سلامبه نظر من زبان رو از منبع دیگه ای دنبال کنید چون زبان انلیسی کنکور اصلا به آمار ربطی نداره کتاب لزگی عالیه یا 504 و مطالعه ی کنکورها . چون لغتهای مورد استفاده در کنکور علوم پزشکی مربوط به لغات تخصصی پزشکی هست.
اما چون برای هر دو کنکور میخونید بهتره از 504 یا 1100 لغت یا اینجور منابع رو بخونین
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان من از اعضای سال قبل گروهم که پارسال درس خوندنو بخاطر یه سری مشکلات نصفه نیمه ول کردم
الان دوباره میخوام شروع کنم ولی میترسم دیر شده باشه
میشه راهنمایی کنید لطفا
متشکرم☺
دوست خوب منم تقریبا شرایطی مشابه شما در دوران کارشناسی داشتم..ولی به خاطر علاقه شدیدی که به آمارزیستی داشتم سخت تلاش کردم سال اول که شرکت کردم قبول نشدم ولی باز تسلیم نشدم انگیزم برای قبول شدن دوبرابرشد وبه خودم گفتم من میتونم قبول شم وباید تلاشمو بیشتر کنم وبا روحیه بالاتری شروع به خوندن کردم..چون پایه ام ضعیف بود واقعا سختم بود درس خوندن ولی تونستم الانم دانشجوی ترم یک زیستی هستم واز این بابت خوشحالم..:thanks:من دوران لیسانسم رو 7 ساله گذروندم. با شل گرفتن و درس نخوندن. الان معدلم زیر 13 هست و جایی هم نتونستم استخدام بشم.متاسفانه آدمی نیستم که پشتکار زیادی داشته باشم. 3 ساله دنبال کارم.شک دارم با ارشد آمار زیستی هم جایی بتونم استخدام بشم.
دوستان خواهشا حرفای من روی شما تاثیر نذاره و درستون رو بخونید. فقط من خیلی ناامید هستم.
سلام دوستان یک سوال داشتم در آمار و احتمال مقدماتی دکتر بهبودیان در تمرین بخش 6 فصل اول تمرین 12، سوال شده ثابت کنید ضریب تغییرات با تغییر مبدا و واحد اندازه گیری تغییر نمیکند؟
اما به نظر من با تغییر واحد اندازه گیری یعنی y=ax تغییر نمیکند اما اگر مبدا تغییر کند یعنی y=ax+b ضریب تغییرات کوچک میشود.
میشه شما هم نظرتونو بگید.
سلام دوست کنکوریسلام دوسنان.همگی خسته نباشید من راستش بشیمون شده بودم که یرای ارشد بخونم اما حالا نظرم عوض شده و میخوام کنکور بدم.فارغ التحصیل هستم و فکر میکنم همه درس هارو فراموش کردم نمیدونم از چه درسی شروع کنم لطفا راهنماییم کنید.اول یک کتاب رو کامل بخونم و بعد سراغ بقیه برم؟ برای زبان کدوم منبع معرفی شده را بیشنهاد میکنید؟:riz304:
ممنون از جوابتوندوست عزیز شما به این نکته توجه نکردین که انحراف معیار اعداد ثابت ینی a برابر صفر هست و واحد از صورت و مخرج ساده میشه
منظورتون از کتاب 504 کدومه؟
اون کتابی که می شناسم ترجمه نداره
البته خودم ترجمه اشو از سایت دان کردم