مرور باکتری شناسی (عمومی و اختصاصی)

ahmadzadefateme

New member
سلام بچه ها منم دوست دارم باهاتون همکاری کنم اما بلد نیستم چطور باید فلش کارت درست کنم لطفا راهنماییم کنید .

maryam92

New member
سلام دوستان عیدتون مبارک
فصل 18 و 19 هم واسه من ......
موفق باشید

rahajoon

New member
دوستان منم از این سایت تجربه دارم وخیلی خیلی مفیده
وهمه بیایید از این روش استفاده کنیم
که فکر نکنم بهتر از این روش تو دنیا پیدا بشه.....www.Quizlet.com

البته منم سودوموناس و یرسینیا و بوردتلا را برعهده میگیرم

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
موفق باشید دوست جونیاااااااااااااااااااااااااااااااااااا

mojnia

New member
فلش کارت های سودوموناس و سالمونلا به سایت اضافه شد
35 فلش کارت باسیلوس و کلستریدیوم برگرفته از سایت studystack توسط شیدا93 به سایت اضافه شد
کمی از فلش کارت ها نیاز به ویرایش داره یعنی کلمات انگلیسی بکار رفته باید فارسی بشه تا نظم جمله بهم نریزه
ایجاد کننده:

- - - Updated - - -

موفق باشید دوست جونیاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
متشکر
البته اگه همکاری کنید بیشتر ممنون می شیم

آخرین ویرایش:

rahajoon

New member
از فلش کارت های منم اضافه کردیددرسته؟؟؟
پس بعدا نگین همکاری نکردم baran8040 | Quizlet

دوستان من وmojnia از پیشگامان این همکاری هستیم...
دوستان از صفحه خودتون دیدن کنید
bacterishenasi | Quizlet واز فلش کارت های باکتری لذت ببرید ودر کمترین زمان ممکن باکتری را یاد بگیرید.

- - - Updated - - -

از فلش کارت های منم اضافه کردیددرسته؟؟؟
پس بعدا نگین همکاری نکردم www.quizlet.com/baran8040

دوستان من وmojnia از پیشگامان این همکاری هستیم...
دوستان از صفحه خودتون دیدن کنید
Www.quizlet.com/class/992098 واز فلش کارت های باکتری لذت ببرید ودر کمترین زمان ممکن باکتری را یاد بگیرید.

mojnia

New member
بله
وقتی فلش کارت را باز کنید بالا سمت چب زیر دکمه start here flashcards نام کسی که فلش کارت را ایجاد کرده میاد

mojnia

New member
توضیح بدم
اساتیدی می توانند از این پروژه استفاده کنند که در ساخت آن همکاری داشته باشند و لااقل گوشه ای از این مسئولیت را بگیرن
برای اینکه حق کسی ضایع نشه
hiva321654 زحمت یه قسمت از این کار را شما بکشید

rahajoon

New member
دوستان هرکی از این فلش کارت ها استفاده کرد بعد میبینه که چقد سریع میشه باکتری و ... راخوند وmojnia اولین کسی بود که در این سایت سوالات باکتری شناسی را بصورت فلش کارت در سایتSimple free learning tools for students and teachers | Quizlet نوشت و ما را با این سایت آشنا کرد دوست عزیز mojna واقعا درستت درد نکنه امیدوارم که همیشه جزو بهترینها باشی

دوستان شما هم جا داره این دوست عزیز بابت زحماتشون از mojnia تشکر کنید

bacterishenasi | Quizlet

- - - Updated - - -

دوستان هرکی از این فلش کارت ها استفاده کرد بعد میبینه که چقد سریع میشه باکتری و ... راخوند وmojnia اولین کسی بود که در این سایت سوالات باکتری شناسی را بصورت فلش کارت در سایتwww.quizlet.com نوشت و ما را با این سایت آشنا کرد دوست عزیز mojna واقعا درستت درد نکنه امیدوارم که همیشه جزو بهترینها باشی

دوستان شما هم جا داره این دوست عزیز بابت زحماتشون از mojnia تشکر کنید

Www.quizlet.com/class/992098

mojnia

New member
177 فلش کارت مربوط به اشریشیا کلی اضافه شد
من تعهداتم رو زودتر از زمان پیش بینی شده قرار می دم تا اساتید دیگر انگیزه بیشتری پیدا کنند تاپروژه ادامه پیدا کنه

bacterishenasi | Quizlet

rahajoon

New member
دوستان منم فلش کارت های سالمونلا وشیگلا ویرسینیا رو نوشتم
وشما هم می تونید به بحث های مربوطه سوال اضافه کنید وازش استفاده کنید

دوستان بازم تکرار میکنم ابتدا تو سایتhttp://www.quizlet.com ثبت نام کنید
سپس به آدرسbacterishenasi | Quizlet می رید وگزینه join class را فعال میکنید
بعد از دقایقی که ادمین درخواست ملحق شدنتونو به پذیرفت می تونید از فلش کارت ها استفاده کنید

وخیلی سریع باکتری را بخوانید

فقط اگر کسی همکاری نکنه و فلش کارت اضافه نکنه به قسمت های مربوطه mojina که ادمین ماست شما را از لیست حذف میکنه ونمی تونید از فلش کارت ها استفاده کنید

لذت یادگیری بسیار سریع و آسان تمامی نکات باکتری شناسی در bacterishenasi | Quizlet سایت.

