استقلال قهرمان
New member
سلام واقعا ج* ز * و * ه خ* ل * ی عالیه خیلی از سوالات امسال داخل ج* ز* و* ه بود راستی کتاب تست زبان نگاهی جامع بر زبان علوم پزشکی یعقوبی رو خریدم به نظرم خوبه
سلام واقعا ج* ز * و * ه خ* ل * ی عالیه خیلی از سوالات امسال داخل ج* ز* و* ه بود راستی کتاب تست زبان نگاهی جامع بر زبان علوم پزشکی یعقوبی رو خریدم به نظرم خوبه
سلام،من دولین ترجمه دکتر محمدنژاد انتشارات رفیع را دارم، به نظر من عالیه،ولی اون دوتا انتشارات دیگه که نوشتید ،ندیدم و اطلاعی ندارم.سلام به نظرتون بهترین ترجمه بیوشیمی کدوم انتشارات و مترجمش کیه البته ویرایش جدید
اندیشه رفیع _ یا ایییژ یا اطمینان
خواهشا جواب بدید
- - - Updated - - -
سلام به نظرتون بهترین ترجمه بیوشیمی کدوم انتشارات و مترجمش کیه البته ویرایش جدید
اندیشه رفیع _ یا ایییژ یا اطمینان
خواهشا جواب بدید
بنظر دوستان چقدراحتمال داره منابع برای سال آینده تغییر کنه؟؟؟؟ یا اینکه دوباره متد جدیدی شروع کنند و مثل امسال بریم ببینیم 70 تا سوال بیو شیمی شده 25 تا:smiliess (15): آیا امکانش هست که تغییرات بزرگی مثل تغییر منابع وغیره دیده بشه؟؟؟؟؟ لطفا دوستان نظرات و حدسیات خودشون رو بگن:riz481:
بنظر دوستان چقدراحتمال داره منابع برای سال آینده تغییر کنه؟؟؟؟ یا اینکه دوباره متد جدیدی شروع کنند و مثل امسال بریم ببینیم 70 تا سوال بیو شیمی شده 25 تا:smiliess (15): آیا امکانش هست که تغییرات بزرگی مثل تغییر منابع وغیره دیده بشه؟؟؟؟؟ لطفا دوستان نظرات و حدسیات خودشون رو بگن:riz481:
من با این وضعیت امسال فقط میگم رفرنس. چون تعداد سوالات کمه اگر به هر دلیلی شما5 تا سوال رو اصلا ندیده باشید یا بلد نباشید خدای ناکرده آدمیزاده دیگه یکی دو تا هم غلط بزنید دیگه قبولیتون سخت میشه یا حداقل با شهرهای خوب باید خداحافظی کنید.
پس ریسک نکنید اگر من بودم کتاب هارپر رو دستم میگرفتم خط به خط میخوندم بعد با یه کتاب دیگه بعد از اتمام هارپر کاملش میکردم.
البته دقیقا نمیدونم هارپر جز منابع هست یا نیست ولی جواب سوالات رو میتونید ازش پیدا کنید. کتابی هستش که زیاد حاشیه نرفته سرفصلاش به کنکور بهداشت میخوره حجمش خیلی زیاد نیست.
هارپر که رفرنس اعلام شده نیست .
سلام به نظر من،کسی که میخواد از الان شروع کنه برای خوندن،دنبال این حرفا نباید باشه،چون بیوشیمی و زبان که همونه،تغییری نمیکنه،کسی هم که بیوشیمی خیلی خوب خونده باشه و کاملا مسلط باشه ، براش فرقی نمیکنه 25 تا سوال باشه یا 72تا،،، و این شرایط واسه همه شرکت کننده ها هست،موفق باشید
- - - Updated - - -
سلام به نظر من،کسی که میخواد از الان شروع کنه برای خوندن،دنبال این حرفا نباید باشه،چون بیوشیمی و زبان که همونه،تغییری نمیکنه،کسی هم که بیوشیمی خیلی خوب خونده باشه و کاملا مسلط باشه ، براش فرقی نمیکنه 25 تا سوال باشه یا 72تا،،، و این شرایط واسه همه شرکت کننده ها هست،موفق باشید
سلام ):rose:سلام
من هم به امید خدا از اول تیرماه شروع میکنم:smilies:
منابع:
1.بیوشیمی ج ع ف ر ن ژ ا د +خلاصه های که خودم از کتاب دولین و ضروریات تهیه کردم+تست گنجینه جامع
2.شیمی آلی کتاب دکتر نادری/شیمی عمومی هنوز نمیدونم
3.زبان کتاب استاد یعقوبی+لغات
4.زیست سلولی و مولکولی هم نمیدونم لودیش بخونم یا خلاصه لودیش
دوستان عزیز لطفا در انتخاب منابع شیمی عمومی و زیست کمکم کنید،راستی کتاب تست سلولی چی خوبه؟چون شنیدم غلط زیاد داره
ممنون
بله لازمه،چون سوال میاد از شیمی عمومی،یکی از دوستام میگفت در حد کتاب های شیمی دبیرستان بلد باشید کافیه، من پارسال کنکور شرکت کردم،شیمی عمومی هم سوال داده بودن،کنکور امسال نمیدونم چجوری بودهسلام )
من خودم خلاصه لودیش اندیشه رفیع رو خریدم چون بیوشیمی رو دارم رفرنس میخونم دیگه برای بقیه درسا کتابای حجیم انتخاب نکردم از طرفی خیلی تعریفشو شنیدم اگه خوب بخونی و تست کار کنی با همین خلاصه لودیش میشه تا 80درصد زد
برای تست سلولی هم احتمالا عبادی رو بخرم
شیمی عمومی که جز منابع نبود به نظرتون لازمه براش وقت بذاریم؟؟
بله لازمه،چون سوال میاد از شیمی عمومی،یکی از دوستام میگفت در حد کتاب های شیمی دبیرستان بلد باشید کافیه، من پارسال کنکور شرکت کردم،شیمی عمومی هم سوال داده بودن،کنکور امسال نمیدونم چجوری بوده
یعنی شیمی عمومی نمیخاد دیگه؟
منم ایشالا از اول تابستون کم کمک شروع میکنم
منابع من ایمنی بوده الان تصمیم دارم بیو بخونم
بنظرتون اینا ک میگم کافیه یا برم جدید بخرم
بیو جزو ه خلی لی +هارپر
زیست نقوی +مهدوی
شیمی ندارم
زبان تافل
دولین یا ضروریات بخونید بهتره نسبت به هارپر
ضروریات مینونه بخش بالینی رو پوشش بده؟؟
بله لازمه،چون سوال میاد از شیمی عمومی،یکی از دوستام میگفت در حد کتاب های شیمی دبیرستان بلد باشید کافیه، من پارسال کنکور شرکت کردم،شیمی عمومی هم سوال داده بودن،کنکور امسال نمیدونم چجوری بوده
شما برای شیمی عمومی و آلی چی خوندید؟اتفاقا امسال سوالای شیمی عمومی نسبت به سال قبل بیشتر بود هرچند جزمنابع اعلام نشده بود:smilies-azardl (181