم می گفتم ببین اگر راه حلت طولانی شد بدان راه حل رو داری اشتباه می ری!)
تو کنکور با جواب گویی درست به نصفی از کل سوالات می توان رتبه ی تک رقمی کسب کرد پس رتبه های تک رقمی هم به نصفی از کل سوالات جواب نمی دهند قرار نیست که بروید و هر سوالی رو جواب دهید

biosta

Well-known member
سال قبل کسی که به نصف سوالات کنکور بعد از کسر نمره ی منفی جواب صحیح داده بود رتبه 13 آورده بود یعنی نمره ی 150
با زبان صفر درصد و با جواب گویی به 37 سوال درست از 70 سوال اول دفترچه البته بعد از کسر نمره ی منفی داوطلبی سال قبل می توانست به عنوان آخرین نفر قبول شود یعنی نمره ی 112
این درحالی هست که سال قبل فکر کنم 5 سوال حذف شده بود یعنی نمره و درصد سوالات حذفی به تمامی داوطلبان تعلق گرفته و این سوالات حذفی به عنوان سوال درست جواب داده شده برای تمامی داوطلبان در نظر گرفته می شود ...

biosta

Well-known member
آيا داوطلبي كه تفاوت بين آزمون هاي پارامتريك و ناپارمتري را مي داند
نيازي هست بجز فصل ضرايب همبستگي ناپارمتري فصل ديگري را هم بخواند؟

اگر واقعا" چنین هست نیازی نیست اما به نظر من بدون خواندن کتاب نمی توان به طور عمیق به این تمایزات پی برد
بهرحال اگر تا کنون داوطلبی کتاب ناپارامتری رو نخوانده اصلا" وقت مناسبی برای مطالعه این مبحث به طور عمیق نیست
بایستی توجه کرد که واقعیت چنین هست هر مبحثی رو در هنگام آمادگی کنکور به خوبی یاد نگیرید در دوران ارشد اذیت خواهید شد
(بعد از قبولی کاملا" متوجه منظورم می شوید )پس نهایتا" قبولی شروع دورانی هست که به مراتب از دوران قبل از کنکور مشکل تر و پر تلاطم تر خواهد بود.

biosta

Well-known member
راهنمایی

دوست عزیز بیو جان
حرفتان کاملا متین و قابل قبول اما من باید برای جواب دادن به همه سوالات مخصوصا روش های آماری آماده باشم که سر جلسه اگه اشتباهی ناخواسته در جوابگویی به تستها مرتکب شدم حداقل به نیمی و بیشتر سوالات جواب درست داده باشم تا با بهترین رتبه و بهترین جا قبول شوم به همین خاطر حساسیت بخرج می دهم و می خواهم بدانم که آیا خوندن طرح 2 لازمه یا نه؟

علت گذاشتن پست های بالا این هست که داوطلبان انتظار نداشته باشند که بتوانند در جلسه ی کنکور به اغلب سوالات جواب دهند حتی چه بسا مبحثی رو که به خوبی خوانده باشند .
برای طرح 2 کسی نمی تواند جواب صریحی دهد چرا که مباحث طرح2 را نگفتید چه هست
و نیز امکان دارد در یک سال از درسی سوالاتی بیاید که با توجه به سوالات سال های قبل انتظارش نمی رود
به سوالات 4 سال اخیر توجه کن و ببین برای طرح 2 از چه مباحثی سوال آمده تا حدودی به جواب سوالت خواهی رسید
هر کسی جواب صریح و مشخصی به سوالت دهد مشاور خوبی نخواهد بود .

biostat

New member
سلام به همه
خوش امد به دوستاي جديد
خدا را شكر با اين كه شاغل شدم تونستم به برنامه ي درسيم هم برسم
ناپارامتري فصل 10 تا 14 دوره شد(كتاب بهبودي)
رگرسيون فصل 5و6 (كتاب بازرگان لاري)
نمونه فصل 6و7 (كتاب عميدي )
احتمال توزيع ها كامل دوره شد با تست
برنامه زبانم هم كم و بيش خوندم
براي عيد هم دوره طرح را دارم كه خيلي خوب نخوندمش
به اين ترتيب تقريبا تا اخر فروردين دور دوم كه مرور مطالب بود تموم ميشه يه برنامه 36 روزه قبل كنكور گذاشتم كه فقط تست و مرور خلاصه هايي هست كه از اول مطالعاتم مينوشتم و خلاصه كردن خلاصه ها!!!
اين برنامه 3ماهه اخر مطالعات منه(كه به لطف عزيزان 2 ماه شد!!!!!!) خوشحال ميشم نظر بدين و راهنمايي كنيد

nelistar

New member
خيلي خوپ پيش ميريد و به قول خودتان كه شاغليد اميدوارم كه بقيه 2 ماه همينطور با روحيه قوي باشين

dadasalar

New member
درخواست ی کمک

سلام
الان بخیر
biostat خوبی ؟ ممنونم از خوش آمد گوییت . کاش با این مجموعه زودتر آشنا میشدم
ی خاهش دارم گرچه میدونم سرت شلوغه این روزا!!!!!!
اگه میتونی کمکم کنی برای برنامه ریزی شرایطمو برات بگم ؟
البته اگه وقت داری اگرم نه که بازم ممنون

آخرین ویرایش:

babak.stat1

New member
دوست عزیز مرتضی جان شما چطور متوجه می شی که تو دروس خوانده شدی به تسلط رسیدی؟

mortezahaji

New member
طبيعتا با تست. چند روز پيش يكي از بچه ها خيلي حرف قشنگي زد. قرار نيست همه ي تست ها رو بزني قراره بيشترشو درست بزني. بنابراين تعريفت از تسلط چيه؟ اگر معناش اينه كه همشو مي زنم نه هيچوقت به همچين يقيني نمي رسيم. نه من نه شما.
اما واسه همينه كه 2 تا آزمون جامع شركت مي كنم تا بفهمم كجاها تسلط دارم و كجاها بايد دوباره با دقت دور كنم. هر كاري مي كني بكن اما خواهشن تست شك دار نزن. من ضربه اين كار و تو آزمون كارشناسي خوردم. با كتاب هاي تست هم ميتوني تسلط خودت رو بسنجي .درسته؟

صالحی60

New member
سلام دوستان
کم کمک بوی عید داره میاد
من چند وقتی هست ک عضو شدم اما متاسفانه بخاطر مشغله کاری هنوز درست وحسابی شروع نکردم
یه دور کتاب پردازش کنکور سالهی گذشته رو نگاه کردم
تست زدم وخومدمو سنجیدم
ریاضی اش خ خوبه وقابل دسترسی یه خورده ک پایه ریاضی قوی ای داشته باشی خ زود راه می افتی
به قول دوستمون بیوستا برا طرح فصل 14 جلد2 باتاچاریا خ مفیده حتی فصل رگرسیون این کتاب هم خ ب درد میخوره
بنظرم سوالات اصلا با سوالات وزارت علوم قابل مقایسه نیست.خلاصه مطلب اینکه به همتون مژده میدم یه خورده همت کنین وتمرکز قبول هستین:thanks:
و این آرزوی من برای همه دوستان این تایپیک هست.
واما برنامه من برای عید:
کتاب آمارمقدماتی بهبودیان
کتاب نمونه گیری 1عمیدی
جلد دوم باتاچاریا
ریاضی هم به صورت بازگشتی میخونم به این شکل که تست سالهای قبل رو میخونم هرجا اشکال داشتم به رفرنس مراجعه میکنم.
ازاونجا ک زبان اذیتم میکنه سعی میکنم فقط متن های سالهای گذشته رو بخونم
دیگه....
دیگه همین
امیدوارم همگی به اونچه میخوایم برسیم
ان شاءاله
پیشاپیش عیدتون مبارک
تلاش تلاش تا قبولی!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا