mahii
New member
چگونه بفرستم باورم را برای توسلام بچه ها.
من یه مدت شاید کمتر بیام اینجا.
درگیر کارای طرحم.
:14:
تا باور کنی از یاد بردنت کار من نیست
چگونه بفرستم باورم را برای توسلام بچه ها.
درگیر کارای طرحم.
سلام بچه ها.
درگیر کارای طرحم.
دقیقا همون بلایی که من دوره دبیرستان سر داداشم میاوردم..بیچارش میکردم....اصن نصف سوالای ریاضی فیزیکمو که اون حل میکرده هیچ...گاهی زیستمو که نمیفهمیدم میرفت میخوند بهم توضیح میداد اخه اون رشتش ریاضی بود....خلاصه بزرگتر بودن این مکافات رو هم داره دیگه ههههههههههههداداشم امروز امتحان فیزیک داشت، کلا داشتم به اون درس میدادم!
عصر هم دختر عمه ام میاد بهش ریاضی یاد بدم واسه امتحانش!!!!
کلا امروزو بیخیال! درس نمیخونم دیگه! :65d6a5d6s:
سلاااااااام
بچهها برای فیزیولوژی کتابی سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم نیکروش......
تست بانک ازمون مال مهدی رضایی..........نودونم این کافیه یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا همون بلایی که من دوره دبیرستان سر داداشم میاوردم..بیچارش میکردم....اصن نصف سوالای ریاضی فیزیکمو که اون حل میکرده هیچ...گاهی زیستمو که نمیفهمیدم میرفت میخوند بهم توضیح میداد اخه اون رشتش ریاضی بود....خلاصه بزرگتر بودن این مکافات رو هم داره دیگه هههههههههههه
خو حق داره دیگه...جوری باید یاد بدی که بیس شه این وظیفس عزیزم.هههههههاز دست شما بچه ته تغاریاااااااااااااااااااااااااا.....!!!!!! :1dco2x0p1lilzhfpg1t
داداشم فردا هم امتحان شیمی داره! میگه جوری بهم یاد بده که 20ه 20 شم!
جواب بدید مهمه:ad54ad:سلام بچهها
برای پست تاییدیه تحصیلی کپی مدرک موقت پیشدانشگاهی کافیه؟یا باید حتما کپی اصل مدرک باشه؟کپی معدل و نمرات متوسطه هم لازمه؟
سلام بچهها
برای پست تاییدیه تحصیلی کپی مدرک موقت پیشدانشگاهی کافیه؟یا باید حتما کپی اصل مدرک باشه؟کپی معدل و نمرات متوسطه هم لازمه؟
سلام!!! خوشا به حالت!
دست راستت رو سر من!!!!
ای بچههای بی مرام........خجالت نمیکشید ابجیتونو وسط این همه غریبه تنها گذاشتید؟هاهاهاهاهاهاها:riz303:
لاقل یه خودی نشون بدید خبالم راحت باشه که هستید با شمام نامحسوسای محسوس نایاب :smiliess (13):
تو شامل هیشکدوم نیستی.....تو جیگری....بامراااااام:smilies-azardl (113معنای این عبارت چیست؟
نامحسوسی که محسوسه؟
محسوسی که نا محسوسه؟
هم محسوسه هم نا محسوس!!؟
نا محسوسی که نایابم هست!؟
یا محسوسی که نایابه؟