وصل تو اجل را ز سرم دور همی داشت .... از دولت هجر تو کنون دور نماندست
sepideeee New member 2013-08-30 #3,201 وصل تو اجل را ز سرم دور همی داشت .... از دولت هجر تو کنون دور نماندست
mohana Well-known member 2013-08-30 #3,202 تو بی گمان مقدسی و كور می شود هر كس تو را به قصد خیانت نگاه كرد
sepideeee New member 2013-08-30 #3,203 دلی دارم چو مرغ پا شکسته چو کشتی بر لب دریا نشسته به من گویند طاهر تار بنواز صدا چون میدهد؟؟ تار شکسته
دلی دارم چو مرغ پا شکسته چو کشتی بر لب دریا نشسته به من گویند طاهر تار بنواز صدا چون میدهد؟؟ تار شکسته
thickety New member 2013-08-30 #3,204 هرکس به طریقی دل ما میشکند بیگانه جدا دوست جدا می شکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست از دوست بپرسید چرا می شکند
هرکس به طریقی دل ما میشکند بیگانه جدا دوست جدا می شکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست از دوست بپرسید چرا می شکند
thickety New member 2013-08-30 #3,205 هرکس به طریقی دل ما میشکند بیگانه جدا دوست جدا می شکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست از دوست بپرسید چرا می شکند
هرکس به طریقی دل ما میشکند بیگانه جدا دوست جدا می شکند بیگانه اگر می شکند حرفی نیست از دوست بپرسید چرا می شکند
sajedeh 71 New member 2013-08-30 #3,206 دیوانه دلی خفته در این خلوت خاموش او زاده ی غم بود زغم های جهان گشت فراموش
bioelectric Active member 2013-08-30 #3,208 تو را چون آرزوهایم همیشه دوست خواهم داشت به شرطی که مرا در آرزوی خویش مگذاری
FARNAZz Member 2013-08-30 #3,209 یك عمر جدایی به هوای نفسی وصل گیرم كه جوان گشت زلیخا به چه قیمت از مضحكه دشمن تا سرزنش دوست تاوان تو را میدهم اما به چه قیمت
یك عمر جدایی به هوای نفسی وصل گیرم كه جوان گشت زلیخا به چه قیمت از مضحكه دشمن تا سرزنش دوست تاوان تو را میدهم اما به چه قیمت
sepideeee New member 2013-08-30 #3,210 تا به رویای تو مشغولم ... اشتیاق روی ماهم نیست . باورم کن ای تمام من ... غیر کویت قبله گاهم نیست .
leylii New member 2013-08-30 #3,211 sepideeee گفت: تا به رویای تو مشغولم ... اشتیاق روی ماهم نیست . باورم کن ای تمام من ... غیر کویت قبله گاهم نیست . کلیک کنید تا باز شود... تو سنگدل که لب لعل بذله گو داری به خنده خنده دلم خون کشی چه رو داری
sepideeee گفت: تا به رویای تو مشغولم ... اشتیاق روی ماهم نیست . باورم کن ای تمام من ... غیر کویت قبله گاهم نیست . کلیک کنید تا باز شود... تو سنگدل که لب لعل بذله گو داری به خنده خنده دلم خون کشی چه رو داری
thickety New member 2013-08-30 #3,212 یا رب از ابر هدایت برسان بارانی پیشتر زانکه چو گردی زمیان برخیزم
sepideeee New member 2013-08-30 #3,213 مهر خوبان دل و دین از همه بی پروا برد رخ شطرنج نبرد انچه رخ زیبا برد
bioelectric Active member 2013-08-30 #3,216 در دفتر طبیب خرد باب عشق نیست ای دل به درد خو کن و نام دوا مپرس
bioelectric Active member 2013-08-30 #3,217 sepideeee گفت: دلی دارم که بهبودش نمی بو سخن ها میکنم سودش نمی بو کلیک کنید تا باز شود... وارث تمام اظطرابهای من سلام لیلی قشنگ خوابهای من سلام
sepideeee گفت: دلی دارم که بهبودش نمی بو سخن ها میکنم سودش نمی بو کلیک کنید تا باز شود... وارث تمام اظطرابهای من سلام لیلی قشنگ خوابهای من سلام
thickety New member 2013-08-30 #3,218 من از چشمان خود آموختم رسم رفاقت را که هر عضوی به درد آید به جایش دیده میگرید
sepidh gh New member 2013-08-31 #3,219 thickety گفت: من از چشمان خود آموختم رسم رفاقت را که هر عضوی به درد آید به جایش دیده میگرید کلیک کنید تا باز شود... دهان یار که درمان درد حافظ داشت ..... فغان که وقت مروت چه تنگ حوصله بود
thickety گفت: من از چشمان خود آموختم رسم رفاقت را که هر عضوی به درد آید به جایش دیده میگرید کلیک کنید تا باز شود... دهان یار که درمان درد حافظ داشت ..... فغان که وقت مروت چه تنگ حوصله بود
thickety New member 2013-08-31 #3,220 در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه مشو غره ز امروزت که از فردا نهی آگه