مداحی برای امام حسین مظلوم یا مداحی برای ....؟؟؟

vahid28

New member
نمیـدونم باید بگم یا نه، شایدم حقیقت نداشته باشه واسه همین اسم نمی برم.
یکی از خواننده های خوب ایرانی پارسال مبلغ 25 میلیون تومن میخواسته بگیره واسه نوحه خونی برای هیئت باغ گندم یزد.
مبلغ های نجومیشون به کنار، این که دیگه همه چشم و هم چشمی شده و دیگه کسی خالصانه واسه امام حسین حنجرش رو پاره نمی کنه این درد بزرگیه.

سعیدمیرزائی منظورته؟
میدونم یزدیا هم پول میگیرن اما نه اینقدر
اینم تازه ن همه هیئتی
تو کدوم هیئت میری احسان؟من هیئت گازرگاهم
مجتبی هراتی نوحه خونشه
هرسال یا نهج البلغه مدنش یا قران
امسال فکرکنم صحیفه سجادیه بدنش دیه خخ

- - - Updated - - -

یکی از خواننده های خوب ایرانی پارسال مبلغ 25 میلیون تومن میخواسته بگیره واسه نوحه خونی برای هیئت باغ گندم یزد.
مبلغ های نجومیشون به کنار، این که دیگه همه چشم و هم چشمی شده و دیگه کسی خالصانه واسه امام حسین حنجرش رو پاره نمی کنه این درد بزرگیه.

سعیدمیرزائی منظورته؟
اینم تازه ن همه هیئتی
مجتبی هراتی نوحه خونشه

- - - Updated - - -

سعیدمیرزائی منظورته؟
اینم تازه ن همه هیئتی
مجتبی هراتی نوحه خونشه

- - - Updated - - -

سعیدمیرزائی منظورته؟
اینم تازه ن همه هیئتی
مجتبی هراتی نوحه خونشه

من یه بار رفتم توی یه هیت
مداح یه چیزایی میگفت درباره حضرت علی اکبر (ع) که من شاخ درآوردم و به تاریخ شک کردم ، وقتی کسی نباشه نظارتی داشته باشه همین برنامه ها پیش میاد
پ.ن : بماند که چندساله که توی مداحی ها اسم حیوانات هم برده میشه :|

hosna69

Well-known member
من یه بار رفتم توی یه هیت
مداح یه چیزایی میگفت درباره حضرت علی اکبر (ع) که من شاخ درآوردم و به تاریخ شک کردم ، وقتی کسی نباشه نظارتی داشته باشه همین برنامه ها پیش میاد
پ.ن : بماند که چندساله که توی مداحی ها اسم حیوانات هم برده میشه :|

ولی به هرحال همه رونبایدبایه چوب زد...توی هرصنفی هم خوب هست وهم بد...خداهمه روبه راه راست هدایت کنه ایشالا...

مجید دیجی

مدیر بخش
شما میدونستید ۷ام ک آب بسته میشه ۸محرم آب حضرت عباس و یارانشون میارن و بعدش نگهبان آب بیشتر میشه و نمیتونن آب بیارن
میدوننستید امام چاه آب کندند و شیر شتر د اشتند
شب عاشورا غسل شهادت میکنن
صبح عاشورا آب چاه و شیر شترا تموم میشه و تشنه میشن
شرط میبندم نشنیده بودید
چون مداحا اگه بگن سه روز تشنگی ب نفع کاسبی شونه
اما غافل از اینکه مهم هدف امام از قیامه ن زخم و تشنگی
ی یار ی مداح شده از هدف امام بگه؟
سر دونفر بریده نشد حر و علی اصغر(اسم اصلیش عبدا... بوده) من دیشب پای منبر بودم داشت میگفت سر علی اصغر بریده شده و دعوت میکرد مردمو ب گریه!
امام درخواست اب نکردند از بالا بردن عبدا...
میگن با من دشمنید اما این طفل چ گناهی داره . ی روایتم هست ک وقتی برای وداع عبدا... رو میگیرن از دست رباب تیر میزنه دشمن به بچه
درضمن عباس ع روز تاسوعا شهید نشدن چون دیدم بعضیا میگن
تاسوعا متعلق ب عباس ع هست و ایشون عاشورا شهید میشن
اما اینا رو ب امثال مداحا بگی میگن کافر شده!
حرف آخر:ب جای فکرکردن ب سختی هلی امام ب هدف و ادامه دادن راهش فکرکنیم
خوب قبول دارم کمی ابهام هست اما منابع خوبی برای رفع ابهام وجود داره که میشه مطالعه کرد...
===
در کربلا آب بود ولی آبی که قابل شرب و نوشیدن نبود... با این آب می شد غسل کرد ولی قابل خوردن نبود ... مثل آب لوله بعضی از شهرهای جنوبی الان خودمون.... بیابان کربلا شوره زار بود ، پس اگر چاهی هم زده می شد آبش شور بود...
وقتی علی اصغر کشته شد . امام حسین (ع) ایشون رو پشت چادرها با دستان مبارک خودشون به خاک سپردند... اما در بعضی منابع نوشته شده که حضرت علی اصغر رو نبش قبر کردند و سر مبارک ایشون رو بر نیزها زدند و کنار سر بزرگوار پدرشون قرار دادند ....
وقتی یه نگاهی به نام گذاری روزهای محرم می کنیم می بینیم که هر روزش متعلق به کسی است . اما آن شخص که در آن روز شهید نشده که ... مثلا " شب سوم ـ متعلق حضرت رقيه عليهاالسلام " است . اما ایشان بعد از واقعه عاشورا می میرند ....
اما این رو بگم همیشه در تاریخ اختلافاتی وجود داره ... و راویان مختلف صحبت های مختلف کرده اند . و گاهی اغراق هایی نیز شده .
البته برای اطلاع از واقعیت های کربلا میتونید به کتاب " حماسه حسینی مراجعه کنید " جهت دانلود : کتابخانه مجازی ایران - حماسه حسینی (1) و (2) و (3) "
در صورتی که اطلاعات خوبی دارید میتونید به روضه خوان تذکر بدید و بگید بر اساس فلان منبع حرف شما اشتباه است ... وقتی حرفتان رو بر اساس سند و مدرک بزنید دیگه هیچکس جرات نداره به شما بگه کافر ( تجربه شده )
در مورد هدف اصلی هم موافقم باید ببینیم هدف امام حسین ع از قیام چه بوده... یک شیعه واقعی باید به دنبال این اهداف باشد ..... اما عزاداری هم لازم هست . شیعه در زمان امام حسین و در زمان های بعدش بارها به خطر افتاده اما همین مراسم ها و نوحه خوانی ها اون رو زنده نگهداشته...

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: goo

eeeeeeehsan

New member
سعیدمیرزائی منظورته؟
اینم تازه ن همه هیئتی
مجتبی هراتی نوحه خونشه

نه اون نیست.
یارو خواننده تهرانی بوده، چون ممکنه شایعه باشه من اسمش رو نبردم.
هیئت بنی فاطمه شهرک دانشگاه
289619_2nqtnp0.gif

ولی به هرحال همه رونبایدبایه چوب زد...توی هرصنفی هم خوب هست وهم بد...خداهمه روبه راه راست هدایت کنه ایشالا...

من که زیاد از این صنف خوشم نمیاد ،هرجا ما رفتیم بداشو دیدیم
متاسفانه متاسفانه هر مداحی که به جایی میرسه دیگه فراموش میکنه همه چیز رو که اینم برمیگرده به کار راحت و سود سرشارشون ( پول مفت) فقط بحث مداحی محرم نیس که فوکوس کنیم روش هایی که میذارند روضه هایی که میرن
من مطمئنم اینا درآمدشون از یه متخصص هم ییشتر ولی زحماتی که این کشیده و یه متخصص کجا

vahid28

New member
چنگیز حبیبی اومد ک اقدر ناخش خوند
هیئت برو محله قدیمی
محله جدید صفا نداره
با داداش خانم رشیدی میری؟حسینه گازرگاه بیت ناخش نیست

مجید دیجی

مدیر بخش
ببینید دوستان به نظرم این اشتباه هست که کسی بخاطر یه مداح به همه چیز نه بگه... مگه شما برای مداح و نوحه خوانی می ری مجلس امام حسین ؟؟؟؟
شما خوب باش... و با خوب بودنت به دیگران درس بده ... شما حسینی باش و با حسینی بودنت به دیگران یاد بده ... امیدوارم خدا همه رو از جمله کسانی که بخاطر پول مداحی می کنن رو به راه راست هدایت کنه ... و اصلاحشون کنه ...

یا حسین (ع)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

مجید دیجی

مدیر بخش
میدونید در طول تاریخ خیلی ها امام حسین رو با پول عوض کردن ... چه اون هایی که در کربلا سر امام رو بریدن و سر نیزه زدن چه اون هایی که برای مداحی بر سر بریدش پول گرفتند ... (البته جای قیاس نیست )
غافل از اینکه اگر در راه امام چیزی رو ببخشی امام عزیز بهترش رو میده همون طوری که وقتی عمر سعد به امام گفت میترسم خانه ام را خراب کنند امام گفت من خانه ات را می سازم . وقتی گفت میترسم مال و اموالم را بگیرند امام گفت من بهترش را به تو می دهم ....
شما فک می کنید تک تک کسانی که به مراسم امام می آیند فقط برای او می آیند ؟ نه آقا... یکی برای شفای مریضش می آید ، یکی برای باز شدن بخت و ازدواج می آید ، یکی برای باز شدن گره از کارش می آید و...
امام های ما همیشه غریب بودند و هستند . فقط نوع غربتشان فرق کرده ...
====
شما فکر می کنید امام حسین برای آب شهید شد ؟ نه خیر ... امام عزیز اینقدر قدرت داشتند که با گفتن اسم اعظم به زمین دستور دهند تا ارتش عمر سعد را یکجا ببلعد یا اینکه از آسمان باران ببارد ...
امام نخواست که چنین کند، چون راضی بود به رضای خدا ... خدایی که همه چیزش حتی فرزندانش را در راه او تقدیم کرد . امام حسین و کربلا دانشگاه است . دانشگاهی که به همه درس آدم شدن و آدم بودن را می دهد ....
یا حسین (ع)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana

مجید دیجی

مدیر بخش
در مورد روز تاسوعا که بنام حضرت ابوالفضل عباس هست باید بگم که در این روز "شمر" برای شخص ایشان امان نامه ای آوردند و حضرت قبول نکردند ... بنابراین تاسوعا را بنام ایشان گذاشتند .
حضرت ابوالفضل نیز در روز عاشورا به همراه سایر یاران شهید شدند...
یا حسین

امین18

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

امین18

New member
در مدرسه ی کربلا ، کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخــــش است:

بخشی در صحـــــرا ، بخشـــی بر بالایٍ نیــــزه ...

اما اینکـــه عمــــو چند بخش است را فقـط بــابـــا می دانــد ...

ده شب محرم بدون احتساب روزهای قبل و بعدش:
25 میلیون تومان
20 میلیون تومان
25 میلیون تومان
20 میلیون تومان

خوب اون شخصی که پول داره مزدشون رو میده .اون شخصیم که نداره از یکی دیگه دعوت میکنه این دیگه بحث نداره. خیلی نگرانید شما هم برید تلاش کنید مث اونا شید تا به این پولا دست پیدا کنید.

امین18

New member
من که زیاد از این صنف خوشم نمیاد ،هرجا ما رفتیم بداشو دیدیم
متاسفانه متاسفانه هر مداحی که به جایی میرسه دیگه فراموش میکنه همه چیز رو که اینم برمیگرده به کار راحت و سود سرشارشون ( پول مفت) فقط بحث مداحی محرم نیس که فوکوس کنیم روش هایی که میذارند روضه هایی که میرن
من مطمئنم اینا درآمدشون از یه متخصص هم ییشتر ولی زحماتی که این کشیده و یه متخصص کجا

شما هم برو این کار به نظر خودتون (راحت )رو پیگیری کن شاید شما هم از این صنف خوشتون اومد.هر شغلی جایگاه ویژه و احترام خودشو داره .دم همه مداحان محترم گرم.

امین18

New member
خدایا ، مرا به خاطر گناهانی که در طول روز با هزاران
قدرت عقل توجیهشان می کنم! ،
ببخش ......

نوتر

New member
خوب اون شخصی که پول داره مزدشون رو میده .اون شخصیم که نداره از یکی دیگه دعوت میکنه این دیگه بحث نداره. خیلی نگرانید شما هم برید تلاش کنید مث اونا شید تا به این پولا دست پیدا کنید.

