متن ایمیل به سنجش پزشکی برای جلوگیری از کاهش ظرفیت امسال (لطفا همکاری کنین)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vet lab sciences

New member
منم ایمیل زدم بازم ایمیل میزنم
یکی از دوستام توی ایسنا کشوریه بهش میگم ببینم چجوری این موضوع رو به گوش همه برسونیم
بابا کاهش 10 نفر فوقش 20تا نه 50 تا
واقعا با این درصدای عالی که بیشتر بچه ها دارن نشونه تلاششونه
ما دانشجوهای این مملکت چقد حقمون ضایع شده و میشه
واقعا تاسف میخورم
همین دانشجو ها بودن نظامو عوض کردن... حالا وضعمونو ببین

منم با نظر شما موافقم. درسته کاهش خوبه باشه ولی نه به بین الملل اضافه شه و نه خیلی زیاد باشه. مثلا برای ویروس شناسی از 49 نفر روزانه رسیده به 28 نفر این یعنی 21 نفر کاهش!! که برای همچین رشته ای که خلوت بوده این مقدار کاهش غیر منطقی به نظر میرسه و نسبتا زیاده!

م.صفری

New member
منم با نظر شما موافقم. درسته کاهش خوبه باشه ولی نه به بین الملل اضافه شه و نه خیلی زیاد باشه. مثلا برای ویروس شناسی از 49 نفر روزانه رسیده به 28 نفر این یعنی 21 نفر کاهش!! که برای همچین رشته ای که خلوت بوده این مقدار کاهش غیر منطقی به نظر میرسه و نسبتا زیاده!

اخه اگه کم میکردن دلم کمتر میسوخت ...نه اینکه به خاطر پول اینکارو بکنن و اونی که پول داره بتونه درس بخونه هرچند رتبش خیلی بدتر از من باشه اینه که منو میسوزونه
انقد زحمت کشیدیم اقایون صبح بیدار شدن تصمیم گرفتن برای درامد زایی با اعصابو زنگی و اینده ما دارن بازی میکنن

golabatun

New member
amoozesh@yjc.ir
بچه ها این ادرس سایت باشگاه خبرنگاری هستش امور آموزش
خواهش میکنم خواهش میکنم کمک کنین بابا به نفع خودمونه هرچی خواستن تحمیل کردن صدامونم درنیومد
یه ایمیل بزنین خیلی کوتاه وقتتونو نمیگیره

biomar

New member
اخه اگه کم میکردن دلم کمتر میسوخت ...نه اینکه به خاطر پول اینکارو بکنن و اونی که پول داره بتونه درس بخونه هرچند رتبش خیلی بدتر از من باشه اینه که منو میسوزونه
انقد زحمت کشیدیم اقایون صبح بیدار شدن تصمیم گرفتن برای درامد زایی با اعصابو زنگی و اینده ما دارن بازی میکنن

دقیقا باهاتون کاملا موافقم. هم کاهش خیلی زیاد بوده. و هم اینکه اگر از روزانه به بین الملل اضافه کرده باشن کارشون دیگه خیلی بی انصافیه و ....

کلا امسال خیلی اذیتمون کردن باید خجالت بکشن. همینجوریشم آینده مشخصی در انتظار ما نیست.

از وزارت بهداشت بی نظم تر و درهم تر سازمانی ندیدم. اوضاعش خیییییل داغووووونه موندم اونجا چیکار میکنن دقیقا برا چی حقوق میگیرن

eeeeeeehsan

New member
من حدود 2 سال پیش یه ایمیل زدم به همین info از بابت خدمت سربازی پرسیدم، یارو جواب داد :25r30wi:
خودم خندم گرفته بودم سوال به اون چرتی رو جواب داده بودن، البته راهنمایی کرد جواب نداد.

مرسی عشق واقعی، خدا خیرت بده این تاپیک رو زدی به عقل هیچکی نمی رسید.
منم به نوبه خودم همین ایمیل رو زدم بهشون، شک نکنید تاثیر داره.

goo

New member
من حدود 2 سال پیش یه ایمیل زدم به همین info از بابت خدمت سربازی پرسیدم، یارو جواب داد :25r30wi:
خودم خندم گرفته بودم سوال به اون چرتی رو جواب داده بودن، البته راهنمایی کرد جواب نداد.

مرسی عشق واقعی، خدا خیرت بده این تاپیک رو زدی به عقل هیچکی نمی رسید.
منم به نوبه خودم همین ایمیل رو زدم بهشون، شک نکنید تاثیر داره.

بله منم یه بار کار داشتم جواب داده بودن....

baranitarin

New member
amoozesh@yjc.ir
بچه ها این ادرس سایت باشگاه خبرنگاری هستش امور آموزش
خواهش میکنم خواهش میکنم کمک کنین بابا به نفع خودمونه هرچی خواستن تحمیل کردن صدامونم درنیومد
یه ایمیل بزنین خیلی کوتاه وقتتونو نمیگیره

سلام
من که هرکار کردم ارسال نشد
پیغامش اینه:MAILER-DAEMON@yahoo.com

baranitarin

New member
من که نتونستم اگه خواستید بفرستید این متنیه که نوشتم بفرستید فکر کنم خوب باشه:

با عرض سلام و خسته نباشید و قبولی طاعات و عبادات تک تک شما خبرنگاران ساعی و دلسوز ایرانی:

سایت دانشگاه علوم پزشکی قم ، طی اطلاعیه ای در تاریخ 11 خرداد ،

اقدام به اعلام ظرفیت های پذیرش ارشد امسال نموده ،

لینک اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی قم
::. دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني قم | معاونت آموزشي.::

نظر به اینکه برای هر رشته کاهشی چشمگیر نزدیک به 30 نفر یـا در برخی موارد تا 100 نفر مشاهده شده است !!

تقاضا میشود صحت این خبر را بررسی کنین

ضمن اینکه این کاهش چشمگیر طی یک سال و بدون اعلام و صدور اطلاعیه ای قبل از کنکور امسال ، دور از انتظار و انصاف می باشد

خواهشمندیم پیگیری شود.

---------------------------------------------------------
هر دانشجویی با هزاران برنامه ریزی و خون دل خوردن تلاش میکند که حداقل کمکی برای جامعه خویش باشد ولی اینگونه تصمیمات و کاهشهای فضایی و دور از انصاف ظرفیتها آن هم برای جذب بیشتر از طریق دانشگاه های بین الملل و پردیس های پولی با حداقل ترمی4 یا 5 میلیون ،هر کسی را از درس و پیشرفت دلزده و دلسرد میکند
امید است که شما حنجره ای برای فریاد این حق کشی ها باشید
با سپاس فراوان

ilaidasarmad

New member
ما رو باش چی خیال میکردیم چی شد اخه یکی نیس بگه انصافه صنایع غذایی همش 10 نفر بگین درس نخونیم دیگه دیکه این همه ادا واسه چیه

pashmak

New member
والا منکه امسال مجاز نشدم
اما اعتراض نکردن مساوی با قبول این شرایط بی منطق هست
مگه موش ازمایش گاهی گیر اوردن
والا
ههه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO

ketabsabz

Well-known member
منم ایمیل زدم
هرچند تا خود سازمان سنجش اعلام نکنه واقعا نمیشه اعتماد کرد به این ظرفیتایی که دانشگاه قم منتشر کرده ولی تا نباشد چیزکی بیخود نمیان اینجوری خودشونو ضایع کنن بعد بالاخره تا جایی که میشه باید تلاش خودمونو بکنیم
این وزارت بهداشت هر بار یه خواب میبینه برای جونای مردم آخه تا کی میخوان با سرنوشت ماها بازی کنن
اینا فقط یه هدف دارن کم کم میخوان دانشجو رو فقط به شکل پولی بگیرن حالا ببینید کی گفتم

مهلا1991

New member
خوب حالا که ظرفیتا اومدو معلوم شد کاهش ظرفیت درسته
نمیاید یه متنی بنویسیم برا اعتراض به این وضع؟
اصلا کسی پایه هست اعتراض کینم یا نه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا