مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hsbabr2012

New member
این ترم درسای سنگینی هم دارید،ولی با یک برنامه ریزیه منسجم اگر بتونید مطالعه منابع و خلاصه نویسی از مباحث تا اواسط بهمن تموم کنید خیلی عالی هستش.از اون زمان به بعد هم فقط تست بزنید که انشاءالله به اون مرحله رسیدید اگر عمری باقی بود خواستید در مورد نحوه تست زدنتون هم راهنماییتون میکنم.

hsbabr2012

New member
برای ناپارامتری کنوور بخونیدش بنظرم هر چه بیشتر ناپارمتری بخونید ضرر نمیکنید،حتی ناپارمتریه کارشناسیتون هم بخونید.
در مورد ریاضی درسته کتاب پارسه سطح بالایی داره ولی انصافا اگر خوب بخونیدش که فقط شامل ریاضی 1 میشه و همه مباحثشم لازم نیست بخونید،باور کنید میتونید تمام تستهای زیستی رو بزنید چون تمام نکات رو داخلش اورده.من پارسه رو خوندم و راضی بودم ازش.

آخرین ویرایش:

hsbabr2012

New member
البته من برای رگرسیون دکتر ارقامی رو هم خوندم.
که این منابعی رو که گفتم اگر با دقت بخونید دیگه برای رگرسیون مطمئن باشید اماده هستید.

کتاب تست مجموعه امار طالخونچه هم خوبه قسمتائیرو که درس داده بخونیدش هم احتمال و امار ریاضی هم بخش کاربردیش بنظرم نکات خوبیرو اورده و جمع بندی خوبی داره. البته بعد خوندن منابع اصلی بود منظورم.

آخرین ویرایش:

hsbabr2012

New member
راستی شما تصمیم دارید کدوم رشته رو برید؟

من راستیتش خیلی سوال کردم در این مورد، خودم امار اقتصاد میگفتم برم،امروز صبحم از یکی از اساتید با تجربه هیئت علمی امار فردوسی مشهد پرسیدم که استاد انالیز بقا بیوجان هم هست ایشون گفتن با شرایط موجود امار زیستی برم بهتره چون معلوم نیست phd امار اقتصاد به این زودیا بیاد و اگه اقتصاد بیام بخوام ادامه بدم مجبورم برم ازمون دکترای امارریاضی رو بدم که چون ارشد امار ریاضی نخوندم زیاد نمیتونم موفق باشم.
یجورایی تصمیم گرفتم امار زیستی برم. اگر اقتصاد دکتری داشت یا حتی اومدنش نزدیک بود اقتصاد حتما میرفتم

hsbabr2012

New member
دیدن که میبینمشون ولی نمیدونم استاد استنباط هستن واسه زیستی یانه...دعا که میکنم باشن..قدرشونو تو کارشناسی ندونستم

- - - Updated - - -

نه منظورم آمار کاربردیه...چون اصن نیست دکتری ش.فقط محضه که تو ایران خوبه

برای زیستی که اینده خوبی داره چون دکترا داره، ولی امار اقتصاد و امار بیمه اینطور نیست اینده مجهولی فعلا تو ایران دارن.

biosta

Well-known member
دانشگاه فردوسی فارغ التحصیل های دکتری آمار ریاضی خودش را نمی گیره چون اشباع شده
اما تا اشباع در آمار زیستی برای مدرس شدن خیلی مانده هنوز هم دانشگاه های تیپ یک تو وزارت بهداشت برای بورسیه کردن دانشجوی دکتری امار زیستی اطلاعیه می زنند .
مشهد هم سال قبل دو تا دانشجوی دکتری آمار زیستی را بورسیه کرده و حداقل دو نفر دیگه هم احتیاج داره
که برای بورسیه شدن بایستی رزومه خوبی داشت که شما آقای بنکچی حتما" در آینده ای نزدیک می تونید جزو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد باشید ، من اون روز رو می بینم .
خیلی خوشحال شدم که آمار زیستی رو انتخاب کردید .
دانشجوی دکتری آمار زیستی که بشوید حدود 400 هزار تومان ماهی حقوق می گیرید و بورسیه هم که میشوید همین قدر دیگه بهش اضافه میشه .
یعنی درس می خونید و بدون هیچ کار جانبی ماهی حدود یک میلیون تومان می گیرید ....

