مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
کم میام انجمن اما با ایمیل حضوری یا توی انجمن
هر جور شده حاضرم به داوطلبانی که واقعا حاضرند وقت بگذارند و بخوانند کمک کنم تا به هدفشان برسند
به شرطی که بخوانند و برنامه داشته باشند و با نظم و استمرار برنامه شان را ادامه دهند .
قبولی تنها یک راه داره و اون هم وقت گذاشتن و خواندن هست
و البته کمی هم بایستی در رابطه با نحوه ی مطالعه و تست زنی و مدیریت زمان و برنامه ریزی و کنترل استرس و اضطراب
و خود باوری دانست تا که بتوان بهترین رتبه را در خود کسب کرد.

biosta

Well-known member
ممنون biosta گرامی.
اطلاعات فوق العاده‌ای گرفتم.
اگر اشتباه نکنم شما یکبار در مورد امتحان یک سالی گفته بودید که طراحی و طرح فقط دو سوال بوده. همین منُ به اشتباه انداخت.
ولی با حساب اون فروم، باید تقریبا تعداد برابر سوال از هر مبحث داده شود.
آمار ریاضی فقط دو سه سوال از بیست سوال ُ داره؟ ۱۷ ۱۸ تای بقیه رُ می شه با خوندن مثلا امار و احتمال مقدماتی بهبودیان از پسش بر اومد؟
ممنون
اغلب مواقع تعداد برابر سوال از هر درس نمیاید
به سوالات سالهای قبل نگاه بیندازید دستتان می آید
17 -18 تای احتمال از درس احتمال یک و احتمال دو خواهد بود
که منبع مناسب قهرمانی و بهتر از قهرمانی کتاب خلاصه مباحث احتمال انتشارات پردازش (جلد یک ) است.
با صرفا خواندن آمار مقدماتی بهبودیان در حد سه چهار تا بتوانید بزنید
به سوالات 5 سال اخیر نگاه بیندازید دستتان می آید که چگونه سوال طرح شده و چگونه بخوانید که بیشتر متناسب با نوع سوالات باشد
با این حال بشدت مسر هستم که داوطلبان کنکور آمار مقدماتی بهبودیان و بعضی از تمرین های این کتاب را در برنامه مطالعاتی خود قرار دهند
چرا که بدون دانستن مفاهیم پایه کیفیت مطالعه دروس دیگر دچار مختل میشود و کند پیش می رود
ضمن این که امکان دارد یک یا دو سوال از درس روشهای آماری بیاید که با خواندن آمار مقدماتی بهبودیان این مبحث پوشش داده میشود .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: medical

sts92

New member
سلام به همه دوستان
و خدا قوت به همه تون
خوب بخونید و عمیق بخونید
چون فهم تمام مطالبی که تو ارشد گفته میشه به پیشنه علمی و درک و فهم شما بستگی داره
پس بفهمید و بخونید
من سال دوم قبول شدم
اما خوشحالم
چون تونستم تو این یه سال که حالا 5 ماهش رو خوب خوندم مطالب خوب بخونم و درک کنم
خیلی الان به فهم مطالبم کمک میکنه
پس عمیق بخونید تو دور اول
نگید قبول بشم بعدا میخونم
اونقدر مطلب و درس کار هست تو ارشد که فرصت نمیکنید دیگه برگردید گذشته رو بفهمید
موفق باشید

mw.ashel

New member
elham-4.jpg

K I N G

New member
سلام به همگی دوستان
متشکرم بابت این فضایی ارزشمندی که اینجا برای بچه های علاقمند به آمار زیستی ایجاد شده و از اساتید گرامی بابت راهنمایی های مفیدشان تشکر می کنم.
چند تا سوال داشتم که اگه راهنماییم کنید خییییلی سپاسگزار میشم.
1- ظاهرآ فردا تاریخ ثبت نام دانشگاه آزاد برای مقطع ارشد شرو میشه. آیا دانشگاه آزاد هم آمار زیستی رو داره یا خیر؟ و اینکه ثبت نامش حدودآ چه تاریخی هست؟!
2- درس زبان لزگی رو چطور بخونیم که تاثیر بهتری داشته باشه !؟ راستش کلمه و لغت جدید زیاد داره بخضوض اینکه بیشتر کلماتش تخصصی تجربی هست که تا حالا سرو کار نداشتم باهاشون
3- آیا از اثبات قضایا هم سوال داده میشه توی آزمون یا وقت سر اثبات ها نذارم و فقط به خود قضیه و فرمول ها بسنده کنم؟
4- برای آمادگی بیشتر توی این رشته آزمونی آزمایشی هست که بتونم شرکت کنم؟! اگه امکانش هست یه توضیحی بدید

