mahii
New member
بده خواستم بخندونمت.......حالا ما هر کاری کنیم بده دیگه............بااااااشهجمله اي كه نوشتي واقعا خوندنيه ها!!!!:25r30wi:
بده خواستم بخندونمت.......حالا ما هر کاری کنیم بده دیگه............بااااااشهجمله اي كه نوشتي واقعا خوندنيه ها!!!!:25r30wi:
مال دکتر غیاسی عزیزم........میگن بدک نیست....بعضیام قبولش ندارنسلام مرد تنهای شب.
current protocol حتما بخون بقیه رو وقت کردی بخون.
کتاب از فیزیک تا کلینیکو کی نوشته؟؟ من تا حالا نشنیدم.
از دست شما دو نفر!!!!!!!
:riz481::riz481:
حالا اگه توي كارآموزيهامون بودي چي ميگفتي!؟كلا حوصلمون سرنميره.همش يه ماجرايي داريم يا خودمون ماجرا درست ميكنيم!!!!!
:j58r36j3gcr4suxymup
اتفاقا منم یعالمه سوال دارم اول تو شرو کن تا منم بگم........البته من ا از روش پریدم تا اوفتادم تو سرازیزی وگرنه اون هنوز گیره..........خخخخخخامروز زبان خوندم فقط...
خوب mahii جون حالا که افتادی تو سرازیری می خوام سوالای فیزیکمو ازت بپرسم..... خودتو آماده کن.
حالا ن اینکه ما دانشجوییم...همش یک ماه و نیم مونده تا فارغ شیم دیگه.......چش رو هم بذلریم گذشته............روز دانشجو مبارک mahii جون. من که دیگه دانشجو نیستم:sad:
این عکس بالایی خیلی وحشتناکه...چرا اینجوریهههههه
![]()
خوش به حالت.من كه تازه ميخوام برم زبان بخونم.حفاظت هم اگه حال داشتم ميخونم!:ad54ad:سلاااااااااااااااااااااااام
فیزیک.................یعالمه...........ینی ترکوندما.............اصن ی چیزی.........فراووووووووووون...خخخخخخخخخخخه
زبان.............ک دیگه نگو.........من از روی زبان خجلم واقعا........
زبان همونی ک تو بیمارستان خوندم با تمرکز عالیو گفتم.....................خوش به حالت.من كه تازه ميخوام برم زبان بخونم.حفاظت هم اگه حال داشتم ميخونم!:ad54ad: