ما آیات (خود) را برای شما بیان كردیم شاید اندیشه كنید...

goo

New member
لئون تولستوي
Iion tolstue فيلسوف و نويسنده مشهور روسي( 1828-1910 م)

هركس كه بخواهد سادگي و بي پيرايه بودن اسلام را دريابد بايد قرآن مجيد را مورد مطالعه قرار دهد، در آن جا قوانين و وتعليماتي بر مبناي حقايق روشن و آشكار صادر و احكام آسان و ساده براي عموم بيان شده است، در اين كتاب آيات فراواني است كه بخوبي بر مقام عالي دين اسلام و پاكي روح آورنده آن گواهي مي‌دهد.

goo

New member
شهر + شهراً روی هم رفته دوازده بار در قرآن آورده شده است = 12 ماه سال

نام غلامعلی نوری را در نگر بگیرید هر کدام از بند های آن نیز در قرآن شمارگانی از 11 است ینی

غلام + غلاما =شمارگانی از 11 است
علی+ علیاً= شمارگانی از 11 است
نور+نوراً= شمارگانی از 11 است

افزون بر این غلامعلی نوری خودش نیز یازده وات است زاد روز وی نیز بر یازده بخش پذیر است

زاد روزش نیز روز زاد روز جناب محمد است

و بسیاری از امور زندگی اش بر یازده بخش پذیر است

اما

الله = 66 نیز بر یازده بخش پذیر است

برای آگهی بیشتر درباره این شماره ی شگفت انگیز پژوهش این تن را در سال 1377 در اینجا ببینید

با عرض سلام ، بحثی که شما آورده اید قبلا توسط بزرگان پاسخ داده شده است. ولی خدمت دوستان بگویم که این حرف ها بوی تحریف می دهند که می ایند برای اثبات حرف خود حرفی را کم و حرفی را زیاد می کنند. تکرار آنها در اینجا تکرار مکررات خواهد بود و با توجه به این که موضوع تاپیک چیز دیگری هست اصلا و اصلا دلیلی بر پیش کشیدن این بحث نبود و نیست.
لطفا مسیر تاپیک رو منحرف نکنید.

sakar

New member
شهر + شهراً روی هم رفته دوازده بار در قرآن آورده شده است = 12 ماه سال

نام غلامعلی نوری را در نگر بگیرید هر کدام از بند های آن نیز در قرآن شمارگانی از 11 است ینی

غلام + غلاما =شمارگانی از 11 است
علی+ علیاً= شمارگانی از 11 است
نور+نوراً= شمارگانی از 11 است

افزون بر این غلامعلی نوری خودش نیز یازده وات است زاد روز وی نیز بر یازده بخش پذیر است

زاد روزش نیز روز زاد روز جناب محمد است

و بسیاری از امور زندگی اش بر یازده بخش پذیر است

اما

الله = 66 نیز بر یازده بخش پذیر است

برای آگهی بیشتر درباره این شماره ی شگفت انگیز پژوهش این تن را در سال 1377 در اینجا ببینید
برای فهمیدت مطلبتون کلیک کردم ولی ارور داد
میشه بگید منظورتون چیه ؟
میخواید بگید اسم شما هم یه اعجازه؟ خوب هم شما هم اسمتون رو خدا خلق کرده پس خود شما هم یه اعجازید
و توی این تایپیک صحبت از اعجاز و عظمت قرانه شما میتونید تو یه تایپیک دیگه از خودتون بگید اینقد حسود بازی درنیارید قران کلام خداست و شما مخلوق خدا
خدا کلامش رو برای هدایت مخلوقاتش فرستاده
صحبتاتون نامفهوم بود ولی من با برداشتی که از حرفاتون داشتم جواب دادم

برای فهمیدت مطلبتون کلیک کردم ولی ارور داد
میشه بگید منظورتون چیه ؟
میخواید بگید اسم شما هم یه اعجازه؟ خوب هم شما هم اسمتون رو خدا خلق کرده پس خود شما هم یه اعجازید
و توی این تایپیک صحبت از اعجاز و عظمت قرانه شما میتونید تو یه تایپیک دیگه از خودتون بگید اینقد حسود بازی درنیارید قران کلام خداست و شما مخلوق خدا
خدا کلامش رو برای هدایت مخلوقاتش فرستاده
صحبتاتون نامفهوم بود ولی من با برداشتی که از حرفاتون داشتم جواب دادم

درود
خب آره نام من هم در قرآن دارای ساختاره ( فرمول) ویژه ای است همان ساختاره ای که شماره ی 19 و بسم الله الرحمن الرحمن الرحیم از آن پیروی می کنند

من دنبال کسانی می گردم که نامشان در قرآن از اینگونه ساختاره ها پیروی کنه

چند سال پیش فراخوانی گسترده نمودم: به کسی که نامش این چنین ویژگی هایی در قرآن داشته باشد دو میلیون ریال پیشکش داده می شود

اگر خود ویژگی ها را نداشتید اما کسی را براستی پیدا نمودید من سد هزار تومان به شما پرداخت می کنم

varia

Well-known member
ما مسلمانها نیازی به اعجاز عدد قرآن در ایمان و اعتقادمان نداریم.

بالا