مداحی برای امام حسین مظلوم یا مداحی برای ....؟؟؟

نوتر

New member
در مدرسه ی کربلا ، کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخــــش است:

بخشی در صحـــــرا ، بخشـــی بر بالایٍ نیــــزه ...

اما اینکـــه عمــــو چند بخش است را فقـط بــابـــا می دانــد ...

ده شب محرم بدون احتساب روزهای قبل و بعدش:
25 میلیون تومان
20 میلیون تومان
25 میلیون تومان
20 میلیون تومان

k-b

New member
رشته ی مداحی هم قراره در دانشگاه علمی کاربردی راه اندازی بشه!!! چه رشته ی پول سازی!!!:5:

نوتر

New member
صرفا چون وقتش بود تاپیک رو آوردم بالا.

اجرتون با امام حسین(ع)
:riz304:

البته قیمت ها مال پارساله :)

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
در مدرسه ی کربلا ، کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخــــش است:

بخشی در صحـــــرا ، بخشـــی بر بالایٍ نیــــزه ...

اما اینکـــه عمــــو چند بخش است را فقـط بــابـــا می دانــد ...

ده شب محرم بدون احتساب روزهای قبل و بعدش:
25 میلیون تومان
20 میلیون تومان
25 میلیون تومان
20 میلیون تومان

منم مداح میشناسم که پول نمیگیره ... تازه خودشم به مجالس کمک میکنه.... کارشم عالی ... عالی ... همون طور که تو جامعه همه جور آدمی هست . توی مداح ها هم همه جور قشری هست و این دلیل نمیشه که قیمت های در خواستی یک عده تیتر بشه ...
========
دیروز هم مداح اهل بیت حاج آقا جوان مردی بر اثر سرطان حنجره فوت شدن
ایشون از پیر غلامان اهل بیت بودن...
=======

نوتر

New member
منم مداح میشناسم که پول نمیگیره ... تازه خودشم به مجالس کمک میکنه.... کارشم عالی ... عالی ... همون طور که تو جامعه همه جور آدمی هست . توی مداح ها هم همه جور قشری هست و این دلیل نمیشه که قیمت های در خواستی یک عده تیتر بشه ...
========
دیروز هم مداح اهل بیت حاج آقا جوان مردی بر اثر سرطان حنجره فوت شدن
ایشون از پیر غلامان اهل بیت بودن...
=======

داداش مجید گلم من که نگفتم همه.:riz304:

حسان

Well-known member
سلام....
اقا دیشب رفته بودم یه جا عذاداری... این حسین حسین زیر صدای مداح رو اعصابم بود... جرا این جوری شده سبک و سیاق مداحی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداییش اونقدری ک اشکم با سخنرانی های مجالس در میاد با نوحه ها در نمیاد (البته تف به ریا).... نوحه نیست ک جدیدیا

- - - Updated - - -

سلام....
اقا دیشب رفته بودم یه جا عذاداری... این حسین حسین زیر صدای مداح رو اعصابم بود... جرا این جوری شده سبک و سیاق مداحی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خداییش اونقدری ک اشکم با سخنرانی های مجالس در میاد با نوحه ها در نمیاد (البته تف به ریا).... نوحه نیست ک جدیدیا

goo

New member
http://hn12.asset.aparat.com/aparat-video/012b6a80fbf537639da1da98d25ba7b51300570.mp4

http://hn6.asset.aparat.com/aparat-video/3ce260772365255f8eeaa36765382e231452955.mp4

مستند شفاعت یا شکایت درباره مداحی و... . پیشنهاد می کنم ببینید.

به هر حال من فک می کنم ما در برابر هر حرفی که می زنیم مسئولیم و اون دنیا باید جواب بدیم پس موافق نیستم بدون هیچ مدرکی پشت سر هر کسی،هر کسی که باشه، حرف بزنیم. غیبت و تهمت ، خطرات در کمین..........

آخرین ویرایش:

مجید دیجی

مدیر بخش
یه نکته ای که باید توجه کرد این هست که گاهی اوقات میگن فلان مداح فلان کار و کرد... مثلا تیر اندازی کرده یا مثلا یک کلیپ ازش پخش شده یا مثلا اینقدر پول میگیره تا بیاد مداحی کنه... خوب یه عده از کودکی با این مداحی ها بزرگ شدن تو این مراسم با تمام وجود اشک ریختن... تو خلوتشون صداشون رو گوش میدادن... اما یک شبه هرچه فک می کردن از بین میره .... پس ممکنه روی گردان بشن ... و بگن مداحش که این جور باشه خدا به داد بقیه برسه ... اما واقعا ببینید مداح آدمی هست که صداش از بقیه بهتر هست .... شاید خیلی ها از نظر اخلاص از اون ها بهتر باشن ... پس ما نباید به یک مداح به چشم همه چیز بنگریم ...
ممکنه یه مداح اون قدر خوب باشه که از نظر مقام معنوی هیچکس نتونه به گردش برسه و ممکنه که بر عکسشم باشه ...

