مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

atiarbab

New member
سلام بچه ها
من نمی تونم با حساب کاربریم وارد شم . کسی می تونه درباره ÷اسخ های تشریحی ازمون های وزرات علوم بین سا ل های 89 -92 کمکی بهم بکنه

rahele.t

New member
سلام
گزارش هفته ای که گذشت: ریاضی فصل تابع و حد رو مرور کردم. نمونه گیری سیستماتیک تموم شد. طرح فقط فصل یک که تعاریفه خوندم.احتمال فصل یک مرور کردم. ساعت مطالعه 24 ساعت. کلا هفته خوبی نبود. نه از نظر درسی و نه از نظر زندگی. ایشالا سعی میکنم کم کاری این هفته رو جبران کنم.

کرهانی

New member
سلام بچه ها
یلداتون مبارک
من دارم خودمو واسه کنکور وزارت علوم آماده میکنم و درگیر آمار ریاضیم
از 9فصل پارسیان تقریبأ 8تارو خوندم
از7فصل پردازش 6فصل رو(باهم پیش میرم)
انشاءا... بعد اتمامش یکسری فایلا و نکات رو که آقای کیانی زحمتشو کشیدن و فرستادن میخونم و بعد اون کل دی ماه واسه مرور و خلاصه و از اول بهمن تست

کرهانی

New member
البته من فقط دروس مشترک رو خوندم و زبان و ناپارامتی و طرح مونده
لغات 504واسم سخته درس اولم(تا الآن زبان تخصصی میخوندم)
بعد کنکور تا 20بهمن استراحت و بعد طرح و ناپارامتری رو میخونم

dadasalar

New member
سلام بر همه
دوستان به سایت سنجش پزشکی سر زدید؟
کم کم اطلاعیه هاشون بیشتر میشه، سر بزنید!!!
اطلاعیه ها شروع شده ها !!!!
w w w . s a n j e s h p . i r

آخرین ویرایش:

parasto0o

New member

nerci

New member
سلام آقای Bio
کتاب پردازشی که گفتین واسه احتمال خیلی خوبه منظورتون احتمال و کاربرد تالیف عبدالرضا محمدی؟جلد اول؟ یا اینکه آمار و احتمال محسن راد هست؟یه خلاصه از مباحث هست همراه با تست!
آره؟

biosta

Well-known member
آخرین ویرایش:

Immortal

New member
سلام
من با آزمون سنا پیش می رم،امیدوارم آزمون دوم بهتر از اول بشه :idea_majidonline:

mgholyan

New member

سلام....خوبی شما؟
برای رگرسیون و طرح و نمونه گیری کتاب تست چی بگیرم؟

دقیقا مشکل منم همینه.اگه کسی جوابگو باشه ممنون میشم.چون هرچی من بیشتر گشتم کمتر منبعی پیدا کردم غیر کتاب درسی

rahele.t

New member

سلام....خوبی شما؟
برای رگرسیون و طرح و نمونه گیری کتاب تست چی بگیرم؟

دقیقا مشکل منم همینه.اگه کسی جوابگو باشه ممنون میشم.چون هرچی من بیشتر گشتم کمتر منبعی پیدا کردم غیر کتاب درسی

بنظر من سوالات کنکورهای ده سال گذشته کفایت میکنه. منبعو کامل بخونین و تستا رو خوب کار کنین کافیه.
واسه رگرسیون انتشارات پردازش یه نرم افزار داره که نمیدونم چقدر کارایی داره. اگه خواستین از لینک زیر بخرینش.

نرم افزار آموزشی کارشناسی ارشد آمار کارب&#1585

Immortal

New member
بنظر من سوالات کنکورهای ده سال گذشته کفایت میکنه. منبعو کامل بخونین و تستا رو خوب کار کنین کافیه.
واسه رگرسیون انتشارات پردازش یه نرم افزار داره که نمیدونم چقدر کارایی داره. اگه خواستین از لینک زیر بخرینش.

نرم افزار آموزشی کارشناسی ارشد آمار کاربر

آخه می دونید من الان که می خوام آزمون های سنا رو امتحان بدم مشکل دارم چون اینجا مبحثی سوال می دن ولی آزمون های گذشته از کل کتاب سوال طرح کردن.......امیدوارم کسی بیاد یه کتابِ تستی برای این مباحث درست کنه که خیلی نیازش احساس می شه......ممنون راحله خانوم
:)

parasto0o

New member

آخه می دونید من الان که می خوام آزمون های سنا رو امتحان بدم مشکل دارم چون اینجا مبحثی سوال می دن ولی آزمون های گذشته از کل کتاب سوال طرح کردن.......امیدوارم کسی بیاد یه کتابِ تستی برای این مباحث درست کنه که خیلی نیازش احساس می شه......ممنون راحله خانوم
:)

بچه هایی که آزمون میدین بیشتر رو زمان بندیتون سرمایه گذاری کنید چون هرچقدم ک بلد باشین اگه سرعت عمل نداشته باشین فرقی با کسی ک بلده ندارین و نمیرسین همه سوالارو بخونید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا