:: مسابقه عکس بچگی

eeeeeeehsan

New member

دور نهم مسابقه ی عکس بچگی برگزار می شود.

166.gif

حدس بزنید این عکس کدوم کاربر سایته ؟

1.jpg

خاطره بچگی:

خونمون بغل خیابون بود مامانم میترسید نمیذاشت بریم بیرون بازی کنیم. فقط میگفت تو حیاط. ماهم یبار ک بعداظهر مامانم خواب بود یواشکی گفتیم ک بریم. آبجیم سوار دوچرخه شد منم نشستم جلو رو اون میله دوچرخه خخخ و پسرعمم ک سوسول تشریف داشت نشوندیم پشت ک نیفته و پشت ابجیمو نیگه داره. خب رفتیم تو پیاده رو ...تا یه مسیری رو ابجیم رکاب زد کلیم داشتیم حال میکردیم ک یهو دوچرخه کج شد خب ابجیمم کوچیک بود چجوری میتونست وزن 3 نفرو تحمل کنه خو. در همون جا یه چاله خیلی بزرگ آب و گل بود ک ما هم دقیقا همونجا فرت افتادیم توش! :| هیچی دیگه سرتاپا گلی و خیس مث 3تا موش آب کشیده رفتیم خونه و بدیهی میباشد ک لو رفتیم پیش مامانی خخخخخ

sepid71.1

melinaa.2

mohana.3

elham2012.4

marlik.5

جواب مسابقه: 1. sepid71

139.gif

برندگان:

maxin
IL-2
ROJO
N@RVIN
hebe.nurse
mexin
bioshimi@
*مریم
mahii
mahsaa
shayna
scientist
crazy
melinaa
elham2012

دوستان عزیز لطفن دلیل انتخابتون رو

بعد از اعلام نتایج، در تاپیک زیر

اعلام کنید.

:rose:

.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: elham2012

eeeeeeehsan

New member
برندگان هر دوره بیان تو تاپیک زیر و شام و شیرینی هرچی کَـرَمشون می کشه بهمون بدن :)))

رستوران انجمن

دوستان به علت پاره ای از مشکلات از جانب بنده نتایج و برگزاری این سری 2 ساعت زودتر اعلام شدند.
من از این بابت عذر میخوام.
N_aggressive%20(17).gif
:rose: :rose::rose:​

eeeeeeehsan

New member
::مسابقه::
65eceb6d4d96.gif
دور دهـم مسابقه ی عکس بچگی برگزار می شود.
160.gif

166.gif

حدس بزنید این عکس کدوم کاربر سایته ؟

2121.jpg

خیلی خاطره ها دارم، الان خوباشو یادم نمیاد.
اما بچه که بودم یه دختره تو همسایه گی خونمون بود، منم 6 سالم بود فکر کنم، خیلی بچه بودم. اون از من بزرگتر بود. بعد یه باری گوشواره خیلی گرون خریده بود تو باغ خونه گمش کرده بود. بعد منم که اسگل، اومد بهم گفت میدونی چیه، زیر این درخته کتاب ابوعلی سینا دفنه، منم از بابام زیاد تعریف ابوعلی سینا رو شنیده بودم، میدونست عاشقشم، گفت بیا بکن زیرشو، عاغا منم یه بیل برداشتم حالا نکن کی بکن، خودش فکر می کرد همون دور و برا گمش کرده، منم هی کندم و هیچی ندیدم، یهو دیدم اون رفته، باغبونمون بالای سرم بود بایه بیل بزرگ.
چشمتون روز بد نبینه، یه دونه محکم زد به باسنم، دیگه الفرار... درخته تازه کاشته شده داغون شد. بعد رفتم خونه دختره به خاطر اینکه نیافته تقصیر اون فوری رفته بود دروغگی چغلیمو پیش مامانمم کرده بود.... دیگه بازم چشمتون روز بد نبینه.

بعد من که ادب نشدم. یک ماه بعدش همون دختره اومد بهم گفت؛ میدونی چیه اون ستاره رو میبینی، منم گفتم آره... گفت میدونی قلعه هزار اردک همونجاس، باور کن.. شاید 5 ماه تو کف اون ستاره بودم. کور شدم روش، دیونه شده بودم... همش فکر میکردم چجوری اونا اونجا زندگی میکنن، پس چرا من نمیبینمشون!​

1. hebe.nurse

2. mohana

3. melinaa

4. elham2012

5. IL-2

◄◄ تـوجـه
►►

دوستان عزیزی که اسمشون جزء گزینه هاست لطفاً جواب خودشون رو در قالب پیام خصوصی به بنده
ارسال کنن.

تا اونجایی هم که امکان داره اسپم های قشنگتون رو در تاپیک زیر بذارین :))

لطفن دلیل حدستون رو هم
بعد از اعلام نتایج ، در تاپیک زیر اعلام کنید.

.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

با تشـکر

آخرین ویرایش:

vahid28

New member
ملینا نبود قبلی!!!!!
اینقدر میگم ملینا تا درست بشه
این ملینا هست:riz481:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: melinaa

Fariba 90

New member
تا حالاهرچی با نظر اکثریت گفتم غلط بوده!:13:
ملینا عجقم من که عکس بچگیات رو ندیدم ولی اگه عکس تو باشه طلاقت میدم گفته باشم!خخخخ ناسلامتی غیرت دارمااا:riz481:

حدس من:ملینا:auizz3ffy9vla57584x

بالا