مرور باکتری شناسی (عمومی و اختصاصی)

sheida93

New member
هر جور صلاح میدونید همون کارو انجام بدیم
البته برای ماها که آزمون ارشد رو پیش رو داریم زمان زود می گذره
هرکسی فصول مربوط به خودشو قرار بده وهرکی هم که نکات و سوالات بیشتری از فصول قرار داده شده داشت اضافه کنه
اینطوری نکات هر مبحث تکمیل تر میشه وایرادات و اشتباهات زودتر معلوم میشه (از منابع مختلف) من وقتی بخشی را که دوستی قرار داده را بخونم وبعد به سراغ منابع خودم برم می تونم اگه ایرادی بوده را عنوان کنم و همچنین نکاتی جدید را هم اضافه کنم

نهایتا برای فصول دیگر هم که کسی برعهده نگرفته زودتر میشه تصمیم گرفت و بین بقیه تقسیم میشه

اوکی موافقم
فصل باسیل های گرم مثبت اسپوردار تمام شد می تونید همش رو ایمپورت کنید به کوایزلت اگه کم و کاستی داره لطفا بهم اطلاع بدید تشکر

mojnia

New member
فلش کارت های باسیلوس و کلستریدیوم با 81 کارت آپ دیت شد

rahajoon

New member
بر در دانشکده ای رفتم دوش
دیدم دوهزار لیسانسه ی کوزه به دوش
هر یک به زبان حال با من گفتند
این کوزه بگیر و مدرکت بنداز توش
:riz277:

آخرین ویرایش:

mojnia

New member
سوال های باسیلوس و کلستریدیوم آپ دیت شد
تعداد فلش کارت : 146
82+64 کارت

آخرین ویرایش:

alireza-j

New member
سلام دوستان ظاهرا کسی طبقه بندی رو به عهده نگرفته. من بجای کوکوسهای گرم مثبت و منفی، طبقه بندی رو بر میدارم. استاف استرپ رو هر کی خواست برداره.

mojnia

New member
بزرگواران
فلش کارت ها را سریع تر آماده کنید .حتی با ایجاد یک فلش کارت یا سوال . نگران نباشید کم کم سوالات بیشتری به آنها اضافه می کنیم
به زمان هم زیاد تکیه نکنید
سعی کنید تا زمان پیش بینی شده فلش کارت ها آماده بشه
مثلا استاف و استرپ جز فلش کارت های من نیست .ولی اگه من موقع خوندن مطلب سوال مناسبی دیدم فلش کارتش را می نویسم و دوستی که مسئول ساخت استاف و استرپ است با یک مرور روی فلش کارت های من فلش کارت های جدید اضافه میکنه
زمان را از دست ندید

mojnia

New member
من فلش کارت های باسیلوس و کلستریدیوم را دیدم و با مطالعه کلستریدیوم 64 سوال اضافه کردم

alireza-j

New member
من نمیتونم از فلشها استفاده کنم هی ارور میده.
Sorry, the flashcard set "enterobacteriacea - Escherichia Coli" is only accessible to people belonging to one of these Quizlet classes:

ثبت نام هم کردم. join class رو هم زدم ولی نمیشه. میخوام فلشهای طبقه بندی رو بزنم. گیج شدم نمیدونم چه کار کنم:13:

rahajoon

New member
رئیس گروه mojnia است احتمالا چند ساعته دیگه پذیرشت میکنه اما دوست عزیز اگه فلش کارت اضافه نکنی از گروه حذف میشی

rahajoon

New member
دوست عزیز به اکانتت نگاه کردم ۲سوال بیشتر طرح نکردی
اول سوالا رو طرح کن بعد ما یه کپی از سوالاتتو خودمون وارد میکنیم

ثانیا فقط طبقه بندی رو برعهده گرفتی خیلی کمه

من خودم سالمونلا شیگلا و سودموناس و بر عهده گرفتم ونزدیک به ۲۵۰ سوال طرح کردم

شما باید حداقل یه فصل دیگه برعهده بگیری
وبعد میتونی از تمام فلش کارت ها استفاده کنی ودیگه نیاز ی به خوندن کتاب نخواهی داشت

پس سریع سوالاتو آماده کن وما نگاه میکنیم اگه سوالاتتون آماده بود ما هم سریع join class شما را accept میکنیم ومیتونی کمتر از 1000 فلش کارت کلاسمون استفاده کنی

ahmadzadefateme

New member
سلام فعلا استاف واسترپتو و قسمت 17 رو من بر میدارم تا ببینم سرعتم چطوره

alireza-j

New member
دوست عزیز به اکانتت نگاه کردم ۲سوال بیشتر طرح نکردی
اول سوالا رو طرح کن بعد ما یه کپی از سوالاتتو خودمون وارد میکنیم

ثانیا فقط طبقه بندی رو برعهده گرفتی خیلی کمه

من خودم سالمونلا شیگلا و سودموناس و بر عهده گرفتم ونزدیک به ۲۵۰ سوال طرح کردم

شما باید حداقل یه فصل دیگه برعهده بگیری
وبعد میتونی از تمام فلش کارت ها استفاده کنی ودیگه نیاز ی به خوندن کتاب نخواهی داشت

پس سریع سوالاتو آماده کن وما نگاه میکنیم اگه سوالاتتون آماده بود ما هم سریع join class شما را accept میکنیم ومیتونی کمتر از 1000 فلش کارت کلاسمون استفاده کنی

اون دو تا سوال رو نوشتم ببینم نشون میده یا نه چون اصلا اولین بارمه وارده اون سایت میشمو اصلا نمیدونستم باید کجا سوالامو بنویسم شانسی رفتم یه گزینه ای زدم دیدم جایی واسه نوشتنش اومد 2 سوال اونجا نوشتم که ببینم آیا کارم درسته با نه سیوش که کردم دیدم نشون نداد منم ادامه ندادم گفتم حتما کارم اشتباهه. بقیه سوالا رو فقط رو کاغذ نوشتم هنوز تایپش نکردم. گفتم بزارم از شما بپرسم بعد کارمو ادامه بدم. فکر کنم یه مقدار سو تفاهم واستون پیش اومده.

بهتره قبل از هر کاری یه دستورالعمل از روال کار بزارید که یکی مثل من تازه باهاش آشنا شدم. سر درگم نشم. فقط نوشتید اول ثبت نام کنید بعد جوین رو بزنید. دیگه اصلا ننوشتید باید برم چکار کنم من از کجا بدونم باید اول شما اکسپت کنید و بعد من استفاده کنم. البته هر چند وظیفه ای در قبال آموزش دادن به امثال من ندارید ولی حالا که دارید یه زحمتی میکشید بهترش بکنید.

من استاف و استرپ رو میتونستم طرح کنم ولی مشکلم زمانیندیش بود.
حالا هم نمیدونم اگه کسی مورد 17 رو برنداشته میتونم برش دارم. با تاریخ این مشکلی ندارم.

rahajoon

New member
شرمنده دوست عزیز شما به بزرگی خودتون ببخشید
اما سعی کن سریعتر یعنی تواین هفته تمومش کنی نوشتن فلش کارت هاتو
اگه ممکن بود.

مرسی از زحماتتون.

rahajoon

New member
دوستان باور کنید خیلی سریع وبا سرعت و بسیار آسان باکتری شناسی رو می تونید بخونید ومرور کنید
با اومدن به باکتری شناسی ما

و د ر حال حاضر فلش کارت های زیر را براتون اماده کریم
*انتروباکتریاسه
*سالمونلا
*شیگلا
*سودوموناس
*باسیلوس
*کلستریدیوم
و.......

لذت یادگیری فوق العاده سریع وآسان باکتری شناسی

آخرین ویرایش:

alireza-j

New member
شرمنده دوست عزیز شما به بزرگی خودتون ببخشید
اما سعی کن سریعتر یعنی تواین هفته تمومش کنی نوشتن فلش کارت هاتو
اگه ممکن بود.

مرسی از زحماتتون.

دشمنتون شرمنده. من 17 رو میتونم بردارم ولی ظاهرا کاربر ahmadzadefateme برش داشته. الان چیز دیگه ای که مونده 24 هستش که اطلاعاتم در موردشون صفره. الان باید چه کار کنم؟؟؟؟

rahajoon

New member
دوست عزیز شما فلش کارت های طبقه بندی و ...اسپیروکت رو سریع آماده کنید اوکی

آخرین ویرایش:

rahajoon

New member
مرسی دوست عزیز اگه سوالات استافیلوکک تموم کردی پیام بده ما یه کپی از سوالات شما تو باکتری شناسی قرار میدیم و بعد شما هم می تونید از سوالات همه فصل ها استفاده کنی

بالا