باشه من میرم مداح بشم برگردم :tonguesmiley:

vahid28

New member
یعنی چه امین؟
یعنی کسی که خون امام حسین بشه راه درآمدش درسته؟

امین18

New member
یعنی چه امین؟
یعنی کسی که خون امام حسین بشه راه درآمدش درسته؟

هر کاری تو جامعه مزد دست داره .یکی هست با بیستومن مداحی میکنه یکی هم پول بیشتر میگیره یکی هم اصلا پول نمیگیره .نیتا فرق میکنه.ولی دلیل نمیشه بخوایم همه این بندگان خدا رو زیر سوال ببریم .بازم میگم احترام گذاشتن به مداح واجبه.کجا قانون خاص داره که مداح چند بگیره؟من بفرض پولدار شخصی رو دعوت کنم واسه مداحی شاید دوست داشته باشم بخاطر اینکه ذکر مصیبت اقارو گفته ده میلیون بدم :riz304:.خوب اگه بی پولم باشم میگم کسی رو دعوت کنم که به پنجاه تومنم راضی باشه..چرا از صنفای دیگه نمی گید ؟؟؟؟؟اگه همه شغلهای جامعه رواینجا زیر سوال ببرید منطقی تره:21: .اون شغلای از جامعه رو در نظربگیرید که به خاطر بی پولی طرف ممکنه بمیره ولی اون اشخاص تا پول کلونشونو نگیرن کمکی به اون شخص نمیکنن!:sad:

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
جامعه مادیگرا که میگن همینه...
این قسمت رو یه بار دیگه میزارمش تا همه ببینند...

============
میدونید در طول تاریخ خیلی ها امام حسین رو با پول عوض کردن ... چه اون هایی که در کربلا سر امام رو بریدن و سر نیزه زدن .... چه امسال خولی که سر امام رو در منزل برای گرفتن مقداری پول پنهان کردند... چه اون هایی که برای مداحی بر سر بریدش پول گرفتند... (البته جای قیاس نیست و احترام به مداحان به جای خود... چون هدفشان فرق می کند... )
غافل از اینکه اگر در راه امام چیزی رو ببخشی امام عزیز بهترش رو میده همون طوری که وقتی عمر سعد به امام گفت میترسم خانه ام را خراب کنند امام گفت من خانه ات را می سازم . وقتی گفت میترسم مال و اموالم را بگیرند امام گفت من بهترش را به تو می دهم ....
============

vahid28

New member
هر کاری تو جامعه مزد دست داره .یکی هست با بیستومن مداحی میکنه یکی هم پول بیشتر میگیره یکی هم اصلا پول نمیگیره .نیتا فرق میکنه.ولی دلیل نمیشه بخوایم همه این بندگان خدا رو زیر سوال ببریم .بازم میگم احترام گذاشتن به مداح واجبه.کجا قانون خاص داره که مداح چند بگیره؟من بفرض پولدار شخصی رو دعوت کنم واسه مداحی شاید دوست داشته باشم بخاطر اینکه ذکر مصیبت اقارو گفته ده میلیون بدم :riz304:.خوب اگه بی پولم باشم میگم کسی رو دعوت کنم که به پنجاه تومنم راضی باشه..چرا از صنفای دیگه نمی گید ؟؟؟؟؟اگه همه شغلهای جامعه رواینجا زیر سوال ببرید منطقی تره:21: .اون شغلای از جامعه رو در نظربگیرید که به خاطر بی پولی طرف ممکنه بمیره ولی اون اشخاص تا پول کلونشونو نگیرن کمکی به اون شخص نمیکنن!:sad:
فکرت باطله
کارگر و کارمند و معلم پول زحمتشونو میگیرن
مداح نمیگم پول نگیره ٬توهم درست میگی یکی داره زیادپول میده و یکی نداره و کم
اما این درسته که شرط بذاره:مجلستون باید بزرگ باشه.زیر دو میلیون نمیگیرم.
آخه بنده خدا اگه برای خدا و امام میخونی چرا پول اینقدر؟
خب معلومه که خون حسین شده بازارکارتون
همین پولای حروم باعث میشه هفت تیر روی مردم بکشن
چندبار دیدی یه مداح از هدف امام بگه
من مداح دیدم وسط مجلس شمارش بالا داده واسه بازارکارش
مدح جماعت دنبال فقط گریه انداختن مردمه حتی با بقول خودشون پیازداغ زیاد کردن
تو هر اعتقادی میخوای داشته باش اما به نظر من سود اصلی رو از عاشورا یزید نبرد٬مداح ها و دلالان خون امام بردند

بالا