مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mw.ashel

New member

selfconf_2-500x500-500x275.jpg

pegii

New member
سلام به دوستای با مرام و با صفااااااااا:thanks:میگما من دارم رگ میخونم 3 فصله اول بازرگانو خوندم خوشحالو خرسند.....رسیدم به فصله 4 حالم گرفته شد از این فصل به بعد برام نا آشناس ی نگاه انداختم به فصله 5و 6 که گیجه گیج شدم!انگار استاد رگرسیونم این 3 فصله واسه خودش عشقی حذفیده و ما هم خوشحاااااال:(50)::4d564ad6:......حالا ی سوال دارم آهااااای بچه هایی که سالای پیش کنکور دادید:خوندن این فصلا یعنی4و5و6 تو کنکور چیزی دستمو میگیره یا نه؟!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

rahele.t

New member
سلام به دوستای با مرام و با صفااااااااا:thanks:میگما من دارم رگ میخونم 3 فصله اول بازرگانو خوندم خوشحالو خرسند.....رسیدم به فصله 4 حالم گرفته شد از این فصل به بعد برام نا آشناس ی نگاه انداختم به فصله 5و 6 که گیجه گیج شدم!انگار استاد رگرسیونم این 3 فصله واسه خودش عشقی حذفیده و ما هم خوشحاااااال:(50)::4d564ad6:......حالا ی سوال دارم آهااااای بچه هایی که سالای پیش کنکور دادید:خوندن این فصلا یعنی4و5و6 تو کنکور چیزی دستمو میگیره یا نه؟!!!

سلام پگی عزیز. امیدوارم همینطور خوب پیش بری:(40): نظر من اینه که اگه بخونی مطمئنا ضرر نمیکنی. چون با توجه به کنکور امسال و تغییر چیدمان سوالات معلوم نیست سوالات کنکور بعدی چطوری طرح بشه. پس بخون که غافلگیر نشی.

کرهانی

New member
سلام پگی جون
استاد ماهم فقط دو فصل اول رو درس داده بود؛حتمأ بخون زیاد سخت نیست حضور ذهن ندارم اما از فصل 5سال پیش سوال اومده بود(چون این فصل رو حذف کرده بودم خوب یادم مونده؛از نمودارا و توضیحاتش فکرکنم بود)
منم درگیر احتمال پردازشم؛3فصل رو خوندم بیشتر شبیه مروره

pegii

New member
سلام پگی جون
استاد ماهم فقط دو فصل اول رو درس داده بود؛حتمأ بخون زیاد سخت نیست حضور ذهن ندارم اما از فصل 5سال پیش سوال اومده بود(چون این فصل رو حذف کرده بودم خوب یادم مونده؛از نمودارا و توضیحاتش فکرکنم بود)
منم درگیر احتمال پردازشم؛3فصل رو خوندم بیشتر شبیه مروره

سلام به رو ماهت!:bunnyearsmiley:آقا خب فصله 4 مربوط به ماندها میره تو سری زمانی اصن ربطی نداره !!از طالخونچه هم نگاه کردم ازشون چیزی نگفته فصله 5 هم نگاه بنداز آخراش رفته :(50):تو پیوسته......ضدحاااااله ه ه ه ....

biosta

Well-known member

با اجازه
سلام ، الان دقیقا" نمی دونم این فصل ها مباحثش چیست ، اما اصلا" حذف نکنید چون کتاب بازرگان لاری کلیات رگرسیون رو گفته
مهمترین درس از بین دروس کاربرتان برای کنکور ارشد همان رگرسیون هست
بعد از قبولی در کنکور تمام کم کاری هایتان که ( خواسته یا نخواسته ) در دوره ای که برای کنکور ارشد می خوانید وجود داشت را بایستی جبران کنید .
فقط همین که در آمار زیستی 2 ارشد رگرسیون را می خوانید
که چندین برابر کتاب بازرگان لاری حجم دارد .
رگرسیون که سخت نیست ، یک وقت حذف نکنی کلی ضرر می کنی
رگرسیون خیلی درس شیرینی هست فقط این که همچون مابقی درس ها بابستی با برنامه و نظم و استمرار پیش رفت تا به نتیجه ای در حد توان خودتان برسید .

آخرین ویرایش:

pegii

New member
سلام بخدا منم رگو دوس دارم اما بعضی مباحث که میره تو سری زمانیو پیوسته از رگ دور میشه حالمو میگیره!ولی من میتوانم م م م م م :ad54ad:

nerci

New member
دوستان من کتاب آمار کاربردی طالخونچه رو دیدم. هر دو جلدش.مخصوصا جلد 2 خیلی خوب بود چون تست هر مبحث رو جداگانه داشت. نظر شما چی هست؟میخوام بخرمش اما شیراز نداره

biosta

Well-known member
برای قبولی کاربرهای این تاپیک روبه روی باب الجواد شمع روشن کردم .
چه مردانه می سوخت .

pegii

New member
برای قبولی کاربرهای این تاپیک روبه روی باب الجواد شمع روشن کردم .
چه مردانه می سوخت .
آخ تا ا چشمم به این نوشته خورد اشک تو چشام جمع شد:sad:....بهترین کارو در حقمون کردی داداش...دعای بی منت و ناخواسته بهتر اجابت میشه اونم وقتی از امام رضا خواسته شده باشه....:riz304:

pegii

New member
این هفته رگرسیونو تموم کردم اما آخرای فصله 4و5 نخوندم چون توش گیج میزدم...نمونه رو شروع کردم آخرای فصله یکم! در کل این هفته 5روز خونم 19 ساعت مطالعه .... بخودم فشار نمیارم آهسته و پیوسته و خرسند....نمیخوام اشتباهی که توکنکور کارشناسی کردم دوباره تکرار بشه....
راستی بچه ها واسه ریاضی چی میخونید یه کتابه جمو جور که جامع و کامل باشه چیه؟!

rahele.t

New member
این هفته رگرسیونو تموم کردم اما آخرای فصله 4و5 نخوندم چون توش گیج میزدم...نمونه رو شروع کردم آخرای فصله یکم! در کل این هفته 5روز خونم 19 ساعت مطالعه .... بخودم فشار نمیارم آهسته و پیوسته و خرسند....نمیخوام اشتباهی که توکنکور کارشناسی کردم دوباره تکرار بشه....
راستی بچه ها واسه ریاضی چی میخونید یه کتابه جمو جور که جامع و کامل باشه چیه؟!

سلام. اگه درسنامه میخوای بنظرم ریاضی 1 پیام نور واسه درسنامه کتاب خوبیه. توضیحاتش واضحه. اگه نکته ای میخوای ریاضی عمومی 1و 2 پوران پژوهش هم خوبه. البته جلد یکش واسه کنکور ما کافیه.

rahele.t

New member

هيچ محدوديتي براي ذهن انسان وجود ندارد،

هيچ ديواري روح انسان را در برنگرفته است،

هيچ مانعي براي پيشرفت ما وجود ندارد

جز آنهايي که خودمان ساخته‌ايم…

آخرین ویرایش:

Immortal

New member
جمعه آزمون دارم امیدوارم این آزمون نتیجه بهتری کسب کنم تقریبا همه سرفصل ها رو خوندم منتها هنوز در مبحثِ ناپارامتری مشکلاتی دارم و این که چون تست های طبقه بندی شده ای برای درس هایی مثل طرح و نمونه گیری نیست زیاد با سوالاتشون آشنایی ندارم گرچه از آزمون قبلی نحوه سوال دادن از این درسا تا حدودی دستم اومد:21:
اینجا خیلی خلوت شده من فکر می کردم این موقع سال دیگه اینجا پر از پست باشه حقیقتا رشته ساکتو بی حاشیه ای داریم اصن هر کی آمار خونده سرش به کاره خودشه:tonguesmiley:

rahele.t

New member
واقعا چه عجب
اوضاع درسیم اصلا خوب نیست
تقریبا هر روز میام ولی حرفی برا گفتن ندارم:sad:

اتفاقا بنظر من بهتره همون یه ذره ای رو هم که میخونی گزارش بدی. اینجوری هم خودت عادت میکنی هم دیگران ازت توقع گزارش دارن و بعد خودتو مجبور میکنی با هر سختی شده بیشتر درس بخونی.

dadasalar

New member
اتفاقا بنظر من بهتره همون یه ذره ای رو هم که میخونی گزارش بدی. اینجوری هم خودت عادت میکنی هم دیگران ازت توقع گزارش دارن و بعد خودتو مجبور میکنی با هر سختی شده بیشتر درس بخونی.

چشم از هفته بعد انشالله
این هفته ی چندتا پروژه دانشجویی و پایان نامه دارم
باید تمامش کنم

به نظر شما با روزی 4 ساعت از الان میشه امیدواربود؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا