مطالعه گروهی آزمون Msrt

cnidaria_cnida19

New member
فرانتیک با ما بیفتی که سردر گم تر میشی...........حالا زبان رو شروع کن قبو شو ببینیم چی میشه

Hamidvet

New member
ای خدااااااااااا ... بچه ها واس آزمون آذر برنامتون چیه شروع کنیم؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ferantic

mehsad

New member
باشه منم پایه م. سیندیییییییییییییییییییییییییی جونم تو لیدر باش:rose:
هر چی بگی من گوش میدمو می خونم. تا برنامه نداشته باشیم حوصله نمی کنیم بخونیم. باید آن تایم باشیم

Hamidvet

New member
باشه منم پایه م. سیندیییییییییییییییییییییییییی جونم تو لیدر باش:rose:
هر چی بگی من گوش میدمو می خونم. تا برنامه نداشته باشیم حوصله نمی کنیم بخونیم. باید آن تایم باشیم

خیلی هم خوووووب ..

cnidaria_cnida19

New member
واسه اذر .................ای خدااااااااااااااااااااا ..... حالا من هفته بعد رو هم استراحت میکنم خداییش حالم بهم میخوره از زبان خوندن بعدش با شما میخونم

• Like

ferantic

New member
فرانتیک با ما بیفتی که سردر گم تر میشی...........حالا زبان رو شروع کن قبو شو ببینیم چی میشه

ن اتفاقا ،شاید الان گیج شم ولی وقتی دنبالش باشم بالاخره شروع میکنم از این حالت خارج میشم
اینجوری چشام بازتر میشن

cnidaria_cnida19

New member
فرانتیک یه ازمایشا ابان رو تو شرکت کن... با ساختار ازمون اشنا باش از من بشنو...تو این امتحان اطلاعات زیاد مهم نیست شرایط مهمه و اشنایی تو با سیستم ازمون... میبینی یکی اطلاعاتش نصف تو هم نیست 70 میگیره

• Like

cnidaria_cnida19

New member
باشه منم ببینم چطوری میتونم براتون یک سری اطلاعات ایمیل کنم دفعه قبل نشد میخوام با چند نفر مهل فن مشورت کنم و حتما اینکارو بکنم بچه ها ما باید خودون به داد خودمو برسیم وگرنه تو این شرایط فکر نکنین کسی میاد دستمونو میگیره که بلند شیم

mehsad

New member
میگم از شنبه خوبه؟ دیگه دقیق دقیق
سیندی هم تا اون موقع استراحت میکنه و انرژی میگیره. گناه داره طفلی خیلی اذیت شد. منم که والا رو دست هر چی بیخیاله اوردم!:smiliess (9):
ولی قووووووووووول میدم رو برنامه باشم از حالا
هر چی لیدرمون بگه:28:

ferantic

New member
فرانتیک یه ازمایشا ابان رو تو شرکت کن... با ساختار ازمون اشنا باش از من بشنو...تو این امتحان اطلاعات زیاد مهم نیست شرایط مهمه و اشنایی تو با سیستم ازمون... میبینی یکی اطلاعاتش نصف تو هم نیست 70 میگیره

خب این ازمون ابان از کی ثبت نامش شروع میشه؟؟ سایت sanjesh.org ؟؟؟؟؟؟؟

cnidaria_cnida19

New member
تو ریدینگ هایی رو که حمید میذاره رو وردار.و لغتهایی رو که من گذاشتم.+کیت (که خداییش زیر سایه کیت لسینینگ وحشتناک پیشرفت کرده)+ریدینگ فلش گرامر تافل که اکثرا سوالات اون یا مشابه اونن....منم میخوام یه سری مطب جدید براتون ایمیل کنم ولی اون دیوی دی قفل داره منم باید از یکی کمک بخوام تا اونم براتون بفرستم

cnidaria_cnida19

New member
من یه گرامری رو از دوستهام شنیدم به اسم دایجست.نخوندم ...6 تومن خریدمش...به نظرم فلش گرامر تافل و تست برای گرامر کافیه چون کیت هم گرامر داره ...ما باید جمله واره هارو زیاد کار کنیم موصول و حروف ربط و حروف اضافی

mehsad

New member
سیندریا جان. واسه اینکه یه نفسی بکشیو دیگه فکرت به گذشته نره. برو این دو روزو استراحت کن. یه هوایی بخور تفریح کن. من شنبه یه لیدر تازه نفس میخوایمااااااااااااا
از صبح شنبه شروع میکنیم. دیگه کاریش نمیشه کرد. تا تهش باید بریم. چرا نصفه ولش کنیم؟

mehsad

New member
چشم استاد
من ایمیلمو واست میزام تو خصوصی. خودتم بفرست.
شیر میکنیمو مچ میشیم تا پیش بریمو ببینیم چی میشه

cnidaria_cnida19

New member
باشه برم الان گل گاو زبان دم بکنم بخورم ...کی میخواد کیت رو دوبارههههههههههههههههههههههه بخونه............. خب دوستهای گلم با اجازه اتون من میرم .... انشااله که بتونیم از عهده این همه مشکلات متنوع بربیایم به کمک هم.

senior

New member
سیندریا که اسمتن خیلی سخته........:motat:
اصلا غصه نخور که قبول نشدی باید پر انرژی باشی و ادامه بدی و کم نیاری
بعدم بچه ها شما میتونید بورس بشید وبرید انور باید cv قوی داشته باشید و تافل داشته باشید اونوقت اونا خودشون هزینتونو میدن
اوکی؟؟؟؟؟
البته بورس گرفتن هم که کلی زحمت داره باید خیلی بارت باشه

cnidaria_cnida19

New member
لازمه اش داشتن پایه زبان قوی هست ما تا زبان رو مسلط نشیم مثل الان باید در جا بزنیم...

بالا