من نت ندارم خونه واسه همین میام دانشگاه گزارش میدم من هستم هر 2،3 روز گزارش کل میدمممنون بابت روحیه. روزای تعطیل انتظار دارم به شش ساعت برسم. برای همین ناامید کننده به نظرم اومد... امیدوارم که شما هم موفق باشید.
امروز دو ساعت امری، دو ساعت زبان. دیگه این تایپیک داره دفترچه یادداشت روزانه ی شخصی من میشه.:25r30wi: بس که خلوته. والللللا :rolleyessmileyanim:
چه جالب من فکر می کردم فقط من اینجوری ام پس کلا استراخان خوندنش زمان بیشتری میبره منم هر 2 ساعت فقط 5 صفحه میخونم اما امری رو سریعتر میخونمسلام
درس به درس یا کتاب به کتاب فرق داره. مثلا در مورد بخش های سخت استراخان در عرض دو ساعت معمولا پنج شش صفحه (بدون احتساب شکل) می خونم.البته روز بعدش مرور هم می کنم که اینبار همون پنج شش صفحه چیزی حدود سه ربع تا یک ساعت طول می کشه. فکر کنم هر صفحه حدود 45-40 دقیقه در میاد. برای همینه که هیچ وقت هم فول و مسلط سر هیچ جلسه ی امتحانی نمی تونم برم. در مورد امری صفحاتی که می خونم معمولا بیشتره. چون زیاد این کتاب رو خوندم و برام راحت تره.
از دو ساعت زبان یک ساعتش لغت بود. یک ساعت دیگه ش هم تمرین گرامر از کتاب تافل کیت. مثلا گرامر رو از هشت صبح تا نه و نیم خوندم اما یک ساعت در نظر گرفتم. چون اون وسطاش مکث دارم در هر صورت و بکوب نمی خونم.
منم بعضی شبها اونقدر خسته م که دیگه حوصله نمی کنم بیام گزارش بدممن نت ندارم خونه واسه همین میام دانشگاه گزارش میدم من هستم هر 2،3 روز گزارش کل میدم
آره دقیقا. همه ی کتابها یک طرف استراخان هم یک طرف. همه از دستش شاکی انچه جالب من فکر می کردم فقط من اینجوری ام پس کلا استراخان خوندنش زمان بیشتری میبره منم هر 2 ساعت فقط 5 صفحه میخونم اما امری رو سریعتر میخونم
دکتر سجاد مظورتون های چی هست؟ کدوم ؟صسلام امسال مجبور شدم شهید بهشتی برمو یه شایعه ای که یکی پیام داده بود متاسفانه درست در اومد ... بچه های بهشتی اونایی که شرکت کرده بودند دهنشون سرویس به من نگفتند چی خوندند گفتم چرا اینقدر قبولی دادندها... رتبه هاروببین :دکتری باکتری رتبه 2(حوری) رتبه 4(یوسفی ) رتبه 5 (سبزعلی) رتبه 13 (باصری ) و ... همه با یه نفز کارکردند.!!! گفتند امسال 100 درصد قبولی داده پارسالم همین طورجززواتش رو گزفتم گرون بود ولی ارزش داشت
صسلام امسال مجبور شدم شهید بهشتی برمو یه شایعه ای که یکی پیام داده بود متاسفانه درست در اومد ... بچه های بهشتی اونایی که شرکت کرده بودند دهنشون سرویس به من نگفتند چی خوندند گفتم چرا اینقدر قبولی دادندها... رتبه هاروببین :دکتری باکتری رتبه 2(حوری) رتبه 4(یوسفی ) رتبه 5 (سبزعلی) رتبه 13 (باصری ) و ... همه با یه نفز کارکردند.!!! گفتند امسال 100 درصد قبولی داده پارسالم همین طورجززواتش رو گزفتم گرون بود ولی ارزش داشت
اینجا محل تبلیغ نیست ... طبق قوانین سایت ... ولی متاسفانه من دوساله پشت کنکور دکترا باکتری هستم با یه مشت مزخرف موسسات بلانسبت این !!! و با کلی پول بی زبون که پای اون دادم فقط به خاطر تبلیغ خیلی ها بهم گفتند سال قبل که فلانی برای درس و رشته ... با بچه ها خصوصی کار میکنه یا جزوواتشش چقدر عالیه من باور نکردم حالا دیدم چه کلاهی سرم رفته یکسال دیگه البته 6 ماه ..................