مسابقه عکس متناسب با کاربر!

eeeeeeehsan

New member
احسان....موقع ناهار....حیاط یونیورسیتی ....

آخ آخ پیچک، من دقیقن برعکسم. اینقدر مودبانه و با آرامش غذا می خورم که نگو.. :)))
ولی این پیرمرد یزدیه، از اون شلوار اسپورت و کلاه سلطنتیش معلومه خخ

احسان + عیالش ...خخخ دارن میرن یارانه بگیرن.....
.
.توضیح اینکه...احسان را فردی عینکی تصور میکنم ولی یه عکس درست حسابی پیدا نکردم....
.
.
.

.
.
.

یادش بخیر پیچی موتور سواری می کردم دوران دبیرستان ولی نه اینطوری، یه دونه 70 داشتم که بعدن ارتقا پیدا کرد به 125.
عینکیم هستم آری :)

مرسی پیچک، گیاه خوب انجمن، نفس انجمن تویی :) :rose:

eeeeeeehsan

New member

احسان

19271151708151165046.jpg

آخ آخ این عکس بابای منه، درست وقتی که پیتزا درست می کنم همینطوری دست به چاقو می شینه سر سفره.
خیلی مرسی سمانه، خردادیا همشون گلن :) :rose:

یادش بخیر دوران جاهلیت موهام بلند بود، البته نه مث این خرگوشی، به طرز خیلی سنگین تری :))) ممنون آسی :rose:

eeeeeeehsan

New member

1-6.jpg

(احساااااااااان)

این عکس خود منم، بعضی وقتا دم پنجره ماشین منتظر کسی که هستم یهویی تو فکر فرو میرم درست شکل این میشم. خیلی خیلی مرسی باران :rose:

خخخخخ این عکس خیلی باحال بود، یاد بچگیای پسر دایی کوچیکیم افتادم، بلایی نبود سرش نیارم.
بچگیاش میذاشتمش وسط قابلمه ماکارونی وسط سینی و در حال ماکارونی خوردن هی می چرخوندمش :)))
خیلی ممنون آنا :rose:

eeeeeeehsan

New member
:: نفرات سوم آسمون و آتشین ::

این عکس تریپش خیلی کشتم، جیگر هم هست دیگه هیچی :)
مـرسی آسی :rose:

7081d1413061256-9834383-b.jpg

هرچند قرار بود عکس طنز بذارینااااا ولی این عکس خیلی خیلی شبیه بهم،
ژستم این شکلی زیاد میگیرم، ابروهام ذاتن این شکلیه، انگشترم کُپ اینه، عینکمم همین شکلیه ولی فریمش قهوه ای تره.

مـرسی رئیس :rose:

ornf5tk0b93vib6quc3g.jpg

eeeeeeehsan

New member
:: نفرات دوم کرهانی و maxin ::

این عکس از اون لحاظ باحاله چون لبخندم مث این جیگر ملیحه خخخ :))
عروسمم که کردن تو بچگی، دیگه جای هیچ شکی باقی نمی مونه.

27149358109181255963.jpg

خیلی قلب بزرگ و مهربونی داره،ایشالا بری سربازی بیای دومادت کنم مادر

بزرگواری تو :))
692519_slxe1vrr6glin3kt.gif

این عکسم دروغ بهتون نگم بعضی وقتا که با داییام هستیم روسری سرمون می کنیم اینطوری دلبری می کنیم
02.gif

البته این چیه گذاشتی مکسین، دماغش خیلی گندست به من نمیخوره خخخخخ

ikqnjci6df5bga5po8hv.jpg

گول عکس بچگی احسانو که لباس عروس پوشیده نخورید....الان روسری کنه همچین چیزی میشه!

حالا کسی ندونه من که میدونم ته دلت حسودی می کنی که لباس عروس تنت نکردن تو بچگی خخخخ :))

eeeeeeehsan

New member
ممنون از همه دوستان گلم که لایق دونستن و نظر دادن، راضیم ازتون
33619_rosesmile.gif

کاش می شد همه عکسا رو برنده اعلام کرد ولی مکسین گفت نمیشه.

:: نفـر اول yara ::

با این عکسی که گذاشت من همچنان روده در بدن ندارم
:25r30wi:

635204559703912682.jpg

اینم عکس اقااحسان........در تصورم یه اقای پرانرژی، باجنبه، بعضی وقتا عصبی(بعدا عکس مخصوص این حالت رو میذارم) ولی کلا مهربون و فوق العاده حساس.... توی برخورد با اطرافیانش خیلی راحت برخورد میکنه متقابلا در ماهم همین حس ایجاد میشه(دلیل انتخاب عکس پایین همینه). کلا اقایون خردادی خیلی اقان دیگه

مرسی ازتون یارا خانم،
اول اینکه گلین، دوم توضیحاتتون خیلی در موردم صدق می کنه، امیدوارم بتونم این ویژگی های مثبتم رو حفظشون کنم. اعصاب خرابمم رو البته خیلی سعی کردم اصلاحش کنم و خیلی هم پیشرفت کردم ولی همچنان باید روش کار کنم.