ممنون فعلآ این سوالا رو داشتم
ولی بیشتر مزاحم دوستان خواهم شد
از جو دوستانه موجود واقعآ خوشم میاد
ایشالا همگی بهترین دانشگاه قبول بشید و من هم خوشحال بشم ;)

biosta

Well-known member
سلام به همگی دوستان
متشکرم بابت این فضایی ارزشمندی که اینجا برای بچه های علاقمند به آمار زیستی ایجاد شده و از اساتید گرامی بابت راهنمایی های مفیدشان تشکر می کنم.
چند تا سوال داشتم که اگه راهنماییم کنید خییییلی سپاسگزار میشم.
1- ظاهرآ فردا تاریخ ثبت نام دانشگاه آزاد برای مقطع ارشد شرو میشه. آیا دانشگاه آزاد هم آمار زیستی رو داره یا خیر؟ و اینکه ثبت نامش حدودآ چه تاریخی هست؟!
2- درس زبان لزگی رو چطور بخونیم که تاثیر بهتری داشته باشه !؟ راستش کلمه و لغت جدید زیاد داره بخضوض اینکه بیشتر کلماتش تخصصی تجربی هست که تا حالا سرو کار نداشتم باهاشون
3- آیا از اثبات قضایا هم سوال داده میشه توی آزمون یا وقت سر اثبات ها نذارم و فقط به خود قضیه و فرمول ها بسنده کنم؟
4- برای آمادگی بیشتر توی این رشته آزمونی آزمایشی هست که بتونم شرکت کنم؟! اگه امکانش هست یه توضیحی بدید

ممنون فعلآ این سوالا رو داشتم
ولی بیشتر مزاحم دوستان خواهم شد
از جو دوستانه موجود واقعآ خوشم میاد
ایشالا همگی بهترین دانشگاه قبول بشید و من هم خوشحال بشم ;)

سلام
خوش آمدید ده نفر از کاربرهای این انجمن آمارزیستی طی سالهای قبل قبول شدند
امیدوارم با همت و تلاش و برنامه ریزی که دارید شما دانشجوی ارشد آمارزیستی ورودی 94 در دانشگاهی که می خواهید بشوید .

دانشگاه آزاد آمارزیستی ندارد / اما من اگر می خواستم کنکور آمارزیستی را بدهم با توجه به این که زمان کنکور آمارزیستی و دانشگاه آزاد بهم نزدیک است
کنکور دانشگاه آزاد را شرکت می کردم تا که آمادگی بیشتری برای کنکور آمارزیستی پیدا کنم.

برای زبان انگلیسی نظم و استمرار داشته باشید با شبی نیم ساعت تا یک ساعت
تاکید من بیشتر روی سوالات سالهای قبل است

سوالات کنکور آمارزیستی طوری هست که اغلب آنها دارای جوابی هستند که کمتر از یک خط راه حل دارد
و مفهومی است .

به لینک زیر مراجعه کنید / مطالبی را که مفید بوده طی دو سال در 13 صفحه در لینک زیر گذاشتم
آمارگیران • مشاهده مبحث - اطلاعاتی بسیار مفید برای کنکور ارشد آمار زیستی .

amin.ghz

New member
سلام
دوستان من مشکل اساسی در جلسه ی امتحان دارم.چه کنکور چه امتحان معمولی.فقط استرس نیست.وسواس هم دارم سر جلسه ی کنکور و نمی تونم از چیزایی که بلدم استفاده کنم.گیج می زنم.شک می کنم.
مطالبو قاطی می کنم و استرسم زیاد می شه.سر کنکور پارسال همین اتفاق باعث شد کلی از وقتم بره و ریاضی و احتمال و آمارریاضی نزنم.

ایده ای دارین که چطور می تونم به این ضعف غلبه کنم؟به غیر از این که تسلطم باید بیشتر بشه.

- - - Updated - - -

سلام
دوستان من مشکل اساسی در جلسه ی امتحان دارم.چه کنکور چه امتحان معمولی.فقط استرس نیست.وسواس هم دارم سر جلسه ی کنکور و نمی تونم از چیزایی که بلدم استفاده کنم.گیج می زنم.شک می کنم.
مطالبو قاطی می کنم و استرسم زیاد می شه.سر کنکور پارسال همین اتفاق باعث شد کلی از وقتم بره و ریاضی و احتمال و آمارریاضی نزنم.

ایده ای دارین که چطور می تونم به این ضعف غلبه کنم؟به غیر از این که تسلطم باید بیشتر بشه.

biosta

Well-known member
باید دید علت اصلی چیه
گاهی عدم تسلط به مطلب علمی باعث این مشکل می شود
گاهی عدم تصمیم گیری! باید از بعضی سوالات رد شد بعضی سوالات برای جواب داده نشدن هستند!
اگر استرس شدید است و وسواس شدید هست احتیاج به دارو درمانی دارد
اگر کم است احتیاج به روانشناس دارد
بایستی با خودتان بنشینید و منطقی با موضوع برخورد کنید که چرا استرس دارید و گیج می شوید همان طور که گفتم روانشناس کمک کننده است
کنکورهای آزمایشی شرکت کنید
همچنین مطالبی در مورد نحوه ی مدیریت زمان و تست زنی در جلسه کنکور بخوانید و عمل کنید که کمک کننده است .
موفق باشید .

golii

New member
سلام .با تشکر از این گروه که تشکیل دادین .نیاز به راهنمایی دوستان دارم . فارالتحضیل بهداشت هستم میخواستم ارشد امار شرکت کنم پایه آمارم هم صفر است اگر امکان داره کمک کنید بدونم برای شروع از چه منابعی استفاده کنم اصللا نظر شما چیه ؟

biosta

Well-known member
چرا می خواهید آمار شرکت کنید
چرا بهداشت شرکت نکنید
اغلب کسانی که موفق بودند به این علت بوده که در یک موضوع تمرکز کردند و از این شاخه به ان شاخه نرفتند
بایستی خودتان را با دلایلی محکم قانع کنید که چرا آمار نه بهداشت
چون اگر بیایید آمارکار خیلی سختی خواهید داشت .

faAl

New member
گویا ما داوطلبان سال قبل بیشتر از داوطلبای امسال میایم اینجا سر میزنیم و نگران نتیجه اونهاییم!!!!!!!!!!!:21::14:

سلام
راست میگید
من سال قبل قبول نشدم
اما سال قبل استقبال از این تالار گفتگو بیشتر بود

sungirl0077

New member
سلام
راست میگید
من سال قبل قبول نشدم
اما سال قبل استقبال از این تالار گفتگو بیشتر بود

سلام.
پارسال اگه یک روز انجمن سرنمیزدم از مطالب عقب می افتادم
اما داوطلبان امسال بی بخار تر از این حرفا هستن خخخخ
امیدوارم موفق باشید
گرچه من هرکسی رو میبینم از بچه های آمار ، واسه ارشد نه طرف آمار زیستی میره و نه طرف کنکور وزارت علوم!
فکرکنم امسال قبول شدن توکنکور از هرسال راحت تر باشه!!
همـــــــــــــگی موفق باشید کنکوریا:rose:

آخرین ویرایش:

fateme5

New member
سلام به همه ی دوستان محصوصا بیوستای دادرس!:riz304:
من تازه اینجا رو کشف کردم!:thumbsupsmileyanim:
تمام پستهای قبلی رو هم خوندم. خسته نباشید درست و حسابی میگم به همه تون!
ازین به بعد هر وقت درسهامو به موقع تموم کردم و از خودم راضی بودم، میام اینجا پیش بقیه دوستام:4d564ad6::4d564ad6:
منو اینجا زیاد خواهید دید!

fateme5

New member
سلام به همه ی دوستان محصوصا بیوستای دادرس!:riz304:
من تازه اینجا رو کشف کردم!:thumbsupsmileyanim:
تمام پستهای قبلی رو هم خوندم. خسته نباشید درست و حسابی میگم به همه تون!
ازین به بعد هر وقت درسهامو به موقع تموم کردم و از خودم راضی بودم، میام اینجا پیش بقیه دوستام:4d564ad6:
منو اینجا زیاد خواهید دید!

fateme5

New member
سلام دوستان سال بالایی!
من ورودی 94 هستم!:4d564ad6:

یه سوال مهم دارم! من چند سال پیش ارشد آمار ریاضی روزانه قبول شدم و یه ترم رفتم بعدش به دلایلی انصراف دادم. امسال هم کنکور سراسری93 قبول شدم و یه لیسانس دیگه روزانه قبول شدم که این بار هم به دلایلی نرفتم! اصلا ثبت نام هم نکردم.

