simone
New member
قابل توجه دوستانی که نمیدونن انتشارات جامعه نگر چاپ جدید زده از سال 79-80 تا 90-91 با پاسخ داره!:rolleyessmileyanim:سلام . شما پاسخ تست های 87تا90 رو دارید؟
قابل توجه دوستانی که نمیدونن انتشارات جامعه نگر چاپ جدید زده از سال 79-80 تا 90-91 با پاسخ داره!:rolleyessmileyanim:سلام . شما پاسخ تست های 87تا90 رو دارید؟
بچه ها من کتاب پردازشو دارم ولی اون یکیو نمیتونم گیر بیارم چون شهرستانم نمیشه اگه کسی دارش از پاسخای سال 87 ب بعد عکس بگیره واسم بفرسته
ممنون میشم
سلام
حال و احوال ؟
نیازمند کمک برای ارشد آمار زیستی ؟ کلی سوال دارم ! کی کمکم میکنه
سلام
توعید مگه با اینهمه مهمون ورفت وامد میشه درس خودند؟:33:
ولی یه کنکوری مصمم از هر وقتی برا خوندن استفاده میکنه مثلا نیمه شبانگاه!نباید وقفه بین درس خوندن پیش بیاد حتی اگه شده روزی چند صفحه باید تو کارت استمرار داشته باشی که از درس دور نشی
نتیجه اینکه برا درس نخوندن دنبال بهانه نباشیم.
منم چند روز دیگه برنامه امو میدم
سلام من کتاب طرح 1روندارم وزبان هم نمیدونم از روی چه کتابی بخونم اگه فقط روی سوالات سال گذشته بخونم به نتیجه ای میرسم؟
سلام دوستان.من دانشجوی ترم آخر رشته آمار هستم و میخوام برای سال بعد کنکور شرکت کنم.لطفا راهنماییم کنید چه درسایی رو بیشتر بخونم و اینکه اگه سوالای کنکور سالهای قبل رو هم دارین برام ایمیل کنید.ممنون از لطفتون.:riz304:
n_mardani_2010@yahoo.com
سلام دوست عزیز بیواستت جان
با توجه به تجربه ی شما آیا برای جواب درست دادن به همه سوالات طرح یا حداقل بیشترسوالت خواندن طرح 2 پیان مور لازمه؟؟؟؟؟
من که تو نمونه سوالات مختلف ارشد سوالاتی ندیدم؟؟؟؟؟
:sadsmiley::sadsmiley:
آيا داوطلبي كه تفاوت بين آزمون هاي پارامتريك و ناپارمتري را مي داند
نيازي هست بجز فصل ضرايب همبستگي ناپارمتري فصل ديگري را هم بخواند؟
دوست عزیز بیو جان
حرفتان کاملا متین و قابل قبول اما من باید برای جواب دادن به همه سوالات مخصوصا روش های آماری آماده باشم که سر جلسه اگه اشتباهی ناخواسته در جوابگویی به تستها مرتکب شدم حداقل به نیمی و بیشتر سوالات جواب درست داده باشم تا با بهترین رتبه و بهترین جا قبول شوم به همین خاطر حساسیت بخرج می دهم و می خواهم بدانم که آیا خوندن طرح 2 لازمه یا نه؟