بازم مرسی.
عکس عصبی یادتون نره ;))))

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
کاربر سوژه این هفته
.
.
.
.
.
.
.

::Sepideeee
::

sepideeee
user-offline.png

user.png
کاندیدای مدیریت
تاریخ عضویت Aug 2013
مقطع کارشناسی ارشد
رشته تحصیلی روان شناسی بالینی
رشته مورد علاقه ...............
نوشته ها 2632

:ad54ad:لطفا در ادامه حدس و نظرتون رو در مورد سوژه این هفته قرار بدید.

sepideeee

New member
ای وای من غافلگیر شدم که :wacsmiley: از طرفی هم همه ی عکسای خوشگل کاربرا تموم شده چی کار کنم ؟؟ زشتاش به من میرسه :))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

eeeeeeehsan

New member
سپیده اولین نفری بود که تو بازدیدکنندگان من پیغام گذاشت :)
من همیشه یه دختر با فرهنگ، خیلی عاقل و با معرفت در نظرش دارم.
ولی فکر می کنم یکمکی هم دل سنگینه :)) یخورده هم سرش شلوغه کم تحویل میگیره :)))

برو حالشو ببر سپیده
9.gif

obama-funny-girl.jpg

آواتار قبلیش الناز شاکردوست بود، این یکی هم فقیهه سلطانی، با توجه به این دوتا بعدیش فکر کنم شبیه این باید باشه:

167237.jpg

sepideeee

New member
سپیده اولین نفری بود که تو بازدیدکنندگان من پیغام گذاشت :)
من همیشه یه دختر با فرهنگ، خیلی عاقل و با معرفت در نظرش دارم.
ولی فکر می کنم یکمکی هم دل سنگینه :)) یخورده هم سرش شلوغه کم تحویل میگیره :)))
21:

برو حالشو ببر سپیده
9.gif

obama-funny-girl.jpg

آواتار قبلیش الناز شاکردوست بود، این یکی هم فقیهه سلطانی، با توجه به این دوتا بعدیش فکر کنم شبیه این باید باشه:

167237.jpg
اره یادمه اون پیغامه به خاطر e هات ذوق کرده بودم :)
عه احسان من کجا دل سنگینم به این دل سبکی :))
بعدشم این عکس اولی خوشگله رو خیلی زحمت کشیدی و متناسب با من پیدا کردی مگه نه ؟؟ :)))))))
تازه این همه تحویلت میگیرم که :

sepideeee

New member
دستت درد نکنه ناتانائیل جان .. چه تصور خوب و رویاییی از من ارائه دادی :))

sara.sharifi

New member
اینم تصور من از سپیده جان، من دفعه اولی که توی این انجمن پست گذاشتم راجع به درصدهای کنکور بود که سپیده جوابمو داد در کمال جدیت،واسه همین این عکسو با توجه به برخورد اولمون انتخاب کردم و البته به خاطر اینکه تاحدودی جنبه طنز داشته باشه از تصور اولیه م عکس گذاشتم :)))))))) اونروز هیچوقت فکر نمیکردم همکلاس بشیم،الان از نظرم یه دختر باهوش و موقر و مهربونه
images.jpg

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
اینم تصور من از سپیده جان، من دفعه اولی که توی این انجمن پست گذاشتم راجع به درصدهای کنکور بود که سپیده جوابمو داد در کمال جدیت،واسه همین این عکسو با توجه به برخورد اولمون انتخاب کردم و البته به خاطر اینکه تاحدودی جنبه طنز داشته باشه از تصور اولیه م عکس گذاشتم :)))))))) اونروز هیچوقت فکر نمیکردم همکلاس بشیم،الان از نظرم یه دختر باهوش و موقر و مهربونه
مشاهده فایل‌پیوست 7115
اتفاقا الان که فکر می کنم میبینم چقد ته چهرم شبیه اینه :)))))))))))))))))))))))))) منتها من جای عروسک کوزه دست می گیرم تو عکسام :thumbsupsmileyanim:
اره والا منم فکر نمی کردم باهات هم شم ... ولی الان خیلی راضی ام که با هم همکلاسیم .. من ازت راضی ام .. خدا هم ازت راضی باشه جوون :)))

- - - Updated - - -

مرسی باران سنگ تموم گذاشتی خداییش :)):rolleyessmileyanim:

پیچک

New member
سپیدهههههه....

گاهی باهات شوخی میکنم ناراحت نشی....از همین تریبون اعلام میکنم....جزء دوستای خوب انجمنی ما هستی...:bunnyearsmiley:

اینو دوست داشتم....

بالا