مصرف خربزه همراه با عسل مرگ آور است

mexin

Well-known member
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف خربزه همراه با عسل در صورت عدم مراجعه به موقع و سریع به مراکز درمانی می‌تواند موجب مرگ شود.

دکتر محمد حسین صالحی سورمقی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، اظهار کرد: مخلوط خربزه و عسل باعث به وجود آمدن مواد سفت و سختی می‌شود که این مواد عمدتا پلی ساکاریدهایی با ساختار مولکولی پیچیده است.

وی افزود: چون این مواد به شدت دیر هضم می‌باشد، معده توان هضم این مواد را به صورت کامل نداشته و رفلکس معده را بر هم می زند در نتیجه دردهایی شدید در ناحیه معده احساس خواهد شد که در این صورت باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کرد. در صورت عدم مراجعه به موقع این مشکل می‌تواند موجب مرگ افراد شود.

دکتر صالحی سورمقی ادامه داد: با توجه به طبع و مزاج افراد مختلف مصرف این دو ماده غذایی به صورت همزمان باعث ایجاد حالت‌های مشابه یا متفاوتی خواهد شد به طوری که باعث از بین رفتن تعادل بدن می‌شود.

گردآوری : تلکس فا / مرجع خبر : ایسنا

asal 92

New member
عاغا جون نخورید عسل و خربزه رو با هم نخورید
میمیرید ها !!!!!!!
از مکسین گفتن از شما هم ....
آفرین
shades-animated-animation-shades-smiley-emoticon-000387-medium.gif

نوتر

New member
ممنون از مطلب خوبت.
ولی تا جایی که من میدونم دکتر سورمقی متخصص تغذیه نیستند. و متخصص طب گیاهی هستند.

خوردن خربزه یک واحد( یک قاچ متوسط) و یک قاشق غذاخوری عسل هیچ مشکلی رو ایجاد نمیکنه:riz304:

شاید مقادیر بیشتر از این مقداری که گفتم باعث تپش قلب و افزایش فشار خون بشه.:riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسان

sepideeee

New member

البته فکر کنم این محققه کمی دیر جنبیده چون ما از وقتی به دنیا اومدیم در گوشمون بعد از اذان ..گفتن دو تا چیز رو نباید با هم بخوری یکی خربزه و عسل .... یکی ماست و زرد الو :wacsmiley:

mexin

Well-known member

البته فکر کنم این محققه کمی دیر جنبیده چون ما از وقتی به دنیا اومدیم در گوشمون بعد از اذان ..گفتن دو تا چیز رو نباید با هم بخوری یکی خربزه و عسل .... یکی ماست و زرد الو :wacsmiley:

این ماست و زردآلو دیگه از کجا اومد که باهم خورده نشه؟!!:21:

mexin

Well-known member
حالا بگو از کجا اومد چهار روز دیگه که این محققه کشفش کرد دستت میاد :ad54ad::sarma:

نه دیگه باید یه سال دیگه بشینیم تا زردآلو دو باره بیاد به بازار که خیلی هم گرون میشه و لبنیات هم خیلی گرون شده روز بروز هم گرونتر!! اصلن نمیتونه این محقق دو تا رو با هم بخره و باهم بخوره ! در ضمن اگه یه وامی جور شد که هر دو رو بتونه بخره و بخوره اونوقت بقول شما خودش میمیره!! کی میدونه اونوقت ماست و زردآلو خورده؟!!خخخخ:motat:

sepideeee

New member
نه دیگه باید یه سال دیگه بشینیم تا زردآلو دو باره بیاد به بازار که خیلی هم گرون میشه و لبنیات هم خیلی گرون شده روز بروز هم گرونتر!! اصلن نمیتونه این محقق دو تا رو با هم بخره و باهم بخوره ! در ضمن اگه یه وامی جور شد که هر دو رو بتونه بخره و بخوره اونوقت بقول شما خودش میمیره!! کی میدونه اونوقت ماست و زردآلو خورده؟!!خخخخ:motat:

اگه محققه قرار بود با این چیزا بمیره که با همون خربزه عسل مرده بود :25r30wi:

Asoo

New member

سلام
من هم این رو شنیده بودم و لی امتحان نکرده بودم که نتیجه اش رو بهتون بگم
:smiliess (3):

بالا