مطالعه گروهی آزمون Msrt

cnidaria_cnida19

New member
قربونتون برم... قبولم نشدم مهم نیست همینکه با دوستهای خوبی مثل شما اشنا شدم برام یک دنیا ارزش داره

negar62

New member
سلام و صبح بخیر به همگی ! من 64 شدم. خدارو شکر. دوستای گل دیگه چطور؟

cnidaria_cnida19

New member
من 44شدم به این میگن اخر خوش شانسی

جالب اینه که من فقط توقسمت شنیداری حالم خوب بود و 20 تا از شنیداری هامو درست زدم یعنی نگار اگه اون بلا سرم نمیومد..................

آخرین ویرایش توسط مدیر:

negar62

New member
فدای سرت عزیزم. سریع ثبت نام کن واسه آزمون بعدی. بعدشم سعی کن بدون استرس و با آرامش برنامه ریزی کن واسه خوندن. مطمئن باش اینجوری نتیجه دلخواهتو میگیری گلم. دیگم به این آزمون گذشته فکر نکن. تموم شد! فقط بشین روی کیت وقت بذار. نمیخواد لغت حفظ کنی! باورت میشه من یه لغتم نخوندم! تازه کیتم 1/3 زدم. فقط ریلکس باش و اینکه به خودت ایمان داشته باش که این بار با نمره عالی قبولی!

cnidaria_cnida19

New member
من کیت رو مسلطم.تمام قسمتهاشو.فقط همین رو هم فکر نمیکردم بیارم تو اون شرایطی که سرم اومد.ناراحت نیستم نگار.فقط ناراحتیم بابت موندن از کنکوره.چون فقط خدا میدونه چقدر امادگیشو داشتم.

negar62

New member
راستی بچه ها من امروز دارم میرم بندر عباس، دیگه کلاسامون شروع شده و تازه غیبتم خوردم!! تا چند روزی نیستم . سوئیتمونو عوض کردن جابجایی داریم و این برنامه ها...! واسه همتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم روزی توی همین سایت خبر قبولی دکتراتونو بشنوم! تا بعد خدانگهدار :thumbsupsmileyanim:

mehsad

New member
سیندریا جان عزیزم. اشکال نداره. منم مثل تو شدم. حالا من تجربه این ازمون هم ندارم چون جا موندم. وز بهداشت هم بسته شده ثبت نامش. بزار ازمون بعدیو با هم می خونیمو میدیم. باهات در تماسم. منم امسال باید دکترا می دادم حتما. یعنی تو برنامم بود. حالا به خاطر زبان همه چیم ریخته به هم. موندم چیکار کنم:New (6):

cnidaria_cnida19

New member
هیچی مهساد مجبوریم شوهر کنیم.................... من گفته بدم ازمونو بعدا...قسمت نشد دااااااااااااااا

بالا