nerci

New member
یه سوال:واسه طرح کل کتاب مونتگومری رو بخونیم؟
نمونه گیری فرمولاش هم حفظ کنیم؟
تصمیم دارم واسه آمارزیستی اصلا آمارریاضی نخونم.اشتباهه؟اخه چند تا دونه سوال میاد ازش

hsbabr2012

New member
یه سوال:واسه طرح کل کتاب مونتگومری رو بخونیم؟
نمونه گیری فرمولاش هم حفظ کنیم؟
تصمیم دارم واسه آمارزیستی اصلا آمارریاضی نخونم.اشتباهه؟اخه چند تا دونه سوال میاد ازش

سلام دوست عزیز.اره موتگومری رو بخون.خیلیهم دقیق بخونش.
بنظرم کاملا به نمونگیری مسلط بشو،فرمولاشم حفظ کن چون حساب کتاب نداره هر سال چطور سوال بدن.
نه اینکارونکن حتما امار ریاضی رو بخون.

parasto104

New member
سلام دوستان
یه سوال داشتم شاید پرسیدنش زود باشه اما کنجکاو هستم بدونم که سطح علمی و جو دانشگاه شیراز و علوم بهزیستی چطوره و کسی میتونه یه مقایسه ای بین این دوتا داشته باشه؟
و اینکه به دانشجویان ارشد روزانه خوابگاه میدن یا فقط اون دانشگاه هایی که اعلام میکنند خوابگاه میدن ، به دانشجویان روزانه خوابگاه میدن
من برام جدا از سطح علمی دانشگاه خوابگاه خیلی مهمه برام

parasto0o

New member
سلام دوستان
یه سوال داشتم شاید پرسیدنش زود باشه اما کنجکاو هستم بدونم که سطح علمی و جو دانشگاه شیراز و علوم بهزیستی چطوره و کسی میتونه یه مقایسه ای بین این دوتا داشته باشه؟
و اینکه به دانشجویان ارشد روزانه خوابگاه میدن یا فقط اون دانشگاه هایی که اعلام میکنند خوابگاه میدن ، به دانشجویان روزانه خوابگاه میدن
من برام جدا از سطح علمی دانشگاه خوابگاه خیلی مهمه برام

بستگی به سال ورود خودتون داره...اونایی که میگن تعهد خابگاه نمیدیم...ممکنه با کمی پاپیچ بودن میدن..ولی خب میتونن هم ندن چون قبلش گفتن که متعهد نیستیم

sts92

New member
سلام به همه ی دوستان تازه نفس آزمون 93
اول جا داره به همه ی قبول شدگان آزمون 92 تبریک ویژه بگم
و ازشون بخوام که حامی همه ی دوستان تا آزمون 93 باشن
هر چند کم ولی کمکشون دریغ نکنند
دوم اینکه من هم دنبال جمع و جور کردن کم و کسری کتابا و هام هستم
یه چیزایی دست و پا شکسته تو تابستون خوندم
ولی خب از چند وقت دیگه بطور جدی شروع میکنم
اهل گزارش دادن نیستم
ولی خب به انجمن حتما سر میزنم

(همش چند نمره امسال با نمره آخرین فرد قبولی تفاوت داشتم:13::sad: )
اما امسال تمام تلاشم رو برای موفقیت خواهم کرد
و با شما دوستای عزیز همراه هستم تا خرداد 93:ad54ad::smilies-azardl (113

mgholyan

New member
دوستان يه كم انگيزه بدين.من راه بيفتم.راستش وقتي ديدم يكي از همكلاسي هاي كارشناسيم اينجا خيلي فعال بود قبول شد امسال منم خيلي انگيزم بالا رفت. هرچند فكراي جالبي تو ذهنم نيست ولي من ميتونم از پسش بر بيام. ازين به بعد منم هرهفته ميام و ساعتامو مينويسم.من سال قبل هم بودم ولي به خاطر يه مشكل بزرگ نتونستم كنكور بدم اميدوارم بتونيم در كنار هم موفق بشيم.
درضمن به دوستان قبول شده هم تبريك ميگم.

mgholyan

New member
يه چيز ديگه هم كه قبلا پرسيده بودم ولي كسي بهم جواب نداده بود اينه كه من از اول تابستون واسه زبا كتاباي زبان انگليسي عمومي مهرداد اميري انتشارات پوران پژوهشو ميخونم. به نظرتون مفيده؟ يا وقتمو تلف ميكنم؟يكي جوابمو بده تورو خدا

parasto0o

New member
يه چيز ديگه هم كه قبلا پرسيده بودم ولي كسي بهم جواب نداده بود اينه كه من از اول تابستون واسه زبا كتاباي زبان انگليسي عمومي مهرداد اميري انتشارات پوران پژوهشو ميخونم. به نظرتون مفيده؟ يا وقتمو تلف ميكنم؟يكي جوابمو بده تورو خدا

دوست من اگه زبانت خوبه لغتهای تافل رو بخون..اگرهم نه اول لغتهای 504 رو بخون بعدش تافل...در هر صورت لغات تافل رو بخون چون هرچی لغته از تافل میاد..در مورد اینکه چه کتابی بخونی راستش من نمیتونم راهنماییت کنم

nerci

New member
دوست عزیز من از همه شنیدم که کتاب لزگی بهترین هست بعدش کتاب رضازاده.
اسم اون کتابی که شما گفتی نشنیدم اصلا.فکر نمیکنم مفید باشه

SEM

New member
دوست عزیز من از همه شنیدم که کتاب لزگی بهترین هست بعدش کتاب رضازاده.
اسم اون کتابی که شما گفتی نشنیدم اصلا.فکر نمیکنم مفید باشه

آره لزگی و تافل رو بخون ان شاا... 100% میزنی

SEM

New member
بچه ها راستی یه تبریکه مخصوص واسه همه کسایی که امسات قبول شدن
خیلی خیلی خوشحالم که اکثر بچه های این انجمن جاهای خوب قبول شدن:auizz3ffy9vla57584x

biosta

Well-known member

دوستان بدبخت نشم خیلیه سال بالایی هام ازم انتقام نگیرن خیلیه.
:smiliess (3):

من همکلاسی هایم رو می شناسم ،
بهت حق می دهم
چند روز دیگه که از کسوت استادی به کسوت همگروهی در آمدی :sdasdasd: داریم .

:black_eyed:

واقعیت اینه که ارتباط صمیمی و خیلی دوستانی ای بین دانشجویان گروه آمار زیستی مشهد هست .
...
یادمه که یک ماه پیش برای قبولی قول سینما به بچه ها داده بودی ،
این غیر از شیرینی هایی خواهد بود که تا چند هفته ادامه خواهد داشت .:bunnyearsmiley:

mortezahaji

New member
دوستان يه كم انگيزه بدين.من راه بيفتم.راستش وقتي ديدم يكي از همكلاسي هاي كارشناسيم اينجا خيلي فعال بود قبول شد امسال منم خيلي انگيزم بالا رفت. هرچند فكراي جالبي تو ذهنم نيست ولي من ميتونم از پسش بر بيام. ازين به بعد منم هرهفته ميام و ساعتامو مينويسم.من سال قبل هم بودم ولي به خاطر يه مشكل بزرگ نتونستم كنكور بدم اميدوارم بتونيم در كنار هم موفق بشيم.
درضمن به دوستان قبول شده هم تبريك ميگم.
به به سلام محسن جان خوبی؟ :thanks:
بچه ها این آقا محسن به قول بیرجندیا از مردان نیک روزگاره
هواشو داشته باشید. منم اگه چیزی بلد بودم هستم البته اساتید اینجا همه جمعا
آره محسن جان اینجا انبوهی از تجربیات مفید و دوستانی خوب نهفته است
خوش آمدی

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا