مطالعه گروهی آزمون Msrt

mehsad

New member
:28:
شوهر می خوایم چیکار؟:(40):
تا استیبل نشم به هیچی نمیتونم فکر کنم:New (6):
بابا جون میخونیم اگر این نوبت ازمون ویژه ظرفیت اضافه نکنه بعدیو با هم میدیم. غصه نخور.
چند روز استراحت کن. بعدش بگو از چی شروع میکنی تا با هم شروع کنیم. من پایه م

cnidaria_cnida19

New member
من با اینکه خیلی زحمت کشیده بودم ولی حالم تو جلسه بد شد ببین مهساد 22 تا از شنیداریهام درست زدم خیلی خوشحالم اخه من لسنینگم خوب نبود قبل از خوندن کیت... از بس رو لسینینگ زحمت کشیده بودم ...بعدا از استراکچر به بعد یه پام دبلیوسی بود.............. ریدینگ هم اصلا......... خدا اون روزو نیاره............. اما خداییش امروز خیلی بی خیالم نمیدونم چرا...شاید یکم بعد حالم بد شه..............مهساد میخوام اتاقمو تمیزو مرتب کنم یکم روحیه بگیرم........همه کتابهام رو زمینه جا نیس برای قدم گذاشتن...میگم یکی از استادام میگه چرا چسبیدی به بهداشت این همه دانشگاه هست ازاذ هست پیام نور هست........کلی رشته...میدونی من تهوع میگیرم از بس مطالب تکراری میخونم واللللللااااااااااااااااا از طرفی هم کتاب وحشتناک گرونه خوبه اون موقع همین کتابارو خریدم الان یه میکرو شناسی جاوتز 60 تومن قیمتشه من 15 خریده بودم.... حالا تا من بیام برای رشته دیگه کتاب جمع کنم باید دندونامو هم بفروشم.............. چیکار کنیم اخه؟؟؟؟ دردمون یکی دو تا نیست که.......

من فقط ریدینگ میخونم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cnidaria_cnida19

New member
من یک عمره دارم برای درس برنامه ریزی میکنم... خداییش هر کی جای من بود الاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:whistle: عجب پوست کلفتم من

mehsad

New member
سیندی جونم. من کتابارو تا اونجا که میتونم از رو لپتاپ می خونم. هم جا میگیره هم گرونه.
میدونم چی میگی. خب ما تو این شرایط داریم درس میخونیم.
بیخیال دانشگاه ازاد و پیام نورو ............. شو. بهداشت از همهش بهتره
یه کم صبر کن ببینیم چی میشه. ولی واقع بینانه بخوایم فکر کنیم انگار دکترا امسالو از دست دادیم. اگر mhle ظرفیتشو باز نکنه که حتما میمونیم واسه سال دیگه

mehsad

New member
اگه ظرفیت اضافه شه تو تهران نمی تونی بیای؟
اخه اون دفعه اصفهان هم بود. ولی این دفعه هنوز معلوم نیست.

cnidaria_cnida19

New member
من دوستم سال 87 رفت سوئد ارشد بخونه اخه اگه یادت باشه تا اوریل 2011 رایگان بود .با 3 میلیون پول رفت.بدون ازمون و کنکور.... ارشد رو شروع کرد.زبان هم اونجا یک ترم اموزش دید.الان داره دکتراشو تمام میکنه من هنوز بلا تکلیفم و درجا میزنم.تازه سر ماه چک میفرستن واسش.یعنی با هیچ رفت اونجا.الان اگه بکشیش هم برنمیگرده به خدا...

حالا مهساد کلی جوونتر و سرزنده تر هم شده .... میگه اگه میدونستین اینجا چه عالمیه یک دقیقه هم برای کنکور اونجا وقت تلف نمیکردین و عمر نمیذاشتین...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehsad

New member
از ریدینگ شروع کنیم؟ ریدینگ از کجا بخونیم؟
من کیتو هنوز کامل نخوندم!

cnidaria_cnida19

New member
من باید کیت رو مرور کنم .یادم میره تا امتحان .ببین اون پکیج ریدینگ داشت... 50 تاشو حمید لینک گذاشته بود اونا رو دانلودش کن.. این لغتایی رو هم که من گذاشتم خیلی ضروری ان.... ای خدا کی میخواد از نو بخونه دارم بالا میارممممممممممممممممممممممممم

mehsad

New member
حمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید
اون ریدینگو کجا گذاشتی پسسسسسسسسسسسسسسسسر؟ چشام در اومد بسکه گشتم. :smiliess (2):بیا این لینک صفحه ای که گذاشتیو بزار
سیندی از همون کیت شروع میکنیم

Hamidvet

New member
حمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید
اون ریدینگو کجا گذاشتی پسسسسسسسسسسسسسسسسر؟ چشام در اومد بسکه گشتم. :smiliess (2):بیا این لینک صفحه ای که گذاشتیو بزار
سیندی از همون کیت شروع میکنیم

من شارژ لپ تاپم در حال اتمامه ؛ پریز خالی هم تو اتاق نیست همه دوستان پریز هارو اشغال کردن ؛ بعدا وقت شد میگرردم پیداش میکنم مهساد!!

ferantic

New member
سلام
مزاحم پرحرف باز سوال داره :riz513:

شرایط ازمونها و قوانینش چیا هستن؟؟
msrt با mhle قوانینش فرق میکنن؟؟
اگه یبار قبول نشیم میتونیم بلافاصله مجددا شرکت کنیم؟؟
ازمونها هر چند وقت یبار ثبت نام میکنن؟؟

ممنون:smiliess (10):

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cnidaria_cnida19

New member
اره میتونی پشت سر هم شرکت کنی بستگی داره ما الان یک اذر باید امتحان بدیم چون مال ابان تو شهرمون نیست باید سرچ کنی و ببینی.اگه خوب بخونی زیاد فرق ندارن اما میگن مال بهداشت راحته...اگه تهران ساکنی اون رو شرکت کن

Hamidvet

New member
جدی 1 آذر میرین واس امتحان؟!
من و دوستامم یک آذر امتحان میدیم ؛ خوبه پس چند نفریم ... :28:

ferantic

New member
اره میتونی پشت سر هم شرکت کنی بستگی داره ما الان یک اذر باید امتحان بدیم چون مال ابان تو شهرمون نیست باید سرچ کنی و ببینی.اگه خوب بخونی زیاد فرق ندارن اما میگن مال بهداشت راحته...اگه تهران ساکنی اون رو شرکت کن

کجا سرچ کنم ببینم ک تو شهرمون هست یا نه؟؟؟:33:
من مشهدیم

بالا