مجید دیجی

مدیر بخش
http://hn12.asset.aparat.com/aparat-video/012b6a80fbf537639da1da98d25ba7b51300570.mp4

http://hn6.asset.aparat.com/aparat-video/3ce260772365255f8eeaa36765382e231452955.mp4

به هر حال من فک می کنم ما در برابر هر حرفی که می زنیم مسئولیم و اون دنیا باید جواب بدیم پس موافق نیستم بدون هیچ مدرکی پشت سر هر کسی،هر کسی که باشه، حرف بزنیم. غیبت و تهمت ، خطرات در کمین..........

بله آقای مکارم هم امسال قبل از محرم به مداحان گفتن که صحبت هاتون رو بر اساس سند و مدرک بزنید و حرف هایی نزنید که خارج از کمالات و بزرگی های این بزرگان باشه... سال های قبل هم آیت الله خامنه ای هم چنین صحبتی رو کردن .

مجید دیجی

مدیر بخش
سلام....

- - - Updated - - -

سلام....

خوب یه مجلس چند قسمت داره.. یک قسمت روضه خوانی هست ... یه قسمت سخنرانی و ذکر مصیبت هست ... یه قسمت سینه زنی معمولی هست... یه قسمت هم شور و هیجان مجلس هست .
احتمالا شما در قسمت شور بودید ....
اما قبول دارم در بعضی جاها کارها سلیقه ای و بدون برنامه هست... و توجهی به سن و جنس عزاداران نمی کنن .

نوتر

New member

من متاسفانه یه مدت کم میام انجمن و فرصتی برای بحث ندارم و فقط میتونم جواب پیغام خصوصی بچه هارو قاچاقی بدم
این قضیه پول گرفتن برای مداحی برای همه اظهر من الشمس هست و نیازی به هیچ مدرکی نیست

اگر شما به این آقایون و کاراشون اعتقاد دارین مدرک بیارین که تو یه دهه محرم پول 2 سال حقوق یه کارگر دست فروش که برای معاش خونوادش مجبوره تو سرما و گرما دست فروشی کنه رو نمیگیرن.
به مستندات و فیلم هایی که خودشون ساختن هم نمیشه استناد کرد

مداحی شغل بسیار مقدسیه و کسی که برای مداحی و.. پول درخواست میکنه(اونم همچین پول گزافی) کم از سوداگر دینی نداره.ما که بشون میگیم سوداگر.شما رو نمیدونم.

ضمنا مدرک رو من با چشمای خودم دیدم. قرار بود کارشناس یکی از برنامه های تلویزیونی که در مورد ازدواج و روابط زن و شوهر هست(برنامه محبوب من هم بود یه زمانی). از طرف بسیج یونی ما دعوت بشن تا برای جوونها و دانشجوها سخنرانی کنن. از قضا مسئول بسیج دانشجویی هم هم اتاق من بود. میگفت از ما تو سال 90 درخواست 10 میلیون تومن کرده تا بیاد برای دانشجوها صحبت کنه.که باعث شد منصرف بشن از دعوت ایشون.
کسی که خوابیده رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب هرگز.

اجرتون با آقا امام حسین.:riz304:

eeeeeeehsan

New member
نمیـدونم باید بگم یا نه، شایدم حقیقت نداشته باشه واسه همین اسم نمی برم.
یکی از خواننده های خوب ایرانی پارسال مبلغ 25 میلیون تومن میخواسته بگیره واسه نوحه خونی برای هیئت باغ گندم یزد.
مبلغ های نجومیشون به کنار، این که دیگه همه چشم و هم چشمی شده و دیگه کسی خالصانه واسه امام حسین حنجرش رو پاره نمی کنه این درد بزرگیه.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

eeeeeeehsan

New member
یه نکته ای که باید توجه کرد این هست که گاهی اوقات میگن فلان مداح فلان کار و کرد... مثلا تیر اندازی کرده یا مثلا یک کلیپ ازش پخش شده یا مثلا اینقدر پول میگیره تا بیاد مداحی کنه... خوب یه عده از کودکی با این مداحی ها بزرگ شدن تو این مراسم با تمام وجود اشک ریختن... تو خلوتشون صداشون رو گوش میدادن... اما یک شبه هرچه فک می کردن از بین میره .... پس ممکنه روی گردان بشن ... و بگن مداحش که این جور باشه خدا به داد بقیه برسه ... اما واقعا ببینید مداح آدمی هست که صداش از بقیه بهتر هست .... شاید خیلی ها از نظر اخلاص از اون ها بهتر باشن ... پس ما نباید به یک مداح به چشم همه چیز بنگریم ...
ممکنه یه مداح اون قدر خوب باشه که از نظر مقام معنوی هیچکس نتونه به گردش برسه و ممکنه که بر عکسشم باشه ...

دقیقن موافقم. نباید همه رو با یه چشم دید، مداح رو هم همینطور.
ولی مشکل اینجاست یه دونشون که میاد یه مبلغ گزاف میگیره کار کاردرستاشون رو خراب می کنه.

آخرین ویرایش:

رها45

New member
منم یه چیزایی درباره مداحا شنیدم اما تا ادم به چشم خودش نبینه بناید باور کنه. از طرفی فک میکنم این طور خبرا سر اخر باعث زدگی خیلیا از دسته و عزاداری بشه من خودم خیلی شنیدم که میگن وقتی که متولی یه امر همچین ادمی باشه من که شرکت نمیکنم. ولی ماها به خاطر امام حسین تو عزاداری شرکت میکنیم به قول امام خمینی که وقتی که خبر دزدی یه روحانی رو شنیده بودند گفته بودند نگید روحانی در لباس دزد بگید دزدی در لباس روحانی . اینا ابروی اسلام رو بردن . ماهاباید به اصل و ریشه هر چیزی که از طریق اءمه بهمون رسیده توجه کنیم. ببخشید که بیشتر قسمت های حرفام مربوط به بحثتون نبود ولی وظیفه دیدم که بگم . عزپاداریاتون قبول . التماس دعا.
ا

N@RVIN

Well-known member
خب بعضیا شغلشون اینه نمیشه انتظار داشت که هیچ پولی نگیرن ..انسان در کنار معنویات به مادیاتم نیاز داره ..دلیل نمیشه همه چیز رو فدای معنویات بکنند در صورتی که نیت درست باشه و یه مبلغ معقولی هم درخواسته بشه چه اشکالی داره!!! بده از یک راه درست کسب حلال داشتن!!! خب همه که انقد دارا نیستن که فقط بخاطر دلشون مداحی کنند یه عده هم شغلشون اینه

بعدم حتی اگر نیت اونا هم درست نیس به خودشون مربوطه ..به هر بهانه ای بخواد عزاداری محرم تعطیل بشه مثل غدیر به دست فراموشی سپرده میشه..یکی سد معبر خیابونارو بهونه میکنه..یکی میگه اونایی که میان برا تفریح و کارای نادرست اومدن..کی میگه همه یجورن؟!!! تا کی باید از ظاهر آدمارو قضاوت کنیم ما از کجا مطمئنیم که همه با نیت ناپاک میرن تو دسته جات و هیئتها..گیرمم که یه عده بدن خب هر کسی مسئول اعمال خودشه ..لازم نیس که ما بخاطر اونا کل عزاداری محرم رو تعطیل کنیم و بشیم شیعه ی مدرن..عزاداری به اندازه در کنار شناخت فلسفه ی عاشورا واقعا نیازه ..هر کسی از خودش شروع کنه انشاله یه روزی همه اعمال خالصانه باشه :)

التماس دعا

مجید دیجی

مدیر بخش
من یه مشکلی با سایت دام حدود 10 دقیقه وصل میشم بعد دوباره قطع میشم... نمی دونم چرا ؟
بخاطر مشکل بالا نتونستم صبح مطلب بزارم اما از دوستان متشرکم که اینقدر قشنگ بحث کردن...
اجرتون با امام حسین ...
======
ای کاش در کنار انتقاد یا دفاع و... راه کار هم ارائه می دادید تا شاید به گوش کسی برسه و به مرور زمان یا دفعی عمل بشه...

vahid28

New member
خداروشکر یزدیا فعلا همون مدل سنگین و خوب مداحی میکنن
اینجا مداح سالاری نیست و هیئت سالاریه
راهکارش
بزن نوحه حسین سعادتمد توی گوگل و نوحه میدانم میرویو یا آب فراتش رو دانلود کن
کیف میکنی
تازشم میدونی قیمت فشنگ چنده؟
خب آقایون باید پولشو دربیارن

vahid28

New member
شما میدونستید ۷ام ک آب بسته میشه ۸محرم آب حضرت عباس و یارانشون میارن و بعدش نگهبان آب بیشتر میشه و نمیتونن آب بیارن
میدوننستید امام چاه آب کندند و شیر شتر د اشتند
شب عاشورا غسل شهادت میکنن
صبح عاشورا آب چاه و شیر شترا تموم میشه و تشنه میشن
شرط میبندم نشنیده بودید
چون مداحا اگه بگن سه روز تشنگی ب نفع کاسبی شونه
اما غافل از اینکه مهم هدف امام از قیامه ن زخم و تشنگی
ی یار ی مداح شده از هدف امام بگه؟
سر دونفر بریده نشد حر و علی اصغر(اسم اصلیش عبدا... بوده) من دیشب پای منبر بودم داشت میگفت سر علی اصغر بریده شده و دعوت میکرد مردمو ب گریه!
امام درخواست اب نکردند از بالا بردن عبدا...
میگن با من دشمنید اما این طفل چ گناهی داره . ی روایتم هست ک وقتی برای وداع عبدا... رو میگیرن از دست رباب تیر میزنه دشمن به بچه
درضمن عباس ع روز تاسوعا شهید نشدن چون دیدم بعضیا میگن
تاسوعا متعلق ب عباس ع هست و ایشون عاشورا شهید میشن
اما اینا رو ب امثال مداحا بگی میگن کافر شده!
حرف آخر:ب جای فکرکردن ب سختی هلی امام ب هدف و ادامه دادن راهش فکرکنیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز
بالا