حالا دارم میخونم برای ارشد آمارزیستی 94. دیگه ایندفعه صد در صد قبول میشم و میرم!
حالا سوالی که دارم ازتون
من که مثل مرد هزار چهره چندبار روزانه قبول شدم و نرفتم، مشکلی ایجاد نمیکنه؟ محروم نیستم امسال؟ اگه ارشد آمارزیستی94 روزانه قبول شم، بابت اون یه ترمی که رفتم ارشد آمارریاضی خوندم، چقدر باید پول بدم؟ فکر کنم یکی دو میلیون باید بدم بخاطر تحصیل رایگان؟ آره؟

جناب بیوستا کمکککککککککک:wacsmiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

faAl

New member
با اجازه بیوستا من میخوام پیشنهاد بدم:
دوستان خوبه که اینجا هر کدوممون برنامه مونو بگیم. مثلا اینکه الان که 22دی هست چقدر از درسها رو خوندیم، روزی چقدر درس میخونیم، بیشتر کدوم درسها رو میخونیم و...
اول من بگم:
راستش من چون چند ساله که از درسها دور بودم، کلا همه چی یادم رفته بود! همه چی! به همین خاطر خواستم از پایه شروع کنم به خوندن. و چون این ترم کتاب باتاچاریا رو تدریس میکردم، باتاچاریا رو برای پایه ی خودم هم خوب خوندمش.

زبانم خیلی ضعیفه از لحاظ گنجینه ی لغت! کتاب لزگی رو اصلا نتونستم بخونم و به ناچار از504 شروع کردم. بعدش لزگی رو میخونم ایشالا...
الان وسطای 504 هستم.
کتابهای درسی منابع رو هنوز نحوندم. فقط اولهای آمار مقدماتی بهبودیان رو خوندم با آمار ریاضی جان فروند. درسها داره کم کم یادم میاد:a2d3:
الان هم دارم دفترهای دوره لیسانسمو میخونم

من کمی نگران اینم که هنوز کتابهای منابع رو شروع نکردم! یعنی دیرنشده؟
ضمنا خیلی هم نگران زبان هستم! خیلی وقتمو میگیره! سخت هم هست! حتما هم میخوام خوب بخونمش!

بیوستای مهربان به داد برسید لطفا! راهنماییم کنید

دوستان شما هم بیاین برنامه هاتون بگید

سلام
خوش اومدی
هی اینجا نمیدونم چرا اینقد سوت و کور شده
قبلنا خیلی کمک هم بودن بچه ها
من سال قبل تقریبا 220 شدم. بعضی اوقات تاسف اینو میخورم که چرا سال اول خوب نخوندم که تموم بشه بره پی کارش
سال قبل 4 ماه فقط بعد ظهرا خوندم روزی 4 ساعت
امسال 7 صبح تا 7 عصر سرکارم(البته دوشغله شدم:applause:)

به هرجهت منم الان تازه شروع کردم... اگه سر بزنید تا باهم دوباره رونق رو به این بازار برگردانیم
البته ناگفته نمانه اینجا همچنان به لطف آقای کیانی همچنان گرم خواهد بود

آخرین ویرایش:

fateme5

New member
سلام
خوش اومدی
هی اینجا نمیدونم چرا اینقد سوت و کور شده
قبلنا خیلی کمک هم بودن بچه ها
من سال قبل تقریبا 220 شدم. بعضی اوقات تاسف اینو میخورم که چرا سال اول خوب نخوندم که تموم بشه بره پی کارش
سال قبل 4 ماه فقط بعد ظهرا خوندم روزی 4 ساعت
امسال 7 صبح تا 7 عصر سرکارم(البته دوشغله شدم:applause:)

به هرجهت منم الان تازه شروع کردم... اگه سر بزنید تا باهم دوباره رونق رو به این بازار برگردانیم
البته ناگفته نمانه اینجا همچنان به لطف آقای کیانی همچنان گرم خواهد بود

اینجا رو هم گرم میکنیم! کم کم...
به به شما دو شغله ای! آفرین! بچه زرنگ! تو این روزگار، یه دو نش هم پیدا نمیشه! خسته نباشید. ولی یه چیزی:
شما که میخوای امسال حتما قبول شی، چطور میشه تا 7 سرکار باشی و کنکوری هم باشی؟:33: به نظرم یه تجدید نظری بکنید! قراره امسال همه با هم قبول بشیم ها!

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا