اغلب مواقع تعداد برابر سوال از هر درس نمیایدممنون biosta گرامی.
اطلاعات فوق العادهای گرفتم.
اگر اشتباه نکنم شما یکبار در مورد امتحان یک سالی گفته بودید که طراحی و طرح فقط دو سوال بوده. همین منُ به اشتباه انداخت.
ولی با حساب اون فروم، باید تقریبا تعداد برابر سوال از هر مبحث داده شود.
آمار ریاضی فقط دو سه سوال از بیست سوال ُ داره؟ ۱۷ ۱۸ تای بقیه رُ می شه با خوندن مثلا امار و احتمال مقدماتی بهبودیان از پسش بر اومد؟
ممنون
سلام به همگی دوستان
متشکرم بابت این فضایی ارزشمندی که اینجا برای بچه های علاقمند به آمار زیستی ایجاد شده و از اساتید گرامی بابت راهنمایی های مفیدشان تشکر می کنم.
چند تا سوال داشتم که اگه راهنماییم کنید خییییلی سپاسگزار میشم.
1- ظاهرآ فردا تاریخ ثبت نام دانشگاه آزاد برای مقطع ارشد شرو میشه. آیا دانشگاه آزاد هم آمار زیستی رو داره یا خیر؟ و اینکه ثبت نامش حدودآ چه تاریخی هست؟!
2- درس زبان لزگی رو چطور بخونیم که تاثیر بهتری داشته باشه !؟ راستش کلمه و لغت جدید زیاد داره بخضوض اینکه بیشتر کلماتش تخصصی تجربی هست که تا حالا سرو کار نداشتم باهاشون
3- آیا از اثبات قضایا هم سوال داده میشه توی آزمون یا وقت سر اثبات ها نذارم و فقط به خود قضیه و فرمول ها بسنده کنم؟
4- برای آمادگی بیشتر توی این رشته آزمونی آزمایشی هست که بتونم شرکت کنم؟! اگه امکانش هست یه توضیحی بدید
ممنون فعلآ این سوالا رو داشتم
ولی بیشتر مزاحم دوستان خواهم شد
از جو دوستانه موجود واقعآ خوشم میاد
ایشالا همگی بهترین دانشگاه قبول بشید و من هم خوشحال بشم
گویا ما داوطلبان سال قبل بیشتر از داوطلبای امسال میایم اینجا سر میزنیم و نگران نتیجه اونهاییم!!!!!!!!!!!:21::14:
سلام
راست میگید
من سال قبل قبول نشدم
اما سال قبل استقبال از این تالار گفتگو بیشتر بود
با اجازه بیوستا من میخوام پیشنهاد بدم:
دوستان خوبه که اینجا هر کدوممون برنامه مونو بگیم. مثلا اینکه الان که 22دی هست چقدر از درسها رو خوندیم، روزی چقدر درس میخونیم، بیشتر کدوم درسها رو میخونیم و...
اول من بگم:
راستش من چون چند ساله که از درسها دور بودم، کلا همه چی یادم رفته بود! همه چی! به همین خاطر خواستم از پایه شروع کنم به خوندن. و چون این ترم کتاب باتاچاریا رو تدریس میکردم، باتاچاریا رو برای پایه ی خودم هم خوب خوندمش.
زبانم خیلی ضعیفه از لحاظ گنجینه ی لغت! کتاب لزگی رو اصلا نتونستم بخونم و به ناچار از504 شروع کردم. بعدش لزگی رو میخونم ایشالا...
الان وسطای 504 هستم.
کتابهای درسی منابع رو هنوز نحوندم. فقط اولهای آمار مقدماتی بهبودیان رو خوندم با آمار ریاضی جان فروند. درسها داره کم کم یادم میاد:a2d3:
الان هم دارم دفترهای دوره لیسانسمو میخونم
من کمی نگران اینم که هنوز کتابهای منابع رو شروع نکردم! یعنی دیرنشده؟
ضمنا خیلی هم نگران زبان هستم! خیلی وقتمو میگیره! سخت هم هست! حتما هم میخوام خوب بخونمش!
بیوستای مهربان به داد برسید لطفا! راهنماییم کنید
دوستان شما هم بیاین برنامه هاتون بگید
سلام
خوش اومدی
هی اینجا نمیدونم چرا اینقد سوت و کور شده
قبلنا خیلی کمک هم بودن بچه ها
من سال قبل تقریبا 220 شدم. بعضی اوقات تاسف اینو میخورم که چرا سال اول خوب نخوندم که تموم بشه بره پی کارش
سال قبل 4 ماه فقط بعد ظهرا خوندم روزی 4 ساعت
امسال 7 صبح تا 7 عصر سرکارم(البته دوشغله شدم:applause
به هرجهت منم الان تازه شروع کردم... اگه سر بزنید تا باهم دوباره رونق رو به این بازار برگردانیم
البته ناگفته نمانه اینجا همچنان به لطف آقای کیانی همچنان گرم خواهد بود