- - - Updated - - -

دوستان منم فلش کارت های سالمونلا وشیگلا ویرسینیا رو نوشتم
وشممیکنید یاید به بحث های مربوطه سوال اضافه کنید وازش استفاده کنید

دوستان بازم تکرار میکنم ابتدا تو سایت www.quizlet.com ثبت نام میکنید
سپس به آدرسwww.quizlet.com/class/992098 می رید وگزینه join class را فعال میکنید
بعد از دقایقی که ادمین درخواست ملحق شدنتونو به پذیرفت می تونید از فلش کارت ها استفاده کنید

وخیلی سریع باکتری را بخوانید

فقط اگر کسی همکاری نکنه و فلش کارت اضافه نکنه به قسمت های مربوطه mojina که ادمین ماست شما را از لیست حذف میکنه ونمی تونید از فلش کارت ها استفاده کنید

لذت یادگیری بسیار سریع و آسان تمامی نکات باکتری شناسی در www.quizlet.com/class/992098 سایت.

آخرین ویرایش:

mojnia

New member
عجب!!!!!!

اساتید برای جلوگیری از نگرانی!!!!های آینده فلش کارت های که مربوط به خودتان است را توی صفحه کوئیز لت خودتان درست کنید و یک کپی از اونو اینجا می ذاریم که اگه خدای ناکرده به قول دوستمون قصد حذف شما را از داشته باشم!!!! زحمات خودتون برایتون باقی بمونه و به فلش های خودتون دسترسی داشته باشین

sheida93

New member
عجب!!!!!!

اساتید برای جلوگیری از نگرانی!!!!های آینده فلش کارت های که مربوط به خودتان است را توی صفحه کوئیز لت خودتان درست کنید و یک کپی از اونو اینجا می ذاریم که اگه خدای ناکرده به قول دوستمون قصد حذف شما را از داشته باشم!!!! زحمات خودتون برایتون باقی بمونه و به فلش های خودتون دسترسی داشته باشین

اوکی من فلش کارت هامو تو استادی استک درست میکنم بعد کپیش رو تو سایت گروه شما قرار خواهم داد خوبه؟

mojnia

New member
اوکی من فلش کارت هامو تو استادی استک درست میکنم بعد کپیش رو تو سایت گروه شما قرار خواهم داد خوبه؟
با اجازتون اون سی و چند تا فلش کارت باسیلوس و کلستریدیوم رو که تو سایت استادی ساخته بودید با نام خودتون به کویز لت اضافه کردم

sheida93

New member
با اجازتون اون سی و چند تا فلش کارت باسیلوس و کلستریدیوم رو که تو سایت استادی ساخته بودید با نام خودتون به کویز لت اضافه کردم

اوکی
میگم صبر نمیکنید تا طبق تاریخی که موسس این تاپیک تعیین کرده پیش بریم بهتره ها اینطوری قاطی پاتی نمیشه
هنوز خیلی فصل ها اصلا مشخص نیست که به عهده کی قراره باشه
همگروهی ها کی هستن و ........

mojnia

New member
هر جور صلاح میدونید همون کارو انجام بدیم
البته برای ماها که آزمون ارشد رو پیش رو داریم زمان زود می گذره
هرکسی فصول مربوط به خودشو قرار بده وهرکی هم که نکات و سوالات بیشتری از فصول قرار داده شده داشت اضافه کنه
اینطوری نکات هر مبحث تکمیل تر میشه وایرادات و اشتباهات زودتر معلوم میشه (از منابع مختلف) من وقتی بخشی را که دوستی قرار داده را بخونم وبعد به سراغ منابع خودم برم می تونم اگه ایرادی بوده را عنوان کنم و همچنین نکاتی جدید را هم اضافه کنم

نهایتا برای فصول دیگر هم که کسی برعهده نگرفته زودتر میشه تصمیم گرفت و بین بقیه تقسیم میشه

rahajoon

New member
دوستان یه سوال؟ تیلریا انگل حیوانیه ودر انسان دیده نشده پس نباید ازش سوال بیاید توکنکور درسته